NIVEA Pure & Natural Cover Photo Contest (Facebook)

14/01/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v



Terdapat satu Pertandingan Foto (Facebook) yang dianjurkan oleh NIVEA Malaysia . Tujuan pertandingan ini diadakan adalah untuk mewujudkan kesedaran mengenai produk dan manfaat bahan-bahan iaitu ( Minyak Argan , Kakomil , Aloe Vera dan lain-lain) yang terkandung dalam produk NIVEA  .


Melalui pertandingan tersebut , anda berpeluang memenangi wang tunai  sehingga RM 6,000 beserta produk NIVEA Pure & Natural . Pertandingan foto ini akan berlangsung mulai 3 Januari 2013, 12:00 AM hingga 28 Februari 2013, 11:59 PM .

Sila ke link ini ----> https://www.facebook.com/mynivea/app_464719020233968 untuk menyertai pertandingan ini .


Apa yang perlu anda lakukan ialah :

1.    LIKE Fanpage NIVEA Malaysia terlebih dahulu sebelum ke App tersebut .
2.    Peserta juga akan diberi voucher  RM3 selepas LIKE Fanpage NIVEA Malaysia .
3.    Kemudian tekan “JOIN NOW” . Isi form registration dan tekan button NEXT .

 
Step 1 : Plilh salah satu template Cover Photo .
Step 2 : Pilih dan masukkan Foto Profil anda samada dimuat naik dari komputer atau album Facebook.
Step 3 :Pilih hiasan ramuan produk Pure & Natural seperti Argan Oil, Aloe Vera, Chamomile
Step 4 :Pratonton Cover yang telah dipilih dan hantar.





Jika anda ingin mengubah foto pilihan , anda boleh kembali ke langkah-langkah sebelum ini sebelum menghantarnya.


Kemudian anda perlu memilih Pick A Pic badge profil anda dengan pilihan-pilihan lencana yang telah diberikan bersesuaian dengan foto anda. Kini baucar anda telah menjadi RM 6 kerana menyertai NIVEA Pure & Natural . Anda boleh cetak baucar dari komputer anda atau dihantar melalui emel anda :)


Nanti foto anda akan dipaparkan di bahagian Gallery dan anda boleh menyuruh kawan-kawan anda untuk VOTE anda dalam pertandingan ini :


 



Semakin tinggi jumlah orang yang VOTE anda , semakin berpeluang anda untuk memenagi hadiah – hadiah tersebut . Jadi , jangan lepaskan peluang . Lyssa sudah join , anda bila lagi ? hee ! 


*Jangan lupa VOTE Lyssa jugak >_<
 



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

61 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
FatinSweet
AUTHOR
January 14, 2013 at 8:53 PM delete

gud luck kak lyssa n hrap2 kak lyssa mnang untk contest ni..

avatar
natasyapink
AUTHOR
January 14, 2013 at 8:55 PM delete

mcam mane nak vote akak ?

avatar
aslvie adam
AUTHOR
January 14, 2013 at 9:12 PM delete

Lyssa..y instagrM tu akak buat tapi tak kuar gambar..npe ye?

avatar
sa mic
AUTHOR
January 14, 2013 at 10:27 PM delete

goodluck hakak! hehe

avatar
January 14, 2013 at 11:10 PM delete

Mn boleee lysaaa I tekan masuk keluar kot home sajaa hmm

avatar
Remy hazza
AUTHOR
January 14, 2013 at 11:42 PM delete

nak kena pi vote lyssa lah camnie......

avatar
cik ara
AUTHOR
January 15, 2013 at 8:52 AM delete

rajin cik lyssa join kan .. kita follower awak yang ke #55861

avatar
January 15, 2013 at 9:22 AM delete

hello. nak tnye, cmane lyssa ubah URL blog lyssa jadi lyssasecret.com ? and template yang lyssa gune ni, x nmpk mcm blog2 lain. blh ajar tak? Please do! Thank you! :)

avatar
January 15, 2013 at 10:03 AM delete

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

avatar
boni kacak
AUTHOR
January 15, 2013 at 3:01 PM delete

pewwitt... dia pun masuklah..hahaha

avatar
FatinSweet
AUTHOR
January 15, 2013 at 5:02 PM delete

gud luck kak lyssa..hrap2 kak lisa mnang contest ni..

avatar
hello ania
AUTHOR
January 15, 2013 at 5:11 PM delete

Gallery tuh nak tengok belah manaa? -.-

avatar
Nur Aisyah
AUTHOR
January 15, 2013 at 5:23 PM delete

aisyah nak vote kak lyssa laa . hihi :)

avatar
January 16, 2013 at 1:34 AM delete

Semoga berjaya kak lyssa <3

avatar
masturah
AUTHOR
January 16, 2013 at 5:13 PM delete

tq akk, bnyk mengajar...
follow blog saye ea...
saye masih baru

http://mychintastory.blogspot.com/

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
January 16, 2013 at 5:48 PM delete

sEMOGA bERJAYA kAK lYSSA..

avatar
January 16, 2013 at 11:51 PM delete

akak! ni nk tanya mcm mana eh sesetengah blog bila kita sentuh gambar or header dia akan senget oh bila kita sentuh automatic ada shadow kt belakang?

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
January 17, 2013 at 8:36 AM delete

sis , mane shoutbox sis lyssa ?? O.o

avatar
January 17, 2013 at 10:15 AM delete

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

avatar
Ema Blog
AUTHOR
January 17, 2013 at 11:15 AM delete

akak vote Lyssa juga..

tapi jenuh jugak nak cari..muka surat berapa Lyssa ni..hehehe

avatar
January 17, 2013 at 12:33 PM delete

JUM PAKAT RAMAI2 JOIN CONTEST NIVEA NOH!!!!!

avatar
January 17, 2013 at 1:42 PM delete

good luck kak lyssa :D hahaha smoga berhasil... amin

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
January 17, 2013 at 6:44 PM delete

Kak Lyssa Cubelah Tengok Entry Ni ..
http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/01/lyssa-faizureen.html

hehe :D

avatar
January 18, 2013 at 8:53 AM delete

salam wahh macm best jew , nak jugak :D

avatar
January 18, 2013 at 8:56 AM delete

SALAM wahh semoga berjaya miss lyssa :)

avatar
Sakinah ♥
AUTHOR
January 18, 2013 at 5:54 PM delete

This for you sis :* http://norossakinah.blogspot.com/2013/01/thanks-lyssa-faizureen.html

avatar
January 18, 2013 at 6:03 PM delete

gud luck lyssa..nk mtk tlg jap.eheh..cm na ye lisa wat kotak2 kat sidebar tu.da cari tuto tp xjadi..

avatar
krole
AUTHOR
January 18, 2013 at 9:02 PM delete

wuah! bestnye..gud luck yew

avatar
hasrul hassan
AUTHOR
January 18, 2013 at 9:50 PM delete

Ada dapat jemputan hari tu ... hahahaha.. adehh ... ingatkan lelaki leh masuk ... sbb kan ada NIVEA for MEN .. nak gak letak gambar muka licin ni .. tapi tak dapattt ... huhuhu

avatar
profmie
AUTHOR
January 18, 2013 at 10:33 PM delete

good luck..lme xsinggh sini

avatar
January 19, 2013 at 10:16 AM delete

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

avatar
faizwan diary
AUTHOR
January 19, 2013 at 11:10 AM delete

assalam akk. saya terbuat 2kali..taktau cmne bole terjadi dua.kalau nak padam salah satu cmne ye??

avatar
Diyana Elmin
AUTHOR
January 19, 2013 at 3:40 PM delete

@Veronica Vivian Estrop die wat sndiri r tu.. die terer lak..

avatar
farhan irfan
AUTHOR
January 19, 2013 at 10:56 PM delete

kak lysaa macam mana pulak skin kak lysaa ni boleh jadi blogskin? sbb ad orang publish skin kak lysaa ni skinnya minta penjelasan akk ye :)http://www.blogskins.com/info/392530#comments yang ni pulak adalah skin yang saya cuba download n then templarte ni menjadi kat belog kawan saya ni http://hotstudent29.blogspot.com/

avatar
Anonymous
AUTHOR
January 19, 2013 at 11:38 PM delete

dah tgk ke blum ni?? http://www.blogskins.com/info/392530

avatar
January 20, 2013 at 12:06 AM delete

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

Join la kalau boleh :)
*sure kak boleh menang!

avatar
January 20, 2013 at 12:06 AM delete

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

Join la kalau boleh :)
*sure kak boleh menang!
*tolong join dan promote :(

avatar
January 20, 2013 at 1:28 AM delete

die jadikan blog akak sebagai blogskin , akak tak kisah ?
http://www.blogskins.com/info/392530/

avatar
Florence Ayum
AUTHOR
January 20, 2013 at 11:08 AM delete

http://www.blogskins.com/info/392530/

Kak lyssa. ada org share coding blog akak dekat blogskin.com... sebiji benar dgn blog akak. harap maklum.

avatar
Akma Khaieri
AUTHOR
January 22, 2013 at 1:14 PM delete

hye lyssa nice 2 meet you!1>0<
gud luck 4 ur nivea contest n congrat sbb dapt tercalon dalam favourite lifestyle blog at social media awards!

visit to my blog http://akmakhaieri.blogspot.com/

n jgn lupe follow juga...

avatar
Akma Khaieri
AUTHOR
January 22, 2013 at 1:14 PM delete

hye lyssa nice 2 meet you!1>0<
gud luck 4 ur nivea contest n congrat sbb dapt tercalon dalam favourite lifestyle blog at social media awards!

visit to my blog http://akmakhaieri.blogspot.com/

n jgn lupe follow juga...

avatar
January 22, 2013 at 7:06 PM delete

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi.html

Jom join. Sure akak menang ! Sebab ada banyak hadiah! Trust me kak eyra!
Siapa-siapa pun, kalau join dapat hadiah!

avatar
Hanida Moss
AUTHOR
January 23, 2013 at 1:41 PM delete

Lyssa join.. acane org lain nak menang nih? hahaha :p

avatar
PUNK GOES POP
AUTHOR
January 23, 2013 at 8:09 PM delete

cam na nak vote

7 Cara Promote Blog Anda Dengan Mudah & Berkesan Klik Sini !
28 Cara Mudah dan Halal Menjana Duit Dengan Blog Klik Sini !
Top 35 Tempat Untuk Dapatkan Trafik Ke Blog Klik Sini !

avatar
TanpaNamaDer
AUTHOR
March 15, 2013 at 3:29 PM delete

pergh ..lysa pun masuk gak :)

avatar
CIK i l y
AUTHOR
April 9, 2013 at 6:25 PM delete

Gudluck.! still on ke.. hehe!

avatar

Google+ Followers