Lyssa Bersama Bloggers Di Sunway Piramid

03/10/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Haaaachummmm ! Erhh . Terbersin pulak bila nak update entry kali ni . Serius ! Mukadimah yang tak sopan langsung kan . Tengok lah blog Lyssa ni dah berhabuk dah haa . Punya la lama gila tak ber-update . 5 hari Lyssa tinggalkan blog ni macam tu je . Kesian kat dia . *agak-agaknya pembaca blog Lyssa semua dah lari ke eh ? huhu .

Tapi tak pe . Entry kali ni Lyssa nak update sikit pasal Event Blogger yang baru-baru ni Lyssa join kat Sunway Piramid . Huish . Sunway Piramid ? Lyssa stay mana ? Hoiiyy . Penang mali ohh . Gagah gila kan sampai ke sana nun jauhnya Lyssa jelajah semata-mata nak join Event dari Petronas . hikhik . 

Mengenai apa yang ada masa event tu Lyssa cerita lain kali je lah eh ? Untuk entry kali ni , Lyssa nak upload gambar sebanyak mungkin yang berlangsung masa event tu . Gambar-gambar bersama blogger ! haha .

Semua blogger yang hadir , serius Lyssa tak kenal . Sorang je yang Lyssa kenal ! BroFramestone . haha .  Yang lain semua Lyssa tak kenal . Haa .. Masa ni lah pun kita nak berkenalan sesama blogger kan ? Best dapat jumpa blogger yang memang selama ni tak pernah kenal and tak pernah jumpa . hihi . *eksaited tahap maksima !

Dan rasanya entry kali ni penuh la gambar-gambar Lyssa bersama blogger-blogger lain masa kat Sunway itu hari . Ayuh ! Lyssa akan sertakan link blog mereka sekali . Nanti boleh lah korang terjah blog - blog yang gempak tu . Jom jom :)

 
Lyssa bersama PinkyMomma

 

 
 Terjah --->>  EmaRieys , BudakPendek , Anastasyea , DengariSaya , Dkna , amoycomel 

 
Tu diaaa . Kemain menjeling kami tiga olang tengok sana . hehe xD

 
Lyssa bersama Anastasyea dan Shaharil




Blogger yang ada dalam ni BroFramestone , Kak Iera (tunang Bro) , Amar Zaim , NamiaCinta , Dkna , Anastasyea , Shaharil dan BudakBajuMerah .

Ohhh . Rasa macam rugi gilaa sebab tak bergambar sekali dengan broframestone and tunang dia , Kak Iera . Rugi . Rugi . Rugi ! Arghh . nyesal pulak . :"(
Tak teringat langsung haaa . Gambar ramai-ramai macam ni ada laa . tapi gambar bertiga tak de pulak . sobsob . Ni yang buat rasa macam nak meet lagi diorang ni . hoho .
Tak pe . Tak pe . tunggu diorang kawen ! jangan lupa jemput dak kecik ni . haha .


Apa-apa pun Lyssa rasa best gila dapat jumpa semua blogger ni . Nanti ada rezeki jumpa lagi ^o^ hoho :D


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

45 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Shah Eira
AUTHOR
October 3, 2012 at 10:34 AM delete

wahh untunggg ..lyssa comey

avatar
Phat
AUTHOR
October 3, 2012 at 10:35 AM delete

best..x penah join mana2 event lagi pun ---larikkkkk

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
October 3, 2012 at 10:39 AM delete

ala..nk juin jugak..huhu

avatar
Cik CM
AUTHOR
October 3, 2012 at 10:44 AM delete

wah ! beznye.. asal tak taw pun pasal event ni.. padahal dok kt shah alam je.. rugi....

avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
October 3, 2012 at 10:44 AM delete

Jelesnya. dah lah dekat je dengan rumah Mieya.

avatar
Yuliana Wahit
AUTHOR
October 3, 2012 at 10:47 AM delete

bestnya2.. bila pulak nak jumpa lyssa ek.. hahha.. maybe wedding broframstone insyaallah..

avatar
cci
AUTHOR
October 3, 2012 at 10:47 AM delete

wah.. super ohsem...

avatar
dya bunga
AUTHOR
October 3, 2012 at 10:50 AM delete

bestnya dapat jumpa bloggers lain..hihi

avatar
Dkna Abza
AUTHOR
October 3, 2012 at 10:52 AM delete

bro dipinggirkan..hahaa.. :)

avatar
October 3, 2012 at 10:54 AM delete

wahh nak jumpa akk jugak kt sunway >< huhuhu

avatar
October 3, 2012 at 11:04 AM delete

Wah seronoknya dapat jumpa peluang dengan bloger-bloger lain. Mudah-mudahan lain kali saya boleh join sama.

avatar
AbgferOz
AUTHOR
October 3, 2012 at 11:37 AM delete

untung la pegi tak ajak..

#majok

avatar
October 3, 2012 at 12:10 PM delete

WAH .. GILE BESHH .. PEGI XAJAK PUN KAN .. ALA ALA ..

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
October 3, 2012 at 12:11 PM delete

wahh beznya ..bla kta nk jpa lyssa..hihi

avatar
October 3, 2012 at 12:26 PM delete

bestnye !! nak ikot ehehhe sje

avatar
aiN NaJwa
AUTHOR
October 3, 2012 at 12:49 PM delete

♦ Wah..!!~ Syiok nyer.... =)

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
October 3, 2012 at 1:05 PM delete

cuma kenal anastasyea je . haha

avatar
October 3, 2012 at 1:24 PM delete

Terima kasih Adik Comel..
kekalkan sifat comel dan peribadi adik yg comel nie sampai bila-bila.. mengenali Lyssa adalah kenangan terindah buat saya.. Nanti jumpa lg..

avatar
October 3, 2012 at 2:11 PM delete

slm, kak lyssa, cmne nk join blogger pny activty??.. nk twu mne dorg nk wt gathering sume2 ni...?

avatar
Ema Blog
AUTHOR
October 3, 2012 at 2:35 PM delete

memang seronok bila dpt jumpa..akak pun tak tahu yg lyssa ni punya follower berpuluh riba..rasa bertuah juga...

avatar
Si Matatajam
AUTHOR
October 3, 2012 at 2:42 PM delete

Blog Lyssa ni tak pernah berhabuk pun dear, ada ja yg mai sini nak carik ilmu ngan tutor Lyssa tu..Bestnya dapat jumpa blogger2 otai ni kan.,.

avatar
October 3, 2012 at 3:24 PM delete

Alaaa kak lyssa untunglaa dapat pegi sunway boleh jumpa dgn blogger lain?? :(

avatar
shahrazali
AUTHOR
October 3, 2012 at 4:19 PM delete

kenal sy???
mstilah x knl kn..hehe..tp lyssa ni follower sy tau..x sangka gk dulu..mcm btol,mcm x..hehe..

dlm gmbr2 ni, sy pun kenal bro jek..tp bro x knl sy..haha..semangat dia skrg ek..hehe..

sje singgah cni....hehe..semoga sihat sentiasa lyssa...

avatar
October 3, 2012 at 7:35 PM delete

aiii aiii, ni nk jeles ni... ena ade je kt PJ ni.. nak jumpa Lyssaaa... eeee... knplah ena x lepak kat sunway mse ni... aiii aaaiiii bilelah boleh jumpa mcm ni.. teringin sgt.. bukan teringin, mengidam!!! btw, u cute, cantik shawl lyssa... gojes

avatar
Atirah ★
AUTHOR
October 3, 2012 at 8:51 PM delete

untunglahhh dapat pergi sana kan ? :D

avatar
October 3, 2012 at 9:00 PM delete

wah bestnya lyssa dikenali. lyssa, dalam byk2 ni, sys cme knl lyssa dan bro framestone je. nt nk try bw blog blogger yg dalam2 ni la.n lagi satu, baju lyssa cantik. merah gitu, sama dgn wrne blog lyssa skrg.hehe lyssa dh minat kaler merah dh ye?

avatar
PinKy MoMMa
AUTHOR
October 3, 2012 at 9:07 PM delete

lyssaaaaaaa....bila nak mai kl nanti roger roger na adik kecik..

ari tu macam tak dapat nak duk sembang lama lama..assignment dah siap kah? hukhukhuk

avatar
October 3, 2012 at 9:12 PM delete

Omeyynya dia.. untunglaa diorng leh jmpa lyssa...huuuhuuuu

avatar
October 3, 2012 at 11:12 PM delete

saya??????jumpak lysaa gak aritu...:(

avatar
shiyda
AUTHOR
October 3, 2012 at 11:46 PM delete

waa . mcm best je . untunglerrr . hehe

avatar
Hidayah
AUTHOR
October 4, 2012 at 12:53 AM delete

:D

tak terkomen dah...

bila muka ahkak masuk dalam blog yang femes emes...

tqs dear...
;)

kepada peminat cik lyssa..

meh kak dayah kasik tahu sikit..

first time jumpa dak cantik nih in person mmg ble jatuh hati tau..!
dan dia memang tak sombong..

ok..bai..

avatar
nana
AUTHOR
October 4, 2012 at 4:02 AM delete

untung la sape dapat jumpe kak lyssa T.T

avatar
boni kacak
AUTHOR
October 4, 2012 at 4:23 AM delete

wah...bestnya dia..hehehehehe

avatar
shaharil
AUTHOR
October 4, 2012 at 10:25 AM delete

Tak sangka dapat jumpa masa event ni dengan #bloggerfemes. Lepas ni boleh jumpa lagi!!

avatar
October 4, 2012 at 11:14 AM delete

untungnya lysa. btw, kalo de events likes birthday party ke, pape je.. don't forget to rent inflatable with us. www.dj-events.com ..

avatar
shidaR
AUTHOR
October 4, 2012 at 12:56 PM delete

nice :) comel dak baju merahh tu kn~

avatar
Megat Emy
AUTHOR
October 4, 2012 at 1:41 PM delete

waaa!!! best nye dapt kumpul ramai para blogger macam ni..

avatar
October 15, 2012 at 5:08 AM delete

patutulah Pyqah nampak gambar lyssa dekat adverlats!! Rupanya betul lah!! Hahah

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 31, 2012 at 6:06 PM delete

bestnya..tak pernah lagi dapat join mcm ni..

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers