Seharian Bersama 'Pakwe Baru' !

29/11/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Holoww . heyp korang . Lyssa datang menghapdet entry ni . Entry ringkas yang akan dihiasi dengan gambor - gambor Lyssa dengan pakwe baru Lyssa . Siapakah 'pakwe' baru Lyssa tu ?
Kalau nak tahu , boleh terus membaca ye . 

haha . Pakwe lah sangat kan ? Nahh hambek kau tengok lah gambor2 ni sampai lobam !

 
Siap pegang tangan haku lagi okeh . Jangan jelosss :p

Memang seharian laaa haku bersama pakwe aku ni . Happy sangat . Ke mana2 dengan dia je ye . Tapi kali ni memang tersangat lah puas kalau nak dibandingkan dengan before ni . Before ni dapat dukung dia sat sat je . Tapi tadi lama haku jadi baby sitter dia . haha !

Aku teman sifu aku Ben Ashaari , dia ada job kat Petaling Jaya tadi . and disuruh jaga Qhaliff . Wahh ! Kemain happy lah aku kan ? Memang lama aku nak jumpe Si Qhaliff debab tuu . Dan tadi , lepas lah rindu haku kat budak boyot yot tu . kihkih . 

So , kalau dah kata seharian , tak sah lah haku tak hambek gambor2 budak tu . Sebab dia super duper comey wehh . Geram dengan pipi budak tuu :p Serius ! geram sangat . 





Lepas dah abes event tu , terus kami ke Alamanda . Makang makang . huish . Ben belanja Secret Recipe wokeh . Thanks ben . haha . Dan lah aku snap satu gambor budak kecik tu . Omey kan ? Omey !


 

Masa banyak lagi . Lepak - lepak pulak kami di Putrajaya . haha ! Sempat haku tangkap gambor dengan si buncit tu dalam kereta . haha . tak habes2 bergambor je aku dengan pakwe kesayangan tuu . wee ~ 


 
Ok . Dia sedang tidorr . shhhh! haha .

Whoaaa . Lepas tu , sampai lah kami kat tempat2 yang serius Lyssa tak pernah jejak . Kesian kan ? HAHA ! Tapi , best lah akhirnya dapat gak Lyssa jejak kat tempat yang dah lama Lyssa teringin nak pi . haha . 
Meronda lah kami kat situu ...


 
Jangan marah ya ben . Lyssa ter-snap gambor Ben ni haa . haha . 

 
Dan akhir sekali , gambarku yang tak bleh blah . haha . 
 

Memang puas lah seharian aku dengan budak Qhaliff Iman tu . Happy sangat sebab dapat jaga budak tu . Nasib tak meragam sangat . Kalau tak , mahu pengsan aku kat situ jugak . hahaha ...


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

52 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Xiao Xandria
AUTHOR
November 29, 2012 at 10:11 PM delete

comel pakwe lyssa haha comel!

avatar
ieka farhana
AUTHOR
November 29, 2012 at 10:11 PM delete

Hohoho jeles tengok kak lyssa gan 'pakwe' baru hee

avatar
CikMunBlogger
AUTHOR
November 29, 2012 at 10:26 PM delete

kak lyssa !
share pakwe , boleh ?
hehe XD

new update :)
jemput singgah <3

http://www.munviolettaxious.com/2012/11/situasi-apabila-exam-habis-dan-kemudian.html

avatar
Atyra Pink
AUTHOR
November 29, 2012 at 10:26 PM delete

laa ingatkan pakwe mana tadi.. huhu...btw,lyssa dgn qhaliff cute :)

avatar
November 29, 2012 at 10:26 PM delete

Best ah kak Lyssa . Comei je pakwe baru . kihkih XD

avatar
Jannah Rusdi
AUTHOR
November 29, 2012 at 10:30 PM delete

kitew jelezzz ! hahaa. untungg lahh ^_^ nak jugak bergambar dengan kak lyssa :D

avatar
niz last man
AUTHOR
November 29, 2012 at 10:38 PM delete

hahahahaha.. memng cute pkwe akk... nk curi blh??

avatar
Mat Gebu
AUTHOR
November 29, 2012 at 10:41 PM delete

Mama Lyssa?....pengsannn >_____< hahaha...

avatar
Raihana Husni
AUTHOR
November 29, 2012 at 10:50 PM delete

cute. agaknya bila *pakwek* kak lyssa dah besar, mesti kak lyssa dah tua. Jangan marah . :)

avatar
November 29, 2012 at 10:59 PM delete

comel laaa akak dan boyfriend baru akk tu :p hihihi . da jadi babysitter dah ya skang XD

avatar
November 29, 2012 at 11:19 PM delete

Waaa untung lyssa comel tol la iman tu

avatar
November 29, 2012 at 11:19 PM delete

Waaa untung lyssa comel tol la iman tu

avatar
arni
AUTHOR
November 29, 2012 at 11:21 PM delete

Comel lah pakwe lyssa . Nak ambik boleh ? Ceyh , Jelez kiteww

avatar
BEN ASHAARI
AUTHOR
November 29, 2012 at 11:27 PM delete

Waduh .. buruk benar gambar ben dalam ni .. Apa pun , jutaan terima kasih kerana sudi tolong ben sepanjang hari ni ..

avatar
Kamila Husna
AUTHOR
November 29, 2012 at 11:52 PM delete

Kak Lyssa dah boleh kawin la nampak gayanya! Dah reti nengok-nengokkan baby comel tu~ :P

avatar
encik cool
AUTHOR
November 29, 2012 at 11:58 PM delete

awalnya booking cari menantu encik ben..

avatar
November 30, 2012 at 1:04 AM delete

kak lyssangn pkwe due2 comel la ! huh.,kite jeles :D

http://farhanabiella.blogspot.com/

avatar
Remy hazza
AUTHOR
November 30, 2012 at 1:09 AM delete

bertambah comel dia.....

avatar
wan namikaze
AUTHOR
November 30, 2012 at 1:36 AM delete

Comenya Qhaliff!!!! Kak Lyssa pon come jugak!!

avatar
Suhendri Mr
AUTHOR
November 30, 2012 at 2:57 AM delete

Lucu.. seperti sang admin blog ni.. ^_^

avatar
Afiq deLover
AUTHOR
November 30, 2012 at 4:01 AM delete

rasanya dh tgk gmbr dax tu kt fb lysaa

avatar
Muaz Faris
AUTHOR
November 30, 2012 at 4:23 AM delete

terasa bila baca tajuk tu.. :'(

avatar
November 30, 2012 at 7:40 AM delete

mcm adik dgn kakak...
cumil keduanya

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
November 30, 2012 at 8:07 AM delete

Hehe .. COmel Dua2x orang tu !

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
November 30, 2012 at 10:12 AM delete

Kak ! Esok 2nd Anniversary blog Kak Lyssa Faizureen kan ? kan ? happy blogging ^^

avatar
November 30, 2012 at 10:21 AM delete

oloh pakwe comey nyer..hahahaha..larat ke dukung dia tu dik..besar dari awk tu..hehe

avatar
November 30, 2012 at 10:33 AM delete

ensem + comel pakwe kak lyssa tu.. hehe..
bestnya dpt jumpa si comel qhalif kan.. kak lyssa pown comel.. :D

avatar
Mithra
AUTHOR
November 30, 2012 at 10:55 AM delete

comel gila pakwe kak lyssa :D akak pon comel.

avatar
☆aDihAys☆
AUTHOR
November 30, 2012 at 11:47 AM delete

boleh kawen da lisa.. da leh jd mak da ni..heeee

avatar
arnissa
AUTHOR
November 30, 2012 at 1:29 PM delete

Comey 'pkwe' lyssa.hihi

avatar
November 30, 2012 at 1:35 PM delete

amboii, dating tak ajak.. =P... comelnyaaa anak ben.. hehehehe

avatar
mrs kayrul
AUTHOR
November 30, 2012 at 4:07 PM delete

geram ngan pakwe bam bam tue...naper gambar first tue pakwe bam bam masyam jer...

avatar
November 30, 2012 at 4:15 PM delete

qhaliff yang comel,follow me back

avatar
November 30, 2012 at 4:20 PM delete

Sekarang memang tengah comel si Qaliff tu. Tunggu sikit hari bila si comel dah jadi si comot...hehehe
( Comot2 pun selagi belum masuk darjah satu masih sedap dipeluk. Macam teaddy bear si Qaliff tu )

avatar
Mas Zull
AUTHOR
November 30, 2012 at 4:49 PM delete

assalamualaikum lyssa...seronoknya tengok Lyssa ngan pak we baru tu comel jer dua2nya...;)

avatar
November 30, 2012 at 10:08 PM delete

lyssa + pakwe baru lyssa tu comey sgt2 :)

avatar
boni kacak
AUTHOR
November 30, 2012 at 10:43 PM delete

huh..ni yang jeles ni..hehehehehe

avatar
Alyn Adnan
AUTHOR
December 3, 2012 at 6:08 PM delete

Omey nye bambam qhaliff niy

avatar
wanayu
AUTHOR
December 3, 2012 at 11:30 PM delete

comel nya bf.. qhaliff tu

avatar
Sakura Ariela
AUTHOR
December 4, 2012 at 12:55 PM delete

comel nye pakwe dia... ^_^

avatar
Sakura Ariela
AUTHOR
December 4, 2012 at 12:57 PM delete

jgn lupa singgah blog sy ea.. ^_^
http://sakuraariela.blogspot.com/#

avatar
hatiAMIRA
AUTHOR
December 5, 2012 at 8:09 PM delete

boleh jadi bini num 2 ni . hehe .

avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
December 22, 2012 at 9:00 PM delete

Sorry , katak dibawah tempurung .. Pak Cik Ben tu sedara Lysaa ker>

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 31, 2012 at 5:32 PM delete

encem sgt2 pakwe lyssa tuh..hihihi
mmg comel kan anak abg ben kan..geram skli kat pp nya tuh

avatar

Google+ Followers