Meluat Pulak Tengok Ikan Paus Ni !

10/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Alahai . Dah cukup sabar dah ni . Meluat pulak tengok "ikan paus" ni !


 


Tak . Tak . Bukan ikan paus kat atas ni ! Tapi , "ikan paus" kat bawah ni !
 




Ha . Yang tu laa . Tapi , kejap ! Yang tu ikan paus ke eh ? Tapi , kenapa burung-burung merah tu angkat ikan paus tu ? Apa makna disebalik semua ni ? ahaa . 

Whatever ! Apa yang Lyssa nak luahkan ni laaa haa . Pasal Twitter Lyssa . Tak tahu apa sebab musabab punca faktor yang boleh timbul muka "ikan paus" kat atas ni .

Korang pernah ke jadi macam ni ? Ke , Lyssa sorang je ? huk huk . Setiap kali update je  , nak refresh , dia keluar menatang ni . Terasa sedikit tension lah jugak bila jadi macam ni .
Sejak dua menjak ni lah . Selalu sangat keluar benda ni . 

"Twitter is Over Capacity"

Maksudnya ?? Tolong bagitau . Takkan lyssa ter-over guna TWITTER kot sampai selalu keluar macam ni . haha . Memang addicted sangat dah kat twitter sekarang ni .


Tapi . Tapi kenapa ? mengapa dan apakah ? *serius nak tahu . Memang sekarang ni Twitter dok buat hal ke ?

HELP ME . HELP ME .


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

32 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
timm_bill
AUTHOR
September 10, 2012 at 1:08 AM delete

dasatnyer..hu3..bru nk brjinak2 ngn twitter...

avatar
September 10, 2012 at 1:10 AM delete

Ni kot yang dipanggel Twit-Limit tu kot. Nthlah saya nii takderlah smpai jdi mcm nihh bile bertweet-ing :)

avatar
September 10, 2012 at 1:11 AM delete

@timm_bill

alahaii . baru berjinak-jinak ke ? :(

avatar
September 10, 2012 at 1:11 AM delete

Ini kot yg dipanggil Twit-Limit. Mungkin lahh, sebab saya nihh jrg bertweet smpai kene mcm nihh. Kak Lyssa pernah dgr ke Twit-Limit ?

avatar
September 10, 2012 at 1:13 AM delete

@Syahir LemonLovato

bukan . bukan , twitlimit tu lain .
twitlimit tu , kita memang dah tak boleh twit dalam masa beberapa jam .

Ni twit over capacity .
Tak tahu apa benda yang OVER nye .
adeyy ;(

avatar
piko ija
AUTHOR
September 10, 2012 at 1:18 AM delete

singgah jap...

meh bersegmen..bertubi2 dtg follower...

http://akupiko.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

avatar
September 10, 2012 at 1:28 AM delete

tak pnh pulak jdi mcm niey , mybe ada slh setting kowt kak

avatar
missdee
AUTHOR
September 10, 2012 at 1:30 AM delete

terlebih muatan sudah...

avatar
September 10, 2012 at 1:30 AM delete

pernah jugak kena camnih sekali, tapi lepas refresh, terus ok. :)

avatar
September 10, 2012 at 1:37 AM delete

benda ni jadi sbb lyssa terlalu byk tweets.jgn risau, cme tggu seketika dan cuba refresh lain nt.ia terjadi kmungkinan sbb lyssa terlalu byk update status dlm satu masa dan berbagai2 lagi sebab.kdg2 disebabkan retweet pn leh jd puncanya.

avatar
September 10, 2012 at 1:49 AM delete

IKAN PAUS NK TOMPANG MAIN TWIT2 NGAN DIK LYSSA KOT .. HEHE

avatar
BeLLa
AUTHOR
September 10, 2012 at 2:30 AM delete

ok la tu keluar gamba ikan paus kalau kua gamba momok mcm mne plak tu?hhah

avatar
Muaz Faris
AUTHOR
September 10, 2012 at 3:23 AM delete

ikan paus tu dah minat kat awak kot.. hihi

avatar
NUR AIN AZMAN
AUTHOR
September 10, 2012 at 5:04 AM delete

Sabar ye dear lyssa. Twitter mmg kekadang buat hal. Esok lusa tu nanti ok la tuuuuu

avatar
Ain Najwa
AUTHOR
September 10, 2012 at 8:30 AM delete

May be Lyssa punyer tweet dh melebihi kooowttt..eceh..xkan smpai keluat "Twitter Over Capicity" kn...???...

avatar
September 10, 2012 at 9:50 AM delete

ntah lah akk ..sy tak pula jdi mcm ni

avatar
Iam Yanty
AUTHOR
September 10, 2012 at 10:12 AM delete

Tak addicted lagi so xde keluar ikan apa2 lagi hehe..

avatar
yuyu
AUTHOR
September 10, 2012 at 10:30 AM delete

tak pernah pulak yuyu kena mcm ni.. Hermm mybe dia nak uji lyssa je tuh.. huhuh sabar yerk..

avatar
Lissa
AUTHOR
September 10, 2012 at 11:00 AM delete

jeles la tu lisa bnyak tweet kat tweeter lain. hehehe

avatar
Izzah Azizah
AUTHOR
September 10, 2012 at 11:21 AM delete

hahahaha. nie padahnyer bnyak sgt bertweet

avatar
September 10, 2012 at 11:24 AM delete

@Miss Dee Laa

terlebih muatan ? haha . kesian my twitter . berat dengan apa ntah lahh . haha xD

avatar
September 10, 2012 at 11:24 AM delete

@saidatulsh hafeezah

salah setting ? alahai . salah mcm mana tuu ? ::(

avatar
September 10, 2012 at 11:25 AM delete

@Anissazira Mahmod

pernah kena sekali ? Lyssa kea berkali kali . sedih kot !:(

avatar
September 10, 2012 at 11:25 AM delete

@Solehah Shamsuddin

alahai . Tak larat nak refresh dah kak oiy . Setiap kali nak ke Connect ke , profile ke , mesti keluar ikan paus tuuuu :'(

avatar
September 10, 2012 at 11:26 AM delete

@dEdEQ dE wIshEs


hahaha . tompang TWEET ? boleh jadi jugak tuu xD

avatar
September 10, 2012 at 11:26 AM delete

@Lissa

kalau jeles sekali pun , jangan lah sampai jadi macam ni .. hukhuk :(

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 10, 2012 at 2:23 PM delete

abg remy takde twitters..... senang...... he3
fb pun jarang2 bukak...... busy ngan keje......
tapi ada kemungkinan server twitter busy kut !!! sbb ramai nak twit....

avatar
Nur hanim
AUTHOR
September 10, 2012 at 8:50 PM delete

Maybe ramai sangat yang online twitter ni. Tulah terlebih capacity.

avatar
Atirah ★
AUTHOR
September 10, 2012 at 9:20 PM delete

mesti frust gila kan . kesian k.lyssa . sorry tau xleh bantu , xreti bab-2 twitter ni . reti RT je . hehe

avatar
Alia Eyra :)
AUTHOR
November 5, 2012 at 5:35 PM delete

Kalau jadi macam tu maknanya , ramai sangat orang online twitter ;) Dia akan jadi over capacity. Terutama sekali bila cuti. Mesti ramai org yg online. Tpi kalau terlebih ramai , twitter tak boleh terima, Dia akan keluar mcm tu lah :)

avatar

Google+ Followers