Cek Dari Nuffnang Dah Sampai

05/11/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Horeyy . Cek yang selama ni ditunggu-tunggu . Cek dari nuffnang . Fuhh . Lega . Sampai juga hari ni . Alhamdulillah . Terlebih eksaited ni sebab tak sabar nak simpan masuk dalam bank . hoho . Tak nak guna lagi . Nak guna untuk study je . hee :)


 
Siap ada blink-blink lagi tu . :P


Terima kasih Encik Nuffnang . Tak sangka wang yang terkumpul selama ni mencapai 4 angka . ngehngeh . Tapi , Lyssa tahu Lyssa tak de la sebanyak duit yang korang kumpul kan tu .
Tapi cukup la nak buat belanja untuk diri sendiri kan .

hee . ekcaited. ekcaited . Sekarang dok tunggu cek nuffnang sampai bulan depan pulak . hihi . entri ni bukan nak show off ok . Tapi nak bagitau jadi blogger pun boleh jugak jana pendapatan sampingan . Walaupun tak banyak , tapi untuk diri sendiri dah cukup puas dengan rezeki yang diberi ni . Alhamdulillah ..

   
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

77 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
hazwan hairy
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:07 PM delete

byk lah tu 4angka..kami ni 2 angka pn berbulan2..hahaha

avatar
LADY EMMA
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:08 PM delete

seronoknyaaa.. nak juga mcm ni..
mcmna cara? hehehe..
tahniah.. blhlah belaja tea ais.. ;p

avatar
Rozita
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:08 PM delete

banyaknya... bape lama punya tu dik?

avatar
fyna
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:09 PM delete

waaaa....nak jugak.nak jugak.

avatar
November 5, 2012 at 12:09 PM delete

Entry mcm nilah bgus.dpt beri semngt utk adik yg berblog utk terus berblog dan mnjadikannye side income. the reason i like lyssa . she is very honest.sharing everything she have. x de mcm famous blogger lain kt malaysia ni.sume mende rahsia.income n watsoeva. entry penuh ngan review produk2 yg biasa je tp puji melambung coz dpt upah buat entry tersebut more than RM500 per entry. will always support u lyssa even im not a good blogger like u ^__^

avatar
Cahaya Hidup
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:10 PM delete

Lyssa........kasi TIP-TIP untuk untung dlm nuffnang....... :)

avatar
aima afna
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:11 PM delete

perghhh..
1k kot.
tahniah cik lyssa :)
rezeki kann ^^

avatar
Cik Ain
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:13 PM delete

byk nye kak lysssa , kasi la tips nya kak :(

avatar
mselim3
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:13 PM delete

Peh...terbaik...blogger famous,heheh..jgn kami di sini...k

member blog mselim3.

pls: kalu sudi singgah lah diteratak hamba k...

avatar
Dunia Wilma
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:20 PM delete

Bestnya...
Tahniah Lyssa :-)

avatar
yaya ade
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:21 PM delete

wahh bestnyaa. banyak tuuuuuuu.

avatar
November 5, 2012 at 12:23 PM delete

kalau dpt gini...selal kan best...^^

avatar
shiyda
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:25 PM delete

banyaknye ! congrats lyssa ^^

avatar
Phat
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:34 PM delete

jeles betul la..phat nya tak sampai lagi hehe

avatar
Sh Hily
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:36 PM delete

wah..byk gila tu..tahniah !! tlg bgi tips? hihi

avatar
Sh Hily
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:37 PM delete

wah..banyak gila tu..tahniah !! tlg bgi tipsnya hihi

avatar
Siti Aniza
AUTHOR
November 5, 2012 at 12:38 PM delete

niza lagi sadis.. tak pernah dapat pun.. -_-

avatar
November 5, 2012 at 1:18 PM delete

congrats..keep on blogging... ur posting are very good,,,

avatar
u.m.i.e
AUTHOR
November 5, 2012 at 1:20 PM delete

wah bestnyeee :)
tak pernah dapat pun ..uhukz :(

avatar
Yuliana Wahit
AUTHOR
November 5, 2012 at 1:24 PM delete

wahhh banyaknya lyssa dpt.. yuyu punya.. sadis nak tgk.. hehehe

avatar
umialya
AUTHOR
November 5, 2012 at 1:25 PM delete

terbeliak mata akak, wowwww >1K.. tahniah

avatar
Hidayah
AUTHOR
November 5, 2012 at 1:31 PM delete

1K tu byk dear..!

;)

huiii..jelesnye..hikhik..

avatar
November 5, 2012 at 1:48 PM delete

besynyer , kita ni xjalan2 pun :(

avatar
Ratu Hatiku
AUTHOR
November 5, 2012 at 1:49 PM delete

wah seronoknya..alhamdulillah...Akk 2bn lbh berblog baru ada 50 sen dlm tabung..uhuhu nak smpai mcm lyssa ntah bila gamaknya :P

avatar
November 5, 2012 at 2:15 PM delete

Pergh tahniah sis! Banyak tu dapat. Hehe.

Saya macam pengkomen yang first tu kot. ;p

avatar
Balkish
AUTHOR
November 5, 2012 at 2:21 PM delete

Bestnyer kalau dapat....

avatar
Fendy
AUTHOR
November 5, 2012 at 2:38 PM delete

buat la contest hargai blogger yg dah klik ni....hehe

avatar
Mimi Nazira
AUTHOR
November 5, 2012 at 2:49 PM delete

wah.. nak jugak.. nak buat mcm mne ea?

avatar
hafiz hafizol
AUTHOR
November 5, 2012 at 2:57 PM delete

hebat nye kau peah..... kite bertahun lamanya baru cecag 3 angka... sedih wa cakap lu... Nak curang ngan nuffnang ah camnie.. ahhahaha

avatar
CiK FizA
AUTHOR
November 5, 2012 at 3:09 PM delete

wahh~ banyaknya. congrats lyssa ! :)

rezeki rezeki ~ ^^

avatar
CiK FizA
AUTHOR
November 5, 2012 at 3:10 PM delete

wahh~ banyaknya. congrats lyssa ! :)

rezeki rezeki ~ ^^

avatar
Miss Sue
AUTHOR
November 5, 2012 at 3:41 PM delete

bg la tip.. :( sue pun ciput je.. huhu

avatar
marsita ng
AUTHOR
November 5, 2012 at 3:46 PM delete

nak belajar dengan Lyssa boleh saya setakat ni belum pernah dapat lagi dari dari Nuffnang maklum la baru join,nanti nak belajar juga la dengan Lyssa k...^_^

avatar
marsita ng
AUTHOR
November 5, 2012 at 3:48 PM delete

Wahhh sonok la Lyssa yea...nanti nak belajar juga tips-tips dengan Lyssa boleh, maklum la baru Join Nuffnang 1 sen pon x msyukk seday asenye nanti ajar la saya k...^_^

avatar
Atirah ★
AUTHOR
November 5, 2012 at 3:59 PM delete

woahh ! 4angka tu, sy 0angka. malas nk lyn semua ni. *malas sungguh* heee :D

avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
November 5, 2012 at 4:12 PM delete

Wah, banyak nya. Mieya 4 bulan baru dapat dua angka je.

avatar
Azza Afdzal
AUTHOR
November 5, 2012 at 4:16 PM delete

bertahun rasanya kalau akak nak tgu sampai banyak mcm 2 hihihi

avatar
KorN
AUTHOR
November 5, 2012 at 4:26 PM delete

wow. wow. wow.... tahniah lyssa.. lyssa comel..!!!

*dgn harapan ade org blanja mc flurry oreo.. ekekeke

avatar
Remy hazza
AUTHOR
November 5, 2012 at 4:47 PM delete

rezeki tu......
alhamdulillah...remy tumpang bangga dgn lyssa.....

avatar
IdaShazana
AUTHOR
November 5, 2012 at 6:08 PM delete

Amboi .... banyaknya. Akak pya cuma bole beli gula2

avatar
maszull
AUTHOR
November 5, 2012 at 6:47 PM delete

Assalamualaikum lyssa...bestnya dapat cek dr nuffnang banyak tu...

avatar
radzey rahman
AUTHOR
November 5, 2012 at 7:19 PM delete

banyak nye..best nii.anyway follow my new blog..baru nak bertaktih!!hehe

avatar
yayahnasake
AUTHOR
November 5, 2012 at 8:13 PM delete

tahniah .... keep up the good work n jangan sombong n bongkak bila ada rezeki lebih. :)

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
November 5, 2012 at 8:34 PM delete

Kencang earning Lyssa.. MM nyer ntah bila lah boleh cecah sampai camtu.. Apetah lagi nak cash out.. Sobs! T_T

avatar
Shakira Pathi
AUTHOR
November 5, 2012 at 9:14 PM delete

Wow, jelesnye :D
macam mane nak join nuffnang ni eyhh ? :)

avatar
boni kacak
AUTHOR
November 5, 2012 at 10:01 PM delete

yeah2...lyssan nak belanja saya kepsi.hehehe :P

avatar
ieda
AUTHOR
November 5, 2012 at 10:49 PM delete

alhamdulillahh
tahniah dik ;)

avatar
Puteri Panda
AUTHOR
November 5, 2012 at 11:06 PM delete

syukur, Alhamdulillah. dah banyak tu kalau 4 angka. saya 1 angka pun takde. hehe... mula2 nak juga merasa menjana p'dapatan daru Nuffnang/churp2 tapi lama2 saya tak kisah dah.

kalau sudi, singgah la blog saya. simple je. ^___-

allaboutmeputeripanda.blogspot.com

avatar
miranadia
AUTHOR
November 6, 2012 at 8:09 AM delete


wah, tahniah2!
duit tu simpan untuk study. mana la tahu kan...kot2 nak beli motor ke kereta ke..hehehe

avatar
November 6, 2012 at 9:37 AM delete

yes btl tu lyssa.earning blog bkn utk menunjuk2,itulah rezeki halal yg kita dapat

avatar
November 6, 2012 at 9:43 AM delete

salam lyssa..tahniah yer..best nyer ade side income cm tu..akak baru je berjinak2..kalo tgk blog pon malu sendiri..tp tgk blogger2 lain yg dpt income dr nuffnang membuatkan akak rase bersemangat..hehe..Insyaallah..jgn lupe yer kasi tips nk janakan pendapatan menerusi blog..tq dear

avatar
nazyra
AUTHOR
November 6, 2012 at 12:28 PM delete

byknye , ape tips ? :)

avatar
nini
AUTHOR
November 6, 2012 at 3:07 PM delete

wah bestnya.....tahniah !!!=D

avatar
Diya
AUTHOR
November 6, 2012 at 5:47 PM delete

banyak nya..! tahniah :)

avatar
NorShafiqah
AUTHOR
November 6, 2012 at 9:06 PM delete

akak , macam mana nak buat mcm nie ekh ? hehe nak jugak XD

avatar
yaya vogue
AUTHOR
November 7, 2012 at 11:04 AM delete

tahniah..best nye..akak ni yg berblogger baru dapat 0.39 sen..uwaaaa

avatar
Sukma Haron
AUTHOR
November 7, 2012 at 11:15 AM delete

Bestnya....apa rahsia??? sila ler beritahu...

avatar
adanesz
AUTHOR
November 7, 2012 at 4:07 PM delete

macam mane yerk.. share2 laaa...

avatar
November 7, 2012 at 7:18 PM delete

nie mesti dpt BE xbrhnti nie..byk tue

avatar
Anarm
AUTHOR
November 8, 2012 at 8:37 AM delete

wow!! 4 angka.. banyak tuu..

avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
November 12, 2012 at 9:10 AM delete

wow..ter`blink2` sudah bah..

tahniah lyssa ;D

avatar
aisyah afiqah
AUTHOR
November 13, 2012 at 11:19 PM delete

macam mana nak pastikan supaya kita dpt income mcm tu>>

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 15, 2012 at 4:24 AM delete

tahniah :)) , jan lpa sinngah my blog

http://shahrimalwaystrue.blogspot.com/

avatar
December 7, 2012 at 4:08 PM delete

kak lyssa , sy dah buat dh iklan nuffnang tuu. tapi takda income pun.hhee mcm mne yes kak , sy tak berapa fhm dgn iklan nuffnang ni :3 *minta tunjuk ajar :3

http://storymorydyba96.blogspot.com/

avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
December 22, 2012 at 9:12 PM delete

Yay ..Lysaa kaya ..bahagi dua ..?

avatar
lilieyz
AUTHOR
March 28, 2013 at 9:44 AM delete

Pitam tgk earning u.., bila ntah nak dapat 4 angka. Nak 3 angka pun merangkak LOL

avatar

Google+ Followers