♥ Jom Shopping di Indah Qalisya !

27/07/2012


Salam buat kaki shopping ;)


Anda sukakan surprise ? Free gift ? Discount ?
 
Indah Qalisya  adalah yang tempat shopping terbaik buat anda . Di Indah Qalisya ,  anda boleh memilih baju , kasut , beg , rantai yang diimport dari Korea dan tudung bawal terkini dengan harga yang amat berpatutan . 
 
 
 



 
 
Sempena bulan Ramadhan ini, kami akan memberikan diskaun 5% untuk item barangan korea untuk 2 item yang dibeli dan free postage untuk pembelian 3 helai tudung bawal dan ke atas . Selain itu, 10 pelanggan yang bertuah akan mendapat free gift dari Indah Qalisya sempena pembukaan fan page yang baru dibuat itu. 
 
 
 

 
 
* Ada banyak lagi barangan di Indah Qalisya :)

 
 So apa tunggu lagi, cepatlah datang untuk grab pelbagai koleksi menarik di Indah Qalisya dan jadilah antara 10 orang yang bertuah itu . 
 

 LIKE FANPAGE UNTUK TERUS MENGIKUTI PERKEMBANGAN BARANGAN YANG JUAL
>>>>> Indah Qalisya <<<<<





KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

14 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Atirah ★
AUTHOR
July 27, 2012 at 4:52 PM delete

Wauu ! Comelnya kasut dia . :)

avatar
piko pink
AUTHOR
July 27, 2012 at 4:56 PM delete

tggi sgt kasut nye..hehe

avatar
July 27, 2012 at 4:58 PM delete

Cantiklah design dia ! Cuma tak suka kasut yang tinggi je . #Pelik ? Haha

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
July 27, 2012 at 5:08 PM delete

Jap agi kak lyssa beli kasut tumit tu terus tinggi ahahah :D

avatar
Nur Jannah .
AUTHOR
July 27, 2012 at 9:08 PM delete

Comel la rantai tue :)

avatar
shera
AUTHOR
July 27, 2012 at 9:46 PM delete

comelnya kasut tu :)

avatar
Remy hazza
AUTHOR
July 28, 2012 at 1:52 AM delete

semoga semua bertuah nanti...cantik2 barangan nyer....

avatar
July 28, 2012 at 10:12 AM delete

cantik gile!!! nak tngok2 gak lah.... heeeeeeee

avatar
|| amira ||
AUTHOR
July 28, 2012 at 11:12 AM delete

kasut tu~ terbaik !
nak nak :)

avatar
sarah
AUTHOR
July 30, 2012 at 3:56 PM delete

HAIII...selamat berkenalan...

avatar

Google+ Followers