Home
tutorial
Tips-Tips

29 July 2012

Pernah Makan Coconut Jelly Tak ?

29/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Slurppp . Blurpp . Kenyang betul hari ni nikmati juadah puasa . Alhamdulillah . Lepas makan semua , solat . Berehat pula bersama Coconut Jelly !

Nyummy . Lyssa rasa ada yang pernah makan and ada yang tak pernah tengok mahupun rasa coconut jelly ni kan ? Alaa . Pernah minum air kelapa tak . Lebih kurang macam tu lah rasanya . Tapi ianya sejenis "jelly". Buah kelapa muda warna hijau tu , diorang tarah sampai kelapa tinggal kulit dalam dia je warna putih . 

Sedap tu memang sedap . Tapi , sedap lagi kalau dimasukkan dalam peti ais kasi sejukk . Perghh . Meleleh beb . Memang sedap amat . Tahu .. korang nak jugak tengok coconut jelly tu macam mana kan ? Nahhh . Lyssa kasi FREE tengok , nak makan FREE mai datang rumah Lyssa . Lyssa belanja . kihkih . 


 


Nampak tak ? sungguh kretif manusia zaman sekarang ni . Potongan yang sangat cantik ooo . Siap balut dengan plastik lagi . Then , bila nak makan , kena lah bukak plastik tu dulu . Penutup tu , diorang dah potong siap-siap . So senang lah kita nak terus makan . Ambik sudu cedok-cedok jelly tu , masuk mulut . NyummNyumm..

Serius . Kalau korang cuba sekali , mesti maw banyak-banyak kali . Label tu tulis Penang Coconut Jelly . Tapi , Lyssa tak tahu lah negeri lain ada tak macam ni eh ? :/ Nak tahu jgk !
Haaa . Harga dia ? RM 3.50 SATU ! Tak de lah mahal or tak de la murah sangat kan ? Boleh lah kalau nak isi buat alas perut . hehe .

Ada yang nak rasa ? Jom lah SHARE makan dengan Lyssa . Tinggal lagi 1 je lagi nih . huhu .

peace =.=v

 
 

28 July 2012

Dah Wangi Dah Dia :')

28/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Rasanya kalau korang yang selalu mengikuti perkembangan blog Lyssa banyak dah Lyssa cerita pasal kucing-kucing Lyssa . Dari awal Lyssa buat blog sampai lah sekarang ada je idea nak tulis pasal kucing-kucing kecintaan Lyssa tu . Dari kucing yang namanya Enot , Mikky , Qaseh sampailah anak-anak Qaseh ( Sweety , Noty , Boby and Chocky ) .

Tapi , sekarang kat rumah Lyssa hanya tinggal 2 ekor sahaja iaitu Sweety ala demok-demok gebu-gebu gitu dan Noty ala nakal-nakal kuat mengingau bila bangun dari tidur . Serius . Dengan mulanya tragedi kes kehilangan kucing Lyssa masa tahun lepas tu , kucing Lyssa MATI , memang sebenarnya Lyssa dah mula malas nak bela kucing lagi dah . 

Sampai satu hari rasa rindu GILA nak pegang BULU kucing tu la yang pergi cari kucing yang Lyssa berikan nama Qaseh . Qaseh pun mula membuntingkan diri dia . (mengandung) . 
Sampai lah dapat anak dalam 4 ekor :) 2 hilang . 2 lagi ada Lyssa bela sampai sekarang . 
Iaitu Sweety dengan Noty . hihi .

Kucing kesanyangan Lyssa abad ni . Sayang diorang terAmat sangat. Tapi , kasih sayang ni makin pudar sebab dah serik dengan kejadian kehilangan kucing and kematian kucing Lyssa dulu tu . Tapi still juga bela . Biasa lah . Setiap makhluk di muka bumi ini pasti akan MATI jua akhirnya kan . Kenalah redha .

Then .. tadi papa Lyssa mandikan diorang berdua . Auwww . Kenape Lyssa tak tolong mandikan ? huhu . Takot kena cakar . Tahu-tahulah , kucing kebanyakannya memang takut dengan air kan . So , untuk elakkan dari dicakar better bagi papa lyssa yang mandikan sebab kulit lelaki ni selalu nye tebal dari perempuan kan . haa . Memang dari dulu papa je yang asyik mandikan diorang . Nah tengok gambar lepas diorang di mandikan .


 
Masing-masing lap jilat bulu sendiri :)

Tengok ni pulak . Eh , boleh pulak ada adegan :

"I lap you , you lap me" kat sini ehh ? HAHA .





Alahai . Kelakar pun ada tengok aksi dua beradik ni . hehe . Memang diorang ni suka macam tu . Dengan kucing yang lain berlagak ta mo kawan . Dah tu , diorang kawan dua je lah .
Dua-dua jantan  . Kadang tu , tengok diorang ni macam pasangan "GAY" pun hado . 
Ishkk2x . Pelik . Macam - macam betol . 

Ye . Betul  . Tak tipu . Kadang tu , NOTY rogol SWEET . Kadang tengok SWEETY rogol NOTY . Padahal dua-dua jantan . Tak ke pelik gitu ? =.= (Maybe diorang nak practise untuk 'rogol' kucing betina lain kot . haha . 

Lepas dah mandi baru la wangiiiiii je kan .ehek . Lyssa memang tak lepaskan peluang kish-kish depa duolang . ;p

Bila dah kering , inilah HOBI harian diorang . haha . 


Tidur . Tidur . Tidur . Tengok , tidur siap pegang-pegang tangan lagi . Adakah benar mereka ini pasangan Gay ? huahuahua :p

peace =.=v



Siapa Nak Voucher Levi's RM300 ?

17/07/2012

.Assalamualaikum !
(STICKY POST UNTIL 31st of JULY 2012)


Syukur alhamdulillah . Setelah selesai sahaja vote-vote yang hari tu , Lyssa telah pun menjadi salah seorang finalist dalam Levi's Curve ID Blogger Award ! Finalist hanya dipilih seramai 5 orang sahaja dan Lyssa lah salah seorang daripada mereka .


Bagi menentukan siapa yang bakal memenangi Tempat Pertama , anna semua dikehendaki mengundi peserta yang anda rasa memang layak untuk bergelar Juara . Dan tanpa segan silunya Lyssa harap sangat korang dapat mengundi Lyssa setiap hari sehingga 31 Julai 2012 !
Boleh tak ? Itu pun kalau korang rasa Lyssa layak la kan ? hihok :p


 Lyssa menggayakan Boot Cut Skinny (Demi Curve) untuk ke 3 majlis yang berbeza :)


Nak dapat RM300 Voucher dari Levi's tak ?? 


Kalau korang bertuah , bolehlah dapat sebab pengundi yang bertuah diorang nak kasi voucher jugak . ececeh . Boleh lah dapat seketul jeans Levis kan ? Haaa . Apa tunggu lagi ? JOM VOTE !!!!


Cara nak mengundi :


2. Tekan LOGIN di bahagian kanan PC anda .

3. Register terlebih dahulu !

 


4. Isi apa yang patut . Dan sila check email anda selepas registration successfully . Click Here yang Lyssa anak panahkan tu untuk activation link .


 

5. Kemudian , korang LOGIN balik menggunakan email yang korang register tadi tu .

6. Tekan nama "LYSSA" . Scroll down sampai bawah dan TEKAN VOTE !


** Mudah sahaja kan ? Lepas ni , setiap hari korang just LOGIN , and VOTE Lyssa taw ?


** Ehem . Ehemm . Bagi sesiapa yang yang buat entry pasal VOTE LYSSA ni , Lyssa akan buat satu entry untuk link-kan entry korang tu . Nak tak ? HEHE . Bolehlah orang lain ber-blogwalking ke blog korang jugak nanti . Tak nak tak pe . Tak kesah pun .  Bagi sesiapa yang dah siap entry tu , just send LINK ENTRY di ruangan comment yah .


Terima kasih sangat-sangat !

=Kerjasama daripada anda amatlah Lyssa hargai= Sekain =)



27 July 2012

♥ Jom Shopping di Indah Qalisya !

27/07/2012


Salam buat kaki shopping ;)


Anda sukakan surprise ? Free gift ? Discount ?
 
Indah Qalisya  adalah yang tempat shopping terbaik buat anda . Di Indah Qalisya ,  anda boleh memilih baju , kasut , beg , rantai yang diimport dari Korea dan tudung bawal terkini dengan harga yang amat berpatutan . 
 
 
 



 
 
Sempena bulan Ramadhan ini, kami akan memberikan diskaun 5% untuk item barangan korea untuk 2 item yang dibeli dan free postage untuk pembelian 3 helai tudung bawal dan ke atas . Selain itu, 10 pelanggan yang bertuah akan mendapat free gift dari Indah Qalisya sempena pembukaan fan page yang baru dibuat itu. 
 
 
 

 
 
* Ada banyak lagi barangan di Indah Qalisya :)

 
 So apa tunggu lagi, cepatlah datang untuk grab pelbagai koleksi menarik di Indah Qalisya dan jadilah antara 10 orang yang bertuah itu . 
 

 LIKE FANPAGE UNTUK TERUS MENGIKUTI PERKEMBANGAN BARANGAN YANG JUAL
>>>>> Indah Qalisya <<<<<






26 July 2012

Tutorial : Jom Buat Duit Dengan ZoShare !!

26/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


KLIK !


Heyy . Ok . Ada berita gembira untuk anda semua . Yup ! Ada SATU lagi cara untuk kita jana pendapatan melalui internet dengan hanya daftarkan diri dalam zoShare ! ekeke . 

Apa benda zoShare ni ? zoShare ni lebih kurang sama macam Says.com . Klik link tu korang boleh tahu ape benda pulak says tu . haaa . Ok . Korang tak payah pening kepala sangat eh . Rasanya hari ni baru tersebar luas dalam social media . Lyssa join benda ni pun semalam . Tak sangka hari ni boleh tersebar dengan begitu cepat !

Tapi , zoShare ni memang baaaaaanyak sangat kelebihannya . Antaranya : 

1. Boleh cashout serendah RM40 sahaja !!
2. Bila anda daftar, automatik anda akan terima earning RM5 percuma dalam account tue. 
3. Iklan yang disediakan tersangatlah menarik ! dan banyak... *lebih dari 5 iklan 
4. Lepas je orang klik , earning terus update..refresh je, terus earning akan bertambah..

Amacam ? Best kan ? Apa lagi yang korang tunggu tu ...? Jom join ! Ikut STEP di bawah !

1. Pergi ke link ini ---->> zoShare.com

2. Tekan SIGN UP ! Korang boleh Signup terus guna Facebook,Twitter atau Account Google .

3. Tengok earning korang dah ada RM 5.00 kan ? hihi . *suka letewww .

4. Then , korang pergi KLIK bahagian Recommendation . Ada nampak banyak-banyak iklan kat situ ? Baanyakk kan ? apa lagi . Klik mana iklan yang korang nak promote kan  ..

5. Then kat bahagian bawah ada link macam ni kan : (klik link bawah ni . )


6. Korang copy link tersebut . And boleh paste kat mana yang korang rasa nak iklan kan .. Kat Facebook ? Twiitter ? Blog ? Messanger ? Haaa . Pergi iklankan cepat :) Suruh orang klik link korang tu ;p


* Bila klik iklan tu , then dia keluar macam ni and tak de link yang disediakan , maknanye , iklan tu tak bley promote dah ...



7. Then pergi kat Dashboard zoShare tu tengok , earning naik tak ? hihi . 

Best kan ? Best kan ? * tapi , Lyssa tak sure lagi lah mende ni betoy ke tak ? sama-sama lah kte tunggu . Nanti dah dapat RM20 nak try cashout dulu . Kalau diorang bayar , boleh lah teruskan mengiklan ! eheee~

** Jangan lupa DAFTAR KAT SINI taw ?? Sedikit sebanyak dapat jugak duit raya dari zoShare ni . hehehew~ 

Tutorial : Cara Upload PDF File Dalam Entry Blog

26/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Oh yey ! Lyssa terima request dari someone kat Cbox dan bertanyakan cara macam mana nak upload PDF File dalam Entry . HEHE .


 

Tak pe . Selagi Lyssa boleh bantu , Lyssa bantu oke ? Ikut je step di bawah ni ye :)


1. Pergi ke link ini terlebih dahulu --->>  http://www.scribd.com/

2. Log in guna facebook pun boleh :)

3. Dah tu tekan UPLOAD . Cari PDF File korang tu oke ?

4. Akan keluar macam category , tags , description . Fill in semua tu dan tekan SAVE .

5. Tekan TITLE yang korang dah upload kan tadi .

6. Di sebelah kiri , ada nampak tak benda ni ? Haaa . Klik pada Embed Doc .

 


7. Di bahagian HTML tu , copy semua kod yang di beri :)

* Sekarang Lyssa ajarkan , macam mana nak masukkannya dalam blog korang ...

8. Pergi ke dashboard > New Post > Taip Tajuk Post dulu ...

9 Sebelum nak letak PDF FILE tu , korang taip lah apa-apa dulu yang berkenaan . Lepas dah habiskan ayat yang terakhir , tekan enter dan tekan bahagian EDIT HTML . Contoh :


Klik untuk kelihatan lebih jelas ~


10. Kalau rasa nak tambah or taip apa-apa lagi lepas paste kod PDF tadi tu , just tekan enter and taip lah apa-apa nya ye ...

11. Sekarang , korang boleh tekan PREVIEW untuk lihat jadi ataupun tak .
Tapi , Lyssa rasa comfirm jadi punyalah kalau korang ikut step satu persatu dengan teliti .hehehe . 

12. Oke . Macam mana ? Jadi kan ? Haaaaaaa . Apa lagi , PUBLISH lah terus . ekeke .


* Lyssa harap dengan tutorial Lyssa ni , sedikit sebanyak dapat bantu korang semua untuk masukkan PDF FILE dalam entri ok ?

=Selamat Mencuba=

 


Remaja 15 Tahun Serah Diri !

26/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v





KUALA LUMPUR: Seorang remaja lelaki berusia 15 tahun yang diburu polis selepas menikam bekas kekasihnya tampil menyerah diri di Balai Polis Sentul, di sini, semalam.

Pelajar lelaki yang bersenjatakan pisau pemotong sayur itu dilaporkan bertindak menikam bekas kekasihnya itu sebanyak tiga kali di perut dan pinggang selepas tidak dapat menerima pelajar perempuan berkenaan meninggalkannya dan bercinta dengan orang lain yang juga rakan sekolahnya.

Ketua Polis Daerah Sentul, Asisten Komisioner Zakaria Pagan berkata, suspek akan direman selama tujuh hari bermula semalam bagi membantu siasatan.

Katanya, dalam kejadian kira-kira jam 4 petang itu di pangsapuri di Taman Datuk Senu, di sini, Jumaat lalu, mangsa yang ditemani kekasih barunya bertemu dengan suspek di lokasi kejadian.

“Sebelum kejadian, mangsa dipercayai bertengkar dengan suspek kerana remaja itu tidak dapat menerima dirinya ditinggalkan pelajar perempuan berkenaan.

“Suspek yang hilang pertimbangan kemudian menikam mangsa sebelum melarikan diri. Namun, akibat panik, suspek tertinggal pisau berkenaan di lokasi kejadian,” katanya memberitahu teman lelaki baru mangsa yang menyaksikan kejadian berkenaan segera menjerit meminta bantuan orang ramai.

Zakaria berkata, mangsa yang mengalami cedera parah kini dilaporkan stabil namun masih dirawat di Hospital Kuala Lumpur (HKL). Menurutnya , ketiga-tiga pelajar terbabit adalah dari sekolah menengah yang sama di Sentul dan kes disiasat mengikut Seksyen 326 Kanun Keseksaan kerana mendatangkan cedera parah. -HM


* Haaa . Dah baca kan ? Any comment ? ~~~

 


25 July 2012

Tutorial : Background Untuk Post Footer

25/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Tutorial laaagi . Tutorial laaagi . hewhew . Ada orang request lah awokk . Kali ni tutorial cara macam mana kita nak buat background untuk post footer siap ada ada lengkung-lengkuk lagi . Kalau nak cuba , boleh saje :p

Bagi yang tak tahu , menatang ape post footer tu ? Ni haaa benda tu :


eEh , nampak tak ni ? Macam ada color-color pink gituu . Nak cuba ? JOM !


1. Dashboard > Design > Edit Html

2. Tekan Ctrl F serentak , dan cari kod ini :

.post-footer {


3. Dah jumpa ? GOOD ! Copy kod ini pulak :

text-align:center;
padding:8px;
color: #333333;
font-size: 95%;
background: #
A5DBEB;
border-left: 7px solid #
44B4D5;
border-right: 7px solid #
44B4D5;
moz-box-shadow: 0 0 5px 2px #
44B4D5;
-webkit-box-shadow: 0 0 5px 2px #
44B4D5;
border-radius:7px;
margin:6px;
}
.post-footer .span {
margin-right: .3em;
}
4. Paste kat bawah kod yang korang carikan tadi tu .


* Warna merah korang boleh tukarkan kod background DI SINI !!
* Warna biru , itu kod warna untuk yang bahagian tepi kanan and kiri tu ...

5. Sekarang cuba PREVIEW , tengok menjadi tak ?

6. Kalau menjadi , bolehlah SAVE !


*Senangkan ? hihok . Kalau ada yang tanya , apa tujuan buat menda ni ? Eheh . Saje-saje je lah maw kasi nampak sikit cantek . peace .

=Selamat Mencuba=

 

24 July 2012

Daddy Qhaliff Nak Pakai Pun Apa Salahnye :)

24/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Oh , nampaknya barang yang aku simpan selama sebulan kat rumah sebab posmen kasi balik barang tu ke aku dan aku pos balik dah sampai ke rumah BEN ASHAARI . (sifu aku) .hewhew .

Sebenarnya saja-saja teringin gatai tangan nak beli something kat anak dia tu .. Muhammad Qhaliff Iman .. Kalau nak tengok gambar baby tu ada belambak kat blog daddy dia . hekhek . Barang yang aku belikan tu pun tak bermaksud apa-apa . Dah ada duit lebih , apa salahnya kalau aku nak kasi hadiah kat baby comel tu . hihi . (eh,kang ramai plak yang melutut kat aku mintak hadiah . Waa . TIDAKK . Kalau anda rasa anda comel , boleh lah mintak . huahua )


Benda yang tak seberapa pun . Tak tahu nak kasi ape , last-last beli je bib yang ada muka Qhaliff tu . hekhek . Muka comel , tak pe lah nak tepek pun . Nak tengok ? Nahhhhh ...



 


Ada muka dia , siap ada nama dia lagi tawwww . Jangan jelly yeaa. hikhik*


Lyssa mati-mati ingat benda ni kecik untuk Qhaliff , rupa-rupanya ... Makkk oiiii ! Boleh tutup satu badan terus . wkwkwkw .


 


Besaqqqq gilaa . HAHA . Tengok kat ENTRI BEN YANG INI ... Ada dia kata :

Kena tunggu Qhaliff pandai makan sendiri , baru kasi dia bib ni .. Buat masa skang , dok menyusu .. Ke nak suruh ayah dia je yang pakai ? Haha ..
Eh , daddy dia nak pakai pun apa salahnya ? HAHAHA..

p/s : Bagi sesiapa yang teringin nak order benda-benda pakaian ke or present apa-apa ke yang nak taruk muka , tulisan bagai boleh terus KLIK je banner kat bawah ni :


 
 
 
Macam-macam adooo . haha . peace ^^
 
 

Tutorial : Letak Twitter Widget Di Blog (Recent Twitter Visitors)

24/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Haipppp . Tak kira . Nak buat tutorial lah hari ni ! hewhew . Tahu , ada yang tertunggu and ternanti-nantikan tutorial Lyssa lagikan ? Huh . *perasan !  Ok tak de . Tak pe ! -..-

Apa-apa lah . Kali ni Lyssa nak ajar korang  "PARA PENGGUNA TWITTER" yang berada di dunia ni . pergh . (jauh melalut) . Err .. Cara macam mana nak letak Twitter Widget kat Blog macam kat sidebar Lyssa sekarang ni .

 


Siap ada BUTTON FOLLOW lagi tau  . Senang Lyssa nak Follow terus korang nanti . hehe . 
Senang je . Ikut step !


2. Kat bahagian atas belah kiri , tekan SIGN IN WITH TWITTER .  

3. Lepas tu , isi username korang dan semua yang diperlukan kat sini dan terus tekan GENERATE CODE !

 


4. Lepas Generate tu , copy lah code yang tersediakan tu . 

5. Login blog > Dashboard > Add A Gadget > Html/JavaScript

6. Paste kod yang korang copykan tadi tu .

7. Tekan SAVE !

* Mesti 1st korang rasa macam cuak kenapa macam tak berfungsi je kan ? Lek ar ! Lyssa pun 1st dulu pun macam tu jugak . hehe . 

8. Korang pergi kat twitter widget tadi ada nampak tak benda ni ?

 

9. Klik LINK yang Lyssa gariskan tu . 

10. Then , tekan je TWEET !

** Nanti lama sikit tak sampai SEJAM , Twitter Widget korang akan berfungsi macam Lyssa . hehehe . Cepat la buat . Kalau menjadi , TAHNIAH . LIKE & Komen lah kat entry ye . 

=Selamat Mencuba=

23 July 2012

Mereka Di Bloglist Lyssa Faizureen

23/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Waaa . Kau nak pecah record ke hape haa wahai Cik Lyssa tak ber-update pun blog dah 5 hari dah bakalakalakalakauuu . erkk :/ Lebih kurang macam tu lah kot . muahaha . A'ah kan . Baru perasan , dah 5 hari dah rupanya blog ni tak ber-update ! Ye . Masa ada , tapi bila cuba nak menaip mulalah tetiba je tak de mood kan . Last-last blog terbiar bersawang . Ishkk -.-

Tapi , hari ni Lyssa nak update pasal satu benda yang sudah Lyssa janjikan 
kat korang dalam ENTRI INI <<---  Nu haaa kan , kat bahagian bawah sekali ada Lyssa bisik kata :

kalau lebih 50 orang yang buat entry , Lyssa tak teragak untuk masukkan link korang dalam BLOGLIST Lyssa sehingga 31 July 2012 :) peace .

Gamaknya , dah lebih 50 orang yang support Lyssa and buat entry pasal VOTE LYSSA tu kan ? Maka , dengan se-ikhlas hati Lyssa , Lyssa masukkan blog korang dalam bloglist Lyssa di bahagian sidebar sampai 31 July 2012




So , lepas ni , kalau rasa Lyssa terpandang entry yang best-2 ke , Lyssa terus masuk blog korang tu . kihkih . Dah Lyssa masukkan blog korang dalam blogslit , jangan pula buat-buat lupa untuk VOTE Lyssa setiap hari erk . hehe . 


Tenkiuu . Tenkiuu . Tenkiuuu semua . Nah ambik KISS ni .. Mmmuuaahx ! >_<

 

18 July 2012

Link-Link Entry Mereka Di Sini ! Terima Kasih , Semua ...

18/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Seperti dalam entri semalam , (KLIK SINI) ada Lyssa nyatakan di bahagian bawah sekali yang Lyssa nak buat satu entry untuk link-kan entry korang yang telah support Lyssa untuk ajak orang lain VOTE LYSSA DALAM LEVI'S CURVE ID BLOGGER AWARD kan ?

Nampaknya , memang ramai jugak yang dah buatkan entry kreatif diorang . Ohhhoo .
Sungguh lah terhaaaru rasa diri ni bila baca entry bersungguh-sungguh diorang tu .
Terima kasih sangat-sangat . Tak tau nak cakap apa . Dengan menunjukkan rasa appreciate Lyssa kat korang , Lyssa ada nak link kan entry korang tu ye .

Bagi mereka yang tengah FREE tu , apa kata sambil-sambil tu korang BLOGWALKING sekali jom !


28. http://amirulhakim1996.blogspot.com/2012/07/jom-vote-lyssa-faizureen.html
29. http://najihahandherdairy.blogspot.com/2012/07/jom-undi-lyssa.html 

30. http://xiaoxandriabunk.blogspot.com/2012/07/nak-datap-voucher-rm-300-daripada-levis.html
 31. http://butangkekunci.blogspot.com/2012/07/vote-supaya-lyssa-faizureen-dapat.html 
32. http://icantforgetpast.blogspot.com/2012/07/undilah-lyssa.html
33. http://eimahlolo.blogspot.com/2012/07/jum-ramai-2-kita-vote-lyssa-faizureen.html 
34. http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/jom-undi-kak-lyssa-di-levis-curve-id.html

35. http://azrulin.blogspot.com/2012/07/vote-lyssa-faizureen-dpt-voucher-levis.html 
36. http://vanilacoklatpeace.blogspot.com/2012/07/vote-for-lysaa-faizureen.html 
37. http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2012/07/undilah-kak-lysaa-yang-omey-ni.html
38. http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/07/si-gadis-blogger-ni-lyssa-nama-dia.html
39. http://bird7842.blogspot.com/2012/07/jom-vote-lyssa-faizureen.html 
40. http://andisakinah.blogspot.com/2012/07/jom-vote-akak-lyssa.html
41. http://jderella.blogspot.com/2012/07/lets-vote-for-lyssa-faizureen.html 
42. http://akusinga.blogspot.com/ 
43. http://shedadadida-pinky.blogspot.com/2012/07/vote-for-lyssa.html 
44. http://liyanafauzi98.blogspot.com/2012/07/nak-voucher-levis-rm300-jom-ramai-ramai.html
45. http://nabilahkhair.blogspot.com/ 
46. http://kechikhappy.blogspot.com/
47. http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/07/vote-lyssa-faizureen.html 


58. YOU ARE HERE ....


** Bagi yang nak buat entry tu jugak , silakan lah ye . PASTE link korang kat ENTRI INI (KLIK!)
Nanti Lyssa akan ADD korang dalam list ni , okey ? 

Elow ,  jangan buat entry saje , tapi TAK VOTE !! . huhu . VOTE lah setiap hari tau ?
Mana tahu , Lyssa menang nombor 1 , FREE Lyssa nak buat BIG GIVEAWAY kat korang . heh.
Apa-apa pun thanks kepada yang dah undi Lyssa and buat entry tu . Terharu saangat ! T_T

SEKIAN sahaja !  UNDI , JANGAN TAK UNDI !! -->> KLIK UNTUK VOTE!

p/s : kalau lebih 50 orang yang buat entry , Lyssa tak teragak untuk masukkan link korang dalam BLOGLIST Lyssa sehingga 31 July 2012 :) peace . thanks u all~

baiii =.=v