Home
tutorial
Tips-Tips

14 January 2013

NIVEA Pure & Natural Cover Photo Contest (Facebook)

14/01/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v



Terdapat satu Pertandingan Foto (Facebook) yang dianjurkan oleh NIVEA Malaysia . Tujuan pertandingan ini diadakan adalah untuk mewujudkan kesedaran mengenai produk dan manfaat bahan-bahan iaitu ( Minyak Argan , Kakomil , Aloe Vera dan lain-lain) yang terkandung dalam produk NIVEA  .


Melalui pertandingan tersebut , anda berpeluang memenangi wang tunai  sehingga RM 6,000 beserta produk NIVEA Pure & Natural . Pertandingan foto ini akan berlangsung mulai 3 Januari 2013, 12:00 AM hingga 28 Februari 2013, 11:59 PM .

Sila ke link ini ----> https://www.facebook.com/mynivea/app_464719020233968 untuk menyertai pertandingan ini .


Apa yang perlu anda lakukan ialah :

1.    LIKE Fanpage NIVEA Malaysia terlebih dahulu sebelum ke App tersebut .
2.    Peserta juga akan diberi voucher  RM3 selepas LIKE Fanpage NIVEA Malaysia .
3.    Kemudian tekan “JOIN NOW” . Isi form registration dan tekan button NEXT .

 
Step 1 : Plilh salah satu template Cover Photo .
Step 2 : Pilih dan masukkan Foto Profil anda samada dimuat naik dari komputer atau album Facebook.
Step 3 :Pilih hiasan ramuan produk Pure & Natural seperti Argan Oil, Aloe Vera, Chamomile
Step 4 :Pratonton Cover yang telah dipilih dan hantar.





Jika anda ingin mengubah foto pilihan , anda boleh kembali ke langkah-langkah sebelum ini sebelum menghantarnya.


Kemudian anda perlu memilih Pick A Pic badge profil anda dengan pilihan-pilihan lencana yang telah diberikan bersesuaian dengan foto anda. Kini baucar anda telah menjadi RM 6 kerana menyertai NIVEA Pure & Natural . Anda boleh cetak baucar dari komputer anda atau dihantar melalui emel anda :)


Nanti foto anda akan dipaparkan di bahagian Gallery dan anda boleh menyuruh kawan-kawan anda untuk VOTE anda dalam pertandingan ini :


 



Semakin tinggi jumlah orang yang VOTE anda , semakin berpeluang anda untuk memenagi hadiah – hadiah tersebut . Jadi , jangan lepaskan peluang . Lyssa sudah join , anda bila lagi ? hee ! 


*Jangan lupa VOTE Lyssa jugak >_<
 




61 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Cik Fie said...

gud luck sis :)

FatinSweet said...

gud luck kak lyssa n hrap2 kak lyssa mnang untk contest ni..

natasyapink said...

mcam mane nak vote akak ?

Pena Menari said...

G.luck lyssa ^^

Lissa LaLissa said...

Gud Luck akk Lyssa~ ^^

aslvie adam said...

Lyssa..y instagrM tu akak buat tapi tak kuar gambar..npe ye?

Solehah Shamsuddin said...

goodluck lyssa.

sa mic said...

goodluck hakak! hehe

♔ Hasnie Adda ♔ said...

cun laa kak lyssa ! heee

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Mn boleee lysaaa I tekan masuk keluar kot home sajaa hmm

Remy hazza said...

nak kena pi vote lyssa lah camnie......

cik ara said...

rajin cik lyssa join kan .. kita follower awak yang ke #55861

Veronica Vivian Estrop said...

hello. nak tnye, cmane lyssa ubah URL blog lyssa jadi lyssasecret.com ? and template yang lyssa gune ni, x nmpk mcm blog2 lain. blh ajar tak? Please do! Thank you! :)

✿ pink velvet ✿ said...

gudlak lyssa :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

Carlos Santiago said...

mcm best jer...BANkami

boni kacak said...

pewwitt... dia pun masuklah..hahaha

FatinSweet said...

gud luck kak lyssa..hrap2 kak lisa mnang contest ni..

hello ania said...

Gallery tuh nak tengok belah manaa? -.-

Nur Aisyah said...

aisyah nak vote kak lyssa laa . hihi :)

Effa Nadia said...

wow macam best jer...

@lice Moonlight said...

Semoga berjaya kak lyssa <3

masturah said...

tq akk, bnyk mengajar...
follow blog saye ea...
saye masih baru

http://mychintastory.blogspot.com/

Nabila Izzati said...

sEMOGA bERJAYA kAK lYSSA..

Nadhirah Yasmin said...

akak! ni nk tanya mcm mana eh sesetengah blog bila kita sentuh gambar or header dia akan senget oh bila kita sentuh automatic ada shadow kt belakang?

Yuliana Wahit said...

gud luck!

Effa Nadia said...

sis , mane shoutbox sis lyssa ?? O.o

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

Dkna Abza said...

good luck lyssa :)

Ema Blog said...

akak vote Lyssa juga..

tapi jenuh jugak nak cari..muka surat berapa Lyssa ni..hehehe

khairul akmal bin azman said...

JUM PAKAT RAMAI2 JOIN CONTEST NIVEA NOH!!!!!

Izzatien noorfaizah muthmainnah said...

good luck kak lyssa :D hahaha smoga berhasil... amin

Nabila Izzati said...

Kak Lyssa Cubelah Tengok Entry Ni ..
http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/01/lyssa-faizureen.html

hehe :D

missaandmistera.blogspot.com said...

salam wahh macm best jew , nak jugak :D

missaandmistera.blogspot.com said...

SALAM wahh semoga berjaya miss lyssa :)

Alynn Nyzaa said...

gud luck lyssa :)

AkmaFaizal said...

Good Luck Lysa :)

Sakinah ♥ said...

This for you sis :* http://norossakinah.blogspot.com/2013/01/thanks-lyssa-faizureen.html

NIA SI DRUMSTICK said...

gud luck lyssa..nk mtk tlg jap.eheh..cm na ye lisa wat kotak2 kat sidebar tu.da cari tuto tp xjadi..

krole said...

wuah! bestnye..gud luck yew

hasrul hassan said...

Ada dapat jemputan hari tu ... hahahaha.. adehh ... ingatkan lelaki leh masuk ... sbb kan ada NIVEA for MEN .. nak gak letak gambar muka licin ni .. tapi tak dapattt ... huhuhu

profmie said...

good luck..lme xsinggh sini

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

faizwan diary said...

assalam akk. saya terbuat 2kali..taktau cmne bole terjadi dua.kalau nak padam salah satu cmne ye??

Diyana Elmin said...

@Veronica Vivian Estrop die wat sndiri r tu.. die terer lak..

farhan irfan said...

kak lysaa macam mana pulak skin kak lysaa ni boleh jadi blogskin? sbb ad orang publish skin kak lysaa ni skinnya minta penjelasan akk ye :)http://www.blogskins.com/info/392530#comments yang ni pulak adalah skin yang saya cuba download n then templarte ni menjadi kat belog kawan saya ni http://hotstudent29.blogspot.com/

Anonymous said...

dah tgk ke blum ni?? http://www.blogskins.com/info/392530

Aimi Wardina ♥ said...

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

Join la kalau boleh :)
*sure kak boleh menang!

Aimi Wardina ♥ said...

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

Join la kalau boleh :)
*sure kak boleh menang!
*tolong join dan promote :(

Hazirah Muslim said...

die jadikan blog akak sebagai blogskin , akak tak kisah ?
http://www.blogskins.com/info/392530/

Florence Ayum said...

http://www.blogskins.com/info/392530/

Kak lyssa. ada org share coding blog akak dekat blogskin.com... sebiji benar dgn blog akak. harap maklum.

Deanna Aris said...

gud luck! :)
Kisah Saya & Shaklee

Akma Khaieri said...

hye lyssa nice 2 meet you!1>0<
gud luck 4 ur nivea contest n congrat sbb dapt tercalon dalam favourite lifestyle blog at social media awards!

visit to my blog http://akmakhaieri.blogspot.com/

n jgn lupe follow juga...

Akma Khaieri said...

hye lyssa nice 2 meet you!1>0<
gud luck 4 ur nivea contest n congrat sbb dapt tercalon dalam favourite lifestyle blog at social media awards!

visit to my blog http://akmakhaieri.blogspot.com/

n jgn lupe follow juga...

Aimi Wardina ♥ said...

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi.html

Jom join. Sure akak menang ! Sebab ada banyak hadiah! Trust me kak eyra!
Siapa-siapa pun, kalau join dapat hadiah!

Dunia Wilma said...

Good luck Lyssa ^_^

Hanida Moss said...

Lyssa join.. acane org lain nak menang nih? hahaha :p

PUNK GOES POP said...

cam na nak vote

7 Cara Promote Blog Anda Dengan Mudah & Berkesan Klik Sini !
28 Cara Mudah dan Halal Menjana Duit Dengan Blog Klik Sini !
Top 35 Tempat Untuk Dapatkan Trafik Ke Blog Klik Sini !

TanpaNamaDer said...

pergh ..lysa pun masuk gak :)

CIK i l y said...

Gudluck.! still on ke.. hehe!

NNR said...

Goodluck. :)