Entry Bergambar | Hari Raya Pertama 2012

25/08/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


HAHAHA . Ingat pagi tadi nak update dah pasal ni . Tapi tak sempat ! Tak apa lah heh . Lyssa update sekarang . Sebelum tu baca dulu --->> ENTRI INI !!! Bagi siapa yang belum baca ...

Sekarang ni , nak sambung kisah Hari Raya Pertama bagi tahun ni . hihok . Rasanya , tak banyak nak taip kot . Cuma nak upload gambar je lah yang baaanyak tu . hihok ;p

Seperti yang korang semua tahu , Lyssa raya pertama di Tapah , Perak . Rasanya , dah berjuta kali dah mention pasal ni kan . haha . Best raya kat Perak sebab baaaaanyak jugak sedara . Ye la , mama ada 13 adik beradik . Mana tak ramai kan ? tapi  , yang balik kampung tak de lah seramai tu . 

Tahun ni , TEMA warna baju family Lyssa PURPLE colour . My feveret wokeh ! Purplelish oweyz ! Meh  , meh tengok gambaq kami semua :)


 
Haaaa . Ni la , ayah mak adik Lyssa . Tengok la , baju siapa yang ada kelain sikit tu ?
Lyssa la . Lyssa la . Boleh pulak purple nak jadi pink dah . HAHA . Lari tema kot ! huhaua .

 
Di pagi raya , bersalaman dengan papa Lyssa . Ohyey ! Dapat duit raya oke ?
Ada jeles ? kihkih ! :p 
 
 

 
With my OPAH kesaaaayangan ! lebiusooomuchhh ;p


 
With My Dad ! Dah macam terencat pulak aku tengok diri aku dok wat peace watlek cam tu ! :O



 * HAHA  . Abaikan muka Cik Mah Lyssa yang dok melangut kat atas tu ya  . hihok :p
 

 

Iya ! Gambar Lyssa WAJIB ada baanyak ye . ! hihokkk :P


 Eh , itu sebelah pagi nye tawww . Ni pulak sebelah malam ! Tapi sorry , time ni Lyssa ambil gambar diorang je . Gambar Lyssa tak dak . haha .

Aktiviti sebelah malam

 Ayah Lyssa teringin jadi budak2 nam saat ! HAAHA:D

 
Anak-anak sedara nih :)



Waktu malam biasanya , memang kami akan main bunga api and mercun . Sumbernya dari papa Lyssa . Satu kotak besaqq dia bawak pi balik kampung ! HAHA . Macam-macam jenis mercun ada . Seronok depa semua aihhhh :D 

Ni main mercun pun lepas perut kenyang makan nasik mak sedara Lyssa buat . HAHA .
Makan sampai buncit ! Azam Lyssa dah tercapai untuk jadi gemok time raya . haha . Lepas ni , kena DIET balik ! lalala~

**Sila-sila komen , jangan malu , jangan segan . Buat macam blog sendiri ya ? HAHA :D 

Tunggu next entry untuk Raya Kedua 2012 pulak ye :O


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

54 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nabila Medan
AUTHOR
August 25, 2012 at 9:34 PM delete

cantik!
mesti meriah raya kak lyssa :D

avatar
August 25, 2012 at 9:35 PM delete

Haahaha. Adek Balqish kata tuh gambar dia. Perasan

avatar
August 25, 2012 at 9:37 PM delete

cutenya lyssa pakai baju pink :)

avatar
S A N D R A
AUTHOR
August 25, 2012 at 9:38 PM delete

waa seronoknyaaa.. :)
http://sunnyxandra.blogspot.com

avatar
Abby
AUTHOR
August 25, 2012 at 9:39 PM delete

HAHA , bestt nyerr kak Lyssa . entryy menarikk . muka tomeyy !

avatar
August 25, 2012 at 9:40 PM delete

Comel La Lyssa Nie..Ahakz!! ;D

avatar
babycomel
AUTHOR
August 25, 2012 at 9:40 PM delete

Wah, syok nye beraya :)

avatar
Balqis Nabila
AUTHOR
August 25, 2012 at 9:40 PM delete

Mama Lyssa & Lyssa comel >.<

avatar
Mizz Wenn
AUTHOR
August 25, 2012 at 9:42 PM delete

simple jer bju lyssa , tpi cntik =)

avatar
Izara4eva™
AUTHOR
August 25, 2012 at 9:44 PM delete

kenapa lyssa larik tema ni ? hikhik

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
August 25, 2012 at 9:46 PM delete

Wah bestnnya dan meriah lah kak lyssa !

avatar
August 25, 2012 at 9:59 PM delete

Assalamualaikum Kak Lyssa :)

Sweet and Happy Family . Tengok gambar-gambar kak Lyssa best sangat . Selamat Hari Raya . Maaf Zahir dan Batin kak ^^v

avatar
eira syeira
AUTHOR
August 25, 2012 at 10:00 PM delete

bestnye kak..hehe..
comel la kak lyssa nie..suke tgk pic kak lyssa pozing :)

avatar
lynenotsocute
AUTHOR
August 25, 2012 at 10:07 PM delete

lyssa comeynyee..ngee...jgn lupe singgah ke blog lyne:P n Selamat Hari Raya

avatar
August 25, 2012 at 10:12 PM delete

Huhuhuh , comeyynye kak Lyssa . K.Lyssa jemput singgah kat sini http://budakpalingpurple.blogspot.com/
Jangan lupe follow sekali :) Makasihhhh :D

avatar
Ieyra Ghani
AUTHOR
August 25, 2012 at 10:13 PM delete

selamat hari raya kak :)
baca kiter punya kisah raya pulak jom ! hehe

avatar
Faizul Osman
AUTHOR
August 25, 2012 at 10:14 PM delete

memang cute kaler purple.... raya kat kg memang terbaik... tak sama mcm kat bandar...

avatar
iRa
AUTHOR
August 25, 2012 at 10:23 PM delete

meriahnya raya :)

avatar
MANZARINA
AUTHOR
August 25, 2012 at 10:48 PM delete

papa lyssa nampak mude.... salam perkenalan

avatar
shidaR
AUTHOR
August 25, 2012 at 11:34 PM delete

maluu nk ckp..lyssa comel heheeee :)

avatar
Sha Messy
AUTHOR
August 25, 2012 at 11:35 PM delete

kak lyssa comel sangadd lol.
sikechekmessy.blogspot.com :D

avatar
Syuk
AUTHOR
August 26, 2012 at 3:21 AM delete

lyssa comel.. jom kape :-)

avatar
~PILOT LOVER~
AUTHOR
August 26, 2012 at 7:39 AM delete

selamat hari raya lyssa :)

avatar
August 26, 2012 at 10:10 AM delete

C0mel n cute... beza gan aqim .. tg0k aqiem punya bl0g https://diaryaqiem.blogspot.com
th0n nie x best la raya
tp tg0k lysa mcm best

avatar
boni kacak
AUTHOR
August 26, 2012 at 12:00 PM delete

wah..lyssa makin ayu.. pewwittt

avatar
August 26, 2012 at 3:36 PM delete

hye lysa.selamat hari raye :)

avatar
August 26, 2012 at 5:02 PM delete

Wah!..bestnya :) seronok2 yang lawak ayah kak Lyssa pun main bunga api? haha lawak..:D Salam Syawal!

avatar
August 26, 2012 at 9:54 PM delete

AMBOI .. BESTNYE RAYE LYSSA .. HEPPENING JE .. SUKE SUKE

avatar
~didiey~
AUTHOR
August 26, 2012 at 10:04 PM delete

lyssa chantek! suka akak tengok:)

avatar
Fienazzuki
AUTHOR
August 26, 2012 at 11:42 PM delete

Alahai...
Comelnya cik lyssa kita nie....

avatar
August 27, 2012 at 10:05 AM delete

comel org dia.. kecik2 molep.. kehkeh..

keep in touch ya..

avatar
Cik CM
AUTHOR
August 27, 2012 at 11:28 AM delete

lyssa, tema raya kita sama laa.. purple !
http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/08/cuti-raya-abis-suda.html

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
August 27, 2012 at 11:55 AM delete

Wah! Meriahnya raya Lyssa.. Seronok tengok.. Tak sabar nak tengok pic next entry.. =)

avatar
August 27, 2012 at 12:37 PM delete

Meriah! Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

avatar
KhaiAngeL
AUTHOR
August 27, 2012 at 12:58 PM delete

Meriahnya Raya :D
Paling best time bersama2 rombongan kawan2 dan famili terjah rumah sedara dan jiran. Lawat 5 buah rumah dan nak pecah perut.. keh keh keh

avatar
Amira Zainal
AUTHOR
August 27, 2012 at 5:14 PM delete

seriosss kat tapah, perak ? Miera pon sama ! dekat batu 3 temoh... akak dekat area mna ?

avatar
Abu Zhar
AUTHOR
August 28, 2012 at 8:39 PM delete

Warghh .. same laa.. kak lyssa adik beradik mama saya pun ade 13 taw.. Jangan lupe untu doakan saya berjaya di UPKK akhir bulan depan .. yeww..

avatar
Nurul Izzati
AUTHOR
August 29, 2012 at 9:21 AM delete

sangat meriah raye lysaa.. family lysaa cool la...

avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
August 29, 2012 at 4:41 PM delete

meriahnye raya dengan mercun

avatar
ღSyaღ
AUTHOR
August 30, 2012 at 4:37 PM delete

simple and nice. meriahnya raya main mercun and bunga raya..opss bunga raya ke?

avatar
Cik Syiera
AUTHOR
August 31, 2012 at 1:24 AM delete

baju kita same la lyssa..hehehehehe

avatar
steffany daph
AUTHOR
September 1, 2012 at 2:01 PM delete

main mercun semangat gilerrr :D tpi bunga api lagi selamat. hehe

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers