Pelbagai Jenis Socks di satumakna4u !



.Assalamualaikum



-iklan-


Hi korang semua . Ada siapa-siapa yang muslimah yang sedang mencari sock ibu jari ? Kami ada menjual sock ibu jari yang terkenal dengan panggilan
 ''Candy Sock'' . Ada bermacam-macam color bagi SET yang ini iaitu "Set Aisyah" . Harganya ada tertulis di bawah gambar ini . (inc postage tau)*




Selain sock ibu jari tu , kami juga ada menjual pelbagai jenis handsocks . Harganya pun berpatutan sangat-sangat ,  serendah RM 5 . Korang boleh tengok ni . Kat bawah ni ada contoh-contoh handsocks and sock ibu jari yang kami jual .


Tengok ni . Blogger Irine Nadia pun ada juga pakai handsock daripada kami :)





Air zam-zam pun ada juga . murah sahaja . Hanya RM 140 postage semenanjung via skynet . 


Yang ini pun menarik juga . Tasbih Digital . Boleh dapat dengan harga RM 5 sahaja . Macam-macam color ada . Korang nak color ape ? Pilih je . hihi . 



Kalau ada yang berminat nak beli salah satu barangan daripada kami , boleh pm fb kami atau terus sms/whatsapp ke :
0172675916

Wechat : 
cikainisha

Link fb : (boleh tengok2 banyak lagi di:)

instagram : 
satumakna4u


Ayuh ,  support satumakna4u !!!!!!!


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

6 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
January 21, 2014 at 9:10 PM delete

Assalamualaikum. Nice post. Kak, visit me at pelangiraudhah.blogspot.com. Do follow back if you don't mind. Thank you! :)

avatar
February 15, 2014 at 12:10 PM delete

Hi :) jom shopping disini https://www.facebook.com/mangos.outlet?ref=tn_tnmn , sori yer lyssa.. tumpang promote ;)

avatar
moon bulan
AUTHOR
March 9, 2014 at 4:24 PM delete

Assalamualaikum....

berminat dengan sutera crepe terengganu?

bolehla singgah di

FB : Tsuki Moon Shop
INSTAGRAM : Tsuki Moon Shop
BLOG : moonmael.blogspot.com

Thanks dear.

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers