Churp-Churp Bagi Hadiah Hari Jadi ?

04/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


04 September kan hari ni ? #HappyBirthdayLyssaFaizureen ! <---- (baca la!)


Ye . Makcik tua ni nak cakap , makcik dapat hadiah dari Churp-Churp tengahari tadi .
Betul ! Lyssa TIPU ! haha .

Nak dipanjangkan cerita , tak tahu ntah macam mana tangan sebelah kanan terasa gatai dan rasa macam nak tokak-tokak garu guna GIGI je . Orang dulu-dulu cakap kalau tangan kanan ada rasa gatal-gatal tu , nak dapat duit lah tu . Tapi Lyssa TAK PERCAYA . Macam khurafat je pulak dengar . Tapi masa bangun pagi tadi memang hati terasa je macam cheque dari Churp2 or Nuffnang akan sampai hari ni .  

Tengah leka Lyssa dok balas TWEET dan MENTION dari warga Twitter , tiba-tiba ada terdengar motor berhenti dekat depan rumah Lyssa . Dalam jangkaan lyssa , "ni mesti posmen nak kasi surat kat aku" . Dengan sepantas kilat yang sabung-menyabung Lyssa lari keluar rumah tengok nama lyssa kat sampul surat tu . Agak dah ! Ni mesti cheque ! Ni mesti cheque !

Bukak-bukak ...

"Arghh ! cheque dari Churp-Churp dah sampai ! $$$$$$$$"


Macam tahu-tahu je churp-churp ni , yang hari ni , hari jadi Lyssa kan ? 4Sept jugak lah dia nak sampai cheque tu kat rumah ni haa . Ok . Hadiah pertama untuk birthday Lyssa kali ni dari Churp-Churp lah . Terima kasih Churp-2 ! 




*Churp-churp pun dah kasi hadiah , mana hadiah Lyssa dari korang pulak ni ? HAHA xD

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

38 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
AbgferOz
AUTHOR
September 4, 2012 at 3:59 PM delete

hehehe ingat hadiah ape tadi.. cek dah 2 hari smpai hihihi :P

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
September 4, 2012 at 4:00 PM delete

nah leplep dari sy lyssa <3<3<3

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
September 4, 2012 at 4:00 PM delete

wah...seronoknye....dpt duit..huhu

avatar
Aku Penghibur
AUTHOR
September 4, 2012 at 4:02 PM delete

looo tahniah ...selamat hari raya dan selamat menyambut hari tua ..rendu plk dh lame tak berkunjung kesini

avatar
September 4, 2012 at 4:02 PM delete

@Atiqah Wadiah

lep lep pun , lep lep lahh . tenkiuu ! hehe xD

avatar
September 4, 2012 at 4:03 PM delete

@Mira Adzlia


hahaha . *shopping lah nmpak gayanye . hek xD

avatar
aisya
AUTHOR
September 4, 2012 at 4:04 PM delete

wah.. best lah cik lyssa.. hehe.. tahniah.. =)

avatar
September 4, 2012 at 4:04 PM delete

Wahhh, bestnya Kak Lyssa ^_^

avatar
jelah
AUTHOR
September 4, 2012 at 4:21 PM delete

wahh..dh dpt la..leh la wt kenduri ckit...ha3

avatar
shidaR
AUTHOR
September 4, 2012 at 4:26 PM delete

insyallah lepas tu sampai hadiah kak shida plak :)

avatar
September 4, 2012 at 4:28 PM delete

tahniah lyssa and slmt hari jadi

avatar
September 4, 2012 at 4:36 PM delete

bestnye..happy birthday yer..

avatar
B.e.e.n.a.
AUTHOR
September 4, 2012 at 4:45 PM delete

eyh no tu men nyorok-nyorok lak belakang merah tu..anyway, congratz dear:)

avatar
duniafana
AUTHOR
September 4, 2012 at 4:47 PM delete

hebat. moga ke depan dapat lebih byk ye :p

avatar
KorN
AUTHOR
September 4, 2012 at 4:53 PM delete

Alahai lyssa knapakah di tutup jumlah nya... sharing lahhh

avatar
boni kacak
AUTHOR
September 4, 2012 at 5:54 PM delete

heppy birthday lyssa :)

avatar
September 4, 2012 at 6:02 PM delete

wah bestnya...tahniah n happy bday lyssa

avatar
miz ruha
AUTHOR
September 4, 2012 at 6:03 PM delete

seronoknya dpt hadiah!!

avatar
myravea
AUTHOR
September 4, 2012 at 6:07 PM delete

Hiks. Posmen pon kasi hadiah bukan harijadi dr churp2 rini.

Cashout 17july ritu. Sbulan lebih jugak menunggu kan. :')

Tapi 4sure tak sebanyak lyssa. huu. jeles2.

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 4, 2012 at 6:15 PM delete

best nyer.......
mesti byk kan.....

avatar
niesa nabila
AUTHOR
September 4, 2012 at 7:45 PM delete

heppy birthday kak lyssa ! hope kak lyssa dapt byk birthday present thn niyh *walaupown sye x bagi* hewhew

avatar
Jaja Sutera
AUTHOR
September 4, 2012 at 8:19 PM delete

selamat hari jadi lyssa...muge pnjang umo n dmurahkan rezeki ^_^
dpt hadiah lagi tu..

btw lyssa...bleh x kalo lyssa wat tutorial .. nk wat domain...xpandai la... :( harap dapt mbantu ! ^_^

avatar
yayahnasake
AUTHOR
September 4, 2012 at 11:24 PM delete

selamat hari lahir lyssa. semoga selepas ini semakin bertambahlah kejayaan yang akan lyssa perolehi berserta tabah lah dalam segala halangan dan cabaran mendatang yerk :)

avatar
September 4, 2012 at 11:24 PM delete

HB Lyssa

http://www.queachmad.com/2012/09/lyssa-faizureen-selamat-hari-lahir.html

avatar
sare ared
AUTHOR
September 4, 2012 at 11:58 PM delete

woahh .syok neh..
leh blanje saye hihi
sharing is caring saye baru bwat website ..
jom tambah like dan tolong menolong

http://surfexchangeclicks.com

avatar
lynndAmya
AUTHOR
September 5, 2012 at 12:09 AM delete

hohoho ! bestnye !!! >_< anyway, happy birthday lissa..all the best for you (n_n), jemput singgah blog sy :D

avatar
Si Matatajam
AUTHOR
September 5, 2012 at 12:42 AM delete

Hepi belated besday yek Lyssa...Murah rezeki Lyssa...

avatar
Ahmad
AUTHOR
September 5, 2012 at 2:27 AM delete

tahniah n epi bufday Lyssa :)

avatar
September 5, 2012 at 9:14 AM delete

selamat hari jadi lyssa..=)

avatar
September 5, 2012 at 9:25 AM delete

Muah Muah Muah tuk kak lyssa :)

avatar
piraaa
AUTHOR
September 5, 2012 at 9:46 AM delete

witwit. bau mekdi lah lyssa. lapaq lah pulak. hahaha

avatar
Nurul Akmal
AUTHOR
September 5, 2012 at 10:42 AM delete

Hehehe.. Tahniah Lyssa.. :)

avatar
@YUNID@TI
AUTHOR
September 5, 2012 at 11:15 AM delete

apy besday dik.... semoga dipanjangkan umo dan di murahkan lagi rezeki......

avatar
Aida Omar
AUTHOR
September 5, 2012 at 11:29 AM delete

nak RM1 boleh? :P haha.. tahniah lyssa murah rezeki gitu :)

avatar

Google+ Followers