Pencuri Friskies !!!!

02/11/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Pencuri !! Pencuri !!

Nahhhh , tengok VIDEO ni . VIDEO Si Pencuri Frieskies !!




*haha . Abaikan je suara yang sebut , "pencurii .... pencuri ...." tu . Dah macam hantu mengilai pulak . kihkih . 


Kalau korang nak tahu , kucing ni memang suka mencuri Friskies (makanan kucing) Lyssa . Pantang pintu terbuka je , dia mesti curi-curi masuk and curi makanan tu . 

Friskies tu Lyssa masukkan dalam bekas purple tu laa . Memang elok je letak kat tepi tu . Masa kami satu family ralit tengok TV or tengah ONLINE ke , masa tu lah dia akan masuk senyap-senyap , pergi kat bekas tu and gunakan tangan dia untuk jatuhkan bekas tu . 

Bila bekas tu dah jatuh , automatik penutup bekas tu terbukak sebab longgar . And masa tu la dia kemain lagi makan sambil gunakan tangannya untuk keluarkan Friskies dari bekas . Macam dalam video tu laa . Setiap hari kot macam tuuu . Haishh . Pandai pulak la kucing sekor ni . Selalu kita dengar binatang , ada otak tak de akal . Ni ada pulak akal nye . Pelik - pelik betol laa . 

haha . Biasa la kan . Kucing moden . huahua . 

*sempat pulak aku rakam aksi si pencuri ni kan . Habuan untuk udpate blog sebenarnye :p
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

23 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
November 2, 2012 at 12:11 AM delete

pencuri !!pencuri!!
telefon polis cepat !!sebelum habis friskies!!

avatar
November 2, 2012 at 12:13 AM delete

Hahaa . Tuan dia dera xnak kasi makan la tue .
Tapi comel betul part dia masukan tangan ambik freeskies tue . Hahaa . Culik kang :D

avatar
Syakir Rahman
AUTHOR
November 2, 2012 at 12:13 AM delete

pandai nye kucing ni... mayb sbb bnyk makan friskies tuh yg makin pandai tuh...ahahahaha

avatar
sya sams
AUTHOR
November 2, 2012 at 12:18 AM delete

HAHAHA , sempat lagi kot rakam !

avatar
Zaf98
AUTHOR
November 2, 2012 at 12:20 AM delete

hoh0ho0o! pandai kucing zaman skarang ni...~ xD

avatar
November 2, 2012 at 12:24 AM delete

@NUR ASMA BINTI MUHAMAD SAH
hahaha . tak sempat polis sampai , friskies habis dahh ...

avatar
November 2, 2012 at 12:25 AM delete

@Syakir Rahman
haha . tu la pasal . makan dh sampai gemok dahh . padahal , tk tahu mana mai kucing ni .. ishk2!

avatar
November 2, 2012 at 12:25 AM delete

@sya sams
haha . biasa lah . habuan nak update entry . hihi .

avatar
November 2, 2012 at 12:32 AM delete

same lah kite,hehe geram pun ade jugak tapi nak buat macam mane kan,bagi jer la :P

avatar
Hanif Redland
AUTHOR
November 2, 2012 at 1:08 AM delete

hehehe..nakal sungguh kucing tu..kecian kucing tu lapar kot lyssa..

avatar
boni kacak
AUTHOR
November 2, 2012 at 1:37 AM delete

mohon penjarakan beliau 3 bulan..ehehehehe

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
November 2, 2012 at 2:46 AM delete

tergoda dengar suara ''pencuri...pencuri...'' tu hahahaha

sabar jela kak . lepasni beli satu tong friskies . bg dia makan skali hihi

avatar
Nadieya
AUTHOR
November 2, 2012 at 3:05 AM delete

seronok kalau ada kucing sendiri :'(

silakan join giveaway!
suda tertag nama kamu! :P

avatar
FITRAH JAMIL
AUTHOR
November 2, 2012 at 9:14 AM delete

haha pndai kucing tu curi yea..

avatar
Remy hazza
AUTHOR
November 2, 2012 at 10:46 AM delete

feberet dia ler tu.......

avatar
Atirah ★
AUTHOR
November 2, 2012 at 11:02 AM delete

lyssa ambik vdeo tu eh ? tak lari pulak dia . selamba je makan :D

avatar
Nur Ardini
AUTHOR
November 3, 2012 at 3:09 PM delete

kak lyssa suara yg menyebut "pencuri2" tu suara kak lyssa ke? Saje tanye..

avatar
November 6, 2012 at 7:15 AM delete

comell lah suara kak Lyssa.. apepon suara tv dalam berita tuh.. turut berkejasama dalam rakaman ni.. haha

avatar

Google+ Followers