Home
tutorial
Tips-Tips

24 September 2012

Jom Beli !! Api Fat Burner Advanced

24/09/2012

.Assalamualaikum..

Ini merupakan STICKY POST !
Sila rujuk blog archive untuk entry terbaru . tq :)


Saya bermula sebagai orang yang biasa sebelum berubah kepada individu yang menjadi perhatian ramai.Sebelum ini badan saya agak gempal ditambah pula dengan ketinggian saya yang agak rendah,saya terasa seperti kurang keyakinan diri dan cepat berasa malu apabila di khalayak ramai.Apabila memakai baju,saya akan pastikan yang baju tersebut  longgar dan apabila mahu duduk,saya akan tarik dahulu bahagian bawh baju ke depan dan duduk perlahan-lahan sebelum melepaskan hujung baju tersebut,ini  kerana saya ingin melindungi lemak yang berlipat di bahagian perut saya.Ianya memalukan dan jika boleh saya tidak ingin ianya dilihat oleh orang lain.

Kesedaran saya mula timbul apabila melihat orang lain memiliki badan yang tegap tanpa lemak  boleh mencacatkan pandangan,saya mula tertanya-tanya apakah Rahsia yang dilakukan oleh individu terbabit sehingga memperoleh badan sebegitu tegap dan maskulin.Dengan usaha yang keras,saya bertekad untuk berubah menjadi seperti mereka dan saya mula bertanya dengan orang yang lebih berpengalaman dari saya.

Bermula dari bawah,saya belajar sedikit demi sedikit tentang Dunia Bina Badan.Saya disarankan untuk menggunakan Api Fat Burner Advanced untuk mempercepatkan pembakaran lemak di bahagian perut,bawah pinggang,peha,bawah lengan dan bawah dada.Ianya selamat digunakan oleh lelaki dan perempuan,tambahan pula ianya diperbuat daripada Herba,ini membuatkan saya yakin untuk menggunakan Api Fat Burner Advanced ini.

Setelah menggunakannya selama beberapa minggu,saya dapati yang lemak di bahagian badan saya telah mulai berkurangan,terutamanya di bahagian perut..Ianya semakin kempis dan tidak lagi buncit!..Melihat keadaaan itu,saya menjadi lebih bersemangat untuk menggunakan Api Fat Burner Advnced ini dan sekarang target saya bukan lagi mendapatkan perut kempis,tetapi saya ingin mencuba adakah Api Fat Burner Advanced ini mampu membuatkan perut tampil lebih berotot.

Setelah beberapa minggu mencuba Api Fat Burner Advanced ini dan diadunkan dengan senaman yang berdisplin,saya mendapat apa yang saya idamkan.Saya sangat sangat gembira dengan perubahan ini,tiada apa yang lebih gembira selain melihat otot di perut saya semakin timbul dan berbentuk.Sekarang ini,saya tidak lagi menggunakan Api Fat Burner Advanced kerana Api Fat Burner Advanced ini direka untuk mengekalkan berat badan semasa ketika kita mengambil keputusan untuk berhenti mengambilnya setelah berpuas hati dengannya.
Kini,ramai kawan-kawan lelaki saya termasuk juga kawan perempuan saya mencuba Api Fat Burner Advanced ini,dengan sedikit tunjuk ajar dari saya,mereka sudah mulai berpuas hati dengan keputusan yang mereka perolehi dalam masa beberapa minggu sahaja.Mereka tidak memerlukan senaman yang khas untuk menurunkan berat badan,tetapi cukup dengan melakukan senaman seperti jogging,skipping mahupun berbasikal.

Sekarang saya tidak perlu lagi menggunakan Api Fat Burner Advanced ini kerana saya telah memiliki otot berotot yang saya mahukan.Bagi sesiapa yang mahu mencuba,janganlah berlengah lagi kerana anda semua pun boleh mencapai target anda untuk membuang lemak dengan mudah dan diyakini selamat.





Temui saya di pages https://www.facebook.com/ApiFatBurnerAdvancedRm140 untuk menyertai  lebih daripada 7000 orang yang telah berpuas hati dengan penggunaan Api Fat Burner Advanced ini,anda bukan sahaja menggunakan Api Fat Burner Advanced ini,malahan segala nasihat mengenai diet dan juga cara senaman juga anda boleh bertanyakan kepada saya.

Diatas kesetiaan dan kesungguhan setiap orang untuk menurunkan berat badan,saya telah mengajurkan Contest Video Strongman untuk menggalakkan setiap peserta untuk kurus bersama Api Fat Burner Advanced ini,terdapat hadiah RM1000 untuk dikongsi oleh setiap pemenang.Jadi jangan Berlengah lagi.Dapatkan Api Fat Burner Advanced anda sekarang juga.

Strongman Enterprise,
Sms/Call
013-7476379



18 000 orang Pengomen Terhebat !!:

faizfakhirin said...

wow, bodi tufffnyaaaa

boni kacak said...

pergh.smart badan mamat ni..

Alan said...

moral of the story, tak kiralah ubat apapun anda makan, korang tetap kena diet dan bersenam..itu je petuanya :)

Mira Adzlia said...

pergh!!abam badan ketak

Budak Nakal said...

amalkan permakanan lengkap seperti nutrisi pun ok gak...

Remy hazza said...

wah...sesuai nie,,, nak kena pi cari...... boleh buang lemak remy nie sikit......

Atirah ★ said...

bagus-2 . kena beli ni . biarpun dah kecik , nak beli jugak biar jadi lagi kecik . kikiki >_<

Muaz Faris said...

tuff gila , lyssa patut kahwin dgn dia.. sy ni kurus je.. huhu

dEdEQ dE wIshEs said...

EH .. HEHE ..

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

WOOOOOO ! Badan diaaa sangat toughh !! hahaha . Badan abe ni petak petak laaaa , heeee . nty nk badan segitiga pulak laa , heeeee xD *memandai jeaa*

Solehah Shamsuddin said...

lyssa, utk gegirl da x?hehe :)

ohjob said...

waaaa.. sekci toi model.. toughhh g2.. hahaha

Nur Syahirah Binti Abdul Kadar said...

hmm.. saya hanya cycling guna basikal takasima and byk minum air n ptg2 tolong mak berkebun.. mkn nasi sikit je.. n dpt gak turun brt badan.. happy sgt.heehehee

Nur Syahirah Binti Abdul Kadar said...

hmm.. saya hanya cycling guna basikal takasima and byk minum air n ptg2 tolong mak berkebun.. mkn nasi sikit je.. n dpt gak turun brt badan.. happy sgt.heehehee

adli said...

YEAR END SALE...
API advanced fat burner

REAL TESTIMONI.REAL RESULTS.REAL WINNERS.


Sekarang kami nak buat year end sale untuk produk supplement bakar
lemak ni


Bagi yang tak tahu apa itu API Advanced Fat Burner ,sila baca
statement kat bawah ni...




Senang citer, macam ni: Fat Burner Advanced sebenarnya mempunyai
keunikan dan keistimewaannya yang tersendiri kerana ramuannya
adalah dari herba-herba terbaik (formulation herbs) iaitu dari gotu
kola, coffee arabica xtract,green tea powder.

Bayangkan bagaimana kawan anda atau member-member memberi respons
"hairan" bila mereka melihat anda tidak sepertimana yang
sering mereka ejek.

Betapa terkejutnya rakan-rakan dan sanak saudara anda melihat
perubahan yang berlaku pada tubuh badan anda. Malah mungkin ada
antara mereka mungkin akan rasa iri hati dengan perubahan yang anda
bakal alami.


Produk sesuai digunakan untuk lelaki & perempuan yang sihat
Dan menggunakan ramuan herbal.



Produk ini membantu untuk :-


Membakar lemak-lemak degil dengan efektif

Memberikan tenaga kepada anda sebelum bersukan

Meningkatkan metabolisma badan

Produk dibuat dari Herba & Selamat

(Tidak ada DMAE & Geranium)..Maka ianya selamat...


SMS 0137476379 untuk order
Tawaran ini sah untuk mereka yang bertindak pantas.


Offer ni sebotol rm80 / siap post.produk original USA.
dan offer bermula 1 december 2012.


Klik ''like''

fanpage kami :-
http://on.fb.me/Qz0WsL

'Sudah lebih 20,000 org berjaya turunkan berat badan guna formula API
dan tunjuk ajar MR Strongman ''

Anda juga boleh join contest yang kami anjurkan sekali...

Antara hadiah yang anda boleh dapat :-

Iphone 5
Samsung galaxy note 2.0
Samsung Galaxy S3
Samsung galaxy Beam
Wang tunai rm2000
Tiket ke Universal Studio Singapore
Tiket ke Legoland Johor
PS3 original set
samsung camera
dan banyak lagi....

Anda bukan sahaja membeli produk tetapi anda akan diberi tunjuk ajar
cara untuk menguruskan badan dari Professional Trainer, MR STRONGMAN.


syarat penyertaan boleh sms 0137476379



Terima kasih ..

Anonymous said...

Sy x mkn nasi..atau bnde2 yg brkaborhidrat..kekadang tu amik gak..tp kuantiti yg sgt2 sdikit..biasenye mamam syur ngn buah..amik air suam lebih..amin..dlm 2 minggu..sy dh kurng almost 5 kilo..

Anonymous said...

Tahniah..

May Wong said...

Wow.I watched this video by Dr Oz that this 100% halal malaysia fat burner can help people to lose weight without exercising. www.malaysiafatburner.com