Jawapan Bagi Wajah Yang Tersembunyi

12/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Haaaa . Amacam . Ada yang dok usha ENTRI INI lagi ke ? Dah dah le tuu . Lyssa dah janji nak bagi jawapannya pukul 12 pagi kan ? Okeyyy .

Dalam entri tadi tu , Lyssa dapat kesan ada SEORANG SAHAJA yang teka dengan tepat sekali daripada 63 orang pengomen setakat ini . So ? Berapa eh ? Ini yang sebenarnya nya jumlah wajah orang dalam gambar tu ....



Yang Lyssa bulatkan tu , ada SEBELAS (11) muka orang . Banyak gak yang jawab lebih . Mungkin mata korang terlebih aktif kot . hihi . TAHNIAH buat Cik Myra sebab teka dengan tepat sekali . Bagi yang lain , jangan putus asa . Ada benda-benda macam ni lagi , Lyssa buat lagi ekhh . peace ==v

Apa-apa pun , thanks kepada semua sebab sudi commment ENTRI tadi tu eh . hihi . 
Nice respond ! LIKE LIKE :D

**Kalau ada yang tak puas hati ke apa sorry ehh . Just for fun . :P

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

15 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Boni JLL3
AUTHOR
July 12, 2012 at 12:12 AM delete

eh!! banyak rupanya!! saya jumpa satu je

avatar
hairy
AUTHOR
July 12, 2012 at 12:13 AM delete

td gmbr ni xdak..sobbbbbb...ni bru nmpk

avatar
July 12, 2012 at 12:14 AM delete

hai chomell..
jom singgah blog saya...hehehhe..

avatar
daya jamal
AUTHOR
July 12, 2012 at 12:20 AM delete

haha . lagi 5 terlepas pandang kot . huhu :)

avatar
ikaa
AUTHOR
July 12, 2012 at 12:21 AM delete

laa tue ke jwpn diaa..hahah

jum singgah snie bakul2011.blogspot.com

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
July 12, 2012 at 12:23 AM delete

banyak! ahhah saya men teke je ...

avatar
profmie
AUTHOR
July 12, 2012 at 12:25 AM delete

lorh..byk upanya..nsb beklah sy xbg jwpn td...hihi

avatar
shida'R
AUTHOR
July 12, 2012 at 12:42 AM delete

mate xpowerrlah xleh teka heheee ^_^ tgk mule2 xphm gambo ape..lama tenung baru nmpak dsbaliknye heheee...nice~

avatar
Alynn Nyzaa
AUTHOR
July 12, 2012 at 12:46 AM delete

nak alaaaa jugakla..huhu~

avatar
Alynn Nyzaa
AUTHOR
July 12, 2012 at 12:47 AM delete

11 je? alynn teka 15..huhu..amekk.~~ manyak benor..^^

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
July 12, 2012 at 12:48 AM delete

sy jumpa byk tp malas nk kira..hehe :P

avatar
haz
AUTHOR
July 12, 2012 at 12:52 AM delete

kat atas skali belah kiri tu bukan eh? hahhaha. kero dh mate nie >.<

avatar
Ena's Palace
AUTHOR
July 12, 2012 at 11:11 AM delete

nape muka aku xde?...coba carik...hahahahahahaha

avatar
CikAnyss' :O
AUTHOR
July 13, 2012 at 2:09 PM delete

haha ... anys nampk muka dekat batu ja , dekat pokok tak perasan .

avatar

Google+ Followers