Home
tutorial
Tips-Tips

26 April 2013

Ke Mana Lyssa Menghilang ?

26/04/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Waa  . Serius ! Lama nya tak menaip kat blog ni . Terasa kekok jari jemari . Weh weh , rindu kat korang la . Rindu sangat kat pembaca-pembaca blog LyssaSecret ni . Agak-agak ada ke yang baca entri kali ni ek ? Ke semua pembaca pun dah lari ? haha . 

Dan disebabkan ramai yang tanya Lyssa kenapa blog tak berupdate , meh nak cerita .
Lyssa nak cerita dari mula sampai habis . Hope korang baca lah ye . haha . 

Ok . Kalau korang nak tahu , Lyssa sekarang kan dah jadi student . Memang ramai pun dah tahu kan ? Tapi ramai yang tak tahu Lyssa study kat mana . Nak gitau ke tak nak ek ? err.
Pada mulanya memang rasa tak nak bagitau pun . haha . Tapi lama-lama rasa macam nak je story kat korang semua . Oh ya !

Now , Lyssa study di Universiti Kuala Lumpur , UniKL , Malaysian Institute of Information Technology (MIIT). Agak-agak ada ke yang pernah dengar U ni ek ? haha . Dan Lyssa ambil kos IT which in Information Technology . Dah nak habis Sem baru Lyssa nak story kat korang kan ? alaa . sorry la . haha . 

Next two week , dah mula dah final exam . So , diz week is a study week . So , dalam kesempatan ini , Lyssa balik kampung halaman setelah 2 bulan tak balik . Last balik pun masa cuti raya China hari tu . Tu yang sekarang perasaan nak update tu membuak-buak sebab sekarang lah masanya untuk Lyssa ceritakan semua nya . 

Lyssa tahu , blog Lyssa dah diabaikan . Last update pun , 3 minggu lepas kan ? And dah lama Lysa tak godek coding and buat tutorial . Ergh . Rasa dah lupa dah semua benda-benda tu . Lyssa nak minta maaf kat korang yang ada tanya apa-apa soalan , tapi Lyssa tak jawab . Bukan Lyssa tak nak jawab , maybe disebabkan kebusy-an yang melampau , tu yang Lyssa tak sempat nak reply . Sorry again .

And kalau korang nak tahu , so far , memang best lah study kat tempat Lyssa study sekarang nih . Universiti tu terletak di Jalan Sultan Ismail , Kuala Lumpur . UniKl ni memang ada banyak cawangan . Boleh dikatakan , setiap negeri ada . Tapi tak semua . Setiap UniKL dah ditetapkan kos nya . Contoh macam UniKL kat tempat Lyssa ni , dia banyak kos yang melibatkan IT . Nama pun MIIT kan kan ?

Walaupun 1 bangunan yang tinggi , which is 31 tingkat , tapi kemudahan yang disediakan bagi Lyssa memang puas lah . Tak ada pun yang Lyssa rasa kureng . Semua complete . Apa yang best nya , kampus ni dikelilingi dengan kedai makan ! haha . Berderet kedai makan kat kampus ni .  Tu yang best . "Saya kan kuat makan !" Memang syok la dok kat kampus tu 24 jam . Duit pun habis kat makanan je . haha . 

Bagi kos yang Lyssa ambil tak de la ramai mana pun . Ada la lebih kurang dalam 25 orang untuk Sem ni . Tapi antara semua tu , Lyssa paling rapat dengan 3 orang je . Which is RasNakisa , Solehah and Ezmie . Kitorang dah boleh dianggap macam BFF lah . 24 jam berkepit je 4 orang ke mana-mana pun . haha . 


 

 

Kalau nak tengok banyak lagi gambar2 Lyssa and kawan2 Lyssa boleh je tengok kat #instagram Lyssa . Alang-alang tu , follow lah terus ek ! haha . --->> @LyssaFaizureen


Setiap masalah yang kitorang hadapi , masing-masing saling bantu-membantu . Susah senang , pasti bersama . And kitorang dah berjanji nak graduate sama-sama nanti . huhu .InsyaAllah . 

Sebenarnya banyak lagi nak Lyssa ceritakan kat korang . Tapi rasanya  , takat tu je kot yang korang perlu tahu dulu . Nanti Lyssa sambung lagi . haha . *Nak pergi peluk cium kucing kesayangan Lyssa jap .  TATA =) hehe . 




158 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Ferdaus Mohd Othman said...

area tu kan memang banyak tempat makan :D !

Mohd Zuhri said...

lama btul lyssa menghilang...

akhirnya ada jgk entry bru yeehoo!

NuRuL AtiQAh said...

Akhirnya tahu juge kemana kak lyssa menghilang , hehe . gud luck for final exam kak ! ^,^

NinaAz said...

Good luck for your final k

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

waa.. bestnya kak lyssa. goodluck! all the best!!

Mademoiselle♥ said...

hye lyssa.. lame x hupdate eh.. ehhe
kite dh satu bngunan dh ni.. bile nk jumpe? hehee ;)

Mionica Pic said...

Ouh ptot lha..huhu rndu kak lisa post blog..hee

Cik Fie said...

comel la gambar kak lyssa :)

ainira zurain :* said...

oh . patut la kaklyssa dahlama takupdate blog :* btw , follow la adik kat twitter = @NurainiraZurain

ainira zurain :* said...

oh . patut la kaklyssa dahlama takupdate blog :* btw , follow la adik kat twitter = @NurainiraZurain

Cik Honney said...

IT....ehh samalah kte lysaa..but i'm in networking..
http://www.wadahberbicara.my/2013/02/hanya-rm-150-anda-mampu-kelihatan.html

Izzah Azizah said...

panjang umur lyssa =) baru petang tadi dalam hati terpikir2 kenapa lyssa tak update blog. Hihi

Kathy Rbain said...

GUDLUCK SIS......

Nurainira Zurain said...

oh . patutla dahlama kaklyssa takupdae blog :3 btw , follow laa adik kattwitter = @NurainiraZurain

sarjan azhar said...

alamak rindunya kat owner ... semoga berjaya :D

Zabel Iqbal Bin Zainon said...

MIIT - Malaysian Institute of Information Technology.
bukan Malaysian In Information Technology.. aiyakk!

Princess Syazliyana said...

rinduu blog akk hehe

Zabel Iqbal Bin Zainon said...

MIIT - Malaysian Institute of Information Technology.
bukan Malaysian In Information Technology.. aiyakk!

Mysara Ab Rahman said...

akhirnya..dh tau lyssa study kat ne..hee

Nurfara Hani said...

patot la blog ni sunyi je. gud luck 4 final exam ni lyssa.

Rozuan Ismail said...

somelnya berkain batik gittew

nadia said...

Selama ni tertanya-tanya kat mana lyssa sambung study. Finally, u tell us the secret... hehe

sakinah said...

lama gila blog akak menyepi dan akhrnya... haha

Iha Zaliza said...

Oooo kat UniKL ke.. haa memang rindu dgn cik Lyssa.. lama dah tak gurau senda kat twitter, hehe..
#kirim salam kat Ezmie pliz! :p

Mas Zull said...

assalamualaikum Lyssa...patutla lama menghilangnya...selamat mengulangkaji yer...:)

Carlos Santiago said...

gudluck lyssa

leyla nurjatiey said...

welcome back kak lyssa..
good luck for your final exam..

jm said...

salam. lyssa. saya org baru kat sini. apa pun saya lyssa berjaya dalam apa jua...

luqman zakaria said...

welcome back lyssa..heheh

chinta said...

do the bess lisa

Nana Liena said...

yg penting study diutamakan.hehe.. patut la ambil bidang it..memang minat ea?? hehe..all the best lisa. :)

Ummi Iman said...

Good luck lyssa. Mmg byk kedai mkn area tu.. depan u tu kedai mkn kak Mah tomyam kan? ;)

siti said...

Wah!Rindu dgn kak lyssa.Akhirnya update jgl! hehe,goodluck dgn study and goodluck dengan exam yooo ^_^V

Miss Xyz said...

Ohh abang saya pun UniKl cuma lpdia lain bukan MIIT tapi MIAT. Untuk helikopter semua tula. So, all the best, gunbattee!

Nur Zahirah said...

Blog kak lyssa berhabuk sudah sbb lama tak update haha

Kisah Si Dairy said...

menghilang untuk sesuatu yang berguna takpe dik...
teruskan usaha untuk mencapai kejayaan ye...wish u luck

combi said...

dkt da ng combi tu .. hehehe

Anis Hayati said...

finally, kak lyssa update jgk
dh lme saya tunggu entri dr kak lyssa :)) good luck utk exam kak lyssa

Kay Lya said...

gudluck final lyssa! eh3 kat penang ke?jom jumpa.ekeke

Nabila Izzati said...

update jugak akhirnya !~
Gud luck sys for finak :))

Ema Rie said...

salam singgah...



jom joint giveaway... https://www.facebook.com/MummyMa.DaddyRie.Shine



http://emashaklee.blogspot.com/



tq...

zainatul abu bakar said...

Hai lyssa! gudluck ye for ur final exam :)

perempuankampungmoden.blogspot.com

Effa Nadia said...

lamanya sis menghilang.. update jugak akhirnya.. hhaaha ! :D

Solehah Shamsuddin said...

belajar elok2 ye lyssa.

Bahrain Ramlan said...

ALL THES BEST!...

MalaysiaWAP Crews said...

welcome to the IT Club :-)

Zieyzie Ilisha said...

wah..kak lyssa...Zieyzie pun akan ke unikl juga bulan 6 ni....walaupun unikl di kulim ni pon ada tp oleh kerana minat Zieyzie mnx at perak sbb dia ada bidang kejururawatan farmasi dan fisioterapi....ad g kot kos len tp yg zieyzie ingt yg tu jerlah sbb zieyzie minx hak 2 tp yg dptnya jururawat...:)

salam,
Zieyzie ilisha
http://zieyarilanakilisha.blogspot.com

Aliff Haikal said...

wah kak lyssa kat Unikl laaaa ! heheheee

Haruno Hana 하나 said...

UniKL MIIT la untung, City Campus kat tengah bandar.. hehe ^^
akak! saya bakal amik degree kat UniKL MESTECH.. hehe.. baru abis foundation kat KMKN :))

infoahmadi.com said...

hallo saya Blogger dari Indonesia, saya ingin bertukar link BLog dengan Blog anda.
Silahkan pasang dahuulu link saya di blog anda www.infoahmadi.com

nanti akan saya pasang kembali

Nana Farinaa said...

waa... goodluck ye kak lyssa :D

MasDiey said...

oh...dh smbung study rupanya..baru thu..unikl nie dulu sy pon dpt tawarn jg. tp x gy...huhuhu...kalo x, dpt dh jumpa kak lyssa..

Christey said...

http://missnorey.blogspot.com/2013/04/my-favorite-blog-of-all-time.html

Fendy said...

skrg lyssa dah tau mcm mane student life kan? susah nk update blog..benda sama berlaku kat sy taun lepas...

Naimah Ima said...

lama jugak tunggu adik lyssa post kat blog nie..gudluck in your study..May Allah bless you~

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Norhaizam Mustaffa said...

Rindu Kak Lyssa :p hehe

Norhaizam Mustaffa said...

Rindu Kak Lyssa :p hehe

fizafantagirO said...

oooo..tak de la jauh sgt ngan Putrajya :) Lyssaa, jom keluar minum .hiksss

Anonymous said...


[url=bhagavadgita.ru/bhagavad_gita_kamenskaya_manziarli_14.htm]Гита, глава 14, в переводе А. А. Каменской[/url]

Dkna Abza said...

lepas ni bz bekerja lak :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Melastik Bintang said...

owh student UniKL..ehehe baru tau..

Aminin said...

Assalamualaikum dari Aminin [dot] My

Jadi student UniKL... boleh laa jumpa nanti..hahaha

ziela zizie said...

nanti nak upgrade blog baru laa..mcm2 bole dpat kt blog Lyssa nie..tq for your information...:)

Murni Afiqah said...

Salam =) Jom join segmen 1st saya =)

http://duniaitusfera.blogspot.com/2013/05/nak-aku-klik-iklan-korang.html

Nur Aina Syafiqah said...

Tag : http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-blogger-tegar-by-ina.html

Maisarah Izenswee said...

Kak Lyssa blog akak makin tak sweet la...kalau xde iklan banyak2 mesti nmpk ceria..

Nyamuk Terbang said...

stdy unikl ker?stdy rerajin yer makcik

Ieta Mat Saad said...

kalo jadi student mmg jarang sekali dapat update entri setiap hari. Sama lah kita... :)

NNR said...

Goodluck for your final exam. :)

Aina Sofea said...

rindu akak :) bila teringat akak , saya fikir , "kak lyssa da sibok . maklumlah dah bergelar student" . nevermind , i'm understand ^_^ goodluck , sis ! go go , go lyssa !

Raudzah Zahari said...

Area tu memang best..last time suka pergi kat kak mah Tomyam...

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

CIK i l y said...

tu diaaa.. baru nampak entry diaa.. lama betul hilang...

btw, gud luck exam ! wish u oll the best ! :))

EMIRNA SALINA said...

assamekom kak lyssa. . saya nak buat anak panah untuk posting lama. . tapi saye x mau camane nak buat! boleh tak kak lyssa tunjukkan ! dengan senang hati, saya dah tinggal kan 1 comment. . TQ , , I LUVE YU BLOG, , and pemiliknya :P ;)

Ella Suhaila said...

ADAKAH LYYSA YANG BUAT SEMUA INI ????? !!!!!!!


http://dramaticyang.blogspot.com/2013/05/korang-perasan-tak.html

#Miss_SHINee_ SHAWOLS :) said...

hello . im the new followers. like k.lyssa punye music box . lagu MYMY plak tu.

boni kacak said...

mohon lyssa buat tutorial tau.. coding baru blogger sekarang ni amat memeningkan kepala.. hampir2 muntah hijau+biru saya dengan coding2 tu

Syafiq Muhammad said...

ga again . let's join --> http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/

FITRAH JAMIL said...

lama tak baca kt blog kak lyssa

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

QasehnyaRania said...

good luck dik ;)

ciksu hari2 lalu situ.. hihi

QasehnyaRania said...

yg penting jaga diri ye di tempat orang ;)

Anonymous said...

Please let me know if you're looking for a writer for your blog. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like to write some content for
your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested.
Cheers!

Feel free to surf to my web-site; Rvtl Anti Aging Solutions

Anonymous said...

Lyssa kita ambil kos yang sama! IT ! :D

iu-hazirah said...

salam perkenalan
done follow

Anonymous said...

I want to start a blog. How do I get free web site traffic?
[url=http://bonus365de.blogspot.com/]bet365[/url] [url=http://bonus365hu.blogspot.com/]bet365[/url]
[url=http://winwett.com/]bwin bonus[/url] [url=http://bonus365hu.blogspot.com/]bet365[/url]

Bella Cicak said...

ooo.. patotlaa cik lyssa kite nie hilang.. btw.. good luck for exam yup..^_^

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Berita Aktual said...

Veri good your blog. Thanks

cqin razak said...

kak lysa cmne aka ilang kan komen form kat page :) gud luck tw exam

A D I A said...

ye kat area situ ada gerai nasi lemak sedapp

Betty's shop said...

Ouh...patut la sis

http://bettyonlinemall.blogspot.com

Naimi Amiesya said...

Hye .. maaf mengganggu .. awak telah ditag oleh saya didalam

http://niechy26.blogspot.com/2013/05/game-blogger-challange.html

hasyimahshe said...

amboi...berkain batik...comeiii!

Anonymous said...

It's really a nice and useful piece of information. I am glad that you shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

my webpage; Internet Money Path Review

zulhilmi tempoyak said...

skrg hilang lg.. hehe

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

CIK i l y said...

Salam ! saya datang ~:)

bleh mintak tolong x.. like gambar kt bawah ni.. tq so much !

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458144687607714&set=a.444036535685196.1073741829.442947302460786&type=1&ref=nf

Idilia said...

assalamualaikum, sy peniaga . jom tengok2 tudung dan shawl , berminat boleh pilih , :) http://sukasukidee.blogspot.com/2013/05/bawal-and-shawl-tibal-baru.html

Qeela Aini said...

Hi Lyssa :)

Jemput singgah & follow back my blog ye? https://ourrandomrainbow.blogspot.com

bru lg join blogger sekalian. sape2 nk follow i'll follow back don't worry. thanks! :)

ejulz said...

gud luck.. :)

muja said...

wah,, lyssa.. kat unikl,, adik muja pun akan ke sana,, tapi kt perak,, nursing :D

Kerry Othman | Oh Pelik said...

Moga sukses selalu dalam bidang yg diceburi.

HAFIZ HASSAN said...

hai... lawa blog awak pink je kan??
saya da follow.. awak silalah follow saya.. saya baru lagi dalam blogger ni... thank..

getandroidupdates.blogspot.com

Nys Anis said...

beshnya 31tingkat.. leh exercise selalu . ehehe

Sunah Sakura said...

senyap terus ni lyssa...da 3 minggu da ni...tengah final exam ye...all the best...

Sharidawati Shahrudin said...

oh exam ye..takpe buat yg priority tu dulu ye.... dah abih exam boleh enjoy!

AZ Craft Creations said...

Hai.. jom tempah kraf felt dengan harga yang MURAH.. tempahan borong dapat harga diskaun..

http://azcreations11.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/AZ-Craft-Creations/109353639269048

Thank you.. =)

farah.fauzi said...

Farah pon student UniKL jugak..just laen cawangan..farah kat ipoh, Royal College of Medicine Perak (RCMP).. :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

laaa baru tahu lyssa belajar kat uniKL... apapun, all the best ye lyssa!

SC said...

Salam kwn2, jom join GA Contes SC. Hadiah menarik utk dimenangi!

Muhammad Rafik Bakhtshiren said...

SERIUS, Fik mmg tak nak bukak blog Lyssa,,,, sebab cemburu... iri, mcm mna Lyssa boleh topppp....... alih2... tpandang kat blog Ben Ashari, 2 minggu lepas ( update dri Lyssa Faizureen)....
tgerak jugak nak tgok post kali ni....
BTW, nice post, selamat maju jaya,..... alhamdulillah, bsyukur pada rahmatNya

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Anonymous said...

Thank you for sharing your info. I really appreciate
your efforts and I will be waiting for your next write ups thank you once again.


Here is my web site :: easy money online

Shakirah Rosli said...

wah dah nak habis study. Saya pulak akan buat foundation kat Unikl MFI bulan julai ni ^^

Mi Sun Lee said...

Hi hello~ 안녕하세요^^ we sell handmade jewelries~ pls visit us at fifteenpril~~
http://fifteenpril.blogspot.com/

sakuraariela said...

Assalamualaikum... hai awk... sy suka baca blog awk... nice and keep it update... ^_^

#blogwalking....

Materazi Muhd said...

Good luck in your study

Adyana Hudsan Fylow said...

lawaa laaa kak lyssa .mind follow back dyanasan-budakbosan.blogspot.com

fifteen pril said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade jewelries~
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://fifteenpril.blogspot.com/
http://twinscraftlife.blogspot.com

ct@m@n@qieem said...

hai...
http://ctamanaqim.blogspot.com/

MaYa MustWany said...

hilang untuk yang lebih penting..xpe..nnti de masa ..cuti sem leh back lik.. kan

sue said...

salam. lyssa, lyssa g UniKL gak ke? sem ke brape? intake bile? akk pun study situ gak...

Syaz Blackrose said...

patutlah lama tak nampak update lyssa.. good luck for your study.

Duniainter.Net said...

Thanks share mas gan

Askrie Hishamuddin said...

Lahhhh, unikl miit je ke? I unikl business school kat kg. baru je. Tapi, selalu training dance kat lobby Unikl Miit. haha. Keciknya duniaaaa.. Lyssa dip or bachelor?

Muhammad Afinii said...

UNIKL..tau sangat..blakang rumah je..hehe..dekat ngan restoran laman aiman and resotran dulang..:-)

Muhammad Afinii said...

UNIKL...tau sangat...blakang rumah je..hehe..dekat ngan restoran laman aiman and restoran dulang...:-)

Qristallove Souti said...

Nice blog.. mind view my blog k.. :)

Hannani :) said...

salam akak :) Nak tanya , cam mana nak follow orang eh ?

Mama Murai said...

okey penjelasan yang boleh diterima :) tapi lepas habis periksa, jangan lupa update blog ek..

Hanis Hannani Bt . Shamsul Kamal :) said...

akak , kenapa semua tuturiol yang akak bagi semua tak boleh guna kat blog saya ?

ekin schmidt said...

uniKL rupanya . stdy leklok!

btw, please report this grop and cek ad x gambar2 korg dlm page group fb ni .
cek n report taw. bg delete page tu

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/jangan-post-gambar-lawa-kat-tempat-awam.html

tq!

ryha ieyha said...

assalam lyssa,, rindu lyssa,, ingatnye hilang ke mana,, btw,, lyssa bleh tak lyssa masuk ryha kat dlm group extream group? mohon pliz,, tq,

AZ Collection said...

Salam.. Nk cari tudung AKEL utk raya xlama lg? =) Jom beli tudung serendah RM19 kat sini......

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002
Jangan lupa LIKE ye..

Thanks.. <3

Qristallove Souti said...

Blog walking... jom singgah my blog... :)

khasiat daun sirsak said...

semangat ajja kaa...

One Stop Centre Shop said...

Jom tgk casing yg unique and rare kat sini:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.208128792668585.1073741864.185623804919084&type=3

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Blogger! Jom join ni.. hadiah RM800 menanti anda!

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

Adi Zhaf said...

muncul pun die =)

Shiro Usagi said...

done follow here :) follback laa

EAT,MAKE,READ said...

hmmm sedap lagu kpop ni kak Lagu A pink kan kan? hihihi... MYMY tajuknya seriously memang sedap lagu dia dengan blog akak yang comel lote nie ... Selamat berkenalan kak :)

Cahaya Kesempurnaan said...

salam perkenalan..done follow u..follow me back http://nukilancintapurple.blogspot.com/

Purnama Malam said...

Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

Nuffnanger Malaysia

Realiti dan Fiksyen



Ain Dzaya said...

zeriously lyssa napak chubby tau!

berry said...

Tahniah la dik, dah masuk U study leklok ye.. by the way Saya Aza ada menjual teh daun belalai gajah dimana daun ini boleh mengubati pelbagai jenis kanser. Selain dari itu teh mother wort merawat haid tidak menentu, menopouse, merawat wanita selepas bersalin , merawat strok dan sebgainya. Teh horny goat weed memberi kesan yang menyerupai testosteron, meningkatkan keinginan terhadap aktiviti seks dengan meningkatkan penghasilan sperma dan merangsang kepekaan sistem saraf. Kalau puan berminat puan boleh email kan pada saya lamila67@gmail.com atau Puan boleh Inbox kan di facebook page saya https://www.facebook.com/indahkshop?ref=hl TQ.

Solehah Shamsuddin said...

rindu kat lyssa. lyssa,cepat update blog

♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ said...

wahh . gud luck kak lyssa :)

Wani Sakri said...

all the best cutie!

Jadikan famili anda FAMILI FANTASTIK!!

farmiey haniera said...

gud luck ye =)

Karimah Imah said...

owh kak lyssa study...
camna result final exam.. excellent x ?? :-)

Nur Zahirah said...

wah kak lyssa :)

Nuha Sofiyya said...

alynn_lynn said...

ikmal hafiz said...

blog lyssa ni cantik la...macam tuan empunye blog ni...kalau ade mase datang la blog saye di http://ikmalhafiz.blogspot.com
....sekian terime kaseh...^^v

Panda Biru said...

Perggghhh. Dapat kawan baru bestlah. Tak sabar nak masuk universiti.

Agus Gunjam said...

thanks for sharing.

mbalelo.com | gunjam.net | lowongan kerja terbaru | citoko 88 | download wallpapers hd social bookmark indonesia