SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

06/10/2012

.Assalamualaikum :)


Amboi ! Kemain lagi kau Lyssa ye nak buat segmen bagai . haha . Yup.
Rasa-rasanya ada ke yang nak join SEGMEN Lyssa kali ni ye ? 

Kenapa hari ni Lyssa nak buat SEGMEN ? Hari ni kan hari Sabtu . Mostly ramai yang akan goyang kaki kat rumah and dah tak tahu nak buat apa kan ? So , bagi korang yang ada blog tu apa kata korang join je Segmen Lyssa ni . Bukannya susah pun . Taip..taip..taip.. PUBLISH  ! Senang kan ? 

Dan caranya simple je . Lyssa akan nyatakan kat bawah ni :




1. Buat satu entry yang bertajuk " SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "


2. Letak Banner di atas ini , dalam entry tersebut .


3. Di dalam entry tersebut , Lyssa nak korang ceritakan , kenapa korang berblog ? Macam mana korang boleh terjebak dalam dunia blogging ? Apa tujuan utama/asal korang berblog ? Dan apa yang menariknya tentang blog korang tu ?
Selitkan sekali , siapa yang menjadi sumber inspirasi korang dalam dunia blogging . Lebih kurang macam idola la .. (Senangkan ? Tak susah pun ? ehee)


4. Pada sesiapa yang join , korang WAJIB komen balik entry bloggers yang join segmen ni. 


5. Link Entry tersebut hendaklah dihantar ke comment entry ini .


 ***

Mudah je . Entry yang tak perlu kita nak berfikir ke apa ? Taip santai-santai je . Apa yang terkeluar kat otak korang , korang muntahkan balik dalam entry . 

*Nanti Lyssa akan update senarai perserta yang join segmen ni :)

SEGMEN berlangsung pada : 06 Oktober 2012 - ( 9.00 pagi - 9.00 malam ) - 12 jam sahaja

Senarai perserta akan Lyssa publishkan selepas pukul 9.00 malam . *Harap maklum dan bersedia untuk menerjah kesemua blog yang join!* wink-wink ;)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

259 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini «Oldest   ‹Older   201 – 259 of 259   Newer›   Newest»
«Mira»
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:06 PM delete

http://hiduphujanpelangi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

:)

avatar
Tengku Iji
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:17 PM delete

http://tengkuiji.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Liyana Azhar
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:20 PM delete

lyssa.. yana join.. :)

http://liyanazhar9392.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
faten osman
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:21 PM delete

saya join :)
http://tanganpunyakerja.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Cik Shira
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:22 PM delete

http://budaxmurai.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
12Priceless
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:32 PM delete

Akak lyssa, kenapa bila sya nak view post akak yang akak tunjuk semua peserta2 segmen ni, dia kata "the page you are looking for does not exist". Something like that la. :(

avatar
Mizz Wenn
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:32 PM delete

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Cik Liya
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:38 PM delete

http://leeya92.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Nor Quraishia
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:43 PM delete

Sha join jugak. hee :)

http://quraistory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Aimie Mimot
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:44 PM delete

http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html , join :)

avatar
Piepy
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:45 PM delete

join.. hehee

http://1stjulymelody.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

avatar
S4R4H SWIFT
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:52 PM delete

http://sarajefry.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 7:59 PM delete

http://aimishyuu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Zamani
AUTHOR
October 6, 2012 at 8:03 PM delete

Salam Lyssa ('',) Zam join juga~ last minute entry :)

http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 8:05 PM delete

http://minahsempooot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

join segmen nie~~ ^_^

avatar
October 6, 2012 at 8:05 PM delete

salam cik lyssa yg cute..

http://opzzpinky.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 8:18 PM delete

JOINED !

http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 8:20 PM delete

come here n join segmen lyssa..=)

http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 8:22 PM delete

saya Siti Nur Farahanim
13 years not old :)
nk join
http://faranymboboiboy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 8:25 PM delete

sudahh tulis . untuk baca entry sila tekan butang warna ungu . sorry blog tak de tittle post !

avatar
LdyNisa
AUTHOR
October 6, 2012 at 8:25 PM delete

im joining! :D
http://nisanonsense.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Cik Honney
AUTHOR
October 6, 2012 at 8:28 PM delete

yehhh sempat algi join seblm pkul 9pm...

Jemputlah singgah sini ye..
http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 8:30 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
October 6, 2012 at 8:30 PM delete

Kak M join yea Lyssa..
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
shidaR
AUTHOR
October 6, 2012 at 8:39 PM delete

akak join :)
http://www.duniashida.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 8:43 PM delete

join :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 8:48 PM delete

Im join it kak Lyssa ^^

http://juzabluelygirlz.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Hanif Redland
AUTHOR
October 6, 2012 at 8:51 PM delete

http://hanifredland.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
baby comel
AUTHOR
October 6, 2012 at 8:53 PM delete

Lyssa.. last minit join =)

http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 8:54 PM delete

http://evangelistanil.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 8:56 PM delete

join this !
first try nii.. :)

http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 8:58 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
dayana jojo
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:01 PM delete

tepat pukul 9.00 malam saya join!! hope dapat!!

http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 9:02 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Cik Ain
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:23 PM delete

saya join gak tapi lupa nak komen kat sini hahhaa..

avatar
jaakechik
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:26 PM delete

halamakkkk! dah 9.30 laa skrg. mana sempat nk join ni....adoii la..melepas....nyesal lambat login blog!

avatar
Kara =)
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:32 PM delete

alaa... dah tak sempat :(
tak kira..nak letak link jugak :p

http://kiradownworld.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

alang alang dah buat tu :p
sori lyssa~~

avatar
October 6, 2012 at 9:59 PM delete

oh mai....terlepas. tak ada masa kecederaan ke?

avatar
October 6, 2012 at 11:30 PM delete

baru perasan segmen ni.. huhu tak sempat nak join dah. btw, nice segmen Lyssa :)

avatar
maszull
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:31 PM delete

assalamualaikum Lyssa...alamak terlepas pandang plak segmen lyssa ni ruginya...:)

p/s kalau ada lagi segmen mesti mama nak join...:)

avatar
Anis Farhana
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:10 AM delete

Kak Lyssa, nanti buat Segmen lagi ya. Tak sempat nak join :'(

avatar
Hidayah
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:19 AM delete

Nk join tapi totally tak dpt memenuhi syarat..
:)

Dah terlambat sangat..

avatar
Aimi Dyna ✰
AUTHOR
October 7, 2012 at 1:12 AM delete

Dah buat lama dah baru nak bagitau. Harap kak lyssa baca oke :D

http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


avatar
mi$$ch0c0laTe
AUTHOR
October 7, 2012 at 4:16 AM delete

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
fandyz
AUTHOR
October 7, 2012 at 5:41 AM delete

Aduss.. saya tak join..dah tutup la..

avatar
aimi athirah
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:23 PM delete

Aimi Join :)

http://budakcomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
aimi athirah
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:24 PM delete

aimi join :))

http://budakcomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
aimi athirah
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:24 PM delete

http://budakcomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
love qoutes
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:41 PM delete

http://lovequotes484.blogspot.com/2012/10/assalamualaikum-salam-sejahtera-ni-aq.html
::done buat acara akak..hohohoo

avatar
love qoutes
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:43 PM delete

http://lovequotes484.blogspot.com/2012/10/assalamualaikum-salam-sejahtera-ni-aq.html

avatar
Farra Izzaty
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:51 PM delete

TSK .. TSK .. TSK ...


Xsempat nak join T___________________T

avatar
October 12, 2012 at 8:22 PM delete

ala...dah lambat bru tau...

avatar
October 20, 2012 at 8:13 PM delete

http://izzahunprivatediary.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html#

avatar
October 20, 2012 at 8:15 PM delete

http://izzahunprivatediary.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html#

avatar
November 12, 2013 at 3:59 PM delete

keren banget mba blog nya :3

avatar
«Oldest   ‹Older   201 – 259 of 259   Newer›   Newest»

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers