Home
tutorial
Tips-Tips

02 January 2013

Felinna Beauty Memang Terbaik !!

02/01/2013

.Assalamualaikum


Salam Tahun Baru 2013!!

Ayuuuuuuuh.....Cepat kita mulakan langkah untuk capai matlamat tahun baru ni...
Sebelum tu, pernah tak korang dengar tentang produk Felinna Beauty??
Tak pernah?? Biaq betuuuuiiii??
Felinna Beauty sekarang tengah HOT ok ! Bagi yg pernah dengar tu, mesti nak tahu dengan lebih mendalam kan...
Ok..meh kita layan review ni..


 


She’s Felinna! Cantik kan dia...
 

Ok..Now, Felinna Beauty telah keluarkan 2 produk iaitu :

1)      INCHLOSS LOTION
(LULUSAN KKM : NOT120101613K)


 


KEBAIKAN:

-          Hapuskan BUNCIT!
-          RUNCINGKAN muka!
-          BAKAR LEMAK kat semua tempat spt lengan & peha!
-          Sesuai jugak untuk yg mengalami SENGUGUT!
-          Untuk LELAKI & PEREMPUAN!


TIPS KURUS LAJU2 DGN INCHLOSS: 
 
- Selepas mandi pakai pakai ke seluruh badan. 
- Setiap kali lepas makan agak- agak 30mins makanan dah masuk perut terus sapu inchloss di perut, ikut lawan jam,sapu agak-agak 5min sebab nk bg lemak yg uoll makan tu lagi cepat terbakar.
- Rajinkan diri berjalan atau plg mudah pergi window shopping. 
- Banyak minum air masak.
- Selepas mandi malam tu sapu lagi seluruh badan, then malam n
k tido sapu kat perut shj supaya masa tidur dia bakar lemak so bangun awal pagi mudah membuang nyeee. 
- Selamat bg ibu menyusu, mengandung dan kanak2 ats 6 tahun tp jgn lah sapu kt kanak2 nk suruh kurus tp kalau batuk ke, bole guna jd macam vicks letak kt dada atau kt ibu bapa yg lenguh2 badan atau sakit urat. Cubalah!


TIPS GUNA INCHLOSS UTK RUNCINGKAN MUKA:

 Lepas cuci muka keringkan then picit sikit shj ya jgn byk..sapu inchloss start dr double chin putar2 naik ke atas slow2 ambik msa sikit dlm 5 ke 10min utk dia meresap..sapu ke kawasan yg xpuas hati insyaAllah dlm masa 2 ke 3 jam rasa beza tu...tapi trpulang pd org gak yer. Xpayah cuci dah biarkan je dia membakar lemak..


HARGA:

RM75 (SEMENANJUNG)>> SMS 019-5559046(Firdaus)
RM80 (SABAH&SARAWAK)>> SMS 013-5400336(Nisa)
-not include postage-


TESTIMONI INCHLOSS:

THE OWNER’s


 

 

and from me =D
 




2)      VITAMIN C + PURE MARIN COLLAGEN
(Reg no :ULUKM/1542/12)




KEBAIKAN:

-          Mengurangkan KULIT KUSAM & TIDAK BERMAYA!
-          Mengurangkan masalah JERAWAT & JERAGAT!
-          MenGEBUkan kulit!!!
-          Sesuai untuk IBU MENGANDUNG!

TIP PENGAMBILAN VITAMIN C:

- jgn pegang dlm keadaan tangan lembap atau basah. 
- jgn makan vit c/suplement/ubat dengan air berais atau sejuk
- jgn ambil kafein slps mkn vit c sbb nnti kafein tu akan serap vit c u olss so rugi lah u olss amik vit c tu. 
- vit c ni jenis vit yg larut air bukan larut minyak. so bila u olss makan any makanan yg berminyak jgn terus ambil vit c. sbb? sbb nnti dia x working dgn baik :)
Kredit to: LeChantiqueShop

HARGA:
RM85 (SEMENANJUNG) >> SMS 019-5559046(Firdaus)
RM90 (SABAH&SARAWAK) >> SMS 013-5400336(Nisa)

-not include postage-


TO ORDER:
JUST SMS

Semenanjung:
019-5559046 (Firdaus)

Sabah
013-5400336 (Nisa)

Feel Free to LIKE our page FB:



 


tenkiuuu . Haaa , dan tak lupa juga , kalau rajin jom lah join GA saya ...


** Selamat Membeli Felinna Beauty ya . Felinna Beauty memang terbaik !