Tutorial : Jom Buat Duit Dengan ZoShare !!

26/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


KLIK !


Heyy . Ok . Ada berita gembira untuk anda semua . Yup ! Ada SATU lagi cara untuk kita jana pendapatan melalui internet dengan hanya daftarkan diri dalam zoShare ! ekeke . 

Apa benda zoShare ni ? zoShare ni lebih kurang sama macam Says.com . Klik link tu korang boleh tahu ape benda pulak says tu . haaa . Ok . Korang tak payah pening kepala sangat eh . Rasanya hari ni baru tersebar luas dalam social media . Lyssa join benda ni pun semalam . Tak sangka hari ni boleh tersebar dengan begitu cepat !

Tapi , zoShare ni memang baaaaaanyak sangat kelebihannya . Antaranya : 

1. Boleh cashout serendah RM40 sahaja !!
2. Bila anda daftar, automatik anda akan terima earning RM5 percuma dalam account tue. 
3. Iklan yang disediakan tersangatlah menarik ! dan banyak... *lebih dari 5 iklan 
4. Lepas je orang klik , earning terus update..refresh je, terus earning akan bertambah..

Amacam ? Best kan ? Apa lagi yang korang tunggu tu ...? Jom join ! Ikut STEP di bawah !

1. Pergi ke link ini ---->> zoShare.com

2. Tekan SIGN UP ! Korang boleh Signup terus guna Facebook,Twitter atau Account Google .

3. Tengok earning korang dah ada RM 5.00 kan ? hihi . *suka letewww .

4. Then , korang pergi KLIK bahagian Recommendation . Ada nampak banyak-banyak iklan kat situ ? Baanyakk kan ? apa lagi . Klik mana iklan yang korang nak promote kan  ..

5. Then kat bahagian bawah ada link macam ni kan : (klik link bawah ni . )


6. Korang copy link tersebut . And boleh paste kat mana yang korang rasa nak iklan kan .. Kat Facebook ? Twiitter ? Blog ? Messanger ? Haaa . Pergi iklankan cepat :) Suruh orang klik link korang tu ;p


* Bila klik iklan tu , then dia keluar macam ni and tak de link yang disediakan , maknanye , iklan tu tak bley promote dah ...



7. Then pergi kat Dashboard zoShare tu tengok , earning naik tak ? hihi . 

Best kan ? Best kan ? * tapi , Lyssa tak sure lagi lah mende ni betoy ke tak ? sama-sama lah kte tunggu . Nanti dah dapat RM20 nak try cashout dulu . Kalau diorang bayar , boleh lah teruskan mengiklan ! eheee~

** Jangan lupa DAFTAR KAT SINI taw ?? Sedikit sebanyak dapat jugak duit raya dari zoShare ni . hehehew~ 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

47 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Xiao Xandria
AUTHOR
July 26, 2012 at 9:16 PM delete

Nak join laa thanks kak share ilmu tqq

avatar
July 26, 2012 at 9:21 PM delete

lyssa : x kuar pun link mcm lyssa tu.

avatar
Nadiah
AUTHOR
July 26, 2012 at 9:29 PM delete

asal semua iklan x leh nak promote ni k .lyssa ?

avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
July 26, 2012 at 9:53 PM delete

Boleh try ni Lyssa :D

avatar
Remy hazza
AUTHOR
July 26, 2012 at 11:18 PM delete

menarik nie lyssa.......
nak kena try lah.....

avatar
dhia adawiyah
AUTHOR
July 26, 2012 at 11:52 PM delete

tq kak lyssa .. nak cuba dulu ..

avatar
July 27, 2012 at 12:09 AM delete

semua iklan x leh nk share..
knapa jd begitu???

avatar
ziera ramli
AUTHOR
July 27, 2012 at 1:23 AM delete

tq k.lysa. but kan, dy kate page does not exist. huuu :(

avatar
July 27, 2012 at 2:01 AM delete

dia pnya web mcm says kan

avatar
July 27, 2012 at 2:35 AM delete

TAU TAKPE, SEMUA IKLAN TAK BOLEH NAK SHARE. SEBAB APA YA? SEDIH BETUL. SIA-SIA JE SIGN UP. SOBS

avatar
July 27, 2012 at 3:04 AM delete

Waaww , naknak jugak . Tima kaseh lyssa ^^,

avatar
Faizul Osman
AUTHOR
July 27, 2012 at 7:47 AM delete

kena cuba ni... mana laH tahu boleh kaya cepat.. haha...

avatar
ucupiza
AUTHOR
July 27, 2012 at 9:06 AM delete

thanks sis lyssa
tapi kenapa keluar macam ni No more cash is paid out for this campaign.,bila kita klik iklan tu??

avatar
Compang Kiko
AUTHOR
July 27, 2012 at 12:56 PM delete

boleh ke iklankan lebih dari satu iklan?

avatar
Mrs. NiNi
AUTHOR
July 27, 2012 at 2:01 PM delete

kak lyssa, boleh tak buat tuto cara2 masukkan memory card telefon dlm laptop?

avatar
Atirah ★
AUTHOR
July 27, 2012 at 2:10 PM delete

sama la kita , baru sign up semalam . :)

avatar
Amy Yusof
AUTHOR
July 27, 2012 at 2:21 PM delete

NAK TRYLA..TQ DIK
free2 jom tgk blog akk,tgk tudung,korean dress murah2.
followla sekali ek..i follow u
http:??wisyawina.blogspot.com

avatar
dylla mn
AUTHOR
July 27, 2012 at 2:42 PM delete

uwaaa nak jugakkk tapi nape semue iklan taley naa share,

avatar
July 27, 2012 at 4:08 PM delete

aah..xle share URL pun xder...nape yer?

avatar
Najla Najihah
AUTHOR
July 28, 2012 at 8:22 AM delete

Terima kasih kak lyssa share benda ni :)tapi yang peliknya tak boleh nak share iklan tuu:(

avatar
alma delisha
AUTHOR
July 28, 2012 at 2:18 PM delete

nnt dah cash out bg tau eh..

avatar
alma delisha
AUTHOR
July 28, 2012 at 2:19 PM delete

nnt klu dah cash out bg tau eh..

avatar
alma delisha
AUTHOR
July 28, 2012 at 2:21 PM delete

mmg la xleh nk share coz dah complete. dah abis da promotion limit tu... kne rajin2 la tgk ye...

avatar
sarahajar
AUTHOR
July 28, 2012 at 2:53 PM delete

kak lyssa.. knpe semua iklan x boleh nak promote?? :(

avatar
Myra Yuyu
AUTHOR
July 29, 2012 at 2:33 PM delete

thanks kak lysaa. Saya copy kak lysaa punya entry ye

avatar
razif kamal
AUTHOR
July 29, 2012 at 3:13 PM delete

wahhh kejapnye completed....

avatar
Adam Zailani
AUTHOR
July 29, 2012 at 11:33 PM delete

K.Lysaa dah try tapi earning tak naik lansung :'( Kenapa ? Padahal dah suruh org klik dah :'(

avatar
Erna EER
AUTHOR
July 30, 2012 at 3:21 PM delete

http://www.zoshare.com/erna-eer/recommendation/xx_xxx .. try klik ni plk, hoho

avatar
Era
AUTHOR
July 31, 2012 at 12:39 PM delete

bestnya............ada masa lawatlah blog saya
juarakuimpian.blogspot.com/

avatar
Ali Qusyairy
AUTHOR
August 1, 2012 at 8:43 AM delete

Menarik... jemput2 la melawat ke blog saya... simandin.blogspot.com

avatar
August 1, 2012 at 8:49 AM delete

lain macam jew, xleh klik yg mn satu pun..

avatar
fariwan
AUTHOR
August 1, 2012 at 11:04 AM delete

knpe asyik2 kne isi email je..

avatar
hazlin lieyn
AUTHOR
August 1, 2012 at 3:32 PM delete

tak faham la kak lysa ? boleh ajar yg detail lagi tak ? step by step .

avatar
azrinaz
AUTHOR
August 4, 2012 at 11:37 AM delete

tak boleh daftar pun~~

avatar
August 7, 2012 at 9:20 PM delete

Says pom sy belum kenal habis lagi !! haha :)

avatar
August 30, 2012 at 5:20 PM delete

kak lyssa , betul ke semua ni ? Kak dah cashout ?

avatar
syahirah
AUTHOR
September 13, 2012 at 2:30 PM delete

lyssa,awk kata klu dh sign up dpt rm5 kan,
but x dpt pon... :(

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
October 8, 2012 at 11:10 PM delete

@Erna EER MM punyer pon sama.. Huhu.. T_T

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
October 8, 2012 at 11:11 PM delete

@syahirah Kan? MM sign up semalam.. mana dapat earning pape.. Hmmm..

avatar
November 28, 2012 at 11:37 PM delete

nti lyssa da cash out bru nak try.. huhu..

avatar

Google+ Followers