♥ Kisah Lyssa Faizureen Mula Buat Blog

13/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


hehe . Oh yey . Terasa . Terasa macam eksaited tak ketahuan pulak nak taip entry ni . Actually bukan lah nak taip panjang pun . Saja suka suki je nak buat entry ni . 

Dulu  , ada someone pernah tanya Lyssa di Fanpage :





Hokeyy . Mungkin bukan sahaja Ryzna yang nak tahu . Mungkin ada jugak orang lain yang nak tahu kan ?  Bagi sesiapa pengikut blog Lyssa sejak azali lagi , korang mesti dah pernah baca satu entri Lyssa buat khas untuk pembaca , cerita pasal Lyssa mula-mula berblog dulu .

Dan dengan entri ringkas ni , Lyssa nak korang pergi ke link entry yang akan Lyssa paparkan kat bawah ni . Lepas baca , tak yah komen kat sini . Terus je komen kat entri tu ye .
Terima kasih ;D

Klik Klik Klik link di bawah :D


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

13 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Cik Honney
AUTHOR
September 13, 2012 at 1:44 PM delete

mengimbau kisah yang lampau...:)

avatar
yuyu
AUTHOR
September 13, 2012 at 1:52 PM delete

baru lepas baca.. huhuhu. harap dpt jadi mcm lyssa.. amin..

avatar
Rara Nasiha
AUTHOR
September 13, 2012 at 2:19 PM delete

mula2 buat blog dulu sebab ikut kawan je. nampak macam best tu yg buat tu :)

avatar
September 13, 2012 at 2:39 PM delete

hehe..mengimbas kembali.. hehehe

avatar
nidaadnan
AUTHOR
September 13, 2012 at 7:46 PM delete

Setiap perkara ada permulaannya. Saya pun baru nak mula berblog. Saja nak cari tempat menambah kerja yang dah sedia banyak.

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 14, 2012 at 12:54 AM delete

tak leh komen kat sini ???...ok......

avatar
September 14, 2012 at 2:18 PM delete

nak jugak mengomel di sini hehek..best lah entry kak Lyssa semua you're my idol untuk dunia blogging!!

avatar
Atirah ★
AUTHOR
September 14, 2012 at 4:04 PM delete

komen sini jugak boleh ? hihihi .

avatar
secret girl
AUTHOR
June 25, 2013 at 8:48 PM delete

hai lyssa.. saya ryzna..
skrg ni 25 june 2013..
saya baru perasan lyssa ade balas komen saya dulu.. haha
thanks lyssa..

avatar
secret girl
AUTHOR
June 25, 2013 at 8:49 PM delete

hai lyssa.. saya ryzna..
skrg ni 25 june 2013..
saya baru perasan lyssa ade balas komen saya dulu.. haha
thanks lyssa..

avatar

Google+ Followers