Ke Mana Lyssa Menghilang ?

26/04/2013

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Waa  . Serius ! Lama nya tak menaip kat blog ni . Terasa kekok jari jemari . Weh weh , rindu kat korang la . Rindu sangat kat pembaca-pembaca blog LyssaSecret ni . Agak-agak ada ke yang baca entri kali ni ek ? Ke semua pembaca pun dah lari ? haha . 

Dan disebabkan ramai yang tanya Lyssa kenapa blog tak berupdate , meh nak cerita .
Lyssa nak cerita dari mula sampai habis . Hope korang baca lah ye . haha . 

Ok . Kalau korang nak tahu , Lyssa sekarang kan dah jadi student . Memang ramai pun dah tahu kan ? Tapi ramai yang tak tahu Lyssa study kat mana . Nak gitau ke tak nak ek ? err.
Pada mulanya memang rasa tak nak bagitau pun . haha . Tapi lama-lama rasa macam nak je story kat korang semua . Oh ya !

Now , Lyssa study di Universiti Kuala Lumpur , UniKL , Malaysian Institute of Information Technology (MIIT). Agak-agak ada ke yang pernah dengar U ni ek ? haha . Dan Lyssa ambil kos IT which in Information Technology . Dah nak habis Sem baru Lyssa nak story kat korang kan ? alaa . sorry la . haha . 

Next two week , dah mula dah final exam . So , diz week is a study week . So , dalam kesempatan ini , Lyssa balik kampung halaman setelah 2 bulan tak balik . Last balik pun masa cuti raya China hari tu . Tu yang sekarang perasaan nak update tu membuak-buak sebab sekarang lah masanya untuk Lyssa ceritakan semua nya . 

Lyssa tahu , blog Lyssa dah diabaikan . Last update pun , 3 minggu lepas kan ? And dah lama Lysa tak godek coding and buat tutorial . Ergh . Rasa dah lupa dah semua benda-benda tu . Lyssa nak minta maaf kat korang yang ada tanya apa-apa soalan , tapi Lyssa tak jawab . Bukan Lyssa tak nak jawab , maybe disebabkan kebusy-an yang melampau , tu yang Lyssa tak sempat nak reply . Sorry again .

And kalau korang nak tahu , so far , memang best lah study kat tempat Lyssa study sekarang nih . Universiti tu terletak di Jalan Sultan Ismail , Kuala Lumpur . UniKl ni memang ada banyak cawangan . Boleh dikatakan , setiap negeri ada . Tapi tak semua . Setiap UniKL dah ditetapkan kos nya . Contoh macam UniKL kat tempat Lyssa ni , dia banyak kos yang melibatkan IT . Nama pun MIIT kan kan ?

Walaupun 1 bangunan yang tinggi , which is 31 tingkat , tapi kemudahan yang disediakan bagi Lyssa memang puas lah . Tak ada pun yang Lyssa rasa kureng . Semua complete . Apa yang best nya , kampus ni dikelilingi dengan kedai makan ! haha . Berderet kedai makan kat kampus ni .  Tu yang best . "Saya kan kuat makan !" Memang syok la dok kat kampus tu 24 jam . Duit pun habis kat makanan je . haha . 

Bagi kos yang Lyssa ambil tak de la ramai mana pun . Ada la lebih kurang dalam 25 orang untuk Sem ni . Tapi antara semua tu , Lyssa paling rapat dengan 3 orang je . Which is RasNakisa , Solehah and Ezmie . Kitorang dah boleh dianggap macam BFF lah . 24 jam berkepit je 4 orang ke mana-mana pun . haha . 


 

 

Kalau nak tengok banyak lagi gambar2 Lyssa and kawan2 Lyssa boleh je tengok kat #instagram Lyssa . Alang-alang tu , follow lah terus ek ! haha . --->> @LyssaFaizureen


Setiap masalah yang kitorang hadapi , masing-masing saling bantu-membantu . Susah senang , pasti bersama . And kitorang dah berjanji nak graduate sama-sama nanti . huhu .InsyaAllah . 

Sebenarnya banyak lagi nak Lyssa ceritakan kat korang . Tapi rasanya  , takat tu je kot yang korang perlu tahu dulu . Nanti Lyssa sambung lagi . haha . *Nak pergi peluk cium kucing kesayangan Lyssa jap .  TATA =) hehe . 



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

162 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
April 26, 2013 at 10:16 PM delete

area tu kan memang banyak tempat makan :D !

Reply
avatar
Mohd Zuhri
AUTHOR
April 26, 2013 at 10:18 PM delete

lama btul lyssa menghilang...

akhirnya ada jgk entry bru yeehoo!

Reply
avatar
NuRuL AtiQAh
AUTHOR
April 26, 2013 at 10:18 PM delete

Akhirnya tahu juge kemana kak lyssa menghilang , hehe . gud luck for final exam kak ! ^,^

Reply
avatar
NinaAz
AUTHOR
April 26, 2013 at 10:19 PM delete

Good luck for your final k

Reply
avatar
April 26, 2013 at 10:19 PM delete

waa.. bestnya kak lyssa. goodluck! all the best!!

Reply
avatar
April 26, 2013 at 10:20 PM delete

hye lyssa.. lame x hupdate eh.. ehhe
kite dh satu bngunan dh ni.. bile nk jumpe? hehee ;)

Reply
avatar
Mionica Pic
AUTHOR
April 26, 2013 at 10:24 PM delete

Ouh ptot lha..huhu rndu kak lisa post blog..hee

Reply
avatar
Cik Fie
AUTHOR
April 26, 2013 at 10:26 PM delete

comel la gambar kak lyssa :)

Reply
avatar
April 26, 2013 at 10:29 PM delete

oh . patut la kaklyssa dahlama takupdate blog :* btw , follow la adik kat twitter = @NurainiraZurain

Reply
avatar
April 26, 2013 at 10:29 PM delete

oh . patut la kaklyssa dahlama takupdate blog :* btw , follow la adik kat twitter = @NurainiraZurain

Reply
avatar
Cik Honney
AUTHOR
April 26, 2013 at 10:29 PM delete

IT....ehh samalah kte lysaa..but i'm in networking..
http://www.wadahberbicara.my/2013/02/hanya-rm-150-anda-mampu-kelihatan.html

Reply
avatar
Izzah Azizah
AUTHOR
April 26, 2013 at 10:30 PM delete

panjang umur lyssa =) baru petang tadi dalam hati terpikir2 kenapa lyssa tak update blog. Hihi

Reply
avatar
April 26, 2013 at 10:32 PM delete

oh . patutla dahlama kaklyssa takupdae blog :3 btw , follow laa adik kattwitter = @NurainiraZurain

Reply
avatar
sarjan azhar
AUTHOR
April 26, 2013 at 10:32 PM delete

alamak rindunya kat owner ... semoga berjaya :D

Reply
avatar
April 26, 2013 at 10:33 PM delete

MIIT - Malaysian Institute of Information Technology.
bukan Malaysian In Information Technology.. aiyakk!

Reply
avatar
April 26, 2013 at 10:33 PM delete

MIIT - Malaysian Institute of Information Technology.
bukan Malaysian In Information Technology.. aiyakk!

Reply
avatar
April 26, 2013 at 10:34 PM delete

akhirnya..dh tau lyssa study kat ne..hee

Reply
avatar
Nurfara Hani
AUTHOR
April 26, 2013 at 10:36 PM delete

patot la blog ni sunyi je. gud luck 4 final exam ni lyssa.

Reply
avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
April 26, 2013 at 10:45 PM delete

somelnya berkain batik gittew

Reply
avatar
nadia
AUTHOR
April 26, 2013 at 10:54 PM delete

Selama ni tertanya-tanya kat mana lyssa sambung study. Finally, u tell us the secret... hehe

Reply
avatar
sakinah
AUTHOR
April 26, 2013 at 11:00 PM delete

lama gila blog akak menyepi dan akhrnya... haha

Reply
avatar
Iha Zaliza
AUTHOR
April 26, 2013 at 11:23 PM delete

Oooo kat UniKL ke.. haa memang rindu dgn cik Lyssa.. lama dah tak gurau senda kat twitter, hehe..
#kirim salam kat Ezmie pliz! :p

Reply
avatar
Mas Zull
AUTHOR
April 26, 2013 at 11:24 PM delete

assalamualaikum Lyssa...patutla lama menghilangnya...selamat mengulangkaji yer...:)

Reply
avatar
April 26, 2013 at 11:35 PM delete

welcome back kak lyssa..
good luck for your final exam..

Reply
avatar
jm
AUTHOR
April 26, 2013 at 11:50 PM delete

salam. lyssa. saya org baru kat sini. apa pun saya lyssa berjaya dalam apa jua...

Reply
avatar
April 27, 2013 at 1:05 AM delete

welcome back lyssa..heheh

Reply
avatar
Nana Liena
AUTHOR
April 27, 2013 at 4:16 AM delete

yg penting study diutamakan.hehe.. patut la ambil bidang it..memang minat ea?? hehe..all the best lisa. :)

Reply
avatar
Ummi Iman
AUTHOR
April 27, 2013 at 5:01 AM delete

Good luck lyssa. Mmg byk kedai mkn area tu.. depan u tu kedai mkn kak Mah tomyam kan? ;)

Reply
avatar
siti
AUTHOR
April 27, 2013 at 5:29 AM delete

Wah!Rindu dgn kak lyssa.Akhirnya update jgl! hehe,goodluck dgn study and goodluck dengan exam yooo ^_^V

Reply
avatar
Miss Xyz
AUTHOR
April 27, 2013 at 6:17 AM delete

Ohh abang saya pun UniKl cuma lpdia lain bukan MIIT tapi MIAT. Untuk helikopter semua tula. So, all the best, gunbattee!

Reply
avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
April 27, 2013 at 7:27 AM delete

Blog kak lyssa berhabuk sudah sbb lama tak update haha

Reply
avatar
April 27, 2013 at 8:02 AM delete

menghilang untuk sesuatu yang berguna takpe dik...
teruskan usaha untuk mencapai kejayaan ye...wish u luck

Reply
avatar
combi
AUTHOR
April 27, 2013 at 8:20 AM delete

dkt da ng combi tu .. hehehe

Reply
avatar
Anis Hayati
AUTHOR
April 27, 2013 at 9:45 AM delete

finally, kak lyssa update jgk
dh lme saya tunggu entri dr kak lyssa :)) good luck utk exam kak lyssa

Reply
avatar
Kay Lya
AUTHOR
April 27, 2013 at 10:42 AM delete

gudluck final lyssa! eh3 kat penang ke?jom jumpa.ekeke

Reply
avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
April 27, 2013 at 2:30 PM delete

update jugak akhirnya !~
Gud luck sys for finak :))

Reply
avatar
April 27, 2013 at 9:00 PM delete

Hai lyssa! gudluck ye for ur final exam :)

perempuankampungmoden.blogspot.com

Reply
avatar
Effa Nadia
AUTHOR
April 27, 2013 at 9:28 PM delete

lamanya sis menghilang.. update jugak akhirnya.. hhaaha ! :D

Reply
avatar
April 28, 2013 at 1:24 AM delete

welcome to the IT Club :-)

Reply
avatar
April 28, 2013 at 1:32 AM delete

wah..kak lyssa...Zieyzie pun akan ke unikl juga bulan 6 ni....walaupun unikl di kulim ni pon ada tp oleh kerana minat Zieyzie mnx at perak sbb dia ada bidang kejururawatan farmasi dan fisioterapi....ad g kot kos len tp yg zieyzie ingt yg tu jerlah sbb zieyzie minx hak 2 tp yg dptnya jururawat...:)

salam,
Zieyzie ilisha
http://zieyarilanakilisha.blogspot.com

Reply
avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
April 28, 2013 at 4:01 AM delete

wah kak lyssa kat Unikl laaaa ! heheheee

Reply
avatar
April 28, 2013 at 9:09 AM delete

UniKL MIIT la untung, City Campus kat tengah bandar.. hehe ^^
akak! saya bakal amik degree kat UniKL MESTECH.. hehe.. baru abis foundation kat KMKN :))

Reply
avatar
April 28, 2013 at 9:27 AM delete

hallo saya Blogger dari Indonesia, saya ingin bertukar link BLog dengan Blog anda.
Silahkan pasang dahuulu link saya di blog anda www.infoahmadi.com

nanti akan saya pasang kembali

Reply
avatar
Nana Farinaa
AUTHOR
April 28, 2013 at 10:19 AM delete

waa... goodluck ye kak lyssa :D

Reply
avatar
MasDiey
AUTHOR
April 28, 2013 at 1:10 PM delete

oh...dh smbung study rupanya..baru thu..unikl nie dulu sy pon dpt tawarn jg. tp x gy...huhuhu...kalo x, dpt dh jumpa kak lyssa..

Reply
avatar
Christey
AUTHOR
April 28, 2013 at 2:26 PM delete

http://missnorey.blogspot.com/2013/04/my-favorite-blog-of-all-time.html

Reply
avatar
Fendy
AUTHOR
April 29, 2013 at 12:10 AM delete

skrg lyssa dah tau mcm mane student life kan? susah nk update blog..benda sama berlaku kat sy taun lepas...

Reply
avatar
Naimah Ima
AUTHOR
April 29, 2013 at 8:17 AM delete

lama jugak tunggu adik lyssa post kat blog nie..gudluck in your study..May Allah bless you~

Reply
avatar
April 29, 2013 at 12:19 PM delete

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
April 29, 2013 at 2:07 PM delete

oooo..tak de la jauh sgt ngan Putrajya :) Lyssaa, jom keluar minum .hiksss

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
April 30, 2013 at 5:09 AM delete


[url=bhagavadgita.ru/bhagavad_gita_kamenskaya_manziarli_14.htm]Гита, глава 14, в переводе А. А. Каменской[/url]

Reply
avatar
Dkna Abza
AUTHOR
April 30, 2013 at 10:57 AM delete

lepas ni bz bekerja lak :)

Reply
avatar
April 30, 2013 at 11:59 AM delete

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Reply
avatar
April 30, 2013 at 1:37 PM delete

owh student UniKL..ehehe baru tau..

Reply
avatar
Aminin
AUTHOR
May 2, 2013 at 5:15 AM delete

Assalamualaikum dari Aminin [dot] My

Jadi student UniKL... boleh laa jumpa nanti..hahaha

Reply
avatar
ziela zizie
AUTHOR
May 2, 2013 at 6:08 PM delete

nanti nak upgrade blog baru laa..mcm2 bole dpat kt blog Lyssa nie..tq for your information...:)

Reply
avatar
Murni Afiqah
AUTHOR
May 3, 2013 at 5:03 PM delete

Salam =) Jom join segmen 1st saya =)

http://duniaitusfera.blogspot.com/2013/05/nak-aku-klik-iklan-korang.html

Reply
avatar
May 3, 2013 at 11:40 PM delete

Tag : http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-blogger-tegar-by-ina.html

Reply
avatar
May 4, 2013 at 8:50 AM delete

Kak Lyssa blog akak makin tak sweet la...kalau xde iklan banyak2 mesti nmpk ceria..

Reply
avatar
May 4, 2013 at 11:54 AM delete

stdy unikl ker?stdy rerajin yer makcik

Reply
avatar
Ieta Mat Saad
AUTHOR
May 5, 2013 at 1:17 AM delete

kalo jadi student mmg jarang sekali dapat update entri setiap hari. Sama lah kita... :)

Reply
avatar
NNR
AUTHOR
May 5, 2013 at 4:52 AM delete

Goodluck for your final exam. :)

Reply
avatar
Aina Sofea
AUTHOR
May 5, 2013 at 12:56 PM delete

rindu akak :) bila teringat akak , saya fikir , "kak lyssa da sibok . maklumlah dah bergelar student" . nevermind , i'm understand ^_^ goodluck , sis ! go go , go lyssa !

Reply
avatar
May 5, 2013 at 3:23 PM delete

Area tu memang best..last time suka pergi kat kak mah Tomyam...

Reply
avatar
May 6, 2013 at 10:02 AM delete

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Reply
avatar
CIK i l y
AUTHOR
May 6, 2013 at 2:11 PM delete

tu diaaa.. baru nampak entry diaa.. lama betul hilang...

btw, gud luck exam ! wish u oll the best ! :))

Reply
avatar
EMIRNA SALINA
AUTHOR
May 7, 2013 at 6:00 PM delete

assamekom kak lyssa. . saya nak buat anak panah untuk posting lama. . tapi saye x mau camane nak buat! boleh tak kak lyssa tunjukkan ! dengan senang hati, saya dah tinggal kan 1 comment. . TQ , , I LUVE YU BLOG, , and pemiliknya :P ;)

Reply
avatar
Ella Suhaila
AUTHOR
May 7, 2013 at 11:17 PM delete

ADAKAH LYYSA YANG BUAT SEMUA INI ????? !!!!!!!


http://dramaticyang.blogspot.com/2013/05/korang-perasan-tak.html

Reply
avatar
May 8, 2013 at 7:26 PM delete

hello . im the new followers. like k.lyssa punye music box . lagu MYMY plak tu.

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
May 9, 2013 at 4:06 AM delete

mohon lyssa buat tutorial tau.. coding baru blogger sekarang ni amat memeningkan kepala.. hampir2 muntah hijau+biru saya dengan coding2 tu

Reply
avatar
May 9, 2013 at 1:46 PM delete

ga again . let's join --> http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/

Reply
avatar
FITRAH JAMIL
AUTHOR
May 9, 2013 at 4:22 PM delete

lama tak baca kt blog kak lyssa

Reply
avatar
May 10, 2013 at 1:10 PM delete

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
May 11, 2013 at 9:27 AM delete

good luck dik ;)

ciksu hari2 lalu situ.. hihi

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
May 11, 2013 at 9:27 AM delete

yg penting jaga diri ye di tempat orang ;)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 11, 2013 at 2:28 PM delete

Please let me know if you're looking for a writer for your blog. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like to write some content for
your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested.
Cheers!

Feel free to surf to my web-site; Rvtl Anti Aging Solutions

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 12, 2013 at 12:58 AM delete

Lyssa kita ambil kos yang sama! IT ! :D

Reply
avatar
iu-hazirah
AUTHOR
May 12, 2013 at 1:18 AM delete

salam perkenalan
done follow

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 12, 2013 at 4:53 AM delete

I want to start a blog. How do I get free web site traffic?
[url=http://bonus365de.blogspot.com/]bet365[/url] [url=http://bonus365hu.blogspot.com/]bet365[/url]
[url=http://winwett.com/]bwin bonus[/url] [url=http://bonus365hu.blogspot.com/]bet365[/url]

Reply
avatar
Bella Cicak
AUTHOR
May 12, 2013 at 11:35 AM delete

ooo.. patotlaa cik lyssa kite nie hilang.. btw.. good luck for exam yup..^_^

Reply
avatar
May 13, 2013 at 11:50 AM delete

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Reply
avatar
Berita Aktual
AUTHOR
May 13, 2013 at 1:53 PM delete

Veri good your blog. Thanks

Reply
avatar
cqin razak
AUTHOR
May 13, 2013 at 2:28 PM delete

kak lysa cmne aka ilang kan komen form kat page :) gud luck tw exam

Reply
avatar
A D I A
AUTHOR
May 13, 2013 at 7:19 PM delete

ye kat area situ ada gerai nasi lemak sedapp

Reply
avatar
Betty's shop
AUTHOR
May 13, 2013 at 11:49 PM delete

Ouh...patut la sis

http://bettyonlinemall.blogspot.com

Reply
avatar
Naimi Amiesya
AUTHOR
May 13, 2013 at 11:50 PM delete

Hye .. maaf mengganggu .. awak telah ditag oleh saya didalam

http://niechy26.blogspot.com/2013/05/game-blogger-challange.html

Reply
avatar
hasyimahshe
AUTHOR
May 14, 2013 at 9:59 AM delete

amboi...berkain batik...comeiii!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 14, 2013 at 10:11 AM delete

It's really a nice and useful piece of information. I am glad that you shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

my webpage; Internet Money Path Review

Reply
avatar
May 14, 2013 at 11:01 AM delete

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Reply
avatar
CIK i l y
AUTHOR
May 14, 2013 at 7:49 PM delete

Salam ! saya datang ~:)

bleh mintak tolong x.. like gambar kt bawah ni.. tq so much !

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458144687607714&set=a.444036535685196.1073741829.442947302460786&type=1&ref=nf

Reply
avatar
Idilia
AUTHOR
May 15, 2013 at 10:44 AM delete

assalamualaikum, sy peniaga . jom tengok2 tudung dan shawl , berminat boleh pilih , :) http://sukasukidee.blogspot.com/2013/05/bawal-and-shawl-tibal-baru.html

Reply
avatar
Qeela Aini
AUTHOR
May 16, 2013 at 6:49 PM delete

Hi Lyssa :)

Jemput singgah & follow back my blog ye? https://ourrandomrainbow.blogspot.com

bru lg join blogger sekalian. sape2 nk follow i'll follow back don't worry. thanks! :)

Reply
avatar
muja
AUTHOR
May 19, 2013 at 10:16 AM delete

wah,, lyssa.. kat unikl,, adik muja pun akan ke sana,, tapi kt perak,, nursing :D

Reply
avatar
May 20, 2013 at 5:35 AM delete

Moga sukses selalu dalam bidang yg diceburi.

Reply
avatar
HAFIZ HASSAN
AUTHOR
May 21, 2013 at 4:31 PM delete

hai... lawa blog awak pink je kan??
saya da follow.. awak silalah follow saya.. saya baru lagi dalam blogger ni... thank..

getandroidupdates.blogspot.com

Reply
avatar
Nys Anis
AUTHOR
May 21, 2013 at 11:37 PM delete

beshnya 31tingkat.. leh exercise selalu . ehehe

Reply
avatar
Sunah Sakura
AUTHOR
May 22, 2013 at 3:56 PM delete

senyap terus ni lyssa...da 3 minggu da ni...tengah final exam ye...all the best...

Reply
avatar
May 23, 2013 at 3:17 PM delete

oh exam ye..takpe buat yg priority tu dulu ye.... dah abih exam boleh enjoy!

Reply
avatar
May 23, 2013 at 3:41 PM delete

Hai.. jom tempah kraf felt dengan harga yang MURAH.. tempahan borong dapat harga diskaun..

http://azcreations11.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/AZ-Craft-Creations/109353639269048

Thank you.. =)

Reply
avatar
farah.fauzi
AUTHOR
May 23, 2013 at 11:44 PM delete

Farah pon student UniKL jugak..just laen cawangan..farah kat ipoh, Royal College of Medicine Perak (RCMP).. :)

Reply
avatar
May 24, 2013 at 12:05 AM delete

laaa baru tahu lyssa belajar kat uniKL... apapun, all the best ye lyssa!

Reply
avatar
SC
AUTHOR
May 24, 2013 at 7:06 AM delete

Salam kwn2, jom join GA Contes SC. Hadiah menarik utk dimenangi!

Reply
avatar
May 24, 2013 at 5:50 PM delete

SERIUS, Fik mmg tak nak bukak blog Lyssa,,,, sebab cemburu... iri, mcm mna Lyssa boleh topppp....... alih2... tpandang kat blog Ben Ashari, 2 minggu lepas ( update dri Lyssa Faizureen)....
tgerak jugak nak tgok post kali ni....
BTW, nice post, selamat maju jaya,..... alhamdulillah, bsyukur pada rahmatNya

Reply
avatar
May 27, 2013 at 10:29 AM delete

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 27, 2013 at 12:44 PM delete

Thank you for sharing your info. I really appreciate
your efforts and I will be waiting for your next write ups thank you once again.


Here is my web site :: easy money online

Reply
avatar
May 28, 2013 at 11:14 AM delete

wah dah nak habis study. Saya pulak akan buat foundation kat Unikl MFI bulan julai ni ^^

Reply
avatar
Mi Sun Lee
AUTHOR
May 28, 2013 at 6:40 PM delete

Hi hello~ 안녕하세요^^ we sell handmade jewelries~ pls visit us at fifteenpril~~
http://fifteenpril.blogspot.com/

Reply
avatar
sakuraariela
AUTHOR
May 30, 2013 at 10:00 AM delete

Assalamualaikum... hai awk... sy suka baca blog awk... nice and keep it update... ^_^

#blogwalking....

Reply
avatar
Materazi Muhd
AUTHOR
May 30, 2013 at 12:34 PM delete

Good luck in your study

Reply
avatar
May 30, 2013 at 2:34 PM delete

lawaa laaa kak lyssa .mind follow back dyanasan-budakbosan.blogspot.com

Reply
avatar
fifteen pril
AUTHOR
May 30, 2013 at 2:53 PM delete

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade jewelries~
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://fifteenpril.blogspot.com/
http://twinscraftlife.blogspot.com

Reply
avatar
ct@m@n@qieem
AUTHOR
May 30, 2013 at 4:59 PM delete

hai...
http://ctamanaqim.blogspot.com/

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
May 30, 2013 at 7:20 PM delete

hilang untuk yang lebih penting..xpe..nnti de masa ..cuti sem leh back lik.. kan

Reply
avatar
sue
AUTHOR
May 30, 2013 at 8:43 PM delete

salam. lyssa, lyssa g UniKL gak ke? sem ke brape? intake bile? akk pun study situ gak...

Reply
avatar
May 31, 2013 at 10:23 PM delete

patutlah lama tak nampak update lyssa.. good luck for your study.

Reply
avatar
June 3, 2013 at 3:57 PM delete

Lahhhh, unikl miit je ke? I unikl business school kat kg. baru je. Tapi, selalu training dance kat lobby Unikl Miit. haha. Keciknya duniaaaa.. Lyssa dip or bachelor?

Reply
avatar
June 4, 2013 at 11:38 AM delete

UNIKL..tau sangat..blakang rumah je..hehe..dekat ngan restoran laman aiman and resotran dulang..:-)

Reply
avatar
June 4, 2013 at 11:40 AM delete

UNIKL...tau sangat...blakang rumah je..hehe..dekat ngan restoran laman aiman and restoran dulang...:-)

Reply
avatar
June 4, 2013 at 2:59 PM delete

Nice blog.. mind view my blog k.. :)

Reply
avatar
Hannani :)
AUTHOR
June 4, 2013 at 9:43 PM delete

salam akak :) Nak tanya , cam mana nak follow orang eh ?

Reply
avatar
Mama Murai
AUTHOR
June 4, 2013 at 11:50 PM delete

okey penjelasan yang boleh diterima :) tapi lepas habis periksa, jangan lupa update blog ek..

Reply
avatar
June 5, 2013 at 12:12 PM delete

akak , kenapa semua tuturiol yang akak bagi semua tak boleh guna kat blog saya ?

Reply
avatar
ekin schmidt
AUTHOR
June 5, 2013 at 4:48 PM delete

uniKL rupanya . stdy leklok!

btw, please report this grop and cek ad x gambar2 korg dlm page group fb ni .
cek n report taw. bg delete page tu

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/jangan-post-gambar-lawa-kat-tempat-awam.html

tq!

Reply
avatar
ryha ieyha
AUTHOR
June 7, 2013 at 1:22 AM delete

assalam lyssa,, rindu lyssa,, ingatnye hilang ke mana,, btw,, lyssa bleh tak lyssa masuk ryha kat dlm group extream group? mohon pliz,, tq,

Reply
avatar
AZ Collection
AUTHOR
June 7, 2013 at 11:57 AM delete

Salam.. Nk cari tudung AKEL utk raya xlama lg? =) Jom beli tudung serendah RM19 kat sini......

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002
Jangan lupa LIKE ye..

Thanks.. <3

Reply
avatar
June 7, 2013 at 12:57 PM delete

Blog walking... jom singgah my blog... :)

Reply
avatar
June 11, 2013 at 1:52 AM delete

Jom tgk casing yg unique and rare kat sini:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.208128792668585.1073741864.185623804919084&type=3

Reply
avatar
June 12, 2013 at 3:38 PM delete

Blogger! Jom join ni.. hadiah RM800 menanti anda!

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

Reply
avatar
Shiro Usagi
AUTHOR
June 14, 2013 at 3:36 PM delete

done follow here :) follback laa

Reply
avatar
EAT,MAKE,READ
AUTHOR
June 15, 2013 at 11:23 PM delete

hmmm sedap lagu kpop ni kak Lagu A pink kan kan? hihihi... MYMY tajuknya seriously memang sedap lagu dia dengan blog akak yang comel lote nie ... Selamat berkenalan kak :)

Reply
avatar
June 17, 2013 at 10:29 AM delete

salam perkenalan..done follow u..follow me back http://nukilancintapurple.blogspot.com/

Reply
avatar
Purnama Malam
AUTHOR
June 17, 2013 at 4:14 PM delete

Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

Nuffnanger Malaysia

Realiti dan Fiksyen



Reply
avatar
Ain Dzaya
AUTHOR
June 18, 2013 at 3:42 PM delete

zeriously lyssa napak chubby tau!

Reply
avatar
berry
AUTHOR
June 18, 2013 at 11:04 PM delete

Tahniah la dik, dah masuk U study leklok ye.. by the way Saya Aza ada menjual teh daun belalai gajah dimana daun ini boleh mengubati pelbagai jenis kanser. Selain dari itu teh mother wort merawat haid tidak menentu, menopouse, merawat wanita selepas bersalin , merawat strok dan sebgainya. Teh horny goat weed memberi kesan yang menyerupai testosteron, meningkatkan keinginan terhadap aktiviti seks dengan meningkatkan penghasilan sperma dan merangsang kepekaan sistem saraf. Kalau puan berminat puan boleh email kan pada saya lamila67@gmail.com atau Puan boleh Inbox kan di facebook page saya https://www.facebook.com/indahkshop?ref=hl TQ.

Reply
avatar
June 19, 2013 at 1:10 AM delete

rindu kat lyssa. lyssa,cepat update blog

Reply
avatar
Wani Sakri
AUTHOR
June 20, 2013 at 12:09 PM delete

all the best cutie!

Jadikan famili anda FAMILI FANTASTIK!!

Reply
avatar
Karimah Imah
AUTHOR
July 25, 2013 at 11:19 AM delete

owh kak lyssa study...
camna result final exam.. excellent x ?? :-)

Reply
avatar
ikmal hafiz
AUTHOR
December 16, 2013 at 10:24 PM delete

blog lyssa ni cantik la...macam tuan empunye blog ni...kalau ade mase datang la blog saye di http://ikmalhafiz.blogspot.com
....sekian terime kaseh...^^v

Reply
avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 17, 2013 at 11:12 AM delete

Perggghhh. Dapat kawan baru bestlah. Tak sabar nak masuk universiti.

Reply
avatar
March 17, 2015 at 8:43 AM delete

Thank you for your very nice article, do not forget to read my articles also Nantikanlah

status fb lucu
Kata kata nasehat
Animasi Boboiboy
ucapan selamat malam
Gambar kata kata galau
Puisi cinta indah

and many other interesting articles on my blog that.

Reply
avatar
June 5, 2015 at 12:42 AM delete

Thanks, enjoy your blog good

Reply
avatar
kata kata
AUTHOR
June 7, 2015 at 9:18 PM delete

Thank you for the information you have provided, I was pleased to read the article in this blog.
Visit also my blog ;
Kata Kata Cinta
Kata Kata Mutiara

Reply
avatar