Jom Shopping Tudung daripada The Celove !!

03/01/2013

.Assalamualaikum




Ingin mendapatkan tudung yang cantik dan berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan? Sila lawati salah satu online shop dengan click pada link ini :






Antara koleksi koleksi tudung daripada The Celove:

 
 

 

 



Di The Celove, mereka bukan sahaja mementingkan kualiti barangan yang dijual tetapi turut memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan.  Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, mereka mempunyai “Return Policies” yang mana barang anda boleh ditukar dengan barang yang lain ataupun duit anda akan dipulangkan semula :)



 




Sempena kedatangan tahun baru 2013, The Celove telah mengadakan promosi yang awesome yang mana dengan pembelian 2 helai tudung daripada koleksi Two Tones Long Shawl, anda berpeluang untuk menerima 1 helai tudung daripada koleksi Plain Long Shawl bernilai RM29 secara percuma. 



 



Jadi,  lawati The Celove sekarang untuk mendapatkan koleksi tudung yang terkini  dan menarik dengan harga yang sangat berpatutan dan jangan lepaskan peluang untuk menikmati promosi yang sedang diadakan oleh The Celove


Untuk mengetahui update terkini, contest, item item terbaru dan lain lain lagi daripada The Celove, jadilah fan mereka sekarang di Facebook dengan klik pada link ini The Celove (www.facebook.com/TheCelove).
 


*Selamat Bershopping !!


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

27 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
January 3, 2013 at 9:15 PM delete

tudung2nya cantik + labuh :)

Reply
avatar
January 3, 2013 at 9:15 PM delete

tudung2nya cantik + labuh :)

Reply
avatar
January 3, 2013 at 9:53 PM delete

adusss,,, belum lagi kot,, nak tunggu bosan ngan tudung yang dah ada dulu,, hehe

Reply
avatar
Effa Nadia
AUTHOR
January 3, 2013 at 10:18 PM delete

canteknya tudung tuu.... mintak 1 ! hehe

Reply
avatar
Hawa Ahmady
AUTHOR
January 3, 2013 at 11:01 PM delete

wah lawa semua tudung-tudungnya.. nak cuba dapatkan satu la..

jemput jenguk blog saya..

http://hawaahmady92.blogspot.com/

Reply
avatar
sa mic
AUTHOR
January 3, 2013 at 11:25 PM delete

Lawa ! hehe rambang mata sungguh bila tengok

Reply
avatar
January 3, 2013 at 11:34 PM delete

nak usya juga.. nak beli tudung baru, nak masuk kuliyah dah ni.. ngeeeeeee

Reply
avatar
Cik Salju
AUTHOR
January 4, 2013 at 2:06 AM delete

@Solehah Shamsuddin

hi semua..
i terjumpa satu blog yang baru usianya 3 hari..
tapi komen dalam tu wow!!!
trafik dia pun i rasa membanggakan bagi blog yang baru di buka 3 hari...
elok u all pergi tengok : http://astanakandis.blogspot.com/

i buat blog sendiri kenapa tak jadi macam tu ye?
dah macam2 i buat untuk blog i..
maybe i tak ada bakat dalam penulisan..

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
January 4, 2013 at 6:44 AM delete

hehehehe... gadis2 mesti geram tgk tudung2 kat sana kan?hehehehe

Reply
avatar
January 4, 2013 at 11:42 AM delete

boleh singgah blogshop kami jugak..tudung cantik dah harga berpatutan. http://hijabandsuch.blogspot.com

Reply
avatar
January 4, 2013 at 2:19 PM delete

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Reply
avatar
UmmiSyarni
AUTHOR
January 4, 2013 at 3:55 PM delete

Wajib terjah pasni ;))

Reply
avatar
UmmiSyarni
AUTHOR
January 4, 2013 at 3:55 PM delete

Wajib terjah pasni ;))

Reply
avatar
Atyra Pink
AUTHOR
January 4, 2013 at 4:52 PM delete

Wah shawl pun ada jugak. =D

Reply
avatar
The Celove
AUTHOR
January 4, 2013 at 7:04 PM delete

Assalamualaikum semua :) Sekiranya ada sesiapa yang berminat terutama sekali pelajar universiti, kolej dan lain lain untuk menjadi agen kami, boleh email ke norfadhilah.thecelove@gmail.com. Komisen sebanyak 30% akan diberikan daripada harga jualan

Reply
avatar
January 4, 2013 at 11:05 PM delete

Wah!! Akhirnya jumpa jugak Shawl panjang. Dah lama Ain cari Shawl panjang yang menutup dada bagi muslimah. Thanks for sharing this :D

Reply
avatar
NJihe.am
AUTHOR
January 7, 2013 at 12:00 PM delete

Terima kasih banyak2. dapat juga shawl labuh :)

Reply
avatar
Atirah ★
AUTHOR
January 11, 2013 at 11:30 AM delete

macam-2 sale akhir tahun ada. :)

Reply
avatar
Cahaya Aisyah
AUTHOR
January 13, 2013 at 2:55 PM delete

wahh ! cntik'cntik tdung dia :)

Reply
avatar
January 17, 2013 at 12:43 PM delete

TUDUNG PUN BANYAK STLISHSTYLE...



KENAPA RAMAI MASIH TAK BERTUDUNG?

STILL NAMPAK KEKAMPUNGAN KE??


FIKIR2KAN YE KOWANG SEMUA

Reply
avatar

Google+ Followers