Hebat Betul Budak Nih ... Erhh . MerepekGila !!

27/12/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Sedang jari jemari sibuk menari di atas keyboard , otak terfikir nak tekan button Stats yang terdapat di bahagian Dashobard blog ini . Saja nak usha , post terbaru berapa yang hit . Bila tengok , sangat puas dengan angka yang terpapar . hee .

Hati pulak mendesak Lyssa untuk teruskan tekan button Traffic Sources ... Sebab before ni Lyssa dah makin jarang check benda alah tu disebabkan jarang update . So , sekarang dah ada sikit kerajinan di dada , tu yang pulun nak check dari mana sumber-sumber trafik yang datang . 

Dengan tak semena-mena nya , mata Lyssa tetiba terjojol keluar bila lihat satu link blog ni bagi PageViews yang paling tinggi untuk satu hari ni ? Wow wow wow . Terkejut beruk den . Tak pernah pernah kulihat nama itu link , tiba-tiba muncul di ruangan Traffic Source - Referring URLs . Memang merepekgila !

Kenapa Lyssa sebut merepekgila pulak kan ? Korang tengok sendiri lah link yang paling atas tuu ...



Bila lihat je nama link blog tu ... MerepekGila !! Terus hati Lyssa terpaut , terjatuh cinta , terumbang ambing dan tak ketahuan hala .. Terasa je nak tahu , siapa empunya milik blog itu . Dengan pantas nye , terus Lyssa tekan .

Bila tekan je link tu , tengok tengok ada nama Lyssa Faizureen ? Apa nih ? Apa nih ?  Siap diletakkan header blog Lyssa lagi haa . 




Mula lah Lyssa nak lagi tahu , siapa budak ni sebenarnya ? Kenapa buat entry pasal Lyssa Faizureen pulak ?

Bila baca je entry tu ... Ooohh , Baru ku tahu , sebelum ni Lyssa dah pernah masuk dah blog budak ni . Kalau tak silap , semalam kot . Eh , ntah lah . Lupa dah . Tapi yang pasti , Lyssa ada masuk baca satu entri dia tu dan terus Lyssa follow tanda terima kasih sebab buatkan Vector Lyssa yang serius , memang cun sangat budak ni buat !

Korang tengok lah ni :


 


Cantik kan ? Seriusly terharu sangat . Terharu sebab dia nak test hasil seni tu menggunakan gambar Lyssa . Katanya , dalam --->> ENTRI INI ,  dia pilih gambar Lyssa sebab gambar Lyssa yang jelas dan muka kecik . So , senanglah dia nak Skecth ... ehek . Yo lah tuu ;p

Bila tengok entry entry dia pun ramai yang comment , maknanya budak ni memang aktif berblogging . Sehari , update entry punya lah banyak . Oh , semangat inilah yang kita mahukan . hihi . Budak ni umur baru 15 tahun . Tapi Lyssa tak pasti jantina dia . Lelaki ke , perempuan eh ? Maafkan saya .. huk huk .

Blog dia simple , tapi serius menarik hati untuk masuk ke situ . Kalau korang nak terjah blog dia , silakan tekan link ini ye --->> http://merepekgila.blogspot.com/
 
 
Jom .. Jom .. Tapi , jap ! Jangan terkejut kenapa tiba-tiba Tuan Tanah Pusaka (kat sidebar) tu , ada muka Lyssa . Tu bukan blog Lyssa tau . Dia saja je letak hasil kerja dia kat situ . hihi :p


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

68 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 27, 2012 at 11:43 PM delete

cantikknya kak lyssa divectorkan :)

avatar
December 27, 2012 at 11:43 PM delete

cantik vector sis lyssa yang dia lukis..tampak real!

avatar
hazwan hairy
AUTHOR
December 27, 2012 at 11:44 PM delete

sgt hebat...untunglah..haha

avatar
Niena Reen
AUTHOR
December 27, 2012 at 11:45 PM delete

waa sa kena follow dgn kak lyssa. syoknya! blog dia mmg best pon!

avatar
December 27, 2012 at 11:45 PM delete

untung ada orang sayangkan sisi :) hihihi saya pon budak baru jugak :) hihihi kalau bleh laarrr , follow blog saya okay :)

avatar
Sakinah
AUTHOR
December 27, 2012 at 11:46 PM delete

wuuuuuu >< Peminat tegar Kak Lyssa kot :) hehe --

avatar
December 27, 2012 at 11:47 PM delete

ohsem :)

seronok kalau blogger lain hargai kita. kan kak lyssa :)

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
December 27, 2012 at 11:51 PM delete

Wah . Untong kak Lyssa ! Ada orang yang sudi buat entry untok kak Lyssa saja-2 . Sebenarnya , saya pun ada buat something untuk Kak Lyssa . Sedih sangat bila akak tak ambik pun :( http://www.ainasofea.com/2012/11/special-gift.html

avatar
Arni vanilla
AUTHOR
December 27, 2012 at 11:51 PM delete

Haha , comelnya dia lukis . Untung Kak Lyssa

avatar
Aina Hanani
AUTHOR
December 27, 2012 at 11:51 PM delete

Sis Lyssa cunnnn woo! Untung lah ada orang nak jadikan muka dia as vector. TT^TT

avatar
❀ yayaa ❀
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:00 AM delete

hoho fikirkan copycat kak lyssa td >.<

avatar
Shakira Pathi
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:00 AM delete

cantinye dye sketch, macam real :D

avatar
Saadah Baek
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:04 AM delete

wow , untungnya aktif dalam dunia blog mcm dia .. hebatnye dia , seumur dengan kite , tapi kita tak aktif sangat ponn

avatar
Ummi Iman
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:05 AM delete

Kreatif. Cantiknya hasil seni dia.. Bertuahnya.. t.kasih singgah n follow blog akak ya...

avatar
Fizx Fiza
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:07 AM delete

Waa, comelnya kak Lyssa :D Terpegunku dibuatnyaa.

avatar
Atyra Pink
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:28 AM delete

UNTUNGLA AKAK LYSSA! ^^

avatar
Shah Irwandy
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:32 AM delete

kenal sangat yang bertuah tu.. memang kreatif gilak arhhh! hahaha ;D

avatar
Cik Ain
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:34 AM delete

wahh untung la ada orng buat vektor guna pic dia kekeke..kak lyssa kalo free join la my segmen pestime buat nih hehe bole la kak lyssa citer pasal love story sis huhu

avatar
sa mic
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:41 AM delete

eh eh opocot terkejut lipan beranak asal nama blog wa terpampang kat sini. Amboih , haha . eh eh lupa nk gitau , kita perempuan . Kihkih . xD .

avatar
Qye
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:43 AM delete

hebat2 sehari seribu kali terjah blog kak lisa :)

avatar
December 28, 2012 at 1:21 AM delete

cantek gambar..haha,follow la saya balik..budak baru niey

avatar
Maicher
AUTHOR
December 28, 2012 at 1:27 AM delete

very talented. dah tengok dia punya art. thumbs up!

avatar
December 28, 2012 at 1:35 AM delete

ena dah terjah dia.. wahhh... mai la follow blog ena pula.. ngeeeeeeeeeee... =3

avatar
December 28, 2012 at 1:45 AM delete

DAH LETAK BANNER KAK LYSSA DLM BLOG SAYA... BOLEH KAN???

avatar
Hanif Redland
AUTHOR
December 28, 2012 at 3:04 AM delete

kreatif juga dia rupanya..hehe..cantik2..sama mcm lyssa sebenar..

avatar
Shamirul Afiq
AUTHOR
December 28, 2012 at 3:08 AM delete

blog saya xnak terjah ke kak lisa?
#bila nak lepak sekali ni. kata je orang penang. heee

avatar
December 28, 2012 at 8:36 AM delete

cun gila gambar2 yang dia skecth tu..;D

avatar
December 28, 2012 at 8:50 AM delete

omey omey nye dia sketch tu. macam mata barbie dah mata kak lyssa. hehe

avatar
HAJAR
AUTHOR
December 28, 2012 at 10:04 AM delete

Cunlah!!
Mata tu cantik sangat!! :)

avatar
FA
AUTHOR
December 28, 2012 at 10:19 AM delete

hahaha . klakar . saspen je bace post akak . haha . ingatkan ade orang lain nk "jadi" akak . hehe .

avatar
December 28, 2012 at 10:33 AM delete

dah lama follow blog tu...hehehe...;epas dia tinggal jejak kat CBox :)

avatar
Cheq Kaq
AUTHOR
December 28, 2012 at 10:58 AM delete

a'aa laa..sebijik muka lyssa..cantiknyer dia lukis

avatar
Azza Afdzal
AUTHOR
December 28, 2012 at 11:34 AM delete

gambar kedua comey la...

avatar
CikMunBlogger
AUTHOR
December 28, 2012 at 12:51 PM delete

wah ! sa mic direview kak lyssa ouhh . hehe . hebat betul dia :D

avatar
December 28, 2012 at 1:07 PM delete

memang menjadi lukisan dia....abg long ase adik merepek gila seorg muslimah....rasanya lalalala....hihihi

avatar
Remy hazza
AUTHOR
December 28, 2012 at 1:28 PM delete

memang cantik lyssa.....
comel kedua duanya...

avatar
Qaseh Farra
AUTHOR
December 28, 2012 at 1:50 PM delete

comey la gambar akak tuh ! ! =)

avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
December 28, 2012 at 4:05 PM delete

wahhh , cantiknya vektor tuh ..

avatar
shamila
AUTHOR
December 28, 2012 at 4:45 PM delete

macamkatun korea je..mata bulat.. come2..

avatar
December 28, 2012 at 4:59 PM delete

@Azza Afdzal

betul tu !kak lyssa memang comel . siapa yang tak tau kan ? Hahah

avatar
Ichi Fighting
AUTHOR
December 28, 2012 at 5:12 PM delete

mmg lawa...sy xtau buat camtu...simple2 boleh la sy buat... nice :)

avatar
shasha yacob
AUTHOR
December 28, 2012 at 5:32 PM delete

hahaha, ada juga nama lu dekat sini sa mic. hikhik . diriview oleh kaka lyssa lagi tuh. hoho bertuah2 badan ahak :D

avatar
Buatbest
AUTHOR
December 29, 2012 at 5:18 AM delete

tapi memang serius cantik la dia buat..

avatar
NurulNBST
AUTHOR
December 29, 2012 at 5:35 AM delete

Cantik :) Cute.. Apa'2 pun jom la BW my blog, www.nshsmirotic-bouncet.blogspot.com

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
December 29, 2012 at 10:49 AM delete

memang hebat , wah si merepek gila masuk blog lyssa maa.. =D

avatar
Hana Nordin
AUTHOR
December 29, 2012 at 10:57 AM delete

waa. Untunglah sa mic. haha . Blogger tak sombong sa mic tu kak lyssa . Ayat dlm entry die pn sempoii je :D

avatar
Nurul Pink
AUTHOR
December 29, 2012 at 7:45 PM delete

mg wow! la :) btw kak lysa mg cute.. >_<

avatar
Atirah ★
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:19 PM delete

lohhh, ingtkan siapa yg buat. serius comel gilaa. bru test dh cantik n kemas. untung la dia kan. hihi

avatar
Steffany Daph
AUTHOR
December 29, 2012 at 9:18 PM delete

blog dia memang hebat :D sukaaaa sngt. hehe..

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 31, 2012 at 5:26 PM delete

serious cantik giler...
cantik2..pandai tul

avatar
Cput
AUTHOR
January 3, 2013 at 11:41 PM delete

Bagus la entri korang semua.patutla femes.huhu.

avatar
zaxx
AUTHOR
January 26, 2013 at 8:19 AM delete

pergh..style la artwork dia..nice..:) gudjob..:)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers