Pemenang-Pemenang GiveAway Sehingga RM1000 AngPow

.Assalamualaikum

Hi hi . Mesti ramai yang tertunggu-tunggu and nak tahu siapa pemenang bertuah yang memenangi AngPow daripada nile.com.my tu kan ? 

Actually dah ada pemenang nya tau ? Bagi siapa yang tak tahu siapa pemenang nya , Lyssa akan beritahu korang sekarang eh ?

Ohkeyyy . Tarik nafas dalam-dalam . Mana tahu , korang salah satu pemenangnya  . hihi .


Kalau nak bukti , KLIK SINI !!!! hihi . 


*Lyssa printscreen je ni . Sebab nak copy paste tak boleh . haha . So , amacam ? Ada ke nama korang kat atas ni ?


Kalau ada , Lyssa ucapkan TAHNIAH kepada pemenang-pemenang yang bertuah ok ? Untung lah korang dapat AngPow . Belanja Lyssa eh ? hihi . 

Bagi yang tak bertuah tu , mungkin bukan rezeki korang sekarang ni . Tapi , tak mengapa , cuba lagi di GiveAway akan datang , insyaAllah . hehehe . 

Di kesempatan ini , apa kata kita beramai-ramai blogwalking say TAHNIAH kepada pemenang nak ? Kot laa korang tak de apa keje nak buat sekarang . jom jom ... :p








*Nanti kalau Lyssa buat GiveAway lagi ke , jangan lupa join tau :p Selalu-selalu la masuk blog Lyssa ni . hihik3 =D

p/s : kepada pemenang , nanti tunggu diorang akan email XD


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

7 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Anonymous
AUTHOR
January 23, 2014 at 7:23 PM delete

hehe . thanks kak lyssa sebab inform kat kite pasal pemenang ni and thanks sbb ade blogwalking . hehe

avatar
Miss Hannah
AUTHOR
January 23, 2014 at 7:25 PM delete

hai kak . thanks jenggah blog kite and thanks bagitahu name pemenangnye . nanti kalau ada rezeki lebih kite belanje akak okey. hihi . jum terjah blog kite http://bintangbolehmenari.blogspot.com

avatar
Miss Hannah
AUTHOR
January 23, 2014 at 7:25 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Nur Sharwani
AUTHOR
January 24, 2014 at 4:53 PM delete


Thanks kak lysa ! Tip top gitu ~

avatar
Nur Sharwani
AUTHOR
January 24, 2014 at 4:53 PM delete


Thanks kak lysa ! Tip top gitu ~

avatar
January 24, 2014 at 6:12 PM delete

Tahniah kpd semua pemenang.. =)

avatar
Nys Anis
AUTHOR
January 31, 2014 at 11:08 PM delete

tak sedar pom. xsempat join. adehhh

avatar

Google+ Followers