Entry Bergambar | Hari Raya Ketiga 2012

29/08/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Sambungan lagi dari Entry Bergambar Hari Raya Kedua . Kali ni Lyssa nak teruskan dengan entry bergambar bagi raya ketiga pula . hoho . GadisLensa lah katakan , Memang tak sah lah kalau tak banyak gambar yang tangkap . Kena pulak time-time hari raya kan ? hoho :O

Ouke . Untuk raya ketiga ni , Lyssa beraya di rumah Mak Chaq Lyssa ni Teluk Ayer Tawar , Penaga , Penang :) Perjalanan yang dipenuhi dengan bendang kiri dan kanan jalan . HEHE .


 Cantik kan ?


Pergi sana dalam 5 kereta macam tu . HAHA . Best konvoi kereta ramai-ramai . Ini gambar di Sg.Petani sebelum bertolak ke Penaga . 


 
Berbaju kurung biru pulak aku ya :D
 

 
Ni dia . Adik kesayangan ! HAHA . "Dik , apa tutup-tutup mata pulak tu?" haha . 

 
My mum and my dad ! Mama pakai baju dengan seluar , anak dia sebok gedik nak pakai baju kurung . :P  * Macam pasangan kekasih tak ? haha .


Perjalanan ke rumah Mak Chaq mengambil masa dalam 45 minit kot . Sampai - sampai , terus makan !

 
Makan Mee Kari ! Lyssa tak makan pun . Tak suka MEE :p hehe . Yang warna kuning-kuning tu suka laa . Apa ntah nama makanan tuu ~ -.-"

 
Amboi  , mama suap adik ye ? HAHA :D So Sweeeeeet !


 

Lepas makan , kami yang muda-muda ni lepak kat luar snap-snap gambar dua tiga , habuan nak dimasukkan dalam blog . hihi .


  * Terasa kecil diriku ini :( hoho


 
Oke . Budak-budak ni pun haa nak jugak buat peace-peace . haha . *Peace yo !

 
Ramai kan ? Ramai kan ? haha . Maw taw laaa :O

Lyssa pun boleh dah dikatogerikan dengan budak-budak tu . haha . *SayaFendek :P
 

HAHA . Rasanya  , ini je lah kot entry raya untuk tahun ni . Banyak kan ? Banyak kan ? Bagi yang tak belek lagi entry lepas boleh lah belek tengok kat bahagian OLD ENTRY di sidebar ye . Entry bergambar je . Tak banyak ngomong pun sih .


* Tu je kot . K , baiii :p

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

30 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
YUYUE MELISSA
AUTHOR
August 29, 2012 at 1:18 PM delete

happeningg.mama sporting ehh

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
August 29, 2012 at 1:19 PM delete

wahhh... meriah betoll hri raya sys lyssa nie ..
=)

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
August 29, 2012 at 1:22 PM delete

comelnya semua..lyssa mcm kecik lg..hikhik

avatar
Crafty Nieya
AUTHOR
August 29, 2012 at 1:22 PM delete

haha.meriahnye !cantik akak !selamat hari raya aidilfitri kak lyssa !

http://craftynieya.blogspot.com

avatar
August 29, 2012 at 1:23 PM delete

Datang penaga tue . Selalu aten ronda2 gak , Membe pon ad gak duk situ :D

avatar
maszull
AUTHOR
August 29, 2012 at 1:51 PM delete

assalamualaikum lyssa...cute nyer bergambar selamat hari raya yer..:)

avatar
che'pi
AUTHOR
August 29, 2012 at 2:44 PM delete

wohoo... tahun depan nak gi beraya boleh? hehehe

avatar
Fienazzuki
AUTHOR
August 29, 2012 at 3:02 PM delete

Patutla cari tak jumpa yang last tu...rupanya bersama kanak2...
hehehee
btw, COMEL LAH

avatar
Secret Garden
AUTHOR
August 29, 2012 at 3:08 PM delete

sweet semuanya! sempoi! spontan! k.lyssa, kembali ke zaman kanak-kanak. rindu zaman kanak2 ke?

avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
August 29, 2012 at 3:10 PM delete

amboi, sakan beraya ye.huhu

avatar
Yana Aina
AUTHOR
August 29, 2012 at 3:30 PM delete

comelnya mama lyssa ^^

avatar
Sha Elyana
AUTHOR
August 29, 2012 at 3:43 PM delete

cute..lyssa n keta :)

avatar
Phat
AUTHOR
August 29, 2012 at 4:01 PM delete

selamat hari raya maaf zahir batin

avatar
August 29, 2012 at 5:09 PM delete

nice ^__^ indahnya kebersamaan ...

avatar
August 29, 2012 at 8:38 PM delete

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

avatar
August 29, 2012 at 8:40 PM delete

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

avatar
Nisa Shahrien
AUTHOR
August 29, 2012 at 9:16 PM delete

meriahnyaaa raya dyeee!!!

avatar
August 29, 2012 at 9:55 PM delete

cantik edit gambar :) ! kat mana edit?

avatar
anggun
AUTHOR
August 30, 2012 at 9:37 AM delete

memang sejuk jew mata memandang tgk kehijauan kiri kanan jalan..aritu sempat gak g Penang semata2 nak pekena nasi kandaq...haa...dah banyak gambar cantik2 tu,jemput la join segmen kat blog akak plk...yang lain2 kalau nak join boleh jew..

http://anggunbabycloset.blogspot.com/

avatar
Remy hazza
AUTHOR
August 30, 2012 at 10:53 AM delete

tetap meriah......
dan tetap setia ngan baju kurung tu.....he3
cantik bila tgk padi menguning tu......

avatar
boni kacak
AUTHOR
August 30, 2012 at 1:30 PM delete

kenapa muka mama macam tu time tgh suap adik?? silap hb kena pelangkung adik tu. hahaha

avatar
Pn. Sheila@CC
AUTHOR
August 30, 2012 at 3:40 PM delete

wow... meriahnya raya... seronokkan berkumpul ramai2 cam tu...

avatar
Jannah Zai
AUTHOR
August 30, 2012 at 7:43 PM delete

hai lyssa..ayah lyssa nie pelakon ka? hehe..

avatar
August 31, 2012 at 2:41 PM delete

cantik,, meriah,, best,, huhu

avatar
Atirah ★
AUTHOR
August 31, 2012 at 8:33 PM delete

ramainyaaaaaaaa family lyssa . untung lahhhh :)

avatar
mumu. violet
AUTHOR
September 1, 2012 at 12:09 PM delete

comelnya kampung akak! I LIKE IT! Tp kak lyssa, kak lyssa boleh tolon edit blog saya x? saya bagi email dengan password saya sekali untuk kak lyssa. plizzzz...

avatar

Google+ Followers