Mencari Masa ..

11/03/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Mencari masa .. Mungkin tajuk yang Lyssa kemukakan ni sesuai kot dengan isi yang akan Lyssa sampaikan lepas ni . uhuk uhuk . 

Ye . Korang pun mesti dah tahu kan apa yang Lyssa nak sampaikan ni ? A'aah . Mencari masa yang sesuai untuk meng-hapdet blog yang kudus lagi naif ini . Blog yang sudah lama terbiar tanpa entry entry yang mantap menyebabkan ramai yang tertanya-tanya , blog lyssa ada masalah lagi ke ? Kenapa blog tak berupdate-update ?

Sebab tu lah Lyssa buatkan entry ni untuk korang tahu bahawa sekarang ni Lyssa sedang "mencari masa" yang sesuai untuk Lyssa muntahkan segalanya dalam entry ni . 

Ye . Lyssa akui . Sekarang , hubungan Lyssa dengan BLOG dah semakin renggang dah . Tak macam dulu . Ke mana-mana berkepit bersama , tidur bersama-sama , peluk cium bersama , makan aiskrim pun bersama . eh ! Dia lah kekasih hati Lyssa . Tapi kini hubungan kami semakin renggang dan hampir nak clash dah disebabkan "masa"  . Masa memang amat mencemburui kitorang . Banyak lyssa abiskan masa dengan benda lain sehingga mengabaikan kekasih hati tercinta tersayang semualah . 

Tapi hari ini disebabkan rindu yang teramat sangat , ku gagahkan jua untuk menaip walaupun hanya seketika waktu . Wah , gituu ! haha .

Banyak masa Lyssa habiskan bersama kawan-kawan baru , buku-buku setebal 3 inchi ,  makanan-makanan yang baru kutemui , sehingga blog pun jarang dikecapi ! Pergh . Dah macam sasterawan negara pulak bunyik ayatku ini . haha . 

Laptop ni pun jarang dah didekati disebabkan tahap kemalasan untuk mengusungnya ke mana saje ku pergi . haha . dan ku mengharap sangat bahawa kamu semua mengerti ..

Sekian ...
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

83 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Phat
AUTHOR
March 11, 2013 at 12:22 PM delete

busy betul si budak lyssa skang ni

avatar
March 11, 2013 at 12:26 PM delete

salam perkenalan...nice blog!
jemput singgah ke blog & like page sy juga..

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

avatar
Mas Zull
AUTHOR
March 11, 2013 at 12:32 PM delete

assalamualaikum Lyssa...mama doakan semoga Lyssa ada masa nanti yer...:)

avatar
March 11, 2013 at 12:33 PM delete

me follower baru yg rajin singgah.. update lah pape pon ikut hati anda... :)

avatar
March 11, 2013 at 1:02 PM delete

mohon lyssa buat tutorial. lamanya xupdate.

bagi la tips pasal komli. hehe

##Pemikiran Berahi Anonymous - BANkami

avatar
ieta
AUTHOR
March 11, 2013 at 1:03 PM delete

Tahniah dah kembali. Akak ternanti-nati entri terkini cik @Lyssa Faizureen

avatar
Zulfahmi
AUTHOR
March 11, 2013 at 1:08 PM delete

Bukan senang nak jaga blog... Kena selalu ada idea dan masa...

avatar
March 11, 2013 at 1:32 PM delete

xpe lyssa, take ur time key?? ena pun sekarang dah kureng dgn blog... bila cuti je ade masa...

avatar
March 11, 2013 at 1:56 PM delete

Hahaha KAk LISa sangup cari masa nak online blog hebat betullah

avatar
March 11, 2013 at 3:06 PM delete

xpe,kalau ada masa update yer lysa :))
jarang update xpe,asalkan isi entry best2..hehe :D

avatar
deno
AUTHOR
March 11, 2013 at 4:18 PM delete

takpe lisa... pentingkan yg mana penting dulu ya :)

avatar
chinta
AUTHOR
March 11, 2013 at 4:24 PM delete

xpe....yg penting kejer impian...hehe..

avatar
Shakira Pathi
AUTHOR
March 11, 2013 at 4:37 PM delete

daku mengerti lyssa hehe :)

avatar
March 11, 2013 at 5:11 PM delete

PRE-LOVED BOOKSTORE.. DAPATKAN BUKU-BUKU BAHASA INGGERIS POPULAR DI SINI...


http://bangibookseller.blogspot.com/

avatar
TanpaNamaDer
AUTHOR
March 11, 2013 at 5:47 PM delete

peluk cium bersama blog hehe

avatar
baby comel
AUTHOR
March 11, 2013 at 9:38 PM delete

Xpelah lyssa, dulukan mana yg penting. Akak pun skg ni tgh berperang dgn masa jgk. Kerja yang tak sudah2.. Banyakkan bersabar ye

avatar
Mizz fletcher
AUTHOR
March 11, 2013 at 10:51 PM delete

oww ,, biasalah tu lyssa kalau da bergelar student ,, mmg sibuk dengan tugasan seharian .. assignment yg dberi lec pun mmg sgt mmerlukan masa tuk siapkan ..

avatar
Mohd Zuhri
AUTHOR
March 12, 2013 at 12:54 AM delete

hahaha ..

akak tuka template baru

nice ayat !

avatar
Ummi Iman
AUTHOR
March 12, 2013 at 1:01 AM delete

Mmg masa tu susah juga bila kita nak cari :) lps ni boleh update mengenai ilmu baru lyssa ;) dan juga makanan yg boleh sebabkan blog terabai ;) akak gurau je :)

avatar
March 12, 2013 at 11:32 AM delete

rindu entry2 kak lyssa hehe saya faham (,:

avatar
Dkna Abza
AUTHOR
March 12, 2013 at 12:04 PM delete

dunia seorang pelajar :)

avatar
EMIRNA SALINA
AUTHOR
March 12, 2013 at 3:41 PM delete

dah de lagu err.. :p (^_^v) yooee peace

avatar
March 13, 2013 at 12:08 AM delete

aloo , kesian nye .. tape tape , nanti ada jugak masa bercinta dengan encik blog nie :)

avatar
semutsengal
AUTHOR
March 13, 2013 at 2:00 AM delete

eh mcmana cium blog ? ce ajar ce ajarr!!

avatar
March 13, 2013 at 12:32 PM delete

biasakan diri lah ye, kt miit nih mmg cmnih.. lacturer nye rajin bg assigment. ahhahaa

avatar
Cik Fie
AUTHOR
March 13, 2013 at 1:13 PM delete

owh . xpe . kalau ada masa , update la banyak2 . haha :)

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
March 13, 2013 at 3:30 PM delete

teruskan menaip kak lyssa ! ^^

avatar
Nana Liena
AUTHOR
March 13, 2013 at 4:52 PM delete

itu la dulu pelik jgak kenapa tak dapat masuk blog..huhu..nasib baik skrg domain name tu dah settlekan..hehe.. tak apa..busy2 sekarg..senang kemudian.. :)

avatar
LILY
AUTHOR
March 13, 2013 at 9:17 PM delete

Harap lyssa reply this comment.i need help.saya dah lama tak bukak blog.so,tulisan widget saya jd semua caps lock.i need tutorial.berejam dah try betulkan tak dapat jugak.tolongggggggg,pleaseeee

avatar
LILY
AUTHOR
March 13, 2013 at 9:20 PM delete

Harap lyssaa reply my comment.i need help about my blog.tulisan gadget/widget tu jadi semua huruf besar.mcm mana tak nak bg huruf besar?dah berejam cuba betulkan tak dapat jugak :( please i need tutorial

avatar
Afiq
AUTHOR
March 14, 2013 at 6:48 PM delete

wah mesti sebok bila dah masuk dunia U ni

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
March 14, 2013 at 9:02 PM delete

rindu ngan post sis lyssaa.....

avatar
Leia Rahman
AUTHOR
March 15, 2013 at 12:54 PM delete

Di fahami tu kak lisa. Saya pun macam tu gak. Takde masa nak update and takde mood HAHAHAHA kena tunggu mase yang sesuai dan comfortable HAHAHAHA if nak update awal ni.. konfom ada benda yang masuk dipikiran ni, nak risau buat benda ni, buat tu... tak sabar lak nak semester break... and luangkan masa dengan novel2... wheeee~ ^_^

avatar
Anonymous
AUTHOR
March 15, 2013 at 2:30 PM delete

Hey I know this is off topic but I was wondering if you
knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my
newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Here is my web site :: vexxhost evaluations

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
March 15, 2013 at 4:18 PM delete

takpe lyssa. blaja lagi penting.

avatar
March 15, 2013 at 5:00 PM delete

Tahniah kak Lyssa dah masuk U hehe..

avatar
Ana Myhusna
AUTHOR
March 15, 2013 at 9:43 PM delete

Hello! Wlcm visit this entry! http://ana-myhusna-life.blogspot.com/2013/03/promote-blog.html

avatar
siti hadijah
AUTHOR
March 16, 2013 at 12:46 PM delete

salam perkenalan...saya baru nak berjinak ngn blog...kalo sudi lawatlah blog saya eh...tq

avatar
ryha ieyha
AUTHOR
March 16, 2013 at 5:40 PM delete

SALAm perkenalan lyssa,, sy budak bru dlm dunia blogger,, come ,, look my blog,, n follow me pliz,,
k bye,, ur blog very nice,,

avatar
ryha ieyha
AUTHOR
March 16, 2013 at 5:40 PM delete

SALAm perkenalan lyssa,, sy budak bru dlm dunia blogger,, come ,, look my blog,, n follow me pliz,,
k bye,, ur blog very nice,,

avatar
ryha ieyha
AUTHOR
March 16, 2013 at 5:40 PM delete

SALAm perkenalan lyssa,, sy budak bru dlm dunia blogger,, come ,, look my blog,, n follow me pliz,,
k bye,, ur blog very nice,,

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
March 16, 2013 at 6:42 PM delete

alaaa . kak Lyss dh sibok . Masa oh masa ! apa guna kau mencemburui cik Lyssa comel dan blognya yang femes gitu ?? uhuuuu :'(

avatar
Ahmad Rifa'i
AUTHOR
March 17, 2013 at 12:12 AM delete

Dah follow dan kelebek dah artikel - artikel dalam blog ni .. Best .. Kalau Tak
keberatan follow la ak balik http://ahmadrifaiii.blogspot.com .. :D

avatar
tirahzairi
AUTHOR
March 17, 2013 at 12:18 AM delete

ada masa, update la yer dik

avatar
March 17, 2013 at 1:30 AM delete

lyssa, i miss u. bila nak update entry lagi yunk :)

avatar
March 17, 2013 at 7:06 PM delete

I FOLLOW YOUR BLOG,YOU FOLLOW ME BACK OK?

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
March 17, 2013 at 8:43 PM delete

kak Lyssa dh bertambah busy sekarang ..

avatar
Remy hazza
AUTHOR
March 18, 2013 at 9:50 AM delete

lyssa busy...remy pun sama...dah lama tak kesini...... hu3

avatar
March 18, 2013 at 5:03 PM delete

Assalammualaikum,jemputlah singgah ke blog Butik Shawlicious kami ada menjual beberapa pakaian Muslimah seperti tudung shawl juga beg laptop tudung bawal dan banyak lagi..:) ini linknya >> http://butikshawlicious.blogspot.com Terima kasih ya!..

avatar
March 18, 2013 at 10:32 PM delete

Best la kak Lyssa!Btw kak Lyssa,kebanyakkan tutorial kak Lyssa untuk template eh?Blogskins tak de ke? :(

avatar
boni kacak
AUTHOR
March 19, 2013 at 3:05 AM delete

tak apalah lyssa.. dulukan dahulu yang mana penting tau.. hehe.

avatar
fizafantagirO
AUTHOR
March 19, 2013 at 8:59 AM delete

betul! kdg2 bila ada masa, idea pulak tak de, bila idea membuak2, masa pulak tak ada :p

avatar
March 19, 2013 at 8:58 PM delete

tudia bz gila dah tu lyssa.. rindu lyssa mohon update satu lagi entry baru. plesss :P

avatar
nini
AUTHOR
March 19, 2013 at 9:51 PM delete

bz betul lysa sekarang yer...betullah dah lama tak nampak lyssa...hehe

avatar
Yan Ty
AUTHOR
March 20, 2013 at 9:31 AM delete

keep up date when u are free jgn abaikan ur studies.

Nice meeting u at ASTRO the other day.

avatar
March 21, 2013 at 6:02 AM delete

Rindu nak baca post Lyssa :)

avatar
March 21, 2013 at 6:03 AM delete

Rindu nak baca post Lyssa :)

avatar
Daeng Selili
AUTHOR
March 21, 2013 at 1:55 PM delete

update la selalu..bro suke celoteh kamu yang bersahaja tu...haha...regard~ Jejaka Muka Koyak

avatar
March 21, 2013 at 4:59 PM delete

xper buat mana yang penting dulu kan..sebagai student mmg banyak komitmen lain..

mselim3

avatar
wirdina
AUTHOR
March 21, 2013 at 8:53 PM delete

Assalamualaikum...

Nice blog...
Please visit Wirdina online store, this is a place for you to shop hijabs and clothes. This is a great place to make your choice.

Follow back :)
http://wirdinaa.blogspot.com/

avatar
Aan Shared
AUTHOR
March 24, 2013 at 7:03 AM delete

wah, nemu blognyo budag mlsye..hohoho

avatar
nur
AUTHOR
March 24, 2013 at 9:25 PM delete

bizi betul tu.. apa2 pun utamakan yang utama ye lyssa.

nur dari ALL IN ONE

avatar
CIK i l y
AUTHOR
March 25, 2013 at 2:45 AM delete

jom carik masa tu sama2.. hehe ! gudluck in your life with buku-2 eh . :) wait for uy new tutor :)

avatar
March 26, 2013 at 11:53 AM delete

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

avatar
ZARS SHOP
AUTHOR
March 26, 2013 at 8:31 PM delete

Assalamualaikum Lyssa! Really need your help to support and promote this online boutique http://zarsshop.blogspot.com/ . Thanks for helping! :)

avatar
March 26, 2013 at 11:53 PM delete

update guna smartphone pon boleh dik ;)
WaneyZainuddin.com

avatar
Raihana Husni
AUTHOR
March 27, 2013 at 10:05 AM delete

Lyssa pun busy ke? Saya lagi teruk. 1 bulan 1 entry. Teruknya lahai. bulan ni takda entry. tahap kemalasan yang teramat :p

avatar
March 27, 2013 at 11:54 AM delete

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

avatar
March 27, 2013 at 1:04 PM delete

Akak lyssa knape Linkwithin x berfungsi ?

avatar
March 27, 2013 at 4:26 PM delete

Hai lyssa...
Fida here..thanks for yr info about toturial blog..byk membantu. nice and great.. i byk blajar dr toturial u. Anyway we can be friend right!.Need yr favor..pls like our fb Meta Luxury Bridal & Corporate Event..and our blog metaluxurysb.blogspot.com..

Fida.

avatar
Anonymous
AUTHOR
March 28, 2013 at 6:58 AM delete

I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or
did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I'm looking to create my own blog and would like to find out where u got this from. appreciate it

My website punbb-hosting.com

avatar
Fendy
AUTHOR
March 28, 2013 at 7:13 AM delete

student kan...biasa la...

avatar
CrystalFM
AUTHOR
March 28, 2013 at 8:39 AM delete

salam pade tuan tanah , ade kah anda berminat untuk melatak kn html player radi crystafm . kalu mannhu boleh letak kt block atau kt web site anda sila pm saya di email putrahantuputrahantu@gmail.com

avatar
March 28, 2013 at 8:15 PM delete

memang dah nampak..lyssa sudah jarang update blog sekarang...jemput singgah..

http://danyliana.blogspot.com

avatar
SyieraDahhari
AUTHOR
March 29, 2013 at 4:23 AM delete

waalaikumsalam (menjawab salam lyssa)
same la kite pun lyssa, renggang sangat dengan blog, tapi baru je dirapatkan tadi, jemput le lawat entri baru , entri promosi :
Ingin cantik & sihat macam Hanez Suraya ? Dapatkan AuraWhite dengan : RM 150 + FREE SHAKER + FREE 3D WHITENING MASK + *FREE GIFT SET(boleh pilih set) + FREE POS .
SET A : DETOX PATCH SLIM (GOLD) + GOLD LIP MASK
SET B : DETOX PATCH SLIM (GOLD) + CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK
SET C : GOLD LIP MASK + CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK
untuk lebih lanjut : http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/03/demam-aura-white-harga-promosi-cepat.html

avatar
Anonymous
AUTHOR
April 14, 2013 at 3:51 PM delete

BESTLAH TAJUK MASA NI NNTI I LIKE OK.PEACE :)

avatar
Ahmad Rifa'i
AUTHOR
May 5, 2013 at 10:33 AM delete

Follow me ya :) ahmadrifaiii.blogspot.com

avatar
July 4, 2013 at 3:58 PM delete

dah tahu dh. sebab lama xnmpak update entry baru =)

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 28, 2013 at 6:08 PM delete

My forum here http://meroscape.com pls do visit

avatar

Google+ Followers