Entry Bergambar | Hari Raya Ketiga 2012

29/08/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Sambungan lagi dari Entry Bergambar Hari Raya Kedua . Kali ni Lyssa nak teruskan dengan entry bergambar bagi raya ketiga pula . hoho . GadisLensa lah katakan , Memang tak sah lah kalau tak banyak gambar yang tangkap . Kena pulak time-time hari raya kan ? hoho :O

Ouke . Untuk raya ketiga ni , Lyssa beraya di rumah Mak Chaq Lyssa ni Teluk Ayer Tawar , Penaga , Penang :) Perjalanan yang dipenuhi dengan bendang kiri dan kanan jalan . HEHE .


 Cantik kan ?


Pergi sana dalam 5 kereta macam tu . HAHA . Best konvoi kereta ramai-ramai . Ini gambar di Sg.Petani sebelum bertolak ke Penaga . 


 
Berbaju kurung biru pulak aku ya :D
 

 
Ni dia . Adik kesayangan ! HAHA . "Dik , apa tutup-tutup mata pulak tu?" haha . 

 
My mum and my dad ! Mama pakai baju dengan seluar , anak dia sebok gedik nak pakai baju kurung . :P  * Macam pasangan kekasih tak ? haha .


Perjalanan ke rumah Mak Chaq mengambil masa dalam 45 minit kot . Sampai - sampai , terus makan !

 
Makan Mee Kari ! Lyssa tak makan pun . Tak suka MEE :p hehe . Yang warna kuning-kuning tu suka laa . Apa ntah nama makanan tuu ~ -.-"

 
Amboi  , mama suap adik ye ? HAHA :D So Sweeeeeet !


 

Lepas makan , kami yang muda-muda ni lepak kat luar snap-snap gambar dua tiga , habuan nak dimasukkan dalam blog . hihi .


  * Terasa kecil diriku ini :( hoho


 
Oke . Budak-budak ni pun haa nak jugak buat peace-peace . haha . *Peace yo !

 
Ramai kan ? Ramai kan ? haha . Maw taw laaa :O

Lyssa pun boleh dah dikatogerikan dengan budak-budak tu . haha . *SayaFendek :P
 

HAHA . Rasanya  , ini je lah kot entry raya untuk tahun ni . Banyak kan ? Banyak kan ? Bagi yang tak belek lagi entry lepas boleh lah belek tengok kat bahagian OLD ENTRY di sidebar ye . Entry bergambar je . Tak banyak ngomong pun sih .


* Tu je kot . K , baiii :p

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

30 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
YUYUE MELISSA
AUTHOR
August 29, 2012 at 1:18 PM delete

happeningg.mama sporting ehh

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
August 29, 2012 at 1:19 PM delete

wahhh... meriah betoll hri raya sys lyssa nie ..
=)

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
August 29, 2012 at 1:22 PM delete

comelnya semua..lyssa mcm kecik lg..hikhik

avatar
Crafty Nieya
AUTHOR
August 29, 2012 at 1:22 PM delete

haha.meriahnye !cantik akak !selamat hari raya aidilfitri kak lyssa !

http://craftynieya.blogspot.com

avatar
August 29, 2012 at 1:23 PM delete

Datang penaga tue . Selalu aten ronda2 gak , Membe pon ad gak duk situ :D

avatar
maszull
AUTHOR
August 29, 2012 at 1:51 PM delete

assalamualaikum lyssa...cute nyer bergambar selamat hari raya yer..:)

avatar
che'pi
AUTHOR
August 29, 2012 at 2:44 PM delete

wohoo... tahun depan nak gi beraya boleh? hehehe

avatar
Fienazzuki
AUTHOR
August 29, 2012 at 3:02 PM delete

Patutla cari tak jumpa yang last tu...rupanya bersama kanak2...
hehehee
btw, COMEL LAH

avatar
Secret Garden
AUTHOR
August 29, 2012 at 3:08 PM delete

sweet semuanya! sempoi! spontan! k.lyssa, kembali ke zaman kanak-kanak. rindu zaman kanak2 ke?

avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
August 29, 2012 at 3:10 PM delete

amboi, sakan beraya ye.huhu

avatar
Yana Aina
AUTHOR
August 29, 2012 at 3:30 PM delete

comelnya mama lyssa ^^

avatar
Sha Elyana
AUTHOR
August 29, 2012 at 3:43 PM delete

cute..lyssa n keta :)

avatar
Phat
AUTHOR
August 29, 2012 at 4:01 PM delete

selamat hari raya maaf zahir batin

avatar
August 29, 2012 at 5:09 PM delete

nice ^__^ indahnya kebersamaan ...

avatar
August 29, 2012 at 8:38 PM delete

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

avatar
August 29, 2012 at 8:40 PM delete

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

avatar
Nisa Shahrien
AUTHOR
August 29, 2012 at 9:16 PM delete

meriahnyaaa raya dyeee!!!

avatar
August 29, 2012 at 9:55 PM delete

cantik edit gambar :) ! kat mana edit?

avatar
anggun
AUTHOR
August 30, 2012 at 9:37 AM delete

memang sejuk jew mata memandang tgk kehijauan kiri kanan jalan..aritu sempat gak g Penang semata2 nak pekena nasi kandaq...haa...dah banyak gambar cantik2 tu,jemput la join segmen kat blog akak plk...yang lain2 kalau nak join boleh jew..

http://anggunbabycloset.blogspot.com/

avatar
Remy hazza
AUTHOR
August 30, 2012 at 10:53 AM delete

tetap meriah......
dan tetap setia ngan baju kurung tu.....he3
cantik bila tgk padi menguning tu......

avatar
boni kacak
AUTHOR
August 30, 2012 at 1:30 PM delete

kenapa muka mama macam tu time tgh suap adik?? silap hb kena pelangkung adik tu. hahaha

avatar
Pn. Sheila@CC
AUTHOR
August 30, 2012 at 3:40 PM delete

wow... meriahnya raya... seronokkan berkumpul ramai2 cam tu...

avatar
Jannah Zai
AUTHOR
August 30, 2012 at 7:43 PM delete

hai lyssa..ayah lyssa nie pelakon ka? hehe..

avatar
August 31, 2012 at 2:41 PM delete

cantik,, meriah,, best,, huhu

avatar
Atirah ★
AUTHOR
August 31, 2012 at 8:33 PM delete

ramainyaaaaaaaa family lyssa . untung lahhhh :)

avatar
mumu. violet
AUTHOR
September 1, 2012 at 12:09 PM delete

comelnya kampung akak! I LIKE IT! Tp kak lyssa, kak lyssa boleh tolon edit blog saya x? saya bagi email dengan password saya sekali untuk kak lyssa. plizzzz...

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers