Barang Make-Up . Nak Beli Tak ? :)

11/08/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Tadi macam mana ntah tetiba rajin nak main make-up sorang-sorang kat rumah . haha .
Mungkin tak de keje sangat kot -.-'

Bawak keluar eye-shadow yang Lyssa beli kat member Lyssa bulan lepas kalau tak silap . haha . Beli je , tapi bila keluar kemana-mana , bukan pakai pun :P *Saja menggatal beli pakai kat rumah ja . heh  . boleh pulak gitew kan ? ehek .

Sebenarnya , dah lama Lyssa mengidam nak eye-shadow yang style banyak-banyak color ni .
Memang suka conteng muka sorang bila bosan :) And ada duit lebih sikit , Lyssa pun beli la eyeshadow tu dan kebetulan sorang member Lyssa ada jual . Haa . apa lagi , peluang keemasan . Terus je Lyssa beli . Eye-shadow dari Mac ~





*Pedulikan muka Lyssa yang pelik kat atas ni . Maybe disebabkan tetiba kening jadi tebal semacam kot . Tu yang nampak pelik . wakakak :P


Lyssa bukannye tahu make-up sangat pun . Kalau setakat nak conteng muka tu memang tak de hal lah kan . Memandai buat taruk kaler itu ke , kaler ini ke . haha .

Psst . *Teringin sangat nak orang tolong make-up kan muka Lyssa ni . FREE * tak mo bayar .
Rasa-rasa , ada tak ? hakhak . 


Ok . Tak nak cerita banyak . Sebenarnye Lyssa nak pomote sikit barang yang member Lyssa ni jual .  Kalau rasa ada yang berkenan nak beli untuk raya ni ke ape , boleh lah order cepat-cepat . Lambat order lambat lah dapat . 



 
Lyssa beli yang ini ! :D haha . Beli la . Beli la . Boleh geng :*




 


**Bagi sesiapa yang nak order , boleh PM dia kat sini ----->> Facebook Amirur Rashid

Kalau nak tengok gambar lebih jelas , boleh terus tengok kat photo facebook dia ok ?
HAHA . Raya nak dekat , kalau conteng-2 muka time tu kan , tak ke syok . haha . peace :p




KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

37 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nurul
AUTHOR
August 11, 2012 at 10:06 PM delete

Nak ! tapi tak ada duit :(

avatar
August 11, 2012 at 10:06 PM delete

Huyooo! Makeup:P Lyssa belanja boleh tak? :P

avatar
shera
AUTHOR
August 11, 2012 at 10:07 PM delete

Shera tak minat makeup2 ni . Kak Lyssa comel lah . Serius , comel sangat ! ^_^

avatar
ummi_norseha
AUTHOR
August 11, 2012 at 10:08 PM delete

conteng2...ha3 ok jg nk melaram raya nnti..hikhik..:)

avatar
August 11, 2012 at 10:10 PM delete

fuhh! tak reti lah make up-make up ni xD LOL
orang ketinggalan ~~

avatar
August 11, 2012 at 10:17 PM delete

Alaaaa. Teringin sngat, tpi x dk duit. Huhu. T_T

avatar
afiqah hassan
AUTHOR
August 11, 2012 at 10:29 PM delete

banyak nye pilihan.rasa mcm nk beli je.tapi duit x de.sedih nye:(

avatar
August 11, 2012 at 10:42 PM delete

teringin nak beli yang macam lyssa beli tu.jimat sebab semua kaler ada.hehe

avatar
August 11, 2012 at 11:19 PM delete

EH .. CNTIK LA DIK LYSSA KAI MEKAP .. AKAQ NAK KAI MEKAP XPANDAI .. SOB SOB ..
EH .. AKAQ DE BELI GAK EYE SHADOW YG MAC .. CANTIK KALER2 DIE ^_^

avatar
shida'R
AUTHOR
August 11, 2012 at 11:40 PM delete

wow..hehee lyssa mmber kak shida pn juai brg yg sma heheee ^_^

avatar
August 11, 2012 at 11:53 PM delete

seronok kan main mekap2.. :D

avatar
August 12, 2012 at 12:26 AM delete

berpatutan...lyssa jarang pakai..tapi dy sikit pon tak rase rugi..kan lyssa?
yg penting beli..bila ade mase nak try pakai just capai je dalam laci..mudah dan murah dan cantik.... sila add fb sy kalau berminat okay

avatar
hazanis
AUTHOR
August 12, 2012 at 12:31 AM delete

sesuai dgn cik adik lyssa ni...

avatar
Farisha Idayu
AUTHOR
August 12, 2012 at 12:43 AM delete

kak tolong belikan gune duit kak lyssa xD.. hehe joke2

avatar
faiz fakhirin
AUTHOR
August 12, 2012 at 1:05 AM delete

chumil lysa ngn kening tebal...heeeee

avatar
Anonim
AUTHOR
August 12, 2012 at 3:55 AM delete

Nak beli juga lah nich buat adik ku...

avatar
boni kacak
AUTHOR
August 12, 2012 at 7:07 AM delete

eh.. tu lyssa faizureen ke lisa surihani tu?

avatar
che'pi
AUTHOR
August 12, 2012 at 8:29 AM delete

wohooo .... seb baek xdak adik pompuan dan solo molo.... untuk mak mak x sesuai kan? sap duit... hehehehhe

avatar
tirahzairi
AUTHOR
August 12, 2012 at 8:38 AM delete

tirah pon xsuka sgt mekap...kita tunjuk natural beauty je lah.....ngeh3....

avatar
MisS BubBLe
AUTHOR
August 12, 2012 at 9:44 AM delete

kalau rasa nak conteng, tengoklah tutorial kt youtube..byk sgt sekarang ni..hehe;p

avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
August 12, 2012 at 10:56 AM delete

wah, bnyk nye brg make-up

avatar
August 12, 2012 at 11:47 AM delete

sila2 kaum hawa..siapa nak ingin kelihatan cantik
blh mencuba produk ni.

pasti anda tidak rugi.

avatar
Ainie Maydie
AUTHOR
August 12, 2012 at 12:04 PM delete

wow murah la lysaa..selalu palette yg 120 colours tu rm80

avatar
Remy hazza
AUTHOR
August 12, 2012 at 12:41 PM delete

lyssa punya paling byk kaler choice......
senang nk tukar2.....

avatar
Atirah ★
AUTHOR
August 12, 2012 at 7:43 PM delete

best memang best . tapi lagi best kalau orang bg free je brang make-up kt kita . hikhik ><

avatar
Nurlyla
AUTHOR
August 13, 2012 at 11:12 AM delete

nak tngok lyssa snyum lebar2 boleh?

avatar
HiKaru
AUTHOR
August 13, 2012 at 1:48 PM delete

nak beli..jarang dapat offer MAC yg harga marvelous! Ni set ori kan? Mcm mana nak order?

avatar
mumu. violet
AUTHOR
September 1, 2012 at 2:55 PM delete

Salam kak lyssa! saya nak beli MAC Brush Set 1 dengan Eye Shadow Set macam kak lyssa punya tu 1. Member akak hantar melalui post ker? kalu hantar melalui post rumah saya dekat dungun.

avatar
Ana admi
AUTHOR
October 17, 2012 at 2:35 AM delete

Byk.pilihan eyeshadow..wet eyeshadow from.miss rose.especially sgt bagus .wane terang n.melekat

avatar
Nur Naziah
AUTHOR
June 23, 2013 at 10:56 PM delete

ada lg x? email saya leh...nurnaziah8770@gmail.com

avatar
Nur Naziah
AUTHOR
June 23, 2013 at 10:58 PM delete

ada lg x?email saya...nurnaziah8770@gmail.com

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 19, 2013 at 12:04 AM delete

salam...
ade lg tak jual..
emel me nazieahrosely@gmail.com

avatar
October 27, 2013 at 4:06 AM delete

nak beli tp link FB tu tak boleh bukak... huhu

avatar
Cinta Buta
AUTHOR
February 7, 2015 at 4:41 PM delete

saya nak cuba beli tapi fb amirur tu saya x jumpelah..

avatar
Cinta Buta
AUTHOR
February 7, 2015 at 4:44 PM delete

tolong rderkan bole x?

avatar

Google+ Followers