Home
tutorial
Tips-Tips

03 January 2013

Jom Shopping Tudung daripada The Celove !!

03/01/2013

.Assalamualaikum




Ingin mendapatkan tudung yang cantik dan berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan? Sila lawati salah satu online shop dengan click pada link ini :






Antara koleksi koleksi tudung daripada The Celove:

 
 

 

 



Di The Celove, mereka bukan sahaja mementingkan kualiti barangan yang dijual tetapi turut memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan.  Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, mereka mempunyai “Return Policies” yang mana barang anda boleh ditukar dengan barang yang lain ataupun duit anda akan dipulangkan semula :)



 




Sempena kedatangan tahun baru 2013, The Celove telah mengadakan promosi yang awesome yang mana dengan pembelian 2 helai tudung daripada koleksi Two Tones Long Shawl, anda berpeluang untuk menerima 1 helai tudung daripada koleksi Plain Long Shawl bernilai RM29 secara percuma. 



 



Jadi,  lawati The Celove sekarang untuk mendapatkan koleksi tudung yang terkini  dan menarik dengan harga yang sangat berpatutan dan jangan lepaskan peluang untuk menikmati promosi yang sedang diadakan oleh The Celove


Untuk mengetahui update terkini, contest, item item terbaru dan lain lain lagi daripada The Celove, jadilah fan mereka sekarang di Facebook dengan klik pada link ini The Celove (www.facebook.com/TheCelove).
 


*Selamat Bershopping !!



27 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Solehah Shamsuddin said...

tudung2nya cantik + labuh :)

Solehah Shamsuddin said...

tudung2nya cantik + labuh :)

Farsya Izzati Widodo said...

menarik!

Niena Reen said...

bestnya!

Niena Reen said...

bestnya!

Nurmujahidah Ismail said...

adusss,,, belum lagi kot,, nak tunggu bosan ngan tudung yang dah ada dulu,, hehe

Effa Nadia said...

canteknya tudung tuu.... mintak 1 ! hehe

Hawa Ahmady said...

wah lawa semua tudung-tudungnya.. nak cuba dapatkan satu la..

jemput jenguk blog saya..

http://hawaahmady92.blogspot.com/

Remy hazza said...

menarik......

sa mic said...

Lawa ! hehe rambang mata sungguh bila tengok

✿A I N A A✿ said...

nak usya juga.. nak beli tudung baru, nak masuk kuliyah dah ni.. ngeeeeeee

Cik Salju said...

@Solehah Shamsuddin

hi semua..
i terjumpa satu blog yang baru usianya 3 hari..
tapi komen dalam tu wow!!!
trafik dia pun i rasa membanggakan bagi blog yang baru di buka 3 hari...
elok u all pergi tengok : http://astanakandis.blogspot.com/

i buat blog sendiri kenapa tak jadi macam tu ye?
dah macam2 i buat untuk blog i..
maybe i tak ada bakat dalam penulisan..

boni kacak said...

hehehehe... gadis2 mesti geram tgk tudung2 kat sana kan?hehehehe

Hijab & such... said...

boleh singgah blogshop kami jugak..tudung cantik dah harga berpatutan. http://hijabandsuch.blogspot.com

Nabila Izzati said...

Cantiklah Tudung2x tu..

saifudin abu izzudin said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

UmmiSyarni said...

Wajib terjah pasni ;))

UmmiSyarni said...

Wajib terjah pasni ;))

Atyra Pink said...

Wah shawl pun ada jugak. =D

The Celove said...

Assalamualaikum semua :) Sekiranya ada sesiapa yang berminat terutama sekali pelajar universiti, kolej dan lain lain untuk menjadi agen kami, boleh email ke norfadhilah.thecelove@gmail.com. Komisen sebanyak 30% akan diberikan daripada harga jualan

Nurain Syahirah said...

Wah!! Akhirnya jumpa jugak Shawl panjang. Dah lama Ain cari Shawl panjang yang menutup dada bagi muslimah. Thanks for sharing this :D

NJihe.am said...

Terima kasih banyak2. dapat juga shawl labuh :)

Yasmin Aris said...

cantik laa :)

Atirah ★ said...

macam-2 sale akhir tahun ada. :)

Cahaya Aisyah said...

wahh ! cntik'cntik tdung dia :)

khairul akmal bin azman said...

TUDUNG PUN BANYAK STLISHSTYLE...



KENAPA RAMAI MASIH TAK BERTUDUNG?

STILL NAMPAK KEKAMPUNGAN KE??


FIKIR2KAN YE KOWANG SEMUA

NNR said...

Menarik :D