Terima Kasih Semua !!

05/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Oh ye . Hari ni aku berusia 20 tahun 1 hari . haha . Cehh . Angka dua dah tau . Boleh kawen dah haaa . Eh?! huhu .

Sempena birthday Lyssa yang ke-20 semalam , lyssa nak ucapkan terima kasih kepada mereka yang WISH kat Lyssa #HappyBirthdayLyssaFaizureen ! Tak pernah pulak rasa sebahagia ni dengan wish daripada korang yang mengenali diri Lyssa ni . Terima kasih sangat-sangat . 

Kalau korang nak tahu , semalam Lyssa tak celebrate pun birthday Lyssa . Lyssa hanya celebrate depan laptop mengadap ucapan yang beribu dari korang tu . Sangat teruja+terharu . Sebab ada yang sanggup buat KAD , post entry di blog , buat doodle untuk Lyssa , vector and macam-macam lagi lah . Serius terharu sangat . Kalau tak da korang rasanya lyssa tak de lah se-happy ni sekarang . lyssa luangkan masa dengan korang dengan mengadap muka di depan laptop je tau . Ala.. Kira Lyssa celebrate dengan korang la kan ? haha .

So hari ni , tanda Lyssa nak ucap thanks kat korang , Lyssa akan listkan link yang sudi wish sampai buat entry di blog . hoho . terhaaaaaaru saaaangat ! Korang tekan je link kat bawah.




 


 


 


 

 

 

 


 

 


Haaa . Yang kat atas ni semua blogger yang susah payah wish dengan post kat entry . Terharu gila rah ! aiyaa . Thanks korang . And kat bawah ni pula , hadiah yang Lyssa dapat melalui emel , twitter dan facebook :)





Ni semua Lyssa dapat dari Facebook , Twitter dan Emel :)
Terima kasih juga kat kat korang !


 
Haa , Chocolate Indulgence Cake from Secret Recipe ni hadiah dari my friends ! :D
Thanks oh , my friend , Hello Kitty !  Kek ni memang sedap :D

 Dan . Dan . Dan tak lupa jugak ! Seorang gadis muda yang wish siap buat video tapi tak nampak muka lah . huhu . Siap nyanyi lagi taw ! amboi . hehe . Dia send kat WeChat . Hebat !
Persembahkan . Nur Elisa Aqila

video 


Itu je lah rasanya yang susah payah wish buat kad , entry , video , doodle , vector . Segalanya lah . Harap tak ada yang Lyssa terlepas pandang ke apa eh ? Kalau ada , bagitau .
Terima kasih sekali lagi ! >_< haiyakk .

Sila-sila lah komen . :*

 


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

74 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
cik yuyu
AUTHOR
September 5, 2012 at 3:23 PM delete

wahh bestnya.. :) happy birthday..

avatar
September 5, 2012 at 3:25 PM delete

happy birthday dik! Moga hidup dirahmati dan diberkati Allah selalu Amin..

avatar
zuhaida
AUTHOR
September 5, 2012 at 3:26 PM delete

happy birthday lyssa :)

avatar
Fiza Suhaimi
AUTHOR
September 5, 2012 at 3:26 PM delete

Waahhh, untung la Lyssa :D

avatar
Maria Menado~
AUTHOR
September 5, 2012 at 3:29 PM delete

Happy birthday dear Lyssa... semoga berjaya dalam apa yang Lyssa buat ya dik. =)

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
September 5, 2012 at 3:34 PM delete

lyssa ramai orang sayang tu..hehe

avatar
Ah Long
AUTHOR
September 5, 2012 at 3:34 PM delete

nice , nak wat doodle birth lyssa tp bz niaga lak skng sory :(

avatar
September 5, 2012 at 3:39 PM delete

@cik yuyu

hehehe . terima kasih Cik yuyu :)

avatar
September 5, 2012 at 3:40 PM delete

@Fiza Suhaimi

amboi , mana hadiah ? nakk ! haha .

avatar
September 5, 2012 at 3:41 PM delete

@are_lin@yu

alin pun sayang lyssa kan kan kan ? hihi xD

avatar
September 5, 2012 at 3:41 PM delete

@Ah Long

ololog . tak pe . dapat WISH pun dah kira bersyukur sangat dah :D

avatar
September 5, 2012 at 3:49 PM delete

saya juga ulang tahun hari ni... ke - 26 Lyssa... sukses yaa

avatar
Miss BaNu
AUTHOR
September 5, 2012 at 3:53 PM delete

happy besday lyssa...moga besday kali ini memberikan kegembiraan terindah buat lyssa..semoga ceria dan bahagia selalu yer ^_^

avatar
Nashriey
AUTHOR
September 5, 2012 at 3:57 PM delete

Salam Happy Bufday skali lgi fOr Lyssa.. Btw voice record tu awat la sore jeee.. ngn video clip skali la baguih ok :D

avatar
boni kacak
AUTHOR
September 5, 2012 at 3:58 PM delete

lyssa. tunggu hadiah daripada saya. saya akan hantar rombongan meminang.hakhakhakhakhak..

happy birthday ye lyssa.. semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... amin..

avatar
nini
AUTHOR
September 5, 2012 at 3:58 PM delete

wah seronoknya ada orang ingat besday kita...=D

avatar
September 5, 2012 at 4:02 PM delete

Happy birthday.. sorry laa agak lambat nk ucap sebab mak ade kat hospital, tak sempat nak buka blog
HAPPY BIRTHDAY xD

avatar
Hanif Redland
AUTHOR
September 5, 2012 at 4:09 PM delete

hAPPy bIrThDAY lYSSA fAIZuREeN..Wish U SuCcesS in yOur lifE

avatar
shera
AUTHOR
September 5, 2012 at 4:15 PM delete

Happy birthday Kak Lyssa ! * sorry lmbt wish ^_^

avatar
HAJAR
AUTHOR
September 5, 2012 at 4:18 PM delete

Happy birthday!!
Sorry2 lambat sehari...hehe..:)

avatar
September 5, 2012 at 4:36 PM delete

@Nashriey

hehe . budak tu malu kot :D tu yang tak nampak muke tuu xD

avatar
September 5, 2012 at 4:37 PM delete

@boni kacak

perghh. hadiah rombongan meminang . nak ! hahahaha . *kidding .

avatar
September 5, 2012 at 4:37 PM delete

@nini

eheehh . seronok ke , beronok3 . hehe .

avatar
September 5, 2012 at 4:37 PM delete

@Dea Rahma Dewi

olololor . its oke . apa-apa pun thanks wish walaupun lambat :D

avatar
September 5, 2012 at 4:38 PM delete

@shera

eh , tak pe . tak de masalah pun . btw , thank you :D

avatar
September 5, 2012 at 4:38 PM delete

@HAJAR

hehe . sehari je pun . bukan setahun . hihi . thanks :D

avatar
September 5, 2012 at 4:39 PM delete

sory lambat wish..happy belated beday lyssa.. moga hidup sentiasa di berkatiNya.Insya-Allah

avatar
Anonymous
AUTHOR
September 5, 2012 at 4:42 PM delete

EPY BIRTHDAY
NNT WISH BIRTHDAY KTA PLK TW..HIHII.,,,GRW

avatar
September 5, 2012 at 4:43 PM delete

EH ADE JUGAK LA KAD KITE .. HEHE .. SYGG LYSSA

avatar
September 5, 2012 at 4:54 PM delete

About the vid. Malu kita. Hehehe

avatar
September 5, 2012 at 4:54 PM delete

About the vid. Malu kita. Hehehe

avatar
September 5, 2012 at 4:54 PM delete

About the vid. Malu kita. Hehehe

avatar
September 5, 2012 at 4:58 PM delete

About the vid. Malu kita. Hehehe

avatar
Nira
AUTHOR
September 5, 2012 at 5:10 PM delete

hepy besday lyssa..may Allah bless u always dear =)

avatar
NoRfArAhiN
AUTHOR
September 5, 2012 at 5:17 PM delete

hppy belated birthday lyssa... ;)

moge pnjng umur, success slalu. ^^

avatar
Phat
AUTHOR
September 5, 2012 at 5:22 PM delete

kek tu ada lagi tak?

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 5, 2012 at 5:38 PM delete

best nyer..... birthday yg disambut dgn kenkawan dan juga kenalan.....
hargai mereka semua......tak kira ianya sekadar ucapan..... itu juga doa utk lyssa.....

avatar
Hans Mohd
AUTHOR
September 5, 2012 at 6:38 PM delete

Happy birthday Lyssa!!!

avatar
Myra
AUTHOR
September 5, 2012 at 6:55 PM delete

sama-2 kak Lyssa :D

avatar
Faizul Osman
AUTHOR
September 5, 2012 at 7:06 PM delete

bahagisnya hidup.. sampai mc tu sekali org wish...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/wordless-wednesday-lucah.html

avatar
Disha
AUTHOR
September 5, 2012 at 8:14 PM delete

happy birthday Kak Lyssa faizureen. may god bless you Kak Lyssa :D

avatar
September 5, 2012 at 8:36 PM delete

Ina wish dekat shoutbox jer ,
x sempat nak buat entry .
Sori yer kak Lyssa ! :) *Hepy Bufday ! May Allah Bless You Lyssa <3 ! ~

avatar
Nur Auni
AUTHOR
September 5, 2012 at 9:07 PM delete

hapy befday lysaa..sory klau late..n sory da lma x bca entry bru lysa..bzy..huuu..

*yup2..dah leh tawen..hehehe..

avatar
Nur Auni
AUTHOR
September 5, 2012 at 9:08 PM delete

hapy befday lysaa..sory klau late..n sory da lma x bca entry bru lysa..bzy..huuu..

*yup2..dah leh tawen..hehehe..

avatar
September 5, 2012 at 9:30 PM delete

wah teruja sangat2 dgn entry ni. malunya sys ble tgk lyssa tempek pic lyssa yg sys edit tu.tq ye lyssa... :)

avatar
Fravlein Ulan
AUTHOR
September 5, 2012 at 9:34 PM delete

OMG ! link bl0g cikSenget pun ada ? nak pengsan nihhh .. :D haha ! btw , again sem0ga akak panjang umur dan dimurahkan rezeki !

avatar
ღSyaღ
AUTHOR
September 5, 2012 at 9:48 PM delete

hAPPy BIrThdAy Lyssa!
Sayang Lyssa sangat2.
akak dah capai dulu da 20 yo. sekarang giliran Lyssa pulak.that's mean Lyssa da tua da la..hehe
semoga terus success and ingat akak selalu taw

avatar
miz ruha
AUTHOR
September 6, 2012 at 12:29 AM delete

ramai yg mendoakan lyssa..
kak ruha pun tak terkecuali..
may Allah bless u always..=)

avatar
Cik Anis
AUTHOR
September 6, 2012 at 8:05 AM delete

happy birthday dear :) semoga dipermudahkan segala urusan :)

avatar
September 6, 2012 at 9:18 AM delete

hehe link entry saya pun ade ;p thank you .. and no problem akk .. you're my idol .. :D

avatar
misz_eyza
AUTHOR
September 6, 2012 at 10:53 AM delete

selamat ulangtahun kelahiran yang ke 20 LYSSA..

semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki serta diberi kesihatan yg baik utk terus berblogging... (~_~)

avatar
Dkna Abza
AUTHOR
September 6, 2012 at 11:43 AM delete

semoga dipanjangskan usia adik lyssa :)

avatar
Nurul
AUTHOR
September 6, 2012 at 1:54 PM delete

Happy Birthday , Kak Lyssa !!

avatar
Atirah ★
AUTHOR
September 6, 2012 at 6:05 PM delete

blogger famous memang ramai yang wishhh . wahhhhh ! bestnyaaaa :)

avatar
may1999
AUTHOR
September 7, 2012 at 3:00 PM delete

Kek kita sama lahh ! hehe ~

avatar

Google+ Followers