♥ Kisah Lyssa Faizureen Mula Buat Blog

13/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


hehe . Oh yey . Terasa . Terasa macam eksaited tak ketahuan pulak nak taip entry ni . Actually bukan lah nak taip panjang pun . Saja suka suki je nak buat entry ni . 

Dulu  , ada someone pernah tanya Lyssa di Fanpage :





Hokeyy . Mungkin bukan sahaja Ryzna yang nak tahu . Mungkin ada jugak orang lain yang nak tahu kan ?  Bagi sesiapa pengikut blog Lyssa sejak azali lagi , korang mesti dah pernah baca satu entri Lyssa buat khas untuk pembaca , cerita pasal Lyssa mula-mula berblog dulu .

Dan dengan entri ringkas ni , Lyssa nak korang pergi ke link entry yang akan Lyssa paparkan kat bawah ni . Lepas baca , tak yah komen kat sini . Terus je komen kat entri tu ye .
Terima kasih ;D

Klik Klik Klik link di bawah :D


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

13 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Cik Honney
AUTHOR
September 13, 2012 at 1:44 PM delete

mengimbau kisah yang lampau...:)

avatar
yuyu
AUTHOR
September 13, 2012 at 1:52 PM delete

baru lepas baca.. huhuhu. harap dpt jadi mcm lyssa.. amin..

avatar
Rara Nasiha
AUTHOR
September 13, 2012 at 2:19 PM delete

mula2 buat blog dulu sebab ikut kawan je. nampak macam best tu yg buat tu :)

avatar
September 13, 2012 at 2:39 PM delete

hehe..mengimbas kembali.. hehehe

avatar
nidaadnan
AUTHOR
September 13, 2012 at 7:46 PM delete

Setiap perkara ada permulaannya. Saya pun baru nak mula berblog. Saja nak cari tempat menambah kerja yang dah sedia banyak.

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 14, 2012 at 12:54 AM delete

tak leh komen kat sini ???...ok......

avatar
September 14, 2012 at 2:18 PM delete

nak jugak mengomel di sini hehek..best lah entry kak Lyssa semua you're my idol untuk dunia blogging!!

avatar
Atirah ★
AUTHOR
September 14, 2012 at 4:04 PM delete

komen sini jugak boleh ? hihihi .

avatar
secret girl
AUTHOR
June 25, 2013 at 8:48 PM delete

hai lyssa.. saya ryzna..
skrg ni 25 june 2013..
saya baru perasan lyssa ade balas komen saya dulu.. haha
thanks lyssa..

avatar
secret girl
AUTHOR
June 25, 2013 at 8:49 PM delete

hai lyssa.. saya ryzna..
skrg ni 25 june 2013..
saya baru perasan lyssa ade balas komen saya dulu.. haha
thanks lyssa..

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers