Dinner Di Texas Steak House

12/11/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Blurppppp . Alhamdulillah . Kenyang pulak terasa lepas makan-makan di Texas Steak House dekat Town Park , Bandar Tun Hussien Onn tadi . Punya lah lama kempunan giler nak makan Chicken Chop dan tadi baru lepas kempunan tu . Lega sebab dapat juga makan . Kalau tak , air liur ni meleleh je lahh . hee . 


 


Bagi siapa-siapa yang tak tahu or tengah kompius Lyssa kat mana sekarang ni , oh yeah . Lyssa dekat Cheras . Rumah maksu Lyssa . Semalam Lyssa pergi Batu Pahat , Johor .. kenduri kahwin BroFramestone  . Tapi yang tu Lyssa cerita kat next entry la ye . Maybe hari rabu atau khamis ni baru muncul lah entry berkenaan dengan itu . Rabu ni baru Lyssa balik Penang :p hoyey .

Tadi makan sodap yang amat . Kedai ni actually baru je bukak this year . Unik jugak lah restoran ni . Cantik ! Pekerja semuanya lelaki melayu . *ehem..ehem..

Dan .. Dan .. Apa yang Cik Lyssa ni makan ye ?

Taraaaaaaa........


 


Ni lahh . Ni laah dia Chicken Chop tu . Nampak je macam biasa kan ? Tapi sedap giler hoi !
Betul . Tak tipu punye . kehkeh . 

 
 Ferever drink saya tu . Limau+Asam Boi ! Gelas dia besaq dari orang. haha . Percaya tak ? Cubalah makan kat situ :p


Makan dengan family maksu Lyssa . Kali ni Lyssa belanja . Dah selalu sangat dorang belanja Lyssa makan . Sekarang giliran Lyssa lah pulak nak belanja diorang kan ? hehe . Bukan selaluuuuu ....


 
Seafood Sizzling

 
 Fish And Chip


 Actually , terasa lapar lagi . Tapi perut dah kembung minum air asam gelas besar tu . So tak jadilah nak order lain . haha . Tapi seriusly , memang puas betul makan tadi . hihi . 



 p/s : Rasa macam tak nak balik Penang pulak . HAHA ! Esok jalan-jalan lagi :P bye koranggg ...

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

49 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Iwani Irdina
AUTHOR
November 12, 2012 at 11:50 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Iwani Irdina
AUTHOR
November 12, 2012 at 11:52 PM delete

Nak sikit akak Lyssa !Haha ! ^^

avatar
maszull
AUTHOR
November 12, 2012 at 11:52 PM delete

Assalamualaikum lyssa....seronoknya tentu sedapnya makan chicken chop tu kan....:)

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 12, 2012 at 11:54 PM delete

rumah maksu lyssa dekat btho eh?

avatar
November 12, 2012 at 11:58 PM delete

lyssa,sys ske mkn seafood sizzling. cmne lak?xnk belanja kew :)

avatar
November 12, 2012 at 11:58 PM delete

@Anonymous

dekat2 area tu je .... 5 minit smpai lah btho . huhu .

avatar
November 13, 2012 at 12:05 AM delete

sedapnyaaa.... ya Allah, malam ni semua pakat2 post makanan.. terseksa jiwa batin ku.. huuuu

avatar
nizarazu
AUTHOR
November 13, 2012 at 1:46 AM delete

bestnya... tetibe jadi lapo :(

avatar
WaneyRedza
AUTHOR
November 13, 2012 at 2:17 AM delete

Wowowow.. Bestnya. Nak sikit. BTW, cik Lyssa pergi Batu Pahat? Kalau tak boleh jumpa! :)

avatar
November 13, 2012 at 3:23 AM delete

uih.. sedap. teringin la pulak..

avatar
November 13, 2012 at 3:57 AM delete

sedapnya makanan.. almost of people malam nie post pasal makan ... ahaksssss ... terliur nak pergi sana :D

avatar
November 13, 2012 at 8:21 AM delete

sodapnye chicken chop uh..terliuq pulak..haha

avatar
Siti Rohaida
AUTHOR
November 13, 2012 at 10:27 AM delete

bestkan makan chicken chop...

avatar
Remy hazza
AUTHOR
November 13, 2012 at 11:51 AM delete

terliur pulak tgk chicken chop tu......he3...kat cheras ye.....

avatar
Atirah ★
AUTHOR
November 13, 2012 at 12:22 PM delete

mengancam perutku yang tengah lapar nih. hihihi :D

avatar
Nur Ardini
AUTHOR
November 13, 2012 at 1:20 PM delete

Kak Lyssa, umah mak su Lyssa tu kat mane? suakasih ke.. suadamai ke.. suarasa ke.. suasana ke.. mcm2 sua! tanye je.. sbb saya pun tinggal kat BTHO gak.. heheh..

avatar
Aida Omar
AUTHOR
November 13, 2012 at 2:17 PM delete

erkk.. kenyang tengok chicken chop tu :P

avatar
November 13, 2012 at 4:07 PM delete

owh kat situ ke . pernah lalu je . tak pernah singgah . HIHI

avatar
boni kacak
AUTHOR
November 13, 2012 at 5:00 PM delete

pergh!!! nampak gila menyelerakan...

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
November 13, 2012 at 5:00 PM delete

Waa. Terliurnya ..!! Dahlah tgh lapo ni . :P

avatar
ecah
AUTHOR
November 13, 2012 at 11:16 PM delete

sedapnya nampak..!! nyum!!

nak jemput lyssa & semua join segmen pertama ecah.. come n join! kongsi2 memori terindah 2012..

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

avatar
November 14, 2012 at 12:47 AM delete

ishhh jelesssnya :P lapar la pulak ..huhu

avatar
Myra Jay
AUTHOR
November 14, 2012 at 9:24 AM delete

Ciken cop nampak pun sedap... :)

Alahai teringin la pulak ;D

avatar
Farah Dila
AUTHOR
November 14, 2012 at 9:55 AM delete

Do follow me http://sweetandhappygirl.blogspot.com/

avatar
November 14, 2012 at 10:17 AM delete

Wah!! Ain pun dah lama tak makan Chicken Chop. Terliurnyer......:D

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 14, 2012 at 11:06 AM delete

tak habaq mai p batu pahat..kalau tak boleh jumpa lyssa..:)

avatar
November 14, 2012 at 12:43 PM delete

boleh try ni.. MB nak pegi jugak la...

avatar
November 14, 2012 at 12:44 PM delete

Wahhhh !!! Bestnya !!! Bila giliran Lyssa nak belanja Yana pulak neh ! heee !

avatar
November 14, 2012 at 2:18 PM delete

wahh.. jeleznya tgk kak lysaa makan . tak boleh jadi ni, nak pi cari jugak :P

avatar
osheyeka
AUTHOR
November 14, 2012 at 3:14 PM delete

teringin sangat nak cuba :)

avatar
wann sury
AUTHOR
November 14, 2012 at 4:36 PM delete

sedap nye.....adik manis...

avatar
elfy effazua
AUTHOR
November 14, 2012 at 5:04 PM delete

hei . kesemua tuto sy da try .
sume menjadi .. follow sy at sini yee . singgah-2 lah yee . http://beloguntokcsenget.blogspot.com/ ....

avatar
November 15, 2012 at 7:30 AM delete

Waaaaaaaaahhhhh! Sodapnya makanan tuh! Hikhik =)

avatar
Farah Hanani
AUTHOR
November 15, 2012 at 10:32 AM delete

wwaaww...best nyew lyssa :)

avatar
Farah Hanani
AUTHOR
November 15, 2012 at 10:32 AM delete

wwaaww...best nyew lyssa :)

avatar
etuza
AUTHOR
November 15, 2012 at 4:52 PM delete

selamat menjamu selera..WAH SEDAP2

avatar
Buatbest
AUTHOR
November 15, 2012 at 6:56 PM delete

wah..sedap tu...lama dah tak mkn nie..

huhu..teringin la pulak..

avatar
November 21, 2012 at 6:04 PM delete

Nyum-nyum. Sedopnya kak Lyssa. Nak sikit :D

avatar
Najihah
AUTHOR
November 23, 2012 at 6:55 PM delete

Rumah maksu lyssa dekat mana ? BTHO ? Najihah punya rumah pun dekat BTHO , Suasana .

avatar
Najihah
AUTHOR
November 23, 2012 at 6:56 PM delete

Rumah makcik lyssa dekat btho eh ? rumah najihah pun dekat btho , suasan :)

avatar
Ejja Hajar
AUTHOR
November 28, 2012 at 2:46 PM delete

Ad0i.. mati-II ejja engat di Texas betul betul.. hehe :P

avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
December 22, 2012 at 9:04 PM delete

Lysaa ni .. bukan nak kasi orang sikit..tau ngap semua jer :P

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 31, 2012 at 5:42 PM delete

teringat makan kat hr steak kat kampung baru..tuh pun sedap n murah..mmg best.

avatar

Google+ Followers