Mereka Di Bloglist Lyssa Faizureen

23/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Waaa . Kau nak pecah record ke hape haa wahai Cik Lyssa tak ber-update pun blog dah 5 hari dah bakalakalakalakauuu . erkk :/ Lebih kurang macam tu lah kot . muahaha . A'ah kan . Baru perasan , dah 5 hari dah rupanya blog ni tak ber-update ! Ye . Masa ada , tapi bila cuba nak menaip mulalah tetiba je tak de mood kan . Last-last blog terbiar bersawang . Ishkk -.-

Tapi , hari ni Lyssa nak update pasal satu benda yang sudah Lyssa janjikan 
kat korang dalam ENTRI INI <<---  Nu haaa kan , kat bahagian bawah sekali ada Lyssa bisik kata :

kalau lebih 50 orang yang buat entry , Lyssa tak teragak untuk masukkan link korang dalam BLOGLIST Lyssa sehingga 31 July 2012 :) peace .

Gamaknya , dah lebih 50 orang yang support Lyssa and buat entry pasal VOTE LYSSA tu kan ? Maka , dengan se-ikhlas hati Lyssa , Lyssa masukkan blog korang dalam bloglist Lyssa di bahagian sidebar sampai 31 July 2012




So , lepas ni , kalau rasa Lyssa terpandang entry yang best-2 ke , Lyssa terus masuk blog korang tu . kihkih . Dah Lyssa masukkan blog korang dalam blogslit , jangan pula buat-buat lupa untuk VOTE Lyssa setiap hari erk . hehe . 


Tenkiuu . Tenkiuu . Tenkiuuu semua . Nah ambik KISS ni .. Mmmuuaahx ! >_<

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

23 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
July 23, 2012 at 12:57 PM delete

wah .. dah follow blog kak lysa ..

avatar
July 23, 2012 at 12:58 PM delete

Mmg Tiap Hari Pun VOTE Lyssa...
Tenkiuu Lyssa Bagi masuk Kat Bloglist...Huhai :D

avatar
Lynn Damya
AUTHOR
July 23, 2012 at 12:59 PM delete

haha, lamanya tak update blog..hai lyssa, selamat berpuasa, congratez kpd blogger yg terlist...jom tgk menu berbuka hari ni kat blog sy, boleh try sendiri (n_n) TQ :)

avatar
July 23, 2012 at 1:53 PM delete

mimpi jadi kenyataan huhuhu :)
tenkiuu lyssa :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
July 23, 2012 at 3:50 PM delete

Thanks Lyssa! No worries! MM vote for Lyssa hari2 tau.. Tak tipu punyer.. Bulan2 puasa ni tak baik tipu2.. MM tengok tadi, Lyssa dah ranking ke dua dah dalam Top 5 tu.. Bravo2! ^_^

avatar
July 23, 2012 at 3:55 PM delete

Thankz lyssa :) pas wat entri pasal lyssa n lyssa letak link akak kat blog lyssa, ramai yg dtg jengok.. semoge rezeki lyssa melimpah ruah.. amin ;)

avatar
Pinky Aina
AUTHOR
July 23, 2012 at 4:18 PM delete

Yeah ada he thanks akk lysa comel

avatar
Nadiah
AUTHOR
July 23, 2012 at 4:21 PM delete

akakkk mcm mna nk kmbalikan cmment box ? tetibe lesap ! he he harap sngt akak leh tlong :)

avatar
NURUASHIA
AUTHOR
July 23, 2012 at 5:34 PM delete

wawhhh..bestnyeee :)

avatar
July 23, 2012 at 5:54 PM delete

hyae lysaa ..hari ni berbuka apa ?

avatar
Gadiz Cool
AUTHOR
July 23, 2012 at 6:16 PM delete

Hye kak lyssa , pliz buatkan sye yg welcome to my blog , sye x tau la , pliz ,huhu :)

avatar
Roslan Putra
AUTHOR
July 23, 2012 at 10:55 PM delete

hmmm... tak dapat masuk list laaa...
apa pun saya ttp support lyssa yg comel...

avatar
Remy hazza
AUTHOR
July 24, 2012 at 12:40 AM delete

tahniah kepada semua yg bertuah..........
remy support semuanya.....

avatar
July 24, 2012 at 11:17 AM delete

THANKS LYSSA!!!:) LAP YOU! MAHAL TAK KALAU YANA NAK TEMPAH LETAK BANNER KAT BLOG LYSSA ?:')

avatar
irwan alessa
AUTHOR
July 24, 2012 at 2:06 PM delete

vote vote!! masih sempat lagi.. 31 Julai exp.. cepat2.. masih ada masa lagi..

avatar
July 24, 2012 at 5:28 PM delete

Assalam kak lyssa ..cemane nak masuk dalam bloglist kak lyssa ni : D ?

avatar
hainom OKje
AUTHOR
August 30, 2012 at 11:19 AM delete

Tak dapat masuk bloglist.....dapat tengok pun jadilah ek... he...he...

avatar

Google+ Followers