Follower Bertuah , Tapi .....

01/01/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Alhamdulillah , sebelum masuk tahun 2013 hari tu , if tak silap dua hari lepas kot , follower blog Lyssa sudah mencapai target sehingga 55 555 orang followers . Alhamdulillah . 

Memang tak sangka boleh capai angka sebegini rupa . Tapi korang mesti ingat , follower ramai ,  sure pageview tinggi , unique view tinggi kan ? Tapi , hakikatnya ..  Tak . Tak . Jangan fikir macam tu . Tak semestinya follower banyak , kita boleh dapat PV and UV yang banyak.

Tak semua follower yang selalu jenguk blog naif ini . Tak semua pembaca blog ini yang tekan Join This Site tu . Itu tak semestinya . Ada juga pembaca yang bukan blogger . So tak boleh suka-suka kesimpulan macam tu . 

Tapi apa-apa pun , thanks sebab korang sudi juga follow and jadi pembaca setia blog ini .

Lyssa ingat nak bagi sedikit penghargaan la kepada follower yang telah menjadikan blog ini mencecah genap 55 555 . (no cantik tuu .. hm .. Dulu 44 4444 ---> TEKAN ) Tapi , apakan daya , selepas sahaja Lyssa tekan gambar follower (Nurul Fatihah) di sidebar tu , tengok2 tak de langsung jejak link yang ditinggalkan . Kosong saja . Yang ada pun , link yang dia follow . Blog ni je yang dia follow pun ---> BudakNi  harhar .

So , niat Lyssa untuk buat review tentang blog tersebut tak tercapai dek akal . hukhuk :( 


 


Tapi apa-apa pun , korang yang follow jangan lah lupakan blog ni ye . 

Lepas ni , maybe blog ni dah jarang update :( Waaa. rindu korang nanti . sobsobs~

K . Bubyeeeee =)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

54 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nur Syakirah
AUTHOR
January 1, 2013 at 8:48 PM delete

kak lyssa nak pergi mana ? :(((

Reply
avatar
Cik Fie
AUTHOR
January 1, 2013 at 8:50 PM delete

wah ! tahniah ye . cantik nombor tu :)

Reply
avatar
wan namikaze
AUTHOR
January 1, 2013 at 8:50 PM delete

Assalamualaikum kak Lyssa..Selamat Tahun Baru & tahniah dekat follower bertuah tu!!!

Reply
avatar
Hana Nordin
AUTHOR
January 1, 2013 at 8:53 PM delete

waahh . tahniah kak lyssa !!

Reply
avatar
Niena Reen
AUTHOR
January 1, 2013 at 8:54 PM delete

oh ruginya dia! aww. kak lyssa, rindu la klu kak lyssa tak update. :(

Reply
avatar
Lissa LaLissa
AUTHOR
January 1, 2013 at 8:56 PM delete

waa.. best nya ramai follower.. ^^

knp akk Lyssa jarang update nanti..? huhu

Reply
avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
January 1, 2013 at 8:59 PM delete

dah 55595 dah akak dan akan naik lagi lagi lagi dan lagi.. untunglah akak.. untunglah. blog adik ni diorang tak pandang pun :'(((( huhu sedih sedih

Reply
avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
January 1, 2013 at 9:03 PM delete

takde la seghamai akak punya.. lagipun akak ada readers setia tak macam adik ni.

eh, baru perasan. blog akak tak dak shoutbox kah? :o

Reply
avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
January 1, 2013 at 9:06 PM delete

wah, tahniah sis. satu pencapaian yg membanggakan

Reply
avatar
sa mic
AUTHOR
January 1, 2013 at 9:10 PM delete

Amboih bertuah punya followers, kihkih xD .. taniah yaw tuan puteri ...moga-moga dapat capai followers lagi banyak taw , hihi

Reply
avatar
EIQA
AUTHOR
January 1, 2013 at 9:12 PM delete

kenapa lyssa jarang update nanti..erm.....dah lah best setiap kali buat entry...

Reply
avatar
Qarr Jalil
AUTHOR
January 1, 2013 at 9:17 PM delete

tahniah lyssa..
cantik number 2 :)

Reply
avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
January 1, 2013 at 9:34 PM delete

huhuhu.. orait akak! ^_^ (lari sambung di twitter)

Reply
avatar
Dkna Abza
AUTHOR
January 1, 2013 at 9:37 PM delete

tahniah lysa :)

eh nak p mana ? sambung study eh?

Reply
avatar
Sheera Aya
AUTHOR
January 1, 2013 at 9:40 PM delete

hee. rugi la fatihah tu.

Reply
avatar
hidop malang
AUTHOR
January 1, 2013 at 9:42 PM delete

mcm kwn kite je kakak!akak follow adeq ae..

Reply
avatar
Arni vanilla
AUTHOR
January 1, 2013 at 9:48 PM delete

Samalah kita , jarang update .

Reply
avatar
January 1, 2013 at 9:50 PM delete

jangan shedih2 . ala tuto blog kak bnyk ramai newbie akn ingt blog ni . jgn rsau laa

Reply
avatar
Sheila Eiman
AUTHOR
January 1, 2013 at 10:01 PM delete

taniah kak lyssa...
sheila harap kak lyssa akan terus maju dalam dunia blogger ni :D

Reply
avatar
Qye
AUTHOR
January 1, 2013 at 10:05 PM delete

hoho tak pernah lupa punya blog kak lyssa terbaik

Reply
avatar
NurulNBST
AUTHOR
January 1, 2013 at 10:11 PM delete

Kak Lyssa yang sentiasa comel. Best apa blog kak Lyssa. Eh, kenapa jarang update nanti?? Bz ngan study ke kak Lyssa?

Reply
avatar
Wan Afzan
AUTHOR
January 1, 2013 at 10:20 PM delete

Srius boleh smpi followerbyk tuh??? Pergh!

Reply
avatar
January 1, 2013 at 10:29 PM delete

Waa , tahniah dekat follower tu . :D

Reply
avatar
Remy hazza
AUTHOR
January 1, 2013 at 10:35 PM delete

remy pun selalu camtu,,,nak follow balik tapi takde link.....
camner tu ye....

Reply
avatar
AINUR ATHIKAH
AUTHOR
January 1, 2013 at 10:46 PM delete

Assalamualaikum. Wah,bertuahnya Lyssa nni. Ramai followers.

Reply
avatar
yangbaik
AUTHOR
January 1, 2013 at 10:49 PM delete

berbloging bukan kerana pengikut sahaja, walaupun kadang-kadang mengharapkan pengikut akan membacanya... :)
nak kemana pula tu??

Reply
avatar
Ieyra Ghani
AUTHOR
January 1, 2013 at 10:54 PM delete

knpe jarang update kak?

Reply
avatar
January 1, 2013 at 11:00 PM delete

mungkin dia tu bukan blogger... :)

Reply
avatar
January 1, 2013 at 11:17 PM delete

KENAPA jarang update nnt? bz ke???

Reply
avatar
Cik Kak
AUTHOR
January 1, 2013 at 11:28 PM delete

Kenapa lepas ni akak da jarang update ? :(
Saya suka tgk tuto yg akak buat. ^^

Reply
avatar
ainil fazieda
AUTHOR
January 2, 2013 at 1:06 AM delete

wow ! raminya followers awak . termasuk sy . tp sy xbertuah dpt follow num cantik mcm neyh :) hehe

Reply
avatar
January 2, 2013 at 1:39 AM delete

ingat kan abam long yg bertuah itu...rupa2nya abam long bertuah sebab dapat komen kat sini dan mengucapkan taniah pada Nurul Fatiahah sebab jadi followers bertuah...hahaha....berbelit2 ayat abam long ni kan dik lyssa?

selamat tahun 2013

Reply
avatar
January 2, 2013 at 2:19 AM delete

wahhh byknyaaa follower lyssa.. btw, sygnyaa, ena pun nk terjah juga.. hurmmm...

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
January 2, 2013 at 6:31 AM delete

mohon salurkan 30k follower kepada saya.hehehehe :P

Reply
avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
January 2, 2013 at 1:05 PM delete

update pasal blog saya jela kak =B

Reply
avatar
Atyra Pink
AUTHOR
January 2, 2013 at 1:51 PM delete

alhamdulillah kak lyssa. saya sokong akak lyssa berblogging =D gud luck =)

Reply
avatar
Tarantella Ed
AUTHOR
January 2, 2013 at 2:45 PM delete

thanks kak lyssa sb follow blog kita ,, terharu + tkejut lahh :)

Reply
avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
January 2, 2013 at 3:35 PM delete

Folllower blog kak lyssa semakin bertambah ,
jealous..

Reply
avatar
Nurul Fatihah
AUTHOR
January 2, 2013 at 4:29 PM delete

Eh ? Tak sangka pula nama saya jadi follower bertuah. Kebetulan je kutt. HAHAHA ! Maaf sebab saya tak boleh follow melalui blogger, boleh guna Yahoo! je.

Reply
avatar
Hawa
AUTHOR
January 2, 2013 at 4:36 PM delete

misteri tu..hehe ape2 pun nice blog..mesty dah lame benor kamu bbloger




Reply
avatar
Atirah ★
AUTHOR
January 2, 2013 at 7:57 PM delete

55 555 ? Wowwwww! Saya baru 1000+. hahahahaha

Reply
avatar
Yuliana Wahit
AUTHOR
January 3, 2013 at 12:56 AM delete

wah2.. banyak sungguh followers dia..

Reply
avatar
Effa Nadia
AUTHOR
January 3, 2013 at 7:08 PM delete

tunggu lah samapi 66 666 pulak . hahaha .

Reply
avatar
January 8, 2013 at 9:20 AM delete

waa~ ramainya.. tahniah :)

kena bagi banyak tunjuk ajar ye pada kitorang yang baru2 ni :)

btw, followed :)

Reply
avatar
Hawa Afifah
AUTHOR
January 11, 2013 at 7:42 PM delete

Kak, nk tnya .. Yg lgu tu, lgu ape erk ? Sdp plak ^^v

Reply
avatar
Cahaya Aisyah
AUTHOR
January 13, 2013 at 3:01 PM delete

wahh ! untung'y . hehe :)

Reply
avatar
Aina Sofea
AUTHOR
January 20, 2013 at 10:39 AM delete

Sy takkan lupakan blog kak Lyssa . The best blog kot !! :D

Reply
avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 16, 2013 at 2:00 PM delete

Comel sangat nombor tu. Awesome ;)

Reply
avatar