Says.com Berwajah Baru . Nak DUIT tak ? Mari Sini Lyssa Ajar Cara Nak Daftar And Cara Guna Says .

06/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Aloha .. Aloha .. Aloha . Terkejut den , bila bukak LINK INI ! Wah Wah . Makin maju dah says sekarang ni ek ? Bagi yang masih tercengang tak tahu apa yang Lyssa dok merepek ni kan , tu lah . SAYS , salah satu tempat/cara Lyssa dapat sikit duit poket untuk hidup . haha .

Apa ? Korang tak daftar lagi ? Kalau belum , DAFTAR SEKARANG !!

Tekan je BUTTON SIGN UP , then masukkan username , emel dan password . Jangan lupa VERIFY kat emel sekali ye untuk aktifkan :) Kalau korang nak tahu , sekali korang SIGN UP , says akan masukkan RM5 terus ke dalam account says . So , apa tunggu lagi ? SIGN UP cepat ! 

Lepas korang dah aktifkan / verify kat emel korang , sekarang Lyssa akan ajarkan , macam mana nak guna says ni dan macam mana nak dapat duit melalui says ni ?

Caranya memang mudah dan simple sahaja . 

1. First , korang ada nampak tak button SPECIALS di bahagian atas sekali ?

 

2. Haa , klik button SPECIALS tu .

3. Kemudian , korang akan nampak ada banyak-banyak iklan taw ? Yang ada tulis jumlah wang untuk iklan tu korang boleh lah SHARE LINK nya . Yang dah tulis complete tu , abaikan . Sebab kalau korang SHARE link pun , duit takkan naik punya :D

(KLIK UNTUK NAMPAK LEBIH JELAS)*


4. Macam mana nak dapatkan link untuk dipromotekan ye ? Bila korang dah klik salah satu iklan kan , dia akan keluar seperti kat bawah ni . Dia akan nyatakan jumlah RM bagi iklan tersebut dan jumlah RM bagi setiap yang click-per unique visitor . Then , korang tekan BUTTON BROADCAST kaler hijau ! (dh macam Blekberi pulak nak broadcast bagai . haha )*

(KLIK UNTUK NAMPAK LEBIH JELAS)*
 
5. Bila dah tekan broadcast tu , akan keluarlah link korang kat bahagian bawah sekali tu .
Copy link tu :

 
6. Paste link tu , di bahagian WALL POST FACEBOOK , TWITTER atau di bahagian ENTRY BLOG KORANG :) Masa nak paste link tu , buat lah ayat yang menarik lagi tertarik supaya ada yang nak TEKAN link korang tu . Bila sorang click , dapat lah korang dua kupang ! 

*Dua kupang dua kupang pun , bila dah kumpul , kan banyak jugak . Macam Lyssa , pernah dapat RM 500 and terus cashout . Sebab maximum sampai RM500 je kita boleh cashout  . Minimum kalau tak silap , RM100 kot :) Kalau korang aktif , lagi banyaklah duit yang korang dapat kumpul .

7. So , apa macam ? Ada yang tak faham atau tak jelas lagi dengan ayat-ayat kat atas ni ? Kalau ada yang tak faham , boleh je terus comment di entry ini . InsyaAllah Lyssa akan reply semua komen korang tu . okey ? :D

Chill beb  ! DAFTAR SEKARANG YE !! 


 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

27 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
AimanAziz
AUTHOR
September 6, 2012 at 7:58 PM delete

Yup2 . Gua da boley kumpul sampai Rm500 dah . Pasni x nak dah Maen says. Penant wooo Men Share2 iklan ni ..

avatar
Cik blogger
AUTHOR
September 6, 2012 at 8:20 PM delete

=.=' hehehe tq sifu...says untuk dia :P

avatar
September 6, 2012 at 8:28 PM delete

Sys Lyssa , Dia kira umur tak ?

avatar
Nur hanim
AUTHOR
September 6, 2012 at 8:35 PM delete

Thanks for sharing kak lyssa :D

avatar
September 6, 2012 at 9:18 PM delete

camne nak dptkan habuan tu??? kte kne bg no akaun bank ke???

avatar
boni kacak
AUTHOR
September 6, 2012 at 9:59 PM delete

lyssa comel.. saya ada satu benda nak gtau ni.. tapi nanti saya cakap ye

avatar
FaLya
AUTHOR
September 6, 2012 at 10:16 PM delete

tadi msa Faatin buka says, terkejut tgk bila dah ada wjh baru.. mulalah tercengang msa buka tu xtau nak tkn apa,hee

avatar
September 6, 2012 at 11:41 PM delete

OK GAK ERK MENDE NI .. HEHEHE .. LEH R AKAQ WAT .. TMBAH SIKIT DUIT NIKAH .. EKEKE

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 7, 2012 at 12:42 AM delete

nampak menarik sangat lyssa....
thanks for info...

avatar
Nur Atirah
AUTHOR
September 7, 2012 at 1:07 AM delete

salam , lyssa , nak tanye , kalau nak sewa iklan kat blog awak dengan nak soh awak promote GA same tak ? sebab nak mintak awak buat entry tentang GA baru saya . heee , kalau tak susah lahh .

avatar
Miss BaNu
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:04 AM delete

okey nti nk try laaah thanks lyssa

avatar
wAniE mEimAy
AUTHOR
September 7, 2012 at 9:54 PM delete

lyssa kalau da click speacial tu,then nak click broadcast sume pic yg ade tu da complete..pastu cmne???lyssa kate lau yg complete abaikan ak...

avatar
September 8, 2012 at 4:15 PM delete

mcm ne kitew nk taw jumlah dlm akaun kitew lysa yerk

avatar
cikyayanis
AUTHOR
September 9, 2012 at 3:28 PM delete

sume pun dah completed lyssa... achaner tu lyssa nak dpt wet nih.. :)

avatar
Asma Muhammad
AUTHOR
September 9, 2012 at 7:47 PM delete

thanks kak lyssa..

tekan ni jp

http://nurasma.says.com/my/remixes/legoland-malaysia-free-and-discount-ticket-%7C-malaysiafreebies-dot-com

avatar
SasaLee
AUTHOR
September 9, 2012 at 8:22 PM delete

Kak Lyssa , Nak buad entry pasal nii . Nnty sy Creditkan kat Kak Lyssa :))
Tengss . Jemput bertandang ke blog sy http://littlegirlpunyastory.blogspot.com/

avatar
Mahaney A.
AUTHOR
September 11, 2012 at 6:37 PM delete

kak lyssa, knpa ek sy dah buat step by step yg akak tuto tu, tpi bila sy share link kat chat FB x ubah ape pun kat earning tu.

avatar
November 9, 2012 at 3:01 AM delete

kenapa akaun says sya x ada button broadcast dan x thu mcm mna nk dpt kn link iklan..cuma yg ada button ( share on fb , share on twitter, linkedin, google t it)

avatar
sufisupian
AUTHOR
November 21, 2012 at 4:44 PM delete

@muhammad faezi

me too huhuhuhu~ yg ada button broadcast cuma ada kat remix je... untuk iklan special xde button broadcast kaler ijau tu.. help plzzzz

avatar
December 23, 2012 at 2:11 PM delete

pinjam gambar says ni ye..and sy edit2 skit..saya nak buat tutorial saya sndiri minta izin tau >_<

avatar
January 4, 2013 at 4:22 PM delete

lyssa, says dah berwajah baru. tak faham macam mana nak share iklan nya :(

avatar

Google+ Followers