Jom Cari Wajah Tersembunyi !!

11/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Ohlaaalala~ Malam ni Lyssa nak korang relaks-relaks cari wajah/muka orang yang tersembunyi dalam SATU gambar yang akan Lyssa paparkan kat bawah ni . Malam-malam macam ni lah best untuk rest kan otak . kan ? haha . 

Rest lah sangat . Entah-entah tension sebab tak jumpa muka orang dalam gambar ni kan ? kehkeh . Tak pe . Korang tenung , renung gambar ni puas-puas .. And then , comment kat entry ni cakap berapa wajah yang korang jumpa . 



Sorry la kalau nampak agak blurr ke apa ehh ! Tapi , Lyssa rasa korang boleh cam kot ADA BERAPA WAJAH kat atas ni ? =) 


Kejap lagi , pukul 12.00 pagi , 12/07/2012 , Lyssa bagi jawapannya yach ! >_<


*Silalah comment sekarang . Lyssa perlukan SATU jawapan sahaja daripada korang . Ayuh !

 

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

64 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Tuan Rahmat
AUTHOR
July 11, 2012 at 8:48 PM delete

banyak lorhhhh...kira sini nampak situ... kira situ nampak sini.. adesss

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
July 11, 2012 at 8:48 PM delete

Blur sangat tak paham hahaha nak peka pon susah
lyss tau ke ada bape?

avatar
SHEKIN✿
AUTHOR
July 11, 2012 at 8:50 PM delete

10 kot... hewhew.. dop cari uun.. teke je.. arap-2 betul lah.. hehe..

avatar
aisyah
AUTHOR
July 11, 2012 at 8:50 PM delete

4 jerk :)

avatar
mAy Lee
AUTHOR
July 11, 2012 at 8:51 PM delete

8 kot.. haha.. tata lah.. -__-

avatar
KY
AUTHOR
July 11, 2012 at 8:51 PM delete

tak nak cari lagilah, sakit mata haaaa

KY jumpa 9

avatar
July 11, 2012 at 8:55 PM delete

hanye dapat 1 je..
tu pun wajah kak lisa je..
tgk mane2 pun asik tringat wajah kak lisa je..

avatar
Mizzs Ninie
AUTHOR
July 11, 2012 at 9:02 PM delete

Jumpa satu muka ja T__T
Btw, jemput follow blog Ninie yang sedang direnovate :D
-> mizzsninie.blogspot.com

avatar
hairy
AUTHOR
July 11, 2012 at 9:08 PM delete

lyssa sya xnmpk apa2 terus...HAHA

avatar
NHS^___^
AUTHOR
July 11, 2012 at 9:09 PM delete

banyknya =)
sampai konfius..heehe~
9 kot..haha

avatar
shera
AUTHOR
July 11, 2012 at 9:12 PM delete

Nampak lapan je ^___^

avatar
July 11, 2012 at 9:17 PM delete

Yey! Dah jumpa..Hihi , takut tengok muke dia:((

avatar
Alynn Nyzaa
AUTHOR
July 11, 2012 at 9:18 PM delete

adehh pening nye..15 kowt..haa amek kau~~ huhu :P

avatar
July 11, 2012 at 9:22 PM delete

mengikut mata ena ni ada 9 orang.. huhuhu.. tak tahulah kalau terkurang atau terlebih.. just try and error.. peace

avatar
syaneislavera
AUTHOR
July 11, 2012 at 9:28 PM delete

waaahh ! lyssa :) disebalik gambar ada gambar.. jap ehh, kira.. 1, 2, 3.. eehh ! 2, 4.. hmm..xtahu ada brapa :(

avatar
ierah..
AUTHOR
July 11, 2012 at 9:30 PM delete

kak lysaaa.,.
rase nye adew 3 wajah.,??
^^hee~~

avatar
July 11, 2012 at 9:33 PM delete

Tumpang lalu...hai..salam kenal..I follow..

avatar
dhia adawiyah
AUTHOR
July 11, 2012 at 9:44 PM delete

Kak Lyssa , Wieya rasa ada 14 wajah dalam gambar ni .. kot ? hoho .. juling mata dibuatnya . hehe .

avatar
Azielah Rahim
AUTHOR
July 11, 2012 at 9:57 PM delete

Setelah diteliti ada 6 wajah semuanya..

avatar
Fatin Syawani
AUTHOR
July 11, 2012 at 9:58 PM delete

13 kot.. Ntahh tak pasti , yg pasti lebih drpd 10. Hehehehe

avatar
Naz@tul Azw@
AUTHOR
July 11, 2012 at 10:12 PM delete

Wawa jumpe 8 . btoi kea ? huhu ;)

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
July 11, 2012 at 10:17 PM delete

nampak da.. belah kanan. ada besar muka orang kat situ

avatar
Hana
AUTHOR
July 11, 2012 at 10:24 PM delete

18/19 muka.. :D

#hentam je#

avatar
arnissa
AUTHOR
July 11, 2012 at 10:39 PM delete

errr... 13 or 14 ase nyer lau xsilap. blur tek pun.. huhuuu

avatar
dyabunga
AUTHOR
July 11, 2012 at 10:44 PM delete

10 ea?juling dya kira..hahaha

avatar
July 11, 2012 at 10:56 PM delete

maybe 6... haihh -.- sakitt mata firza cari muka niyy semuaa.. HAHA xD

avatar
ary_lee
AUTHOR
July 11, 2012 at 11:04 PM delete

Lebeyh kurang 9 kot..
Juling mata mencari @_@
Tapi ary rasa seram lah plak bila tengok lelama..

avatar
HaziQ's
AUTHOR
July 11, 2012 at 11:05 PM delete

15 kot... heee... jln2 http://mr-haz.blogspot.com/

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
July 11, 2012 at 11:07 PM delete

byk sgt nampak gambar muka org..hehe

avatar
man
AUTHOR
July 11, 2012 at 11:20 PM delete

ada sepuluh btl x

avatar
Crafty Nieya
AUTHOR
July 11, 2012 at 11:24 PM delete

rasenye ade laa dalam 16-20 gitu..betul taa ?? ehehe ;)

avatar
July 11, 2012 at 11:44 PM delete

7 kot, wajah kt dlm gmbr tuh lysa..heheee

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers