Jom Shopping ! Jubah Moden :)

21/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


STICKY POST SAMPAI 8.30 malam INI .
Rujuk Old Entry (Blog Archive) untuk entry terbaru :)


Ada sesiapa tak di sini yang berminat nak beli Jubah Moden . Memang cantik . Jubah-jubah ni semua ada dijual di ZR Collection . Kalau ada yang tanya pasal materialnya , memanglah high quality dan mixed cotton . Ada juga yang soft denim dan apa yang best , bila pakai memang tak rasa panas langsung ! 

Cuba korang tengok salah dua contoh jubah dari Zr Collection ni :


CODE: RANA MIKAYLA
COLOUR: PINK & GREY
AVAILABLE SIZE: S, M, L, XL

PRICE: RM200
 


 


 CODE: RANA MIKAYLA
COLOUR: MUSTARD BLUE
MATERIAL: MIXED COTTON POLYESTER
AVAILABLE SIZE: S,M,L,XL

PRICE: RM200
 


Macam mana ? Cantik kan ? Cantik kan ?

ZR Collection ni baru je buka . So , korang boleh terus ke facebooknya dan lihat contoh jubah yang lain . Oke ?

Untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan , boleh terus ke facebook admin :


Terima Kasih :)


 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

12 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
September 21, 2012 at 8:42 PM delete

Cantek ! :) Nak beli tapi tunggu ada bajet dulu . wahaha.

avatar
boni kacak
AUTHOR
September 21, 2012 at 9:11 PM delete

wah..sempoi la jubah ni..

avatar
Bibie Bieha
AUTHOR
September 21, 2012 at 9:50 PM delete

nak beli, tapi mak aii, rm200 terus tutup mate >.<

avatar
Fiza Suhaimi
AUTHOR
September 21, 2012 at 10:02 PM delete

even simple takde labuci bagai tapi memang cantik sangat.. nak pergi survey la ^^

avatar
Hot Gimmick
AUTHOR
September 21, 2012 at 10:33 PM delete

Akak berminat tak? HEHE :D

avatar
Hot Gimmick
AUTHOR
September 21, 2012 at 10:56 PM delete

dah reply chat akak tu :)

avatar
mizsfatima
AUTHOR
September 22, 2012 at 12:31 AM delete

berkenan yang warna pink tue... nak ushar2 dulu lar.. takut tak padam.

avatar
September 22, 2012 at 11:42 AM delete

kak lyssa....... . . . . . .
sorry ganggu.tapi i really need your help! boleh tak tolong view blog Isya kejap?pastu scroll down banyak2.sebab bile isya scroll ke bawah n ke tepi,it's like background image tu tak berkesudahan.ia cam jadik makin besar and besar.lagi kita scroll down,lagi besar jadi nye.betol tak kak??sebab line broadband ni memang ciput.tak tau la kot-kot akak bukak tak jadi camtu.tapi kalau jadi,tolong bantu sy kak!!!nape beliau jadi camtu,and camne nak repair balik??!
~sorry komen panjang giler2..harap sgt akak lyssa comel boleh bantu!!

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 22, 2012 at 11:44 AM delete

simple tapi cantik dipandang.....

avatar
October 16, 2012 at 4:47 PM delete

Salam, jemput cuci mata.. banyak koleksi jubah n dress... www.orkidhijabs.com atau www.orkidhijabs.blogspot.com :)

avatar

Google+ Followers