Senarai Perserta Segmen Lyssa Faizureen : Kenapa Aku Berblog ?

06/10/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v

hoihoi . Raaaaaamainya yang join segmen Lyssa kali ni !! 203 blog yang join . Dah patah dah jari - jari Lyssa ni haaa . Nak kena copy paste satu persatu ! ahhh ! haha xD . K lahh
Tak nak cakap banyak ! Lyssa nak terus senaraikan je link blog yang join segmen Lyssa ni :

100. http://faizfakhirin.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
101. http://zuepunyabelog.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
102. http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
103. http://puple96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
104. http://mishsimple.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
105. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
106. http://cikyanxyanx.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
107. http://kpoppersheartstylee.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
108. http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
109. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
110. http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
111. http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
112. http://sayaabel.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
113. http://azieazieazie95.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
114. http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
115. http://shastory-sha.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
116. http://nurhasnatulnabila.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
117. http://ctrie.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
118. http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html
119. http://adramycien.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
120. http://mybeatsoflife.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
121. http://nurinsofiasecret.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
122. http://www.mksyahir.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
123. http://nadnasir1998.blogspot.com/
124. http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
125. http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
126. http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
127. http://mefaizah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
128. http://fatiehahramli.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
129. http://www.zuhairifirdaus.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
130. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
131. http://meetmemiss.blogspot.com/2012/10/assalamualaikum-buat-semua.html
132. http://hadifahsabri.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
133. http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
134. http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
135. http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
136. http://isyapurple.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
137. http://prince4yaya96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
138. http://aisyah-mrs-pinky.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
139. http://diariaida.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
140. http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
141. http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
142. http://mylifesinglesimplecoupletrouble.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
143. http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
144. http://adorablepinkpurple.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
145. http://ezreenrules.blogspot.com/
146. http://nurinsofiasecret.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html?m=1
147. http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
148. http://duajiwasatuhati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
149. http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
150. http://husnaazzahra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
151. http://www.yanaliyana.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
152. http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
153. http://www.epilogmizsayuri.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
154. http://zatieylicious.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
155. http://amiraimanakashah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
156. http://scarlettj1.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
157. http://shirawhatever.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
158. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html
159. http://ladymimie2706.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
160. http://auntummawar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
161. http://afiqaffendi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
162. http://hiduphujanpelangi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
163. http://arinalola.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
164. http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
165. http://pape-jer.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
166. http://kuzumahachirodisini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
167. http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
168. http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
169. http://babaharin.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
170. http://ijaakmal.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.htm
171. http://dayahsanif.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
172. http://hiduphujanpelangi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
173. http://tengkuiji.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
174. http://tanganpunyakerja.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
175. http://liyanazhar9392.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
176. http://budaxmurai.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
177. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
178. http://leeya92.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
179. http://quraistory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
180. http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
181. http://1stjulymelody.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html
182. http://sarajefry.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
183. http://aimishyuu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
184. http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
185. http://minahsempooot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
186. http://opzzpinky.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
187. http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
188. http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
189. http://faranymboboiboy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
190. http://nisanonsense.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
191. http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
192. http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
193. http://sayapunyecite.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
194. http://waniesweetstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
195. http://www.duniashida.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
196. http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
197. http://juzabluelygirlz.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
198. http://hanifredland.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
199. http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
200.http://evangelistanil.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
201. http://nurulilhamsmile.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
202. http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
203. http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


*Korang wajib terjah semua blog ni taww ! Lyssa pun akan masuk baca semua entry diorang ! JOM !! JOM !! JOM !!
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

80 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Zatiey Ismail
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:11 PM delete

alhamdulillah terpilih.. <3
thanx kak lyssa.. :D

avatar
ieka farhana
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:13 PM delete

huhu 6be #5 tengs kak lyssa

avatar
Nor Quraishia
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:14 PM delete

yeay. no 179. hehe. thanks kak lyssa :)

avatar
October 6, 2012 at 9:16 PM delete

156, nombor yang sangat besar nilainya dalam hidupku.... Thanks adik! :D

avatar
October 6, 2012 at 9:21 PM delete

sys ke 109. byknya blogger yg join.wow byk jgk nk kna bw ni.patah jari jgk ni... :D

avatar
October 6, 2012 at 9:23 PM delete

Wahhh ramainya!! nasib baik saya punya ada . heheheh thanks kak Lyssa syg!! :)

avatar
Cik Honney
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:25 PM delete

191...total 201..wow...byknyer...otw nk g terjah one by one..

avatar
Novelgurl
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:31 PM delete

tq! sy no 18.meh nk urut jari2 tu.hehe.

avatar
Nana
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:32 PM delete

#9. Banyaknya yang join, akak :)

avatar
Aisyahhhhh
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:36 PM delete

Alhamdulillah ! Ada #166 :) HIHI^^| Okayy, sesi menerjahh !!

avatar
Fendy
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:46 PM delete

no.23...sape follow saya follow semula...tq

avatar
October 6, 2012 at 9:47 PM delete

Yeayyy yeayy Orang ke 39 :)

avatar
I'm Arina :D
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:47 PM delete

Fuyyo , ramainya yang join . Saya yang ke 163 :D

avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:51 PM delete

tersenarai..no 58 ^_^

avatar
Atirah ★
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:52 PM delete

orang yang ke13 . aci tak nk bw esok ? nk buat hw sekrang . besok sekolah (terengganu) :D

avatar
Budu Bilis
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:57 PM delete

blog walking esk blh?malam ni nantuk ^^...

avatar
NuRuL AtiQAh
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:02 PM delete

Haha . thanks kak Lyssa ! Mesti akak baca saya punya entry . hehe .
Saya yang ke-44 :) Terima kasih !

avatar
NuRuL AtiQAh
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:03 PM delete

Haha , terima kasih ...
saya yang ke - 44 :D

avatar
October 6, 2012 at 10:04 PM delete

Yeayyy !! No. 193 !! :))) Best woooo

avatar
Nurul Ilham
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:21 PM delete

OMG,nama saya keluar,alhamdulillah :DDD

avatar
aini arisyaa
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:41 PM delete

yeay ! tersenarai jugak ! 107 .. :)) buat bloggers lain selamat ber-BW !!

avatar
October 6, 2012 at 10:42 PM delete

dah jenjalan dekat 110 blog dah, esok sambung lagi.

avatar
October 6, 2012 at 10:59 PM delete

yey! yey! 202 . tepat juak sangkaan saya! thnx kak lyssa lalink! huhu

avatar
October 6, 2012 at 11:14 PM delete

Habis dahh terjah blog diaorang ! :D

avatar
King Ayam
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:19 PM delete

Orang ke 70 something? Ok laa kan? Hewhew : ) Anyway, good job kak lyssa sebab dpr kumpul seramai 200 lebih orang yg join

avatar
October 6, 2012 at 11:42 PM delete

meriahnye !!! tak dapat nak imgne kalau lyssa buat segmen neh selama sebulan mcm org lain buat .. knpem bepuluhriban ..... heheheheh

avatar
October 6, 2012 at 11:48 PM delete

No.155....hihihi....cam bertuah je no tu....terjah jgn tak terjah

avatar
Mimie
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:49 PM delete

tak dapat blog yg ada verification kat komen box.. sorry :(

avatar
October 6, 2012 at 11:53 PM delete

Thanks Akak , dapat num 88 :) hikhik :D

avatar
October 7, 2012 at 12:01 AM delete

yeay!tsenarai..yeah!ready to terjah!! =D

avatar
Aimi Dyna ✰
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:03 AM delete

Banyaknye orang yang join. Jeles Aimi.Hehe :D

avatar
Anisa Anuar
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:03 AM delete

giler ramai....terbaik la...tahniah2..segmen dpt sambutan

avatar
iTU AKHiL
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:08 AM delete

wow ramainya..
xsempat nk join..
tup.tup tgk dah smpi dateline dah..
heheh hope nnti ada segmen lagi..

avatar
Jane. P
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:19 AM delete

number 91.. hehe thanks.. alamak tgu lepas habis exam baru dpt terjah semua ni :)

avatar
Remy hazza
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:24 AM delete

huwaaa...... remy tak sempat nk join........ apa apa pun.... selamat blogwalking semua.....

avatar
Hanif Redland
AUTHOR
October 7, 2012 at 1:21 AM delete

No 198..jom berblog smua..hehe

avatar
faizah jaafar
AUTHOR
October 7, 2012 at 1:56 AM delete

127...AIYOO TAMBI.....hehe

avatar
October 7, 2012 at 2:17 AM delete

Ohoho...penat nj terjah blog org ni...saya nombor yang ke-189

avatar
Si Matatajam
AUTHOR
October 7, 2012 at 3:08 AM delete

Alhamdulillah dah siap terjah 100 yg terawal..fuhhh lebam jari kak M dik...hi hi..

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
October 7, 2012 at 8:09 AM delete

alaa , tak sempat nak join :(

avatar
boni kacak
AUTHOR
October 7, 2012 at 9:19 AM delete

pergh..ramai gila..hahaha

avatar
October 7, 2012 at 11:14 AM delete

sys lyssa,kalau asma' nk join..boleh tk lgiy?

avatar
miz ruha
AUTHOR
October 7, 2012 at 11:30 AM delete

terbaiklah lyssa...
dalam 12 jam lyssa kumpul 203 peserta...
memang masyuklah~~

tak sempat nak join sebab ada masalah teknikal.. hihi!
tapi tak apa.. boleh baca kisah diorang~~ ^_^

avatar
October 7, 2012 at 12:07 PM delete

dah terjah sesetengah peserta :) huhu ~

avatar
Megat Emy
AUTHOR
October 7, 2012 at 12:31 PM delete

wow!!! ramainye... hahaha.. sy yg ke 95.. thx kak lyssa..

avatar
I'm Arina :D
AUTHOR
October 7, 2012 at 3:00 PM delete

Huh , dah terjah 65 blog .

avatar
October 7, 2012 at 3:10 PM delete

wuihh ,200+ org join , tak mng tgn nak terjah satu2 ,...

avatar
ifah
AUTHOR
October 7, 2012 at 3:52 PM delete

one for two~~ awesome =D

avatar
HAJAR
AUTHOR
October 7, 2012 at 4:20 PM delete

waa..ramainye yg join !! :)

avatar
October 7, 2012 at 4:23 PM delete

no 99 :o hehe awsomee .. nnty sy bw semuaa peserta k ? :D

avatar
October 7, 2012 at 4:27 PM delete

maaf semua , no 99 blog saya http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/ akan di private kan utk di edit >< hehe just kasi tau. sorry and thankkyou

avatar
Nana
AUTHOR
October 7, 2012 at 6:16 PM delete

Alhamdulillah ^_^ Selesai juga blogwaking semua peserta ^_^

avatar
kate na
AUTHOR
October 7, 2012 at 10:30 PM delete

dah habis dah ..penat juga nak folow..harap2 ada yg baik hati folow baik...

avatar
SCA
AUTHOR
October 7, 2012 at 11:10 PM delete

haaaaaaaaaaaaahhhh settle terjah semua blog..fuhhhh penat..

promosi
t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

avatar
October 8, 2012 at 11:00 AM delete

arwah tak wan abg long kata no.155 ni pembawa tuah.....

"bertuah punya cucu! abis lingkup kopi aku jemuq. Angpa semua pi main kat len. piat telinga bawu taw! bertuah btol!

Oooooo...ooo..oooo bertuahnya abg long.

p/s:penat wei nk abiskan skodeng rerakan dlm segmen ni....hukhukhuk

avatar
9n0L4
AUTHOR
October 8, 2012 at 12:14 PM delete

lucky no 111. hee. masih tunggu terjahan lyssa. :p

avatar
Mar Maria
AUTHOR
October 8, 2012 at 12:15 PM delete

wah tcalon...hehe 108...

alhamdulillah..setle terjah semua blog..

avatar
October 10, 2012 at 10:16 PM delete

sahabat sekalian, leh tak abg long nk minta tlg...law terjah no.155 tu n tggl kn komen leh x tggl kn sma no link anda yg btepek kat list adinda tuan tanah ni?

senang abg long nk mai cari kat sini.

kalau nk tggu abg long terjah semua mmg mkn masa. maklum la kan, abg long angpa ni kan konon2 busy mgalahkan piem...hihihi

p/s: adinda tuan tanah, sila approve na komen abg long buat kali ke-3 ni....sepucuk pantun buat adinda tuan tanah:

terima kasih daun keladi,
adinda tuan tanah dh terjah ke abg long pnya entri?

avatar
9n0L4
AUTHOR
October 12, 2012 at 10:07 AM delete

alhamdulillah berkat hari jumaat, selesai terjah 203. sori mkn mase seminggu. hehe. 1 blog dh pun diremove. 2 post entry takde. no 41, 157 dan 170. lupe yg mane satu. seriesly mmg byk blog yg ade word verify sblm komen. hadoiiiii. ade made lyssa mehla terjah 111 ehh, takde word verify tu. hihi.

avatar
deno
AUTHOR
October 13, 2012 at 3:38 PM delete

tak sempat join..masuk hospital lagi.. mcm ni sakit SLE... hari ni hari ke 9 deno di hospital :(

avatar
Budu Bilis
AUTHOR
October 14, 2012 at 1:09 PM delete

dah siap follow smua ^^ huh penat

avatar

Google+ Followers