Home
tutorial
Tips-Tips

01 January 2013

Follower Bertuah , Tapi .....

01/01/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Alhamdulillah , sebelum masuk tahun 2013 hari tu , if tak silap dua hari lepas kot , follower blog Lyssa sudah mencapai target sehingga 55 555 orang followers . Alhamdulillah . 

Memang tak sangka boleh capai angka sebegini rupa . Tapi korang mesti ingat , follower ramai ,  sure pageview tinggi , unique view tinggi kan ? Tapi , hakikatnya ..  Tak . Tak . Jangan fikir macam tu . Tak semestinya follower banyak , kita boleh dapat PV and UV yang banyak.

Tak semua follower yang selalu jenguk blog naif ini . Tak semua pembaca blog ini yang tekan Join This Site tu . Itu tak semestinya . Ada juga pembaca yang bukan blogger . So tak boleh suka-suka kesimpulan macam tu . 

Tapi apa-apa pun , thanks sebab korang sudi juga follow and jadi pembaca setia blog ini .

Lyssa ingat nak bagi sedikit penghargaan la kepada follower yang telah menjadikan blog ini mencecah genap 55 555 . (no cantik tuu .. hm .. Dulu 44 4444 ---> TEKAN ) Tapi , apakan daya , selepas sahaja Lyssa tekan gambar follower (Nurul Fatihah) di sidebar tu , tengok2 tak de langsung jejak link yang ditinggalkan . Kosong saja . Yang ada pun , link yang dia follow . Blog ni je yang dia follow pun ---> BudakNi  harhar .

So , niat Lyssa untuk buat review tentang blog tersebut tak tercapai dek akal . hukhuk :( 


 


Tapi apa-apa pun , korang yang follow jangan lah lupakan blog ni ye . 

Lepas ni , maybe blog ni dah jarang update :( Waaa. rindu korang nanti . sobsobs~

K . Bubyeeeee =)

54 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Nur Syakirah said...

kak lyssa nak pergi mana ? :(((

Cik Fie said...

wah ! tahniah ye . cantik nombor tu :)

wan namikaze said...

Assalamualaikum kak Lyssa..Selamat Tahun Baru & tahniah dekat follower bertuah tu!!!

Dhinie Ezira said...

nape pulak ? huhuhu

Domo Bunk said...

untung la

Hana Nordin said...

waahh . tahniah kak lyssa !!

Niena Reen said...

oh ruginya dia! aww. kak lyssa, rindu la klu kak lyssa tak update. :(

Lissa LaLissa said...

waa.. best nya ramai follower.. ^^

knp akk Lyssa jarang update nanti..? huhu

Faqihah Husni said...

dah 55595 dah akak dan akan naik lagi lagi lagi dan lagi.. untunglah akak.. untunglah. blog adik ni diorang tak pandang pun :'(((( huhu sedih sedih

Faqihah Husni said...

takde la seghamai akak punya.. lagipun akak ada readers setia tak macam adik ni.

eh, baru perasan. blog akak tak dak shoutbox kah? :o

Mieya Atiera said...

wah, tahniah sis. satu pencapaian yg membanggakan

sa mic said...

Amboih bertuah punya followers, kihkih xD .. taniah yaw tuan puteri ...moga-moga dapat capai followers lagi banyak taw , hihi

EIQA said...

kenapa lyssa jarang update nanti..erm.....dah lah best setiap kali buat entry...

Qarr Jalil said...

tahniah lyssa..
cantik number 2 :)

Faqihah Husni said...

huhuhu.. orait akak! ^_^ (lari sambung di twitter)

Dkna Abza said...

tahniah lysa :)

eh nak p mana ? sambung study eh?

Sheera Aya said...

hee. rugi la fatihah tu.

hidop malang said...

mcm kwn kite je kakak!akak follow adeq ae..

Arni vanilla said...

Samalah kita , jarang update .

evangelistaNiL said...

jangan shedih2 . ala tuto blog kak bnyk ramai newbie akn ingt blog ni . jgn rsau laa

Sheila Eiman said...

taniah kak lyssa...
sheila harap kak lyssa akan terus maju dalam dunia blogger ni :D

Qye said...

hoho tak pernah lupa punya blog kak lyssa terbaik

NurulNBST said...

Kak Lyssa yang sentiasa comel. Best apa blog kak Lyssa. Eh, kenapa jarang update nanti?? Bz ngan study ke kak Lyssa?

Wan Afzan said...

Srius boleh smpi followerbyk tuh??? Pergh!

Syakirah Ruslee said...

Waa , tahniah dekat follower tu . :D

Remy hazza said...

remy pun selalu camtu,,,nak follow balik tapi takde link.....
camner tu ye....

AINUR ATHIKAH said...

Assalamualaikum. Wah,bertuahnya Lyssa nni. Ramai followers.

yangbaik said...

berbloging bukan kerana pengikut sahaja, walaupun kadang-kadang mengharapkan pengikut akan membacanya... :)
nak kemana pula tu??

Ieyra Ghani said...

knpe jarang update kak?

Hanamiko Sakura said...

mungkin dia tu bukan blogger... :)

Etuza Ezawarna said...

tahniah padanya

princess.ya.sweet said...

KENAPA jarang update nnt? bz ke???

Cik Kak said...

Kenapa lepas ni akak da jarang update ? :(
Saya suka tgk tuto yg akak buat. ^^

ainil fazieda said...

wow ! raminya followers awak . termasuk sy . tp sy xbertuah dpt follow num cantik mcm neyh :) hehe

Amir Aiman Akashah said...

ingat kan abam long yg bertuah itu...rupa2nya abam long bertuah sebab dapat komen kat sini dan mengucapkan taniah pada Nurul Fatiahah sebab jadi followers bertuah...hahaha....berbelit2 ayat abam long ni kan dik lyssa?

selamat tahun 2013

✿A I N A A✿ said...

wahhh byknyaaa follower lyssa.. btw, sygnyaa, ena pun nk terjah juga.. hurmmm...

boni kacak said...

mohon salurkan 30k follower kepada saya.hehehehe :P

zulhilmi tempoyak said...

ad harapan dpt x..?? huhu

Aliff Haikal said...

update pasal blog saya jela kak =B

Atyra Pink said...

alhamdulillah kak lyssa. saya sokong akak lyssa berblogging =D gud luck =)

Tarantella Ed said...

thanks kak lyssa sb follow blog kita ,, terharu + tkejut lahh :)

Nabila Izzati said...

Folllower blog kak lyssa semakin bertambah ,
jealous..

Nurul Fatihah said...

Eh ? Tak sangka pula nama saya jadi follower bertuah. Kebetulan je kutt. HAHAHA ! Maaf sebab saya tak boleh follow melalui blogger, boleh guna Yahoo! je.

Hawa said...

misteri tu..hehe ape2 pun nice blog..mesty dah lame benor kamu bbloger




Zulfadli Munirah said...

lyssa nk g mna nie?

Atirah ★ said...

55 555 ? Wowwwww! Saya baru 1000+. hahahahaha

Yuliana Wahit said...

wah2.. banyak sungguh followers dia..

Effa Nadia said...

tunggu lah samapi 66 666 pulak . hahaha .

siti nur bariah said...

waa~ ramainya.. tahniah :)

kena bagi banyak tunjuk ajar ye pada kitorang yang baru2 ni :)

btw, followed :)

Hawa Afifah said...

Kak, nk tnya .. Yg lgu tu, lgu ape erk ? Sdp plak ^^v

Cahaya Aisyah said...

wahh ! untung'y . hehe :)

Aina Sofea said...

Sy takkan lupakan blog kak Lyssa . The best blog kot !! :D

CIK i l y said...

cantek no tu.. :)

Panda Biru said...

Comel sangat nombor tu. Awesome ;)