Undi Lyssa Untuk Carian Gadis Konfiden Kotex Fresh

19/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Kotex Fresh ? Oh . Oh . Oh . HAHA . Oke . Kotex Fresh ada buat satu contest di mana anda diperlukan untuk mengundi gadis konfiden yang menjadi pilihan korang . Dan Lyssa saja - saja je nak try join benda ni sebab hadiahnya ter-saaaaaangat lah lumayan . woot~woot~

Dan dikesempatan ini juga lah Lyssa nak minta bantuan korang untuk mengundi Lyssa dalam contest ni . Alah . Tak susah mana pun . Korang pergi ke link di bawah ini :


Apa yang perlu korang buat , just klik pada gambar Lyssa Faizureen , dan tekan UNDI




Korang boleh UNDI sekali je . hehe . Lyssa tak paksa , tak nak tak pa . Lagi pun Lyssa saja suka suka je join benda ni ha . Kalau ada rezeki Lyssa menang , alhamdulillah lah . 



Ohkey . Itu je . Terima Kasih semua . Selamat Mengundi ! ^^

 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

40 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nur Jannah .
AUTHOR
September 19, 2012 at 1:59 PM delete

good luck syss :) hehehe . done undi!

avatar
September 19, 2012 at 2:10 PM delete

Sudah! semoga akak berjaya!! ^^

avatar
Anisa Anuar
AUTHOR
September 19, 2012 at 2:25 PM delete

good luck....moga2 menang nnt

avatar
Fiza Suhaimi
AUTHOR
September 19, 2012 at 2:53 PM delete

wish you the very luck ;)

avatar
September 19, 2012 at 2:56 PM delete

done undi adik

harap adik menang

avatar
September 19, 2012 at 3:09 PM delete

done vote for you dear sis.. all the besttttt...

avatar
maszull
AUTHOR
September 19, 2012 at 3:58 PM delete

assalamualaikum lyssa...selamat berjaya yer..;)

avatar
September 19, 2012 at 3:59 PM delete

Dah undi.. semoga menang yew kak lyssa..

avatar
SiBudakKurus
AUTHOR
September 19, 2012 at 4:54 PM delete

sy sudah undi utk lyssa. tgk2 ranking teratas tu..wewitttt

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 19, 2012 at 4:55 PM delete

nanti abg remy pi undi......
semoga berjaya nanti....

avatar
Cikgu Fikri
AUTHOR
September 19, 2012 at 7:16 PM delete

WAH..
mantap..
gud luck..
pasal buku katak tu..
boleh jerk kalau nak blajar..
huhuh :)

avatar
miz ruha
AUTHOR
September 19, 2012 at 8:28 PM delete

done undi lyssa..
gud luck, dear~~ :)

avatar
boni kacak
AUTHOR
September 19, 2012 at 11:02 PM delete

done!! gud luck lyssa :)

avatar
dell_e
AUTHOR
September 19, 2012 at 11:34 PM delete

+1 utk lyssa..
kite nak jumpa lyssa!
kite join jugak
http://iamnotprincess667.blogspot.com/2012/09/carian-gadis-konfiden-kotex-fresh.html

avatar
September 20, 2012 at 12:08 PM delete

wahhh saya akn pastikan akk menang ..hehe .. go go lyssa !

avatar
sYiRa LoKMaN
AUTHOR
September 20, 2012 at 3:19 PM delete

anda stylista ?? jom join contest
http://syiralokman.blogspot.com/2012/09/stylista-contest.html

avatar
September 20, 2012 at 6:31 PM delete

wahh keren nihh....hae non salam kenal..mampir ke blog saya ea...Saya tunggu Join Back nya...And komentarnya ea Non...Salam Persahabatan !!

avatar
Azmira Yusof
AUTHOR
September 21, 2012 at 1:18 AM delete

Salam lyssa !

sy undi awak , hehe sy pun join


http://azmiraazmira.blogspot.com/2012/09/meminta-bantuan-semua.html


Insyallah , Good Luck Lyssa

avatar
shidaR
AUTHOR
September 21, 2012 at 3:07 AM delete

lyssa xde link ke..nk undi...hehhee

avatar
shidaR
AUTHOR
September 21, 2012 at 3:09 AM delete

hadoii ni la kalo dah smpai ke pagi on9..punya besaq link lyssa buh kak sprasan..hehee syg dah undi..yayyy!!

avatar
CikAda
AUTHOR
September 22, 2012 at 6:36 PM delete

done ! hope lysaa menang ! aminnn .

avatar
izzie izzam
AUTHOR
October 13, 2012 at 1:13 PM delete

done undi .. :)

akk pon join .. tapi mcm tak leyh kejar Lyssa lah .. hehe .. :)

http://izzieizzam.blogspot.com/2012/10/vote-izzie-untuk-carian-konfident-kotex.html

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers