Blog Baru Lagi ? Lyssa ... Lyssa ...

07/10/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v




Haish . Blog budak kidal yang nama Lyssa Faizureen tu bertukar lagi ? Rajin betul budak tu edit blog kan ? Ada je masa dia nak buat header , nak tambah itu .. Nak tambah ini .. kan ?

Sebelum ni ,  blog ni dia warna merah . Tengok ni . ( TEKAN !! ) Kan ? Rasanya baru je lagi budak tu jadikan blog dia warna merah . Tengok sekarang ni pulak dah berubah lagi ? Dasyat ! haha .

Elele . Korang je yang nampak macam bertukar , tapi sebenarnya bukan bertukar sangat pun . Lyssa just tukar dia punya kaler je pun . Design sama je dari dulu sampai sekarang . Cuma tukar background blog , header , and warna sidebar and post title . Itu je . Tukar kod pun terus je la nampak blog jadi lain . Padahal sama je weh . 

Dah seminggu rasanya perasaan nak ubah jadi kaler pink baby blue ni membuak - buak . Lastly , pagi tadi dalam masa 30 minit Lyssa ubah segalanya . hihi . Bukan susah sangat pun . Macam Lyssa katakan tadi just ubah warna je . Tak perlu nak edit sangat . Kang meleleh pulak air liur korang tengok perubahan yang gila drastik kan ?

Tapi rasanya perubahan kali ni , ramai yang suka kot . Sebab pemilihan warna kali ni memang sesuai dengan setiap lapisan masyarakat . Chewah ! Ye lah . Warna yang soft-soft gitu dapat menambatkan lagi ramai hati diorang untuk terus masuk singgah blog Lyssa ni kan ? *perasan giler!*

HEHE . Tadi post kat wall fesbuk . Macam-macam respond daripada pembaca blog Lyssa . But majoriti memang suka dengan perubahan kali ni . Ada yang kata macam mashmellow ! Nak je geget-geget . kan ? ekeke .

Ada pulak yang kata , teringat pulak dengan aiskrim paddlepop ! Homaigod . Lepas dia cakap macam tu , terus air liur Lyssa ni meleleh teringinkan aiskrim paddlepop . Lama gila kot tak makan . Kang makan blog ni masuk perut , kenyang seabad ! haha . 

Sebab Lyssa ubah kaler blog ni , Lyssa dah mula rasa jemu dengan warna blog sebelum ni . A'ah . Lyssa memang cepat rasa jemu . Tambah pulak kalau melibatkan warna . Sekejap je boleh berubah feveret kaler ke apa . Dari dulu Lyssa minat gabungan hitam merah putih , dan sekarang Lyssa lebih minat warna yang ceria like gabungan warna pink purple and blue . SWEET kan ? haha . Yah , i know that !

Dan mungkin blog ni akan Lyssa ubah sedikit dari semasa ke semasa sebab Lyssa tak berapa puas hati sangat dengan header tu . Nampak macam terlalu kosong .. kosong .. kosooong . kan ? Maybe lyssa akan tambahkan lah apa yang patut untuk menceriakan lagi header blog tu . 

*Harap lepas ni korang akan terus singgah , masuk , baca entri  dan komen entry blog Lyssa ni ye*


Terima kasih sebab sudi baca entry panjang berjeler ni . Meh nak kiss sikit ! Muaach ! ;p
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

86 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
'Izzah Ilhami
AUTHOR
October 7, 2012 at 1:36 PM delete

Ala , kenapa cantikk sangad ? Jealous tao . >< .

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
October 7, 2012 at 1:36 PM delete

cantiklah!!
nie yg jelly nie

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
October 7, 2012 at 1:37 PM delete

Cantik gilerr bacground tu
kreatif la edit !

avatar
aima afna
AUTHOR
October 7, 2012 at 1:38 PM delete

soft je kaler blog ni ^^
sejuk mata memandang :)

avatar
Cik Que
AUTHOR
October 7, 2012 at 1:38 PM delete

ape-ape pun, blog ni tetap cantik & mmenarik...suke tengok...design simple & kemas sangat...^_^

avatar
Wniy
AUTHOR
October 7, 2012 at 1:44 PM delete

Sangat sangat shomel lah akak lyssa !

avatar
October 7, 2012 at 1:44 PM delete

@'Izzah Ilhami

huhu. Cantik sangat ? tak lahh . biasa je kot ;)

avatar
October 7, 2012 at 1:44 PM delete

@Nabila Izzati

jelly ke ? ololor . tak .. biasa je pun yunk :p

avatar
October 7, 2012 at 1:45 PM delete

@Xiao Xandria


hihi . lyssa pun admire giler kat background tu :p

avatar
October 7, 2012 at 1:45 PM delete

@aima afna

kak aima punya blog laagi cantik !

avatar
October 7, 2012 at 1:45 PM delete

@Cik Que

hehehe . terima kasihh . blog simple je ^^

avatar
October 7, 2012 at 1:47 PM delete

kak lyssa cantik lah header tuh?? :( nak yg macam akak lyssa!!! :( ta reti lohh

avatar
Miss Sue
AUTHOR
October 7, 2012 at 1:58 PM delete

ehh background kita sama laaa lysaa

avatar
Nurul Syafiqa
AUTHOR
October 7, 2012 at 2:04 PM delete

Wah,Dah lama tak jenguk Akak nampak makin tembam sekarang,Hehehe :D

BTW,Niceeeeeeeeeeeeeeeee Blog :)

avatar
NuRuL AtiQAh
AUTHOR
October 7, 2012 at 2:07 PM delete

Yeaa ! Kak Lyssa tuka header baru lagi :) Suka nya ... Haha .
Akak-akak .. just for u( http://girlbloggie.blogspot.com/2012/10/jeng-jeng-jeng.html )

avatar
October 7, 2012 at 2:23 PM delete

Jealousnyaaaa! Header akak lawa sangat :)

avatar
Megat Emy
AUTHOR
October 7, 2012 at 2:26 PM delete

dah comel tu.. simple je..

avatar
Ainaa Azlan
AUTHOR
October 7, 2012 at 2:26 PM delete

lebih comel drp yg dulu. lyssa pun comel :)

avatar
Hidayah
AUTHOR
October 7, 2012 at 2:28 PM delete

Kak Dyh tgk by phone buat masa nih...

avatar
October 7, 2012 at 2:33 PM delete

cntik wrna dia....gram tgk

avatar
October 7, 2012 at 2:36 PM delete

cantik blog kak lyssa....simple tapi cantik....klu rajin,singgah lh

http://babyshakeblog.blogspot.com

bye tak lyssa!

MissBelieber

avatar
Secret Garden
AUTHOR
October 7, 2012 at 2:38 PM delete

comelnya blog Lyssa! Tadi bukak, terbuntang mata! Rasa nak terkeluar je mata ni. SUMPAH, CANTIK GILOWS! warna smooth dan lembut dipandang~ ^^v. K.Lyssa Da BEst!

avatar
LdyNisa
AUTHOR
October 7, 2012 at 2:40 PM delete

soft je warna blog ni.
header pun lawa. :D

avatar
October 7, 2012 at 2:53 PM delete

waa~ cantik nyaa blog kak Lyssa., >.<
like., like., like., hihi ^^

avatar
S A N D R A
AUTHOR
October 7, 2012 at 3:05 PM delete

Simple Gorgeous kak Lyssa.
In love with eu blog. hhe

avatar
October 7, 2012 at 3:07 PM delete

header tu dah cantik , jgn tambah papelagi nanti serabut baru tahu ... haha (:

avatar
Aisyahhhhh
AUTHOR
October 7, 2012 at 3:10 PM delete

Wahh, tetibe lapaq Ais Krim. HAHA ! Nice blog Kak Lyssa ^^ Music dulu ponn dah kembali ! Baru best baca entry dengar piano nie :) HIHI :D

Mehh jenguk sat,
http://kuzumahachirodisini.blogspot.com

avatar
October 7, 2012 at 3:11 PM delete

suka tengok perubahan ni ,, cute sesangat :)

avatar
Nur hanim
AUTHOR
October 7, 2012 at 3:14 PM delete

Cantik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
Maisarah Azmi
AUTHOR
October 7, 2012 at 3:30 PM delete

cun la blog baru nie..sesuai dengan lyssa..cayalah

avatar
HAJAR
AUTHOR
October 7, 2012 at 3:43 PM delete

Haa..Yang nih cantik sgt!!
Saya suke..saya suke..:)

avatar
Iman Roslan
AUTHOR
October 7, 2012 at 3:47 PM delete

Akak, boleh tak akak buat tutorial untuk blogskin ?

avatar
amy fendi
AUTHOR
October 7, 2012 at 3:53 PM delete

Sejak kenal blog Kak Lyssa, yang ni yang cantek skali.. wuuu :)

avatar
October 7, 2012 at 3:54 PM delete

warna da cun tp lyssa nmpak gemuk cikit la.. suka gambar lyssa yg bt aksi i love u.. eh yeke.. ye kot..

avatar
Amanina
AUTHOR
October 7, 2012 at 3:58 PM delete

wahhh cutenya blog kak Lyssa ni. hikhik.

avatar
12Priceless
AUTHOR
October 7, 2012 at 4:10 PM delete

Waaah. Memang mcam aiskrim paddlepop rainbow tu. Haha. Akak, sya nk tanya, tak pa x kalau sya keep on tulis post2 blog sya dlam bhasa aloq setaq? Hihi. Sbb sya x biasa ckap bhasa selain dripada bhasa negeri sya. I need your opinion as you are the most known blog I've known. Kihkih! XD

avatar
Yui Bieyna
AUTHOR
October 7, 2012 at 4:10 PM delete

kak, nak tnya... akak pkai template simple ke? tomeyyy le... kak, cm mna akak rptkn tjuk sidebar n sidebar? yui pnya ad trjrk.. :(

avatar
October 7, 2012 at 4:12 PM delete

cantiknya blog kak lisa (:

avatar
October 7, 2012 at 4:14 PM delete

sooo cute laaahh blog akk !!!! :D waw jelly meh

avatar
October 7, 2012 at 4:30 PM delete

kak lyssa bole ajar kite mcm mne nak letak pic kt tepi tuhh ?

avatar
Aimi Dyna ✰
AUTHOR
October 7, 2012 at 4:33 PM delete

Comell nya! Follow kak lyssa..

avatar
sitikadhijah
AUTHOR
October 7, 2012 at 4:37 PM delete

lyssa love the colour... sweet.. header pon nice.. :D

avatar
FaLya
AUTHOR
October 7, 2012 at 4:42 PM delete

apa yg kak lyssa edit dlm blog ni semuanya cantik2..xpernah nmpk buruk..:)

avatar
October 7, 2012 at 4:46 PM delete

cantik sgt2 kombinasi ni. apa2 pn kreatif la lyssa :)

avatar
gee azie
AUTHOR
October 7, 2012 at 4:50 PM delete

lawa sesangat blog lyssa.. :)

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
October 7, 2012 at 4:50 PM delete

alahai..cumilnye....sile buat utk sy cmnih juga..sekian~ hahaha

avatar
Fravlein Ulan
AUTHOR
October 7, 2012 at 5:05 PM delete

maigod Kak Lyssa ! comeyyyy ~ alololo ! jatuh jantung tengok wehhhhh ! :D

avatar
October 7, 2012 at 5:54 PM delete

alahai...sungguh3..... cantik... wat sye jelous...hehe :D

avatar
Ena's Palace
AUTHOR
October 7, 2012 at 6:11 PM delete

berwajah baru lagik!...harmoni aje warna ni...tp jujur ckp akk suka yg sblm ni..yg merah2 gitu...nmpk spt penuh konfiden...tp ni cantik jugak...redup ati bila memandang...tahniah lyssa

avatar
October 7, 2012 at 6:16 PM delete

Wah, 30 minit je ubah. Saya pun baru ubah layout semalam tapi 5 jam lebih. ha3.

avatar
CintaZulaikha
AUTHOR
October 7, 2012 at 6:19 PM delete

pink mmg sesuai utk blog...:)

avatar
October 7, 2012 at 6:39 PM delete

makin comei je blog akak :) <3 it

avatar
shidaR
AUTHOR
October 7, 2012 at 6:56 PM delete

yg ni lebih comel hehee suke2 kaka tgk hehee :) lmbut jerhh...

avatar
October 7, 2012 at 7:18 PM delete

lawa gilalah seyh!!
jelly sgt2 !!

avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
October 7, 2012 at 7:26 PM delete

ya...macam eskrem paddlepop..hihi
bleh jilat ke sini?hikhik

avatar
Azriff Aziz
AUTHOR
October 7, 2012 at 7:27 PM delete

part yang last sekali tu cun. huhuhu

"Terima kasih sebab sudi baca entry panjang berjeler ni . Meh nak kiss sikit ! Muaach !"

huhuhu lysa oh lysa. hehehe

#joking :)

avatar
Kara =)
AUTHOR
October 7, 2012 at 7:53 PM delete

a'ah la..mcm marshmallow dgn paddlepop rainbow tu ;)

avatar
October 7, 2012 at 7:56 PM delete

comel je warna blog lyssa.. aawwww... cantik sgt...

avatar
Anis Athia
AUTHOR
October 7, 2012 at 7:56 PM delete

cantik background blog lyssa...dah lame teringin nak header macam lyssa...huk2..

suka colour soft2 juga, tapi blog anis colour terang..hahaha :p

avatar
Anis Najwa
AUTHOR
October 7, 2012 at 7:58 PM delete

cantikla blog akak! sweet je! ^-^

avatar
Atirah ★
AUTHOR
October 7, 2012 at 8:01 PM delete

jelly lah ngn blog k.lyssa yg cute mute ni . nak curik asenya . hikhik #JOKE

avatar
izatul fazlin
AUTHOR
October 7, 2012 at 8:09 PM delete

Lyssa kreatif, comel ! Suka blog lyssa. Terasa muda !

avatar
Anis Farhana
AUTHOR
October 7, 2012 at 8:33 PM delete

Design yang ni lagi comel lah, sebab background dia lembut je, warna Pastel ;)

avatar
October 7, 2012 at 11:40 PM delete

meh sini nak design header blog..lama dah xbuat header blog pompuan.. =)..nak rogerr

avatar
October 8, 2012 at 12:05 AM delete

wahh, tukar lagi ^^

aisey, geng kidal rupanya.. sama laa kita, hikk...

avatar
October 8, 2012 at 12:15 AM delete

harap bila dh nikah nnt adinda lyssa tdk JEMU pada suami yg satu itu....hihihi.....hahaha

comey blog dia mcm tuan dia juga ツ

avatar
Remy hazza
AUTHOR
October 8, 2012 at 1:02 AM delete

yg nie nampak menarik lyssa... simple....

avatar
October 8, 2012 at 8:28 AM delete

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pink pink pink ! jealous tengok ><

avatar
Dkna Abza
AUTHOR
October 8, 2012 at 10:46 AM delete

header yang cantik :)

avatar
October 8, 2012 at 4:11 PM delete

aih!! memang betul macam aiskrim paddle pop! rase favorit! like like like!

avatar
October 8, 2012 at 11:22 PM delete

memang cantik & chumel blog ni mcm tuannya. Akk bnyk blajar dr blog lyssa, tq bnyk2 atas ilmu yg dicurahkan. Moga Allah sentiasa permudahkan urusan Lyssa.

avatar
October 9, 2012 at 11:18 AM delete

comel betul...masuk sini rase lapar...nak makan:)
hehe..

avatar
October 9, 2012 at 1:40 PM delete

salam....adik bantu akak tok wat blog yg nice n grand cm ni leh x...akak kna wat asgment tok blog ni...actually ni 1st time akak join blog....help me..plz....

avatar
October 9, 2012 at 4:05 PM delete

Comelnyaa ..
Akak, nak background macam nie !!!

avatar
Cik Honney
AUTHOR
October 10, 2012 at 2:37 PM delete

fuhyoooo..tukar lagi..rajin betul la lyssa nie.....

jom terjah sini plak...
http://wadahberbicara.blogspot.com/

avatar
Naqibah Zahra
AUTHOR
October 22, 2012 at 5:38 PM delete

A'skum , K. Lyssa . Sy bru sjha di Blog . Sy ign sgt thu cre -2 untok edit niyh . Yg cntik dlm Blog pun kwn yg buat . Sy thu cre nk buat tuh , Xpi nk cri Design tu kt ner erk ? Boleh K . Lysa tolong ajrkan x ? -Tq-

avatar

Google+ Followers