Banyak Betul Ek ? o.O

17/02/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


hehe . hai awak semua . Masih ingat lagi tak entry yang ini ? --->> Pergh !!

Ingat kan ?  Di mana entry yang isi nya ZERO dan semata-mata nak mintak cadangan dan pendapat korang mengenai apa yang perlu Lyssa updatekan dalam blog ni kan ?

Actually , saja je Lyssa nak tengok idea-idea beras daripada korang tu . Bila Lyssa belek balik komen-komen dari entry tu , "Banyak Betul Ek ?" Sampai pening nak pilih yang mana satu yang terbaik . ekeke . 





Ada yang suruh Lyssa update pasal Lyssa study kat mana lah , kehidupuan sebagai seorang student lah , update lagi tutorial-tutorial blog lah , update pasal tips cinta lagi lah , buat segmen lah ,  update pasal boy Lyssa lah .. (masa bila pulak aku ada boy ? -.-") umm . Macam -macam . Memang banyak idea yang terkeluar dari kotak hati pembaca blog ni . Terharu dan teruja sangat . Terima kasih ek .

Bila dah banyak idea , banyak lah pulak rasanya nak pilihkan ? Dan semakin banyak dan bertambah pening la kan . haha . Tapi , tak mengapa , Lyssa akan cuba sedaya upaya Lyssa untuk update blog dari masa ke masa .

Cuma Lyssa bukannya Lyssa yang dulu lagi di mana 24 jam mengadap laptop and update blog blog blog . Lyssa sekarang busy mengadap buku je haaa . haha . 

Akan sambung cerita tu pada entry yang akan datang . Chill . K , byee :p


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

39 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Miss Sue
AUTHOR
February 17, 2013 at 10:23 AM delete

PATOT la lama menyepi lyssa ! ;D update gambar banyak2, tak taip entry pun takpe, janji nak tengok gambar..hiks ! <3

avatar
FathinAmirahh
AUTHOR
February 17, 2013 at 10:29 AM delete

ngehngeh , orang first komen , bangga ni ! . ekekeke

avatar
Puteri Afiqah
AUTHOR
February 17, 2013 at 10:32 AM delete

keep updating kak lyssa... :)
selamat menghadap buku.. hihi ^^

*kucing kak lyssa apa khabar ?

avatar
February 17, 2013 at 10:35 AM delete

lisa bljaq kat mn skang?? share la..done follow :)
follow farisya balik yer :)

avatar
Cik Fie
AUTHOR
February 17, 2013 at 10:41 AM delete

haha . tak sabo2 nak tunggu entri akan datang XD

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
February 17, 2013 at 10:48 AM delete

take your time lyssa :)

avatar
gigiAriEma
AUTHOR
February 17, 2013 at 11:06 AM delete

sama ar kita x de msa nk hdp time ari blo ni. tp cuba cri idea. hehe :)

avatar
ANa Ahmad
AUTHOR
February 17, 2013 at 11:15 AM delete

hohoho dah jadi ulat buku dia sekarang ni hihi ^^

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 17, 2013 at 11:49 AM delete

its okey..wat yang termampu k.study lagi penting.good luck.

avatar
Nurazlan Azmi
AUTHOR
February 17, 2013 at 11:52 AM delete

suspen jer lyssa ni...rindu nak baca entry lyssa

avatar
February 17, 2013 at 11:53 AM delete

oke la klu camtu...study2..:)

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
February 17, 2013 at 11:58 AM delete

Assalammualaikum lyssa..focus pada study ok..untuk masa depan bukan untuk diri sendiri malahan untuk insan2 sekeiling kamu :)

avatar
February 17, 2013 at 12:18 PM delete

uhm, buat lah tutorial lagi kak lyssa? buat je apa-apa pun

avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
February 17, 2013 at 12:55 PM delete

BUAT ENTRY APA2 PUN,KAK BUI AKAN BACA..HEHE..KDG2 WALAU X DROP KOMEN TP KAK BUI BACA TAWW..^_^

avatar
Remy hazza
AUTHOR
February 17, 2013 at 1:14 PM delete

all the best lyssa.....remy akan sentiasa nantikan update2 terbaru......dari lyssa...

avatar
MANZARINA
AUTHOR
February 17, 2013 at 1:21 PM delete

nak jadi pengomen pertama....hehehe.... salam singgah yer...

avatar
February 17, 2013 at 1:28 PM delete

ya . saya yg nak suggest tajuk kat lyssa pun x jd sbb ramai dah suggest . ngeee^^

avatar
ZWAN SABRI
AUTHOR
February 17, 2013 at 1:39 PM delete

Lyssa cantik.. saya nak Lyssa kongsikan rahsia kecantikan.. HEHE

avatar
wawa najwa
AUTHOR
February 17, 2013 at 1:54 PM delete

sentiasa tungguuuuuuuu ~ heeeeheeeeeee !

avatar
Cik Arina
AUTHOR
February 17, 2013 at 2:43 PM delete

gud luck la ek sis hehe :p

avatar
AimitoSehah
AUTHOR
February 17, 2013 at 4:29 PM delete

kak lyssa , jom join segmen nie ? Hope akak support rakan blogger akak . :D Thanks .
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

avatar
Dunia Wilma
AUTHOR
February 17, 2013 at 5:52 PM delete

Takpa Lyssa...
Dahulukan study tu dulu...
Study smart k :-)

avatar
Myself
AUTHOR
February 17, 2013 at 6:05 PM delete

comel nyer blog kak lyssa.. jeles cikit.. huhu

avatar
Kaki Kencing
AUTHOR
February 17, 2013 at 8:05 PM delete

rajinnye dye ngadap buku..
nk jd dokter ke?
hihi

avatar
Niena Reen
AUTHOR
February 17, 2013 at 9:11 PM delete

wah rindu entry kak lyssa.

avatar
AmyZana
AUTHOR
February 18, 2013 at 12:47 AM delete

Kita pun dah tak seaktif dulu meng-update blog. Tapi tak jugak membaca buku -____________-

avatar
Hanida Moss
AUTHOR
February 18, 2013 at 9:50 AM delete

update lah cepat adik lyssa oi. akak ni baru follow awk, kira baru laa kan. :p

avatar
inche hlovate
AUTHOR
February 18, 2013 at 1:47 PM delete

first time singgah sini..sat na baca entry lain2 plak

avatar
February 18, 2013 at 2:04 PM delete

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

avatar
AienHaslinda
AUTHOR
February 18, 2013 at 7:44 PM delete

dah follow lyssa :) .. nice tuto lyssa .. hehe ^^ ~

follow balik yea :D ~ http://aienhaslinda95.blogspot.com

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
February 22, 2013 at 9:13 PM delete

alooo.. sabar menunggu entri sis :) hiihi

avatar
Atirah ★
AUTHOR
March 1, 2013 at 3:27 PM delete

kak study kt mne erk? gitau la. hehe ^^

avatar
TanpaNamaDer
AUTHOR
March 15, 2013 at 3:48 PM delete

dah smbg study .. busy melanda hehe

avatar
CIK i l y
AUTHOR
April 9, 2013 at 6:09 PM delete

tetiba nak baca entri2 kamu *saya baru tahu ini belog* hehe ! *ye lah sgt kan.. hehe !*

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers