Link-Link Entry Mereka Di Sini ! Terima Kasih , Semua ...

18/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Seperti dalam entri semalam , (KLIK SINI) ada Lyssa nyatakan di bahagian bawah sekali yang Lyssa nak buat satu entry untuk link-kan entry korang yang telah support Lyssa untuk ajak orang lain VOTE LYSSA DALAM LEVI'S CURVE ID BLOGGER AWARD kan ?

Nampaknya , memang ramai jugak yang dah buatkan entry kreatif diorang . Ohhhoo .
Sungguh lah terhaaaru rasa diri ni bila baca entry bersungguh-sungguh diorang tu .
Terima kasih sangat-sangat . Tak tau nak cakap apa . Dengan menunjukkan rasa appreciate Lyssa kat korang , Lyssa ada nak link kan entry korang tu ye .

Bagi mereka yang tengah FREE tu , apa kata sambil-sambil tu korang BLOGWALKING sekali jom !


28. http://amirulhakim1996.blogspot.com/2012/07/jom-vote-lyssa-faizureen.html
29. http://najihahandherdairy.blogspot.com/2012/07/jom-undi-lyssa.html 

30. http://xiaoxandriabunk.blogspot.com/2012/07/nak-datap-voucher-rm-300-daripada-levis.html
 31. http://butangkekunci.blogspot.com/2012/07/vote-supaya-lyssa-faizureen-dapat.html 
32. http://icantforgetpast.blogspot.com/2012/07/undilah-lyssa.html
33. http://eimahlolo.blogspot.com/2012/07/jum-ramai-2-kita-vote-lyssa-faizureen.html 
34. http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/jom-undi-kak-lyssa-di-levis-curve-id.html

35. http://azrulin.blogspot.com/2012/07/vote-lyssa-faizureen-dpt-voucher-levis.html 
36. http://vanilacoklatpeace.blogspot.com/2012/07/vote-for-lysaa-faizureen.html 
37. http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2012/07/undilah-kak-lysaa-yang-omey-ni.html
38. http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/07/si-gadis-blogger-ni-lyssa-nama-dia.html
39. http://bird7842.blogspot.com/2012/07/jom-vote-lyssa-faizureen.html 
40. http://andisakinah.blogspot.com/2012/07/jom-vote-akak-lyssa.html
41. http://jderella.blogspot.com/2012/07/lets-vote-for-lyssa-faizureen.html 
42. http://akusinga.blogspot.com/ 
43. http://shedadadida-pinky.blogspot.com/2012/07/vote-for-lyssa.html 
44. http://liyanafauzi98.blogspot.com/2012/07/nak-voucher-levis-rm300-jom-ramai-ramai.html
45. http://nabilahkhair.blogspot.com/ 
46. http://kechikhappy.blogspot.com/
47. http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/07/vote-lyssa-faizureen.html 


58. YOU ARE HERE ....


** Bagi yang nak buat entry tu jugak , silakan lah ye . PASTE link korang kat ENTRI INI (KLIK!)
Nanti Lyssa akan ADD korang dalam list ni , okey ? 

Elow ,  jangan buat entry saje , tapi TAK VOTE !! . huhu . VOTE lah setiap hari tau ?
Mana tahu , Lyssa menang nombor 1 , FREE Lyssa nak buat BIG GIVEAWAY kat korang . heh.
Apa-apa pun thanks kepada yang dah undi Lyssa and buat entry tu . Terharu saangat ! T_T

SEKIAN sahaja !  UNDI , JANGAN TAK UNDI !! -->> KLIK UNTUK VOTE!

p/s : kalau lebih 50 orang yang buat entry , Lyssa tak teragak untuk masukkan link korang dalam BLOGLIST Lyssa sehingga 31 July 2012 :) peace . thanks u all~

baiii =.=v


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

33 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
hairy
AUTHOR
July 18, 2012 at 6:39 PM delete

eh!! ada lah no 2 lak tu..haha... :p gudluck lyssa...still support u until end..

avatar
July 18, 2012 at 6:44 PM delete

muehehe . tengs yo ! :D

avatar
Pinky Aina
AUTHOR
July 18, 2012 at 6:52 PM delete

No 5 thanks kak lysa. love u.

avatar
★ NuNa ★
AUTHOR
July 18, 2012 at 6:55 PM delete

saya doakan akak berjaya ::)) AMIN ::))

avatar
★ NuNa ★
AUTHOR
July 18, 2012 at 6:59 PM delete

good luck akak ::0 nuna doakan akak berjaya ::) AMIN

avatar
nizarazu
AUTHOR
July 18, 2012 at 7:01 PM delete

perghhh.. nak buat jugak laa.. ekeke :p

avatar
July 18, 2012 at 7:05 PM delete

done undi lyssa hari ini :)

korang terjah entri no 7 tu ok :)

avatar
July 18, 2012 at 7:40 PM delete

Wohaaaa !!! YEY !!!! Akhirnyaaa Yana dapat masuk dalam entry LYSSA ! YEEEEHAAAA !!!!^^v

avatar
July 18, 2012 at 8:15 PM delete

wah .. tak sangka saya pun ada..wakaka..:D

avatar
July 18, 2012 at 8:38 PM delete

mari2.. ada blogger nak kasi voucher levis.

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
July 18, 2012 at 9:09 PM delete

No. 13! MM dah vote Lyssa ari ni! ^_^

avatar
Yumida
AUTHOR
July 18, 2012 at 9:12 PM delete

no. 15...salam perkenalan semua...
jom sama2 VOTE Lyssa...hope dia menang

avatar
Yumida
AUTHOR
July 18, 2012 at 9:17 PM delete

no. 15 tu
salam perkenalan semua
jom sama2 VOTE Lyssa..hope Lyssa berpeluang utk menang :)

avatar
Farra
AUTHOR
July 18, 2012 at 11:09 PM delete

gudluck kak lyssa :) jgn lupa singgah blog nombor 23 tu tau :))

avatar
Si Matatajam
AUTHOR
July 18, 2012 at 11:18 PM delete

Amboi hairy nama dok kat atas tu... Best supporter ni...

avatar
July 18, 2012 at 11:45 PM delete

all the best syg.. hehehe... ena ni tgh mood busy, so bahasa agak kureng skrg ni.. huaaaaaaaaa.... tahniah bagi yang link tersenarai..

avatar
Boni Kacak
AUTHOR
July 18, 2012 at 11:46 PM delete

eh.. macam mana saya boleh tersenarai jugak tu??hahaha

avatar
July 19, 2012 at 12:10 AM delete

Thankz lyssa coz list kan link blog akak :) syg kamu.. terharu gak taw ! done vote kamu tuk arinie.. gd luck ! ;)

avatar
Pretty Girl
AUTHOR
July 19, 2012 at 1:34 PM delete

Kak Lyssa camne kak Lyssa buat cursor adanma kak lyssa???

avatar
July 19, 2012 at 2:09 PM delete

thanks lyssa.nama kita ade jugak..hehhe,,no 8..jom blog walking!:")

avatar
irwan alessa
AUTHOR
July 19, 2012 at 3:10 PM delete

no. 38.. salam perkenalan. n jangan lupa vote lyssa tau???

avatar
teratai
AUTHOR
July 19, 2012 at 7:54 PM delete

saye no.10 best view thxs lyssa

vote jangan xvote

nnty trafik untuk korang korang jugak

saye akan cube jungok sume >.< dont worry!!

avatar
hakim
AUTHOR
July 19, 2012 at 9:45 PM delete

JOM SINGGAH BLOG NOMBOR 28

JOM SEMUA VOTE LYSSA DAN SINGGAH BLOG NO. 28 KALAU RAJIN FOLLOW SEKALI

avatar
July 19, 2012 at 11:32 PM delete

yeah yeah yeahhhhhh saya no 26( suka dia )

avatar
teratai
AUTHOR
July 20, 2012 at 9:55 PM delete

cepat cepat saye nk follow u all nih ~

^_^'

avatar
July 21, 2012 at 3:24 PM delete

nak jugak, . . . kami punye fotoblog, . . . cuba memuatkan gambar2 dari lensa kamera, . . . . dari tempat2 yg kami jejaki, . . . .

avatar
sare ared
AUTHOR
July 21, 2012 at 7:46 PM delete

waoo dah lebih 50 dah ^o^'

avatar
shida'R
AUTHOR
July 22, 2012 at 1:26 AM delete

nanti kak shida minta kawn2 len vote :)

avatar
July 23, 2012 at 9:04 PM delete

Jom tengok koleksi GIVEAWAY yg sudah yaya join . Alang2 , join la sekali . Hadiahnya konfem buat korang tak pejam2 mata . Jom serbu !!!

http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/07/ramadhan-yang-dipenuhi-dengan-giveaway.html

avatar
July 29, 2012 at 10:24 AM delete

cik lyssa....napa entry sy xdimasukkan...sedeh2....

avatar
July 29, 2012 at 4:44 PM delete

Thanks Sys Lyssa ,
Ina doakan akak MENANG k!
Kalau x buzy singgah skejap blog sayer . No. 57 ^_^

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers