Jom Shopping Beg , Tudung , Rantai , Gelang dan Macam-Macam Lagi

05/07/2013

.Assalamualaikum


Hai u ollssss , u ollsss dah beli beg untuk beraya ke belum ? Kalau belum kami di sini ada menjualnya . Kami mengeluarkan koleksi bag BRANDED MNG, ZARA & FURLA, bukan original ye u ollsss tapi harga sangat lah mampu dimiliki berbanding dengan beg keluaran original. Selain itu, kami juga menawarkan beg ROXY yang pasti memang original tapi lagi murah dari pasaran. Siap ada tag harga lagi u ollss . Okey, beg-beg ini amatlah  sesuai di pakai semasa raya & anda juga boleh menggayakannya untuk ke kuliah. Rugi u ollsss tak beli sebab tersangatlah awesomeeee. 











Selain itu, kami juga ada menjual vintage box, harga pasaran antara RM60-RM70. Tapi kami menjual dalam lingkungan RM40-RM50 sahaja. Okey, apa kegunaan vintage box ni yeee? Untuk yang memerlukan simpanan tudung esklusif sewaktu pulang ke kampung anda boleh meletakkan tudung anda dalam beg vintage ini, untuk mengelakkan tudung anda rosak. Anda juga boleh meletakkan aksesori anda dalam vintage box ini. 
Sungguh esklusif anda pulang beraya. 




U ollsss banyak lagi sebenarnya yang kami jual, antaranya tudung bawal tribal, rantai, gelang, fishtail top, & keychain form

Kalau camtu, jom terjah FB kami sekarang untuk dapatkan barang-barang yang anda sukai. Anda berpeluang untuk memenangi salah satu koleksi tudung tribal kami dengan menjadi pengomen terakhir pada gambar teaser tudung kami.


Eh , kejapp ! %Tak habis lagi :)

* Anda berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah bernilai RM100.00(cash) dengan setiap pembelian RM50 ke atas di Indah Qalisya. Untuk pembelian RM50 ke atas ( satu cabutan akan diberikan), jika RM100 ( dua cabutan akan diberikan) & seterusnya. 

ADAKAH ANDA YANG BERTUAH YANG KAMI CARI?
 Jom terjah sekarang! ----->> SINI ! SINI !



*Kalau korang termiss entry ni lupa kat mana nak cari PAGE FACEBOOK INDAH QALISYA , korang boleh klik terus banner yang berada di bawah ni ye . TQ :P

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

17 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Green Amila
AUTHOR
July 9, 2013 at 6:05 PM delete

singgah sini,

http://greenamila.blogspot.com

avatar
Green Amila
AUTHOR
July 9, 2013 at 6:05 PM delete

singgah sini

http://greenamila.blogspot.com

avatar
amoichantek93
AUTHOR
July 12, 2013 at 11:49 AM delete

@Green Amila

Hye dear . jual Roxy Brand erk ? mok tnya . beg roxy tuu maC sold ker ?

avatar
Dadu ohara
AUTHOR
July 12, 2013 at 4:04 PM delete

brpaa harga beg roxy toe

avatar
salawati
AUTHOR
July 22, 2013 at 2:22 PM delete

nice blog.. banyak info

avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
August 19, 2013 at 5:07 PM delete

cantiknya kak lyssa :)

avatar
she syakila
AUTHOR
October 2, 2013 at 9:52 AM delete

salam dear nak tanye nie .. handbag to berapa 1 ea ??? thanks

avatar
Lala Twieemoo
AUTHOR
October 12, 2013 at 2:31 PM delete

blogwalking here!!! http://lalatwieemoo.blogspot.com/

avatar
Lala Twieemoo
AUTHOR
October 12, 2013 at 2:32 PM delete

blogwalking!! http://lalatwieemoo.blogspot.com/

avatar
$t@rlish_gurl
AUTHOR
October 16, 2013 at 8:12 PM delete

Nak tany harga beg roxy tu plis

avatar
RitH
AUTHOR
June 13, 2014 at 11:06 AM delete

terbaek la lawa2 jugak
handbag

avatar
May 5, 2015 at 2:38 PM delete

wah canteknya...
macam mane nak tau harge setiap jenis beg tuh???

avatar

Google+ Followers