Jom Shopping Baju Raya di HijrahCouture !

29/06/2013

.Assalamualaikum

Hi korang ...

Raya nak dekat dah . Lyssa tahu , puasa pun belum lagi kan ? Tapi korang dah ada ke belum baju raya untuk tahun ni ? Kalau tak ada lagi , sesiapa yang masih belum beli dan tak sempat nak beli disebabkan hal-hal kerja ke , sekarang Lyssa nak bawa korang masuk satu online shop ni . Bermacam-macam jenis baju korang boleh cari di situ .

Baju kurung biasa ada ,  baju kurung moden ada , baju kurung pahang pun ada . Bermacam-macam jenis lagi . Korang boleh ke --->> http://www.hijrahcouture.com/
Klik sahaja link tu untuk lihat baju2 yang menjadi pilihan hati korang :)







Dan tak lupa juga , di HijrahCouture ini ada juga baju untuk family . Tengok contoh kat bawah ni :





Cantik - cantik kan ? Dan apa yang menariknya Lyssa nak beritahu di sini  , sekarang ni ada REBATE untuk shopping di HijrahCouture untuk baju2 raya ini ...



Apa yang korang tunggu lagi ??

Jom kita ramai-ramai shopping di  http://www.hijrahcouture.com/

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

32 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ain Syahirah
AUTHOR
June 29, 2013 at 1:11 PM delete

Wah!! Rebate pun ada..bagus2..kena beli nie..:D

avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
June 29, 2013 at 1:13 PM delete

kak lyssa asl tak update blog??tk best la :(

avatar
Aisyahhhhh
AUTHOR
June 29, 2013 at 1:16 PM delete

Fuyooo :D Awesomenya!! Nakkkk xD

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
June 29, 2013 at 1:28 PM delete

Set untuk family tu yang cute.. :)

avatar
Yan Ty
AUTHOR
June 29, 2013 at 1:31 PM delete

Nak kena survey ni . Tq ye Lysaa for the info.

avatar
June 29, 2013 at 1:39 PM delete

@Ain Syahirah memang best laaa , ada rebate ! beli jgn tak beli . kuikuikuii

avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
June 29, 2013 at 1:39 PM delete

kak lyssa memang terbaik :)

avatar
Yan Ty
AUTHOR
June 29, 2013 at 3:28 PM delete

tengah usha ni , heee..

avatar
June 29, 2013 at 3:56 PM delete

wah cantik2 la baju dier...boleh lah nie kalau nak beli kat sini :)

avatar
Myra Abdullah
AUTHOR
June 29, 2013 at 5:00 PM delete

hoho.thanks for this information lysa =)

avatar
Ain Nadia
AUTHOR
June 30, 2013 at 2:57 AM delete

wow.. so niceee. hehe

avatar
boni kacak
AUTHOR
July 3, 2013 at 9:54 PM delete

mohon lyssa belanja saya.hehehe :P

avatar
July 4, 2013 at 9:26 AM delete

Blogger, jom ramai2 meriahkan! Segmen : Sebulan Berblog By Shakira

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/segmen-sebulan-berblog-by-shakira.html

avatar
July 7, 2013 at 11:28 AM delete

Cantik baju2 nya. Btw, nmpk rebate tu je.hehe :)

avatar
July 7, 2013 at 5:04 PM delete

@Katak Comel

Dah siap beli dah.sat family lagi.

avatar
alynn_lynn
AUTHOR
July 9, 2013 at 5:07 PM delete

saya nak tempah orang buatkan blog cantik ,, ada idea tak dekt siapa ?pleaseeee

avatar
Nys Anis
AUTHOR
January 31, 2014 at 11:18 PM delete

baju biru tu tantekk!

avatar

Google+ Followers