Alhamdulillah , Blog Lyssasecret Dah Kembali OK !

27/02/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Heeeeeee . Nampak tak ? Nampak senyuman melebar kat wajah Lyssa sekarang ni ? wahaahaa . Happy kemain saya sekarang ni sebab dah boleh update blog macam biasa .


 


Yuhuu . Lyssa tahu , dah seminggu blog Lyssa tak boleh bukak kan ? Ramai yang tanya Lyssa kat page , facebook , twitter , email , whatsapp Lyssa , BBM Lyssa pasal blog Lyssa yang tak boleh nak bukak tu  . Perghh ! Sungguh prihatin korang ek . *Sumpah terharuuu !

Err . Tapi atas bantuan beberapa blogger pakar dalam hal hal ni , alhamdulillah blog Lyssa dah kembali seperti biasa .


Pengalaman sepanjang blog Lyssa Faizureen "koma" seminggu 


Nak story kat korang ni , kenapa tiba-tiba blog Lyssa "koma" ek . haha. Actually blog Lyssa tiba-tiba tak keluar bila korang tekan link www.lyssasecret.com ni sebab tarikh domain blog Lyssa ni dah expired laa . Expired kalau tak silap masa 20 Feb 2013 hari tu . Maknanya dah seminggu lah kan ?

Ok . Lyssa cerita dari mula lah ek . Mana Lyssa dapat domain www.lyssasecret.com tu ? Ok laa . Mungkin ramai yang dah tahu . Bagi yang tak tahu tu , sebenarnya Lyssa mula ada domain tu semenjak 20 Feb 2011 lagi . Itu pun sebab Lyssa ada menang satu Pertandingan Blog Tercantik . Dan hadiahnya dapat lah domain kan ... So domain Lyssa tu didaftarkan atas nama orang lain . Jadi , disebabkan orang tu tak berapa nak alert akan ke-expired-an domain Lyssa ni , maka dengan itu tak dapat lah korang nak access masuk blog Lyssa .

Maksudnya di sini , domain lyssa tak berbayar or tak di-renew-kan . Lyssa dah try cari pemilik yang mendaftar nama blog Lyssa tu akan tetapi malangnya tidak ku jumpa batang hidungnya . haha . Facebook dia dah diactive , try call nombor dia pun dah tak aktif , email dia pun dah tak berbalas . Serius Lyssa cakap time tu memang buntu and tak ketahuan hala and tak tahu dah nak buat apa . Macam-macam fikir time tu ... 

" Takkan la lepas ni aku bersara je dari jadi blogger " . haha . Boleh terfikir macam tu sekali woo . 

Lyssa ada mintak tolong beberapa blogger ni ... Ben Ashaari , Abg Zul Azizi , Kak Innanie Ariffin , Feroz Othman ...

Semua sekali sedikit sebanyak ada jugak yang tolong Lyssa settlekan masalah ni . Ben , sifu Lyssa tu pun ada jugak usahakan tapi lastly tak boleh jugak sebab bila email , pihak NetKL kata , walau macam mana pun , pemegang akaun tu jugak yang kena contact walau nak renew or apa-apa sekali pun . Err . 

Masa tu pulak memang orang yang mendaftar domain Lyssa tu tak muncul - muncul . Mulalah kebuntuanku semakin melanda .  Nasiblah ada Abg Zul Azizi ni bantu Lyssa settlekan semua sekali . Dia cari sampai dapat pemegang domain Lyssa tu . Sampaikan semua beliau uruskan . Sumpah , rasa terharu yang teramat sangat ! Umm . Beliau sanggup uruskan semua semata-mata nak tolong Lyssa . Berhubung dengan netKL, berhubung dengan pemegang domain tu . Sampaikan nak settingkan domain kat blog Lyssa ni pun beliau yang tolong buatkan tau . hikhik . *terharuuu* Terima kasih sangat2 ! 

Nak promote kejap ! Masuklah blog beliau , ada jual kucing yang comel- comel . Montel-Montel , gebu - gebu gitu weh ! SINI --->> http://mylovely-cats.blogspot.com/

Dan tak lupa juga thanks juga kepada pemilik blog hasrulhassan.com <--- (baca la!) yang sanguup buat entry mengenai apa yang dah terjadi pada blog Lyssa . Thanks ! At least orang tahu juga apa masalah blog Lyssa ni kan ? :p

Dan sekarang , blog Lyssa sudah direnewkan . And lepas ni dalam bulan 5 , insyaAllah domain www.lyssasecret.com tu akan dipindahmilikkan ke atas nama Lyssa Faizureen ! Yeahhhhh xD


Pengajarannya di sini : Bak kata Ben Ashaari , mereka yang nak buat giveaway dengan memberikan domain ni perlu tau prosedur yang betul . Pastikan hadiahnya tidak memudaratkan pemenangnya nanti. Kalau tak , jadi laa macam Lyssa ni haa ;p

hihi . Apa-apa pun , lepas ni korang boleh dah belek satu persatu TUTORIAL BLOG LYSSA ni kan ? Selamat menggodek-godek :p tata .
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

146 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Bella Cicak
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:12 PM delete

oo.. macam tu rupanya.. patutlaa cari2 tak ada.. ok3.. dah bole godek2 tuto awak dear.. ^_^

avatar
~IraNur~
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:13 PM delete

Wahhhh ! finally muncul pon xD

avatar
Nurrul
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:13 PM delete

aLHAMDulillah Kak Lyssa dapat ber blog semula...
*sekrang mmg ramai yg buat giveaway bagi domain percuma , kdg2 takut nak ikut juga.. Erm maklumlah tak ariff sgt bab ini..

[Btw akk tak ada tuto untuk pasang domain ke ? Teringin juga ada domain sendiri.. harap dapat bantu.. :) _please , buat muka comel]

avatar
February 27, 2013 at 10:14 PM delete

waa..blog kak lyssa dah ada..penat cari haritu..terkejut tgk dah takde

avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:14 PM delete

ALHAMDULILLAH..BOLE LA BERBLOG DGN SENANG HATI LEPAS NI..

avatar
February 27, 2013 at 10:14 PM delete

nasib dah boleh bukak :D rindu nak baca entry kak lyssa :3

avatar
February 27, 2013 at 10:15 PM delete

baca juga lah blog abang ben...yang blog lyssa tak boleh buka...apa pun semua dah settel..akak pun tak faham apa sebenarnya domain...hheeheh

avatar
Apahell?
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:16 PM delete

Alhamdulilah..bgs la,tumpang syuker dan bhgia.. :P

SINGGAH TAU: BELOG SAYER
SINGGAH : POHON TEDUHAN RASULLULAH, KINI TETAP SUBUR

avatar
Anis Farhana
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:16 PM delete

Terkejut tgk blog kak Lyssa xleh bukak . rupanya domain buat hal :o

avatar
@ShafyqOnlyy
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:17 PM delete

hello to penghuni blog ni ;D

avatar
February 27, 2013 at 10:17 PM delete

wah3.. ramai yang sayangkan kak lyssa.. :)

avatar
February 27, 2013 at 10:18 PM delete

waaa . selamat kembali berblogging :)

avatar
February 27, 2013 at 10:18 PM delete

alhamdulillah :) rindu kak lyssa :)

avatar
February 27, 2013 at 10:19 PM delete

arituh pon blog sy dah nk expired tp naseb bek smpt byr..hehe..neway..welcome back...

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:19 PM delete

ooo.. macam tu rupanya. hehe.

avatar
Mieza Suhaini
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:22 PM delete

huhuu, akhirnya boleh gak akses blog ni dengan jaya nya yahuu \OO/

avatar
Izzati
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:23 PM delete

patutla blog ni takleh buka

avatar
Cik Fie
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:23 PM delete

wah ! nasib baik dah ok :)

avatar
February 27, 2013 at 10:24 PM delete

wohohoho...leceh gak kalau mcm tu..tapi nasib baik dpt smula...

avatar
Fynaz Shamz
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:25 PM delete

owh.. mcm tu ceritanya .. huhu .. erm.. satu lg ape function domain tu :)

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:25 PM delete

Weii, lyssa dah kembali, lepas ni bleh tengok tuto lagilah..hehe.. :)

avatar
Diyan Hani
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:25 PM delete

Hai...yeah....boleh dah jengok blog dik lysaa...sernok2...

avatar
Nur Faie
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:25 PM delete

Seriously rasa pelik bila takdapat veiw blog kakLyssa hari tu . Sekarang dah boleh and yayyy ! ^ ^

avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:31 PM delete

Nasib baik blog Lyssa dah okay ^_^

avatar
Mohd Zuhri
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:31 PM delete

tahniah kak lyssa

lepas ni akak edit la blog jdi cun haah!

avatar
baby comel
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:32 PM delete

akhirnya lyssa kembali. syukur alhamdulillah. moga menjadi pengajaran kpd mereka yg lain.. Boleh lari laju lagi lah pasni ye lyssa =)

avatar
NuraisYah
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:35 PM delete

Waa . Rindu nye blog nie >.<
Ingat kan akak da betol2 bersara .

avatar
NuraisYah
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:35 PM delete

Waa . Rindu nye blog nie >.<
Ingat kan akak da betol2 bersara .

avatar
Mas Zull
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:37 PM delete

assalamualaikum lyssa....alhamdullilah dah kembali okay yer...;)

avatar
February 27, 2013 at 10:45 PM delete

Arituh sye nk tuto akk pnye lh plik ste dibuatnye..kluar bnde lain .. Erk ape nih..plik smacm laman wev dye..rupenye itulh citer dye

avatar
Iman Feeqry
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:51 PM delete

Kak Lysaa mcm mne nak wat button subcrice facebook kat blg mcm kat header kak lysaa tu

avatar
Iman Feeqry
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:52 PM delete

kak lysaa mcm mne nak wat subcrice button facebook mcm kat header kak lysaa tu ek

avatar
Mizs Noora
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:52 PM delete

lawa blog.... macam mana buat 2...ajar la....

avatar
Farah Ain
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:53 PM delete

ow..ptutlaa x dapat tgk akak pnye blog...huhu..rndulaa..

avatar
Qaseh Farra
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:53 PM delete

wahhh..tumpang happy untuk akk.. =)

avatar
Niena Reen
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:55 PM delete

tu lah pelik knp blog kak lyssa tak boleh bukak. tekan je link, tak keluar blog ni. wuwuwu.

avatar
nini
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:59 PM delete

banyak kali try nak masuk blog lyssa, tapi tak tembus...hehe.....finally.....welcome back....!!!! =D

avatar
February 27, 2013 at 10:59 PM delete

ALHAMDULILLAH .. boleh godek2 lg.. hee

avatar
iNILah SAyA
AUTHOR
February 27, 2013 at 11:04 PM delete

owh..ptt la cuba bukak byk kali pon xdapat..ingat bercuti sekejap..

avatar
iNILah SAyA
AUTHOR
February 27, 2013 at 11:04 PM delete

owh..ptt la cuba bukak byk kali pon xdapat..ingat bercuti sekejap..

avatar
cynta ieda
AUTHOR
February 27, 2013 at 11:14 PM delete

syukur arrdah dapat buka semula..sayang klu x dpt buka blog comel kamu ni..

avatar
February 27, 2013 at 11:15 PM delete

alhamdulillah.... Rindu nak bukak blog lyssa... hari tu terkejut sangat tekan link blog lyssa benda lain keluar... Ada juga post kat blog tntg lyssa...

http://farahsdiaryonline.blogspot.com/2013/02/kenapa-dengan-blog-lyssa-faizureen.html

avatar
Remy hazza
AUTHOR
February 27, 2013 at 11:20 PM delete

alhamdulillah....nasib baik dah ok lyssa......

avatar
Yan Ty
AUTHOR
February 27, 2013 at 11:27 PM delete

Alhamdulillah Lysaa..blog dh ok. Sorry hny mmpu tlg sikit je pun. Anyway selamat berblogging xmau pikiaq nk bersara naaa....tk cr.

avatar
wawa najwa
AUTHOR
February 27, 2013 at 11:32 PM delete

fuhhhhhhh . memang terkejut gila. ingat kene heck ke apa keee lah kan. hahha fuh selamat kembali

avatar
hasrul hassan
AUTHOR
February 27, 2013 at 11:44 PM delete

As-Salam. Satu pengajaran berguna buat semua .. ye tak? Terima kasih kerana sebuh nama Bro HH dalam entri ini.

Dan semoga kembali menyengat dengan lyssasecret

avatar
wawa najwa
AUTHOR
February 28, 2013 at 12:04 AM delete

xboleh nak tengok tuto. hahahaha

avatar
February 28, 2013 at 12:13 AM delete

patut la rasa tercari2. ingat kan tak dapat buka sebab under construction. nak deco2 blog ke. rupe2 nye~ ape2 pon, selamat kembali semula ke pangkuan warga blogger. adoyai~ kalau SY, resah gelisah la jawapnya.

avatar
February 28, 2013 at 12:21 AM delete

dah ok ke blog ni...tahniah ucapkan syukur ya..

avatar
LdyNisa
AUTHOR
February 28, 2013 at 12:35 AM delete

pfuuuhhhh nasib baik dah selesai. bahaya jugak ya hal domain ni.

avatar
Aina Areen
AUTHOR
February 28, 2013 at 12:55 AM delete

yeahhhh , kak lyssa dah kembali :D alhamdullilah :) hehee

avatar
Khalid Kyle
AUTHOR
February 28, 2013 at 1:32 AM delete

dAh pernah 3 kali mEnang hadiah domain satu pun saya x terima sbb tau mende mcm ni akan berlaku + nAk kene mula dari mula bila blog dAh tukar nama. even blog URL x berapa nk best.pasrah jelah .lama2 ok . btw . happy comeback Lyssa XD

avatar
tiga minit
AUTHOR
February 28, 2013 at 1:46 AM delete

Alhamdulilah...selamat kembali..atleast lepas ni dah ada pengalamna xda msalah lg kot...insyallah..teruskan usaha

avatar
NinaAz
AUTHOR
February 28, 2013 at 7:18 AM delete

Bahaya nihhh.. nina pun nk check jgklah. Kot dah expired. Huuuuu.

avatar
Mat Gebu
AUTHOR
February 28, 2013 at 8:10 AM delete

Alhamdulillah, pcm ada baca pasal ni kat blog BA dan HH, moga lepas ni takde apa2 masalah lagi...

avatar
Phat
AUTHOR
February 28, 2013 at 8:49 AM delete

selamat kembali kami sunyi tanpa mu lyssa cewah

avatar
February 28, 2013 at 8:55 AM delete

Welcome Lyssa! Rindu dengan Lyssa laa... :)

avatar
Anum Abdullah
AUTHOR
February 28, 2013 at 9:57 AM delete

Syukur lah blog lyssa dah ok..bolehlah jenguk-jengug kat blog lyssa selalu..

avatar
February 28, 2013 at 10:10 AM delete

bayangkan kalau domai Lyssa terkubur begitu sahaja... sayangnya... nasib baik dah kembali semula.. :)

avatar
NAL
AUTHOR
February 28, 2013 at 10:20 AM delete

Alhamdulillah...selesai jugak..

avatar
Rahmad Mat
AUTHOR
February 28, 2013 at 11:30 AM delete

ow..patutlah domain ni under nama org lain.. bila nak renew memang akan bermasalah..

avatar
February 28, 2013 at 11:31 AM delete

lllaaaaaaaa.. ptot la ary tu cari tutorial tak jumpeee..hehe

avatar
February 28, 2013 at 11:41 AM delete

Assalamualaikum Lyssa...

Terima kasih kerana sudi promote blog Zul & Azizi Boarding Pets...Terharu juga dengan entri..


Jadikan satu pengajaran untuk semua...Kena selidik dulu hadiah domain yang ditawarkan tu sebelum nak join...hu3


Anyway selamat kembali berblogging yer.. :-D

avatar
February 28, 2013 at 11:46 AM delete

mmg terkejut gak la.. smpai la terbaca kat blog hasrul tu... Alhamdulillah akhirnye kembali jugakkk....

avatar
Eraz Fadli
AUTHOR
February 28, 2013 at 11:55 AM delete

Semoga terus maju..

http://www.erazfadli.com/2013/02/al-kisahnya-lyssa-faizureen.html

avatar
February 28, 2013 at 11:56 AM delete

menariik artikelnya salam kenal yaaa :D

avatar
February 28, 2013 at 12:36 PM delete

Blog nya semanis senyum mu....hehe

avatar
February 28, 2013 at 1:57 PM delete

Alhamdulillah . dh okayy . lepas ni leh tgk tuto lagi . smoge lepas xade ape-2 yg mngganggu lagi . amin

avatar
Sukma Haron
AUTHOR
February 28, 2013 at 2:47 PM delete

alkisahnya.....baru tahu citer,,,

avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
February 28, 2013 at 2:54 PM delete

kakak lyssa.minta tolong datang sambil follow blog saya :) peace yo!
^-^

www.mylovelystorysecret.blogspot.com

avatar
Ema Blog
AUTHOR
February 28, 2013 at 3:10 PM delete

kena hati-hati..dan elert tarikh luput domain

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 28, 2013 at 3:18 PM delete

If you wish for to improve your know-how only keep visiting this web site and be updated
with the most recent news posted here.

Stop by my web page ... dedicated hosting reviews 2012

avatar
Kitty
AUTHOR
February 28, 2013 at 4:06 PM delete

Hi Lyssa, is this my first time commenting on your blog? Tak ingat.

Anyway, yup kalau nak buat domain giveaway kena tau selok belok domain management. Prosedur betul ialah sebulan ke tiga bulan sebelum domain expired, 'pemilik' iaitu orang yang register domain tu kena contact si pengguna domain jika dia ingin renew domain tu atau biarkan je expired. Kalau si pengguna nak renew, si 'pemilik' boleh transfer domain tu kepada si pengguna so pengguna now menjadi pemilik domain tu, ATAU domain tu boleh di renew oleh pemilik asal dan si pengguna cuma perlu bayar si pemilik.
Tapi dinasihatkan la supaya domain tu ditransfer kepada si pengguna sebab takut kes macam ni berlaku.

Cheers :)

avatar
Lica Shah
AUTHOR
February 28, 2013 at 5:04 PM delete

Patutlah tak leh nak buka..ingat PC Lica yg rosak..Btw alhamdulillah... teruskan ber bloging Lyssa..:)

avatar
Aimy podzi
AUTHOR
February 28, 2013 at 5:07 PM delete

Lyssa cmna nak buat link kalau kita buat entry pastu ada nama u ke .. link tu nak buat cmna ea ?

avatar
djdanchef
AUTHOR
February 28, 2013 at 5:42 PM delete

selamat dah kembali kepada asal "_

avatar
February 28, 2013 at 9:34 PM delete

patut la tgok tutor xdapt ritu.. ingat kena hack.. welcem back dear sweet

avatar
Aminin
AUTHOR
March 1, 2013 at 12:37 AM delete

Alhamdulillah,,, dah dapat balik Blog nie... :)

avatar
March 1, 2013 at 1:07 AM delete

wah selamat dah setel semuanya. patutla lyssa dh lama xupdate entry. skali bkak, eh npe expired. dh agak dah, ni mesti masalah domain lyssa.

avatar
March 1, 2013 at 11:02 AM delete

wah dugaan. huhu alhamdulillah :D hihi

avatar
Lyana's Page
AUTHOR
March 1, 2013 at 11:29 AM delete

alhamdulillah..semua dh kembali seprti sedia kala..slmt kmbali berblgging lyssa :)

avatar
Nur Irdina
AUTHOR
March 1, 2013 at 11:50 AM delete

ingatkan akak lyssa saja-saja nak tukar link blog... rupa-rupanya ada masalah heheh..

avatar
March 1, 2013 at 2:12 PM delete

miss lyssa, i've tagged you to my entry about "MOUSTACHE GIVEAWAY by Sweeties's Handmade" @ my entry:
blog.http://heysayyes.blogspot.com/2013/03/moustache-giveaway-by-sweetiess-handmade.html

avatar
March 1, 2013 at 2:20 PM delete

Alhamdulillah.. Now, dah boleh buka blog kak Lyssa macam biasa.

avatar
March 1, 2013 at 2:41 PM delete

Akak....kalau blog saya ni..mcm mane??? http://ummuaisyahismail.blogspot.com/
...dia dh gila lah..plzz..help me..:/

avatar
Atirah ★
AUTHOR
March 1, 2013 at 3:19 PM delete

ptut la bkk haritu xboleh. ingtkan internet umh sy tk okey. :)

avatar
tenku butang
AUTHOR
March 1, 2013 at 4:19 PM delete

hemm.. susah jugak bila jadi camni yea.. sib baik ada org bantu..

avatar
tenku butang
AUTHOR
March 1, 2013 at 4:19 PM delete

hemm.. susah jugak bila jadi camni yea.. sib baik ada org bantu..

avatar
Nisha Nisrina
AUTHOR
March 1, 2013 at 6:46 PM delete

Wah.. Syukur akhirnya blog awesome ni dpt dipulihkan >< hehehe Btw, Entry ni Khas untuk Kak Lyssa. Ada present tau ;)

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/03/special-untuk-kak-lyssa-faizureen.html

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
March 1, 2013 at 7:11 PM delete

ohh.. patutla blog sis tak dpt nk buka . sy fikirkan sis dh x blogging . huhu

avatar
fredd
AUTHOR
March 1, 2013 at 10:21 PM delete

ala ciannye..nasib baik dah OK

avatar
asma yaacob
AUTHOR
March 2, 2013 at 9:46 AM delete

akak , alhamdullilah btw boleh takk akak tolong asma :( asma ta boleh na masuk la blog kawan2 asma yang guna scm player :( xpasti napa .. setiap kali buka blog dorang , mesti akan naik scm player home ... :(

avatar
tomato cherry
AUTHOR
March 2, 2013 at 5:06 PM delete

promote blog kak usna same.he.please~ http://initomatocherry.blogspot.com/

avatar
sa mic
AUTHOR
March 2, 2013 at 5:24 PM delete

yeaaaay! kak lyssa dah berblog balik dah, hehe terkejut den

avatar
ain syafiqah
AUTHOR
March 3, 2013 at 10:37 AM delete

kak lyssa,macam mana nak susun kategori macam kak lyssa buat?tolong ye !

avatar
Nasuha
AUTHOR
March 3, 2013 at 7:48 PM delete

Patutulh bukk blog akk, asyik tak dapat.

avatar
Nasuha
AUTHOR
March 3, 2013 at 7:49 PM delete

Apa makanan kegemaran kkk? Jom sertai segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
March 3, 2013 at 8:22 PM delete

jom join lyssa http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

avatar
Nur Husna
AUTHOR
March 3, 2013 at 10:20 PM delete

Comel kak Lyssa tersenyum tu.. Huhu.. Happy nyer lpas blog dh boleh bukak.. Saya pon happy.. Nk minx tlng kak lyssa ckit.. Sya nk tanyer, kenapa gmbar Assalamualaikum kat blog saya tu tak sama ngan orng lain?? Blog saya dia punya background tak transparent bila masuk kat blog saya.. Kak Lyssa boleh tlng tak??

avatar
selipar putih
AUTHOR
March 3, 2013 at 10:46 PM delete

yeah dah okey..lepasni dah oleh update macam biasa..

avatar
beckhrooy
AUTHOR
March 4, 2013 at 12:02 AM delete

boleh tahu siapa yang buat giveaway tu x? kalau x keberatan hehe

avatar
deno
AUTHOR
March 4, 2013 at 12:17 AM delete

syukurlah lyssa... deno pun berdebar sekali.. alhamdulillah... hepi blogging lyssa :)

avatar
Khai AngeL
AUTHOR
March 4, 2013 at 9:38 AM delete

:D Singgah utk senyum ^_^

avatar
March 4, 2013 at 2:02 PM delete

nice post :D salam kenal yaaaa

avatar
March 4, 2013 at 2:51 PM delete

singgah sini...baca apa dah jadi dengan lyssa..ok ...dah faham..
Insaallah kalu ader masa terluang datang tgk lyssa k...
Kalau lyssa free visit sata pulak yer...

mselim3

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
March 4, 2013 at 6:28 PM delete

Tahniah , cik Lyssa ! Untong ada orang nk tolong . Akhirnya ! Dapat singgah semula belog peberet akuuuuuu !! Haha xP

avatar
March 4, 2013 at 10:25 PM delete

Salam, Kak Lyssa. Terima kasih sangat untuk semua tutorial yang Kak Lyssa bagi. Semuanya menjadi adik buat. Adik kagum dengan kakak. Thanks, kak! :)

avatar
Faridzuan
AUTHOR
March 4, 2013 at 11:38 PM delete

Syukurlah blognya dah kembali pulih. Nampaknya hero-hero blogger Malaysia sungguh bermurah hati tolong akak Lyssa. Boleh jadi calon-calon suami ni, hehehe. :)

avatar
Roslan Putra
AUTHOR
March 5, 2013 at 11:35 AM delete

dapat laa belajar benda baru.... org lain pun dapat ambil iktibar.... teruskan cik lyssa jgn putus asa...

avatar
1D =]
AUTHOR
March 5, 2013 at 3:25 PM delete

kak lyssa, saya sbnrnya nk mintak tolong drpd kak lisa. saya punye blog pun ade mproblem jugak! kalo nk tukar background je, tak boleh! FED UP lah... harap kak lyssa dpt bantu .. terima kasih..

ahakhaks.blogspot.com

avatar
itu Akhil
AUTHOR
March 5, 2013 at 9:51 PM delete

pngajaran berguna utk semua..
all d best lyssa!

avatar
March 6, 2013 at 1:00 PM delete

Alhamdulillah dah ok....

avatar
March 6, 2013 at 1:52 PM delete

kak lisa boleh ajar tk macam mana nak letak assalamulaikum setiap new pos?

avatar
Ana admi
AUTHOR
March 6, 2013 at 7:09 PM delete

Gigih betul cari owner asal domain ya.

avatar
Siti
AUTHOR
March 6, 2013 at 8:24 PM delete

fuhh nsb baik kan.

avatar
Bayu Setia
AUTHOR
March 6, 2013 at 9:10 PM delete

Alhamdulillah lah sis Lyssa hehe

avatar
anys
AUTHOR
March 7, 2013 at 9:46 PM delete

Jom join giveaway!
http://myartcrafting.blogspot.com/2013/02/newbie-giveaway.html

avatar
March 8, 2013 at 4:34 PM delete

dan saya pilih untuk tukar domain
ahsfantasy24.com kepada cikguayu.my :)

avatar
Ana Myhusna
AUTHOR
March 9, 2013 at 1:39 PM delete

HAI KAK LYSSA.. INI SATU PERMINTAAN DARI SAYA.. MACAM MANA KAK LYSSA LETAK LAGU DALAM BLOG KAK LYSSA TU? KAK LYSSA CUMA PRNAH BUAT TUTO PASAL NK LETAK LAGU JEA.. TPI SAYA NK TANYA MACAM MANA KAK LYSSA BUAT LAGU KAK LYSSA TU JADI MACAM TU?

avatar
Cik Que
AUTHOR
March 10, 2013 at 11:07 AM delete

ptt la saye tak dapat rujuk tuto hari tu..ingtkan saye punye lptop ade mslh..=D

avatar
March 10, 2013 at 2:12 PM delete

patutlah tak boleh nak buka... sedih tau... huuuuu rindu kt lyssa... hewhewhew

avatar
Ieyza Afieyna
AUTHOR
March 10, 2013 at 3:12 PM delete

patut la.. tapi kenapa skrg lyssa xupdate plak ?

avatar
Nini Mohd
AUTHOR
March 10, 2013 at 10:09 PM delete

alhamdulillah. dah ok dah.
nasib baik dpt jumpa pemegang domain tu, kan.
lepasni dah blh daftar atas nama lyssa sendiri, dah takde masalah lg la kan. ;)

http://ninimohd.blogspot.com

avatar
March 10, 2013 at 10:10 PM delete

untunglh dh boleh bblog... :-)

avatar
Ainin
AUTHOR
March 10, 2013 at 11:16 PM delete

Kita buka pon takleh ritu . Nasib baik ea blog kak lisa kembali pulih :)

avatar
Remy hazza
AUTHOR
March 18, 2013 at 9:54 AM delete

alhamdulillah..... lyssa dah kembali ceria......

avatar
Raihana Husni
AUTHOR
March 27, 2013 at 10:10 AM delete

Syukur alhandullilah...

avatar
Tasneem
AUTHOR
March 29, 2013 at 9:38 AM delete

assalamualaikum. hye hye. tasnim mai terjah dekat empunya belog tomey ni. hmm ape ape pun tasnim mengalu alukan kedatangan blogger blogger ke belog tasnim eh :)pastu kalau rajin leave comment same okey.

avatar
NJihe.am
AUTHOR
March 29, 2013 at 4:07 PM delete

Salam kak lyssa. Baru ingat nak cuba giveaway yg beri free domain. Lepas ni beli domain sendirilah lagi selamat.;-)

avatar
CIK i l y
AUTHOR
April 9, 2013 at 5:46 PM delete

baru baca ni.. hehe bw~ eh eh.. cmne eh nak buat domain sendiri :)

avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
August 19, 2013 at 5:10 PM delete

tahniah lah tu kak lyssa

avatar
Jun Alya
AUTHOR
September 4, 2013 at 1:35 PM delete

assalamualaikum Lyssa, cute blog. Selalu singgah sini nak tgok toturial. Thanks for all tuto.. anyway, feel free follow me dear, i'm new blogger.. www.junalya.blogspot.com ^^

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 16, 2013 at 2:32 PM delete

Alhamdullilah. Comel tengok akak senyum. :)

avatar

Google+ Followers