Facebook Dah Ada Cute Emoticon Di Comment

12/10/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Hi korang . korang . korang . ^^

Ohoiks . Kemain eksaitednya nak buat entry ni . eceh . 

Seperti tajuk entry kali ni , mesti ramai yang dah tahu kan ? Ye . Bagi masih yang terpinga-pinga tak tahu apa . Cuba korang tengok kat bawah ni :

 

Ini dia , Lyssa dah test komen dekat status di Facebook Lyssa . Dan . Dan . Dan . Wah ! Lyssa berjaya buat emotion yang omey-omey tu kat bahagian comment . Yup ! Hari ni , tanggal 12 Oktober , fesbuk kita dan boleh buat muka comel bila nak comment kat status .

Yaw . Yaw . Maju sudah . Ada yang suka , dan ada yang tak suka . Nampak macam semak .
Tapi , perubahan yang berlaku menunjukkan facebook makin maju . l like ! Patotlah lately , facebook macam ada probz sikit . Rupa-rupanya Mark Zuckerberg mahu kasi suprise kat kita semua . Dan itu lah suprise nya . 

Selalunya icon icon ni akan keluar time kte message or chat dengan someone kan ? Sekarang dah mula timbul kat bahagian comment dah . hihi .  sukeee ^^

Bagi yang nak tahu emoticon apa yang boleh muncul kat situ , boleh copy icon di bawah and paste di bahagian comment mana-mana status orang . 

 
smile :-) :) :] =)
frown :-( :( :[ =(
gasp :-O :O :-o :o
grin :-D :D =D
tongue :-P :P :-p :p =P
wink ;-) ;)
curly lips :3
kiss :-* :*
grumpy >:( >:-(
glasses 8-) 8) B-) B)
sunglasses 8-| 8| B-| B|
upset >:O >:-O >:o >:-o
confused o.O O.o
shark (^^^)
pacman :v
squint -_-
angel O:) O:-)
devil 3:) 3:-)
unsure :/ :-/ :\ :-\
cry :'(
Like (y)
Love <3
Face :putnam: 
No 42 :42:
Penguin <(")



Aish . Banyak tuu . Tapi rasanya , ada banyak lagi daripada ni yang Lyssa tak tahu . hehe .
Apa-apa pun , selamat mencuba ! :p Daaa ~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

23 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Xiao Xandria
AUTHOR
October 12, 2012 at 12:26 PM delete

bukan main seronok kak lyssa faizureen
kita ni kan aaaa teruja jugak lah ^_^

avatar
IrmaYusof
AUTHOR
October 12, 2012 at 12:26 PM delete

kt status tk bole lagi ek ? hehe

avatar
IrmaYusof
AUTHOR
October 12, 2012 at 12:27 PM delete

kt status tk bole lg ekk ? kt komen jeaa .. semangat sy try kt status td .. hehe

avatar
October 12, 2012 at 12:29 PM delete

suka-suka. dah testing banyak kali. best...

avatar
AlyzaFisol
AUTHOR
October 12, 2012 at 12:34 PM delete

salam adik yg omey...jom la join GA sye yg x seberapa ini... :)

http://www.alyzafisol.com/2012/10/anniversary-giveaway-by-alyzafisolcom.html

avatar
Miss Niesa
AUTHOR
October 12, 2012 at 12:35 PM delete

perasan jugak tdi online, wah fesbuk . mcm2 perubahan >.<

avatar
dya bunga
AUTHOR
October 12, 2012 at 12:36 PM delete

dya baru tahu..nmpak sgt xbuka fb..haha

avatar
kent chan
AUTHOR
October 12, 2012 at 12:56 PM delete

Fuyooo!!! tp kat status xbleh lg

avatar
boni kacak
AUTHOR
October 12, 2012 at 1:01 PM delete

ni yang bagusnya mark zukebek ni..sentiasa lakukan pembaharuan.hehehe

avatar
tiga minit
AUTHOR
October 12, 2012 at 1:25 PM delete

plak dah...lepas ni macam2 emosila keluar..ok2

avatar
October 12, 2012 at 1:39 PM delete

Ooo..baru tsu...lmbt btul fb pakai icon smiley ni..tapi nieza slalu bukak thru phone..xde plak nampak icon ni..lom ade agi kot tuk android

avatar
Atirah ★
AUTHOR
October 12, 2012 at 1:59 PM delete

wow ! bru sedar . selama ni buat emotion kt komen , boleh je sbb download . tp , skrg xpyh download pun xpe . :D

avatar
Alynn Nyzaa
AUTHOR
October 12, 2012 at 2:34 PM delete

menarik2 :)
lama x singgah sini so baru perasan blog lyssa bertukar wajah...nice! :)

avatar
October 12, 2012 at 3:06 PM delete

Yana mula mula bukak fb jd pelikkk gila , semua komen ada emoticon ni.. pstu buat2 komen status kwn pkai emoticon ni , tengok2 jd muka smile... tudia..terkezut lagi beruks laa yana .. sbb dh lama gila tk bkak fb , haha..

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
October 12, 2012 at 3:40 PM delete

ok...mulai arinih, sume komen sy akan ade emoticon yg penuh emo nih...hihi

avatar
October 12, 2012 at 3:42 PM delete

ena baru sedar pagi tadi.. so tak delah bosan lepas ni... awww awww awww..... mekaseh share, boleh la rujuk kat sini kalau nak buat smilely.. weeee

avatar
Remy hazza
AUTHOR
October 12, 2012 at 5:39 PM delete

wah.... ada pembaharuan kat fb rupanya....

avatar
Mk Syahir
AUTHOR
October 12, 2012 at 6:52 PM delete

emoticon nama LY554 F41ZUR33N xde ke?hihi

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 14, 2012 at 1:24 AM delete

sy pun suka! <3

ROBOT--> :|]

avatar
chekmud
AUTHOR
October 18, 2012 at 12:04 PM delete

oooo ambo baru tahuuu....

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers