Semakin Popular ..

01/07/2013

.Assalamualaikum


Korang nak tahu tak ? Ada satu produk yang semakin popular abad ini . Produk apa lagi kalau bukan Cik "Cillia" . Kalau korang nak tahu , hampir setiap hari orang mula mengintai dan nak merisik "Cik Cillia" ni haa .

Jom kita selidik latar belakang "Cillia" ni :



Cillia ni adalah makanan/minuman jenis serbuk yang dirumus khas bukan semata-mata utk korang lagi nampak cantik yerr...memang lah Cillia nih dapat membantu dalam memberi kecantikan kulit dan wajah  bagi yang mengamalkan secara konsisten TETAPI yang bestnya dan patut cuba Cillia nih sebab dia juga dapat membantu kita atau sesape yg ada masalah penyakit kronik spt Kencing Manis, Ekzema,Gaout, Artiritis, Sakit Tulang dan sebagainya...dengan syarat mengambilnya secara teratur dan tawakal pada Allah bahawa kita telah berikhtiar agar diubati dari penyakit yg ada...Insha Allah....
 
CILLIA dapat dinikmati oleh semua golongan lelaki ataupun wanita... tanpa had..
Sebenarnya bagi kaum wanita korang juga boleh menikmati CILLIA semasa hamil atau dalam keadaan menyusukan anak..
 
Jom tengok TESTIMONI AWAL!!!!!






APA KATA PENGASAS FELINNA BEAUTY?





Jom pakat order Cillia Natural Healing :

SMS/Wassap
013 ~ 3310016
Cik Puan Zara

Harga Pasaran :-
RM 92 / Botol (SM)
RM 97 / Botol (SS)
500gm

Terdapat juga FREE GIFT jika anda membeli produk CILLIA ini . Antaranya ialah :

  • 1 pcs Shiseido black mask
  • 1 pcs Lip mask
  • 1 pcs Crystal Eye MAsk Colagen

 
  •   Untuk maklumat lanjut anda boleh terus layari ----->> SINI !!
 dan whatsapp atau SMS Cik Puan Zara di no ---->> 013 ~ 3310016
 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

16 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
July 1, 2013 at 9:44 PM delete

Cillia ni suplemen ke ataupun sejenis krim?

avatar
zara zalani
AUTHOR
July 1, 2013 at 9:57 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
peach
AUTHOR
July 3, 2013 at 7:11 AM delete

WOW! how did you change your curcer?? (the mouse thing) its so awesome!!<33 btw i love your blog, keep up the great work!!<3 xx peach

momomoworld.blogspot.com

avatar
mahmud thalut
AUTHOR
August 8, 2013 at 5:46 AM delete

Bagus produk ini. Menambah cantek wajah secantek Islam sebagai agamanya. Dan Islam itu tentunya adalah yang indah-indah. Dapatkanya segera ..beli..beli..beli :)

avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
August 19, 2013 at 5:08 PM delete

wah :) kak lyssa pakai ni ke??

avatar
Nur Zahirah
AUTHOR
August 19, 2013 at 5:08 PM delete

wah :) kak lyssa pakai ni ke??

avatar
Mizie San
AUTHOR
September 28, 2013 at 11:57 PM delete

Dari testi yg first tu, biar btul .... Alamat nti dunia akan dipenuhi awek2 comel lah.. Miracle

avatar
chillcoffee
AUTHOR
November 5, 2013 at 11:11 PM delete

Sila la jenguk2 dua link dibwah ni..mane th minat nk jana duit kn...hanya promot link dibri lpas rgistr...mudah saja...100% free..

Senangnya keje dia..wwooowwww sapa nk try cuba tengok ni.....http://iklansticky.com/hop.php?ref=chillcoffee

Jom jayakan smbl2 tgk tv pun blh buat ni
http://EasyTaskJob.com/?id=chill

avatar
ribut ariadi
AUTHOR
January 5, 2015 at 5:17 PM delete

Thank you for your very nice article, do not forget to read my articles also
hadirkanlah
kata kata cinta
status fb lucu
wallpaper keren
kata kata bijak
kata kata lucu
kata kata romantis
kata kata motivasi
kata kata galau
and many other interesting articles on my blog that.

avatar
August 26, 2015 at 10:39 PM delete

Informasi yang sangat bagus. Terima kasih :)

avatar
Syafiq Ajis
AUTHOR
October 25, 2015 at 2:01 AM delete

Very good info. keep it up! :D

avatar

Google+ Followers