Poket Aku Memang Rabakk Kali Ini !

Assalamualaikum .. 


 

 Hi , jumpe lagi kite ye xD hihi .
  Tengok lah tajuk entry tu . Ada website yang dah buat poket Lyssa rabaakkkkkkk .....     


TIDAAAAAAKK !!


Ehem . Ni lah website yang Lyssa sebut-sebutkan tu ---->>   NILE.COM.MY !! Yah satu web online shopping Malaysia yang terkemuka dan yang termurah abad ini . Tak percaya ? Korang terus lah baca entry Lyssa ni sampai habis . 

Ini lah pengalaman online shopping yang terindah dan takkan pernah Lyssa lupakan . Kenapa ? Mesti korang nak tahu kan . Mana tak nya . Sepanjang Lyssa beronline shopping , nile.com.my ni lah online shopping yang paling TERMURAH yang pernah Lyssa jumpa . Bila nak search barang yang kita nak , muka dan expression Lyssa berubah jadi macam "Woww ! Murah gilerrrrr !!!"


Tengok la ni  , dengan harga-harga yang murah tu , Lyssa dapat beli banyak barang ! Berplastik-plastik haa :p tengok laaaaaaa ! Sampai kembung plastik tu penuh dengan baju , seluar , handbag , kasut , gelang . hahahaa .




Tak percaya barang semua ni murah-murah ? hee :)  Tengok ni !



Baju yang Lyssa pakai tuu ..Harga dia , baru RM 25.60 . Murah je kan ? Beg tu pulak , Lyssa boleh dapat dengan harga RM34.50 dan heels tu Lyssa dapat dengan harga RM38.80 sahaja . Oh , betapa murahnya kannnn.

Bukan tu sahaja . Tengok kat bawah ni pulak .


 
 Cantik takk Handbag Orange yang Lyssa pegang tu ? Cantik kan ? Cantik kan ? Murah giler woii . Harga dia RM 25.50 sahaja . Kualiti beg ni pun bagus . And boleh jugak bubuh banyak barang dalam tu :p 

Cardigen putih tu , just RM 26.50 je and baju orang ala~ala peach tu just RM 17.90 . Bapak murah kan ? kan ?

And Black Boots tu yang paling Lyssa suka ! Kalau kat luar ni sure mahal ni wehh . Tapi kat nile.com.my kita boleh dapat dengan hanya RM 33.30 . Tak ke murah tu weh ? Eyy , eyy , ada lagi ni .. Tengok !

 

Ntah kenapa , Lyssa suka sangat pilih gandingan baju merah hitam putih . HAHA . Nampak smart ! Handbag kat atas ni nampak rock gila kan ? HAHA . RM46.80 tau harga dia . Baju kotak-kotak tu pun harga dia dalam RM42.20 . Kalau boring ke, duduk saja2 , boleh lah main dam dulu kat baju tu . kihkih . *gurau* Bila pakai , selesa pun selesa . Tapi kena pakai dengan Jacket or Cardigen la sebab baju tu sleevles . 

So , Lyssa match kan dengan Cardigan tu . Harga dia baru RM 20.80 . Murah gilaa . Pakai pun syok . Sejuk ! :p

Haa , rasa macam terlupa something . Seluar tu . Perasan tak , tiga-tiga gambar Lyssa pakai seluar yang sama jenisnya . "Faux Leather Thickened Woman Pants" namanya :p Kemain panjang kan ? haha . Tapi selesa bila pakai sebab dia tak terlalu nipis . Tebal and sejuk :p

Untuk yang ni pulak , Lyssa ambik colour yang ceria sikit . Asyik merah hitam putih je kan . Yang ni macam candy color gitu . Tapi , telebih striking la pulak. haha . 



 Baju Lace Putih tu , Lyssa boleh dapat dengan harga RM 19.60 sahaja . Digandingkan dengan cardigan warna pink . Memang nampak macam OHSEM kan ? Cardigan tu , RM33.30 je . Memang tersangatlah selesa bila pakai . Seluar biru tu pulak , harga dia RM16.90 je . Seluar ni kalau korang nak tahu size dia Fit sampai XL tau . So , kalau korang berbadan besar pun , boleh jugak , kalau nak cuba :) 

Kasut peach peach pink tu , comel gila . Suka jugak dengan kasut ni . RM 29.00 je weh . Kalau kat luar , tak tahu lah berapa kan . huhu . Dan beg cream tu ,  RM38.50 je . Tak mahal mana pun . Sesuai la untuk student yang nak ke kuliah tu , boleh isi banyak barang . hihi . 

Ada dua gelang Lyssa beli . Comel jugak . Sesuai laa kalau nak pakai dengan jenis-jenis baju yang Lyssa tunjukkan kat atas tadi ..

 

Harga dia ? Gelang yang ada bunga pink tu , RM3.90 je pun . And yang ada muka harimau tu , harga dia RM 7.80. Sesuai la dengan korang yang suka pakai baju bercorak leopard . Baru la sedondon ye tak . hihi . 


Ohsem kan shopping kat nile.com.my ni . Banyak yang murah-murah . Cara nak order pun senang and simple :) 

Boleh KLIK SINI untuk lihat cara-cara nak order --->> CLICK THIS !!!

*Tapi , kalau korang stay area KL / PJ , boleh delivery terus ke rumah korang , and bayar masa dapat barang tu jugak dalam tempoh 24 jam dengan Team 24 Hours COD . Terbaik kan ?





So , Kalau nak contact diorang , silalah baca info di bawah ni :




Website : www.nile.com.my

Hotlink : 1700-818-400 (panggilan dicas pada kadarbiasa)

Email : enquiry@nile.com.my






KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

49 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 18, 2013 at 8:18 AM delete

wah..best sangat shopping ni lyssaa..makin berseri² lyssa :)

avatar
Asma' Sah
AUTHOR
December 18, 2013 at 8:27 AM delete

Banyaknya kak Lyssa beli ..gelang tu ohsem ..

avatar
Bella Cicak
AUTHOR
December 18, 2013 at 8:48 AM delete

dah tengok dah laman web dia... serious! murah gile!!! rambang mata jap.. rasa nak beli semua.. ahhaha.. :D

avatar
Hidayah
AUTHOR
December 18, 2013 at 9:05 AM delete

Waaahhh kena terjah nih... menggoda ksn betul.

avatar
Nur Hamizah
AUTHOR
December 18, 2013 at 9:15 AM delete

Memang ohsem sangat. :D Kasut warna peach tu sangat sangat menggoda :D Tertarik ^_^ Memang caya laa.

avatar
Phat
AUTHOR
December 18, 2013 at 9:52 AM delete

dah macam anak patung plak den nengok kau ni lyssa hehehe

avatar
ANa Ahmad
AUTHOR
December 18, 2013 at 11:25 AM delete

hehehe saya dah pernah terjah website nile ni.. just beli dumbel hehe.. mmg murah sangat la :)

avatar
Cik Fie
AUTHOR
December 18, 2013 at 12:18 PM delete

amboi ! shopping sakan . hahaha :)

avatar
Cik Fie
AUTHOR
December 18, 2013 at 12:18 PM delete

amboi ! shopping sakan . hahaha :)

avatar
December 18, 2013 at 2:13 PM delete

saya dh jenguk website tu.. serious murah gila !

avatar
tiraa
AUTHOR
December 18, 2013 at 2:58 PM delete

Dekat http://www.dressuana.com/ pun boleh tahan jugak kak lyssa oii. Hehe :)

avatar
E'in
AUTHOR
December 18, 2013 at 3:07 PM delete

lyssa, nak tanye, mcm mane nak hilangkan coding love kat header?.. bile cursor sentuh header, akan keluar love.. mcm mane nak hilangkan?

avatar
lurvlolipop
AUTHOR
December 18, 2013 at 4:01 PM delete

woahh , nile webshop ni daa mkin femes wuhh , tu ari ad nmpk jugk, dri blogger fatin liyana , siyyes , memg murah gilaaa wooo , daebakkk !

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 18, 2013 at 6:24 PM delete

Perghhh. Banyak duit akak. Tak belanja adik ke? :( Hahaha. Just Kidding.

avatar
zeyeyey
AUTHOR
December 18, 2013 at 10:29 PM delete

BAPAK MURAH GILAAAA!!!

avatar
Miraa Nizam
AUTHOR
December 19, 2013 at 12:18 AM delete

Murahnya! Muahahah! <--Gelak jahat
Jom serbu!

avatar
December 19, 2013 at 11:44 AM delete

memang OHSEM !
salam kenal ;)
http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/

avatar
zafirah nazri
AUTHOR
December 20, 2013 at 3:07 PM delete

wahhhhhh ! best nya laman web tuhh . murahnyaaa . thanks for the info :D

avatar
Auni Mohd
AUTHOR
December 21, 2013 at 3:53 AM delete

memang murah gila :D tengok shoes dekat situ rasa macam nak beli semua :3 eyy eyy . nak order jugak !

avatar
Qu azniza
AUTHOR
December 21, 2013 at 11:44 AM delete

cantik kasuh peach tuhh!

avatar
nuna wawa
AUTHOR
December 21, 2013 at 3:58 PM delete

please follow saya bailik ^_^

avatar
Nurul Balqis
AUTHOR
December 21, 2013 at 6:18 PM delete

Haii kak lyssa. Kak lyssa nak request tutorial boleh tak? macam mana kak lyssa buat nama kat bawah sekali blog kal lyssa tu 'blog lyssa faizureen' hah macam tu sekali dengan template.. kak lyssa follow blog saya boleh x..

www.gwiyomiqis.blogspot.com

Harap2 kak lyssa dpt bt tuto ni :)

avatar
Nurul Balqis
AUTHOR
December 21, 2013 at 6:22 PM delete

kak lyssa macam mana kak lyssa buat facebook like button dekat sidebar title tu? hmm harap sgt kak lyssa boleh tolong.. :\

www.gwiyomiqis.blogspot.com

avatar
NinaAz
AUTHOR
December 22, 2013 at 7:48 AM delete

memang terbaik! siap boleh COD lagituuu

avatar
December 22, 2013 at 1:55 PM delete

Murahnyerr.. Wah... Kak lyssa.. Sye nak mntak tolong akak ni.. Boleh tak akak tolong hiaskan blogger sye.. ^_^ Please.. :(

avatar
BUNDA
AUTHOR
December 22, 2013 at 7:26 PM delete

As Salam....salam hujung minggu dari Bunda dan selamat bercuti.......

avatar
December 23, 2013 at 1:46 PM delete

Kaya Nile kalau ramai macam lyssa...kekekeke...

avatar
farrah hanim
AUTHOR
December 25, 2013 at 2:55 PM delete

wah !! bestnye shopping !!

avatar
December 25, 2013 at 3:04 PM delete

Hye akq! saya tag akq dalam Giveaway ! visit me, k?
http://secretlittleheartlife.blogspot.com

avatar
Puteeeeri
AUTHOR
December 25, 2013 at 10:19 PM delete

Waaaa . setelah sekian lama tak mengepost story . hari ni ber jela2 kak lyssa bagi . bnyak barang beli . lawa lawa n murah ;)

avatar
Ikha Mohd
AUTHOR
December 27, 2013 at 12:58 AM delete

Salam kak lyssa... akak boleh tak saya resquest tuto yg scroll box untuk entry lama2 tu.. sebab dah try dah buat dalam entry kak lyssa tak lepaslah...

avatar
noly anna
AUTHOR
December 28, 2013 at 2:54 PM delete

salam.hihi suka shopping ye? nnt free singgahla ke blog noly ye www.nolyanna.blogspot.com

avatar
adibah alwee
AUTHOR
December 30, 2013 at 10:00 PM delete

wooooo. best nyeww. cantik2.

avatar
January 1, 2014 at 8:21 PM delete

murah juga ya , tapi bener2 cantik di pakai nya juga

avatar
puan.mila
AUTHOR
January 2, 2014 at 4:33 PM delete

stylo!!comelnya kamu!!

http://ibuzara-corner.blogspot.com/

avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
January 3, 2014 at 4:11 PM delete

wa..banyak Lyssa shopping :)

avatar
Liniey Nor
AUTHOR
January 3, 2014 at 10:30 PM delete

omg cntik2nya semua tu..gelang, baju, kasut..tp ngah sengkek ni..kekeke.. oh ya meh join giveaway ni kalau nak menang handphone :)

http://iamliniey.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

avatar
Puan Ida
AUTHOR
January 6, 2014 at 4:19 PM delete

Salam lyssa
Akak nak jemput join GA akak
More info boleh g blog akak ye
umielman.blogspot.com
ne tau berminat nak join
dialu-alukan hehehe
TQ

avatar
amirul anwar
AUTHOR
January 7, 2014 at 6:51 PM delete

assalam....blogwalking~~ hehehe... jemput la http://mykaitokid.blogspot.com/ budak 1001 impian
jgn lupa follow~~ ^_^

avatar
amirul anwar
AUTHOR
January 7, 2014 at 6:51 PM delete

assalam....blogwalking~~ hehehe... jemput la http://mykaitokid.blogspot.com/ budak 1001 impian
jgn lupa follow~~ ^_^

avatar
lovely yellow
AUTHOR
January 8, 2014 at 11:47 PM delete

kak lyssa nak tny bila dah order barang tuh dia bayar guna kad kredit ke ?? n kalau area yang jaoh dia pakai post ke?? ad charge x??

avatar
Kaki Tulis
AUTHOR
January 10, 2014 at 11:22 AM delete

wow..menarik..kna singgah nih =)

avatar
January 13, 2014 at 11:52 PM delete

Best giler beg2 tu kat jalan TAR pun xdpt harge gitu

Biz Kaching

avatar
are'na
AUTHOR
January 14, 2014 at 3:20 PM delete

wah...untung la lyssa dpat shopping mcm2..bestnye!!

avatar
Nilam syapina
AUTHOR
January 15, 2014 at 1:23 AM delete

poket rabak .. murah ke mahal ke kalau orang dah comel cun .. memang tetap cun tak lari lah .. naik moto .. makan kepci .. makan tomyam .. pon cun hahahaha . lagi 1 pakai helmey lagi cun ...

avatar
Nys Anis
AUTHOR
January 31, 2014 at 11:11 PM delete

cantik !! murah pulak tu ! best2

avatar
April 30, 2014 at 11:08 AM delete

wow...murah2 gila ya semua barang nya..dah terjah pun website dia..

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 4, 2015 at 9:16 AM delete

org kecik boleh la nak pakai apa pun...hukhuk

avatar

Google+ Followers