Gambar Gerak-Gerak Kasi Mata Gua Juling o.O

04/08/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Eheh , Tak nak Lyssa juling sorang-sorang . Nak korang pun rasa kepeningan dan kejulingan tengok gambar-gambar kat bawah ni . 

Kalau korang kosong kan minda korang tu , nanti berhenti lah gambar tu . Makin laju gambar tu bergerak , maknanya sekarang korang tengah stress ! haha , ye ke tengah stress ? Jom tengok !
















HEHE . Pening tak ? Pening tak ? Saja nak bagi korang pening ! Tak adil lah Lyssa sorang je rasa benda tu . huahua . Lyssa tahu ramai yang dah tengok gambar-gambar ni kan ?
Saje je nak share kepada yang belum tengok . haha . 

Pssst . Gambar mana yang korang rasa paaaling pening kepala ??? Jawab . Jawab .

Selamat menjulingkan mata :)

Sumber : Pakcik Google ~
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

45 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
dyabunga
AUTHOR
August 4, 2012 at 8:55 PM delete

nak termuntah tgk semua pic tu.hahaha..juling 3 saat..

avatar
August 4, 2012 at 8:57 PM delete

mmg tengah stress ler ni :(

avatar
NAL
AUTHOR
August 4, 2012 at 8:58 PM delete

nice. memang pening jugak.

avatar
August 4, 2012 at 9:00 PM delete

Akak,adakah saya sedang stress sbb gmbr yg paling atas tu kan bgrk dgn laju???

avatar
August 4, 2012 at 9:01 PM delete

hhaaha...
gmbr tuh gerak2lah,, ehe...

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 4, 2012 at 9:01 PM delete

bila kosongkan minda, benda tu tak berpusing pun :). Tapi syok juga ^^

avatar
Ah Long
AUTHOR
August 4, 2012 at 9:05 PM delete

mar singgah uji mate mcm entry n gak hehe

http://sharksempoi.blogspot.com/2011/12/uji-mata-anda.html

avatar
Secret Garden
AUTHOR
August 4, 2012 at 9:05 PM delete

JULING mata saya K.Lyssa! @__@

avatar
Secret Garden
AUTHOR
August 4, 2012 at 9:07 PM delete

Pening yg HURUF dengan yg last tu!

avatar
nizarazu
AUTHOR
August 4, 2012 at 9:07 PM delete

waaa,,penin2,, hahaha

avatar
August 4, 2012 at 9:26 PM delete

Yang second terasa pening sekali haha..:D

avatar
Iera balqis
AUTHOR
August 4, 2012 at 9:29 PM delete

oh mama !! kepala ku pusing..haha..adess..pening tgk gmbr smue tu..hehe..btw , nice entry kak Lyssa cantik..if you free time visit my new entry yea..tq kakak comel cantik ;)

avatar
Nur Madihah
AUTHOR
August 4, 2012 at 9:59 PM delete

Gambar yang mcm cacing tu.. Akak, lagu best.. Apa tajuk lagu tu?

avatar
Atirah ★
AUTHOR
August 4, 2012 at 10:00 PM delete

tmbh stress tngk bnda ni . haha

avatar
profmie
AUTHOR
August 4, 2012 at 10:17 PM delete

aduh..memg pening jdnya...hahaa

avatar
miz ruha
AUTHOR
August 4, 2012 at 10:23 PM delete

pening2..tp agak fun jg lah...

avatar
aDiNDaNiL
AUTHOR
August 4, 2012 at 10:28 PM delete

hehehehhe . mcm tahu tgh stress ni ..

avatar
Ain
AUTHOR
August 4, 2012 at 10:42 PM delete

Semua tak bergerak, bergerak pon macam siputt je..haha

avatar
August 4, 2012 at 10:44 PM delete

amboi lisa ..main poning2 lak dia..
so naughty la u..

avatar
shida'R
AUTHOR
August 4, 2012 at 11:18 PM delete

gambar yg 1st tu jer yg bt mateerr berpinarrrr heheee :D

avatar
Remy hazza
AUTHOR
August 4, 2012 at 11:20 PM delete

yg warna pink tu buat sakit hati jer....... he3

avatar
Rara Nasiha
AUTHOR
August 5, 2012 at 12:41 AM delete

jahat tau. kita dah pening dah ni. hehe

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
August 5, 2012 at 7:20 AM delete

gambar 1st plg pening @_@

avatar
KorN
AUTHOR
August 5, 2012 at 9:51 AM delete

ni la mandremm..mom om sem sem

avatar
August 5, 2012 at 12:55 PM delete

kak lyssa, kenapa tak bergerak-gerak pun gambar tu? sedih :(

avatar
August 5, 2012 at 12:58 PM delete

kak lyssa, kenapa gambar tu tak bergerak-gerak?

avatar
Faizul Osman
AUTHOR
August 5, 2012 at 1:05 PM delete

tak pening sngt.. tandanya saya tak stress... haha...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/tips-mudah-jaga-kesihatan-01.html

avatar
August 5, 2012 at 1:47 PM delete

Aduyai.. Berpusing Kepale Den..

avatar
afiqah hassan
AUTHOR
August 5, 2012 at 3:18 PM delete

semua pening bile tengok.

avatar
Myiera Miera
AUTHOR
August 5, 2012 at 10:40 PM delete

Gambar Keempat menghantuiku... >_<
kak lyssa kalau sudi dinggah la belog buruk saye ^^V (peacesambilbuatmukekiut)

avatar
RYET SYAHMI
AUTHOR
August 5, 2012 at 11:42 PM delete

cuba fokus kt 1 titik je,confirm dy xpusing2 dh.hihi=))

avatar
August 5, 2012 at 11:47 PM delete

pening lah tengok tu semua.. ilusi mata kan?

avatar
asma najwa
AUTHOR
August 7, 2012 at 6:28 PM delete

pening sesangat tau x akak..skit mata saya..

avatar
dklicker
AUTHOR
August 7, 2012 at 9:10 PM delete

yang atas sekali.. pening wooo !! >,<

avatar
zanairin
AUTHOR
August 9, 2012 at 6:27 PM delete

berpinar kepala...=="

avatar
Luqman Derr
AUTHOR
August 10, 2012 at 8:11 PM delete

nampaknya saya taklah stress sangat

avatar
Myra Miera
AUTHOR
August 11, 2012 at 2:28 AM delete

arrrr... juling mate sye kaka ...haha ..tingtong O:)

avatar
masyi
AUTHOR
August 12, 2012 at 6:09 PM delete

Kalau minda kosong n fokus...gmbar tu xbergerk pum...heee

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers