Oh , Banyak Di "Bulan Ganjil" Rupanyaaa !

01/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Semalam sengaja Lyssa buat satu tweet di TWITTER . Suruh mereka yang lahir di "Bulan Ganjil" which is bulan 1 3 5 7 9 dan 11 untuk Retweet . Sebab Lyssa lahir bulan ganjil . hah.

Saja saja lah nak tengok kan . Dah tu pulak , ramai lah yang tanya ..

"Kenapa bulan ganjil?" " Mana bulan genapnya?" .


Mula lah diri dahku ni rasa bersalah . hoho . Dalam hati yang kudus ni sebenarnya dapat mengagak , mesti banyak yang lahir dalam bulan ganjil . Tak tao . Tak tao kenapa terfikir macam tu . Tapi BENARKAH ? 

Setelah 18 jam Lyssa biarkan TWEET itu , Lyssa check balik . Tu diaaaa ...


 
Opsss* DATIN ok ! DATIN ! haha .


 
Lyssa dapat 382 RT dari yang lahir di bulan GANJIL dan 57 RT dari yang lahir di bulan GENAP. Adakah apa yang haku fikir selama ini benar belaka ?

Mungkin ya . dan mungkin tidak . 

Mungkin kebetulan . dan mungkin suratan azali .

eh ? apa yang aku merepek ni ? Apa-apa je lahh .

Apa yang penting , 4 September ni (lagi 3 hari) Lyssa nak HADIAH dari setiap followers .
Tuhhh . Nakkk ! Nakkk ! (*kelip-kelip mata buat muka comei!*)

Boleh kan ? boleh kan ? haha !

*siapa sama tarikh dengan Lyssa ?  meh habaq kat ceq cepat !


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

27 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nadia Fadil
AUTHOR
September 1, 2012 at 1:47 PM delete

3 hari lagiiii . eheheh . konfem ramai bagi hadiah bila kak Lyssa bt muke mcm tuu . hihi

avatar
September 1, 2012 at 1:48 PM delete

saya pun 04hb jugak..... tapi saya May.. hehehe

avatar
piko ija
AUTHOR
September 1, 2012 at 1:49 PM delete

kecian kat bulan genap...:(

avatar
September 1, 2012 at 1:50 PM delete

saya pun lahir bulan ganjil. hmm.

avatar
Anis Farhana
AUTHOR
September 1, 2012 at 1:51 PM delete

Saya lahir bulan 6 . saya genapp :)

avatar
Kakak Aman
AUTHOR
September 1, 2012 at 2:04 PM delete

saya nak tak retweet kak lyssa punya tweet :(
saya bulan genap !! :D

avatar
Jaja Sutera
AUTHOR
September 1, 2012 at 2:22 PM delete

salam lyssa...jemput join GA.. ^_^

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

avatar
Hana
AUTHOR
September 1, 2012 at 2:41 PM delete

Wahh.. ramainya ganjil :D sama dengan Hana. Hee
Hana 21/09 :DD

avatar
September 1, 2012 at 2:43 PM delete

saya 5.9.. 4hari lagi. nak hdiah juga. hehe

avatar
September 1, 2012 at 2:52 PM delete

ehhh sye 5.9....4 hri lg. nak hdiah juga. hehe

avatar
boni kacak
AUTHOR
September 1, 2012 at 2:53 PM delete

hahaha.. memang ramai yang lahir bulan ganjil rupanya..hehehehehe.. tapi, pasangan ganjil ialah genap.. heh heh.. jom kita kawin jom.hahakhakhakhak :P

avatar
September 1, 2012 at 2:53 PM delete

ehhh sye 5.9....4 hri lg. nak hdiah juga. hehe

avatar
ashamami
AUTHOR
September 1, 2012 at 2:54 PM delete

Makcik lahir 01/03....pun bulan ganjil jugak...hari pun ganjil...

avatar
Nurul
AUTHOR
September 1, 2012 at 3:03 PM delete

Saya lahir 6/1/2012..Saya lahir bulan ganjillah maksudnya.

avatar
September 1, 2012 at 4:16 PM delete

saya wish dulu boleh? hehe
happy birthday lyssa :)
moga terus maju dan comel

avatar
September 1, 2012 at 8:10 PM delete

yay! saya 04 sept :D
tak lama lagi 16 tahun ^3^

avatar
GaDiz c0kLat
AUTHOR
September 1, 2012 at 9:42 PM delete

hye n assalamualaikum .. saya lahir bulan 9 . 22 september 1996 :)

anyway ,
i really need your help .
I need a like for this picture

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=339455082814053&set=a.339445172815044.80309.162295880529975&type=3&theater

thank y0u :)

avatar
Nini
AUTHOR
September 1, 2012 at 11:14 PM delete

saya tak on9 smlm Lyssa, saya pun bulan ganjil jugak 10/Mac

avatar
Rose
AUTHOR
September 2, 2012 at 2:39 AM delete

saya 7/7/1989 ~~ majoriti nombor ganjil ... genap 1 ja ! ahhhaaa... kenapa ek ???

avatar
September 2, 2012 at 10:36 AM delete

Saya sama! 4 sept jugak! Nak hadiah jugak kak lyssa :D

avatar
September 2, 2012 at 10:36 AM delete

Saya sama! 4 sept jugak! Nak hadiah jugak kak lyssa :D

avatar
September 2, 2012 at 12:42 PM delete

nak hadiah apa akk ? hee .. klw akk berjiran dgn sy boleh lah sy belanja kfc ke xD huhu

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 3, 2012 at 12:51 AM delete

happy birthday in advance ler...... bsk jer kan...he3
selamat ulangtahun lyssa....

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 3, 2012 at 12:51 AM delete

happy birthday in advance ler...... bsk jer kan...he3
selamat ulangtahun lyssa....

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers