Apabila Emma Maembong Dibuli Fahrin Ahmad - Yes Boss !



HIASI PETANG HUJUNG MINGGU ANDA DENGAN YES BOSS!


Istimewa buat penonton TV3, drama siri arahan Emi Suffian iaitu YES BOSS! bakal menghiasi petang hujung minggu anda dengan adegan romantik pelakon-pelokon hebat seperti Fahrin Ahmad, Emma Maembong, Norkhiriah, Julia Zigler, Shamsul Ghau Ghau, Jasmin Hamid, Ryzal Jaafar, Norlia Ghani, Zafrul Nordin, Raja Ema, Chacha Maembong dan ramai lagi. 

Drama siri 24 episod ini akan menemui penonton bermula 15 Febuari 2014 setiap hari Sabtu dan Ahad jam 6.00 petang hingga 6.30 petang.


YES BOSS! menceritakan tentang seorang gadis bernama Aryana yang bekerja sebagai pembantu peribadi kepada Ilham. Ilham memiliki rupa paras yang kacak dan sifat ego yang tinggi. Ilham tidak sukakan Aryana kerana baginya Aryana tidak sesuai untuk dijadikan sebagai pembantu peribadinya. Ilham mahukan pembantu peribadi yang seksi, bergaya dan mempunyai bentuk badan yang ramping. Ilham berusaha untuk memberhentikan Aryana dari syarikat milik bapanya, Dato’ Maarof. Namun, Aryana tetap bersabar. 

Setiap kali Ilham memberi arahan, Aryana harus menjawab “Yes Boss!”. Aryana juga terpaksa bersubahat setiap kali Ilham tidak hadir ke pejabat dan mengingatkan semua temu janji Ilham bersama teman-teman wanitanya. Ilham sering terlupa dengan temu janjinya kerana dia mempunyai ramai teman wanita.

Dalam diam rupanya Aryana menyimpan perasaan terhadap Ilham tetapi sering dinafikannya. Aryana hanya mampu memendam perasaannya terhadap Ilham kerana Hati Aryana sering terluka akibat sikap kaki perempuan Ilham.

Sikap kaki perempuan Ilham mula berubah apabila dia mengenali Melina. Ilham merasakan Melina adalah calon sesuai untuk dijadikan sebagai isterinya. Ilham turut meminta pertolongan Aryana untuk mencari hadiah yang sesuai buat Melina. Meskipun, Aryana sedih kerana lelaki idamannya sudah bertemu cinta hati namun dia tetap berusaha menggembirakan Ilham denganmembantu menyatukan bosnya itu dengan Melina.

Tanpa disedari rupanya Melina mempunyai agenda tersendiri. Melina berpakat dengan Jeffry iaitu pesaing utama perniagaan Ilham untuk merebut tender projek dan menjatuhkan syarikat Ilham.Setelah Ilham dan Melina bertunang, Jeffry mula memainkan peranannya dengan memikat Aryana namun rancangannya gagal kerana Aryana dapat menghidu sesuatu yang tidak baik tentang Jeffry terhadap dirinya.

Apabila Aryana ternampak Melina keluar bersama Jeffry, dia dan pembantu pemandu kereta Ilham, Harun mula menyiasat hubungan mereka berdua. Aryana dan Harun cuba memberitahu Ilham tentang Melina. Namun, Ilham tidak mempercayainya dan menuduh mereka berdua sengaja mengadakan cerita. Aryana sakit hati dan berhenti dari berkhidmat di syarikat Ilham. Kemudian, Aryana membuat keputusan untuk pulang ke kampung halamannya.

Lain pula ceritanya apabila Aryana berada di kampung. Udin, rakan lama Aryana masih menagih cinta Aryana. Sementara itu, ketiadaan Aryana membuatkan Ilham tidak keruan. Ilham memerlukan Aryana lebih daripada seorang bos yang memerlukan pembantu peribadinya. Dia mula merindui gadis itu dan menyedari dia telah jatuh cinta pada Aryana.

Ilham pergi ke kampung Aryana dengan harapan yang tinggi untuk memujuk Aryana agar kembali bekerja sebagai pembantu peribadinya. Pelbagai cara yang dilakukan oleh Ilham untuk memenangi hati Aryana. Tambahan pula, Ilham terpaksa bersaing dengan Udin untuk merebut hati Aryana. Berjayakah Ilham menambat hati Aryana yang sedia terluka dengan sikapnya sebelum ini? Bagaimana pula dengan Aryana? Siapakah yang akan menjadi pilihan Aryana? Adakah Udin yang setia menunggu Aryana dari dulu lagi? Atau Ilham, jejaka idaman Aryana?







 
Ingin mengetahui kesudahan drama siri YES BOSS!, jangan lupa untuk menyaksikan drama terbitan Zeel Productionini setiap hari Sabtu dan Ahad jam 6.00 petang hanya di TV3. Untuk mendapatkan maklumat dan perkembangan terkini tentang YESS BOSS!, penonton boleh melayari laman sesawang TV3 di www.tv3.com.my serta laman sosial Facebook, Instagram & Twitter TV3Malaysia. Selain itu, penonton yang terlepas menyaksikan program ini boleh menontonnya melalui laman sesawang Tonton di www.tonton.com.my.

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

82 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
aina balqis
AUTHOR
February 14, 2014 at 8:27 PM delete

macam best je cerita dia ^^ thank kak lyssa bagi info ;)

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 14, 2014 at 9:17 PM delete

http://stayreward.com/index.php?share=118304

avatar
February 15, 2014 at 12:43 AM delete

ehh ! ade Fathia lah !
http://teenagegirlnikki.blogspot.com/

avatar
Nur Kamsinah
AUTHOR
February 17, 2014 at 11:09 AM delete

yeahhhhhhhhh.... singgah sini!!!!

avatar
February 18, 2014 at 9:49 AM delete

wahhh xsbr dh nak tgok cerita ni

avatar
February 19, 2014 at 2:39 PM delete

arahan Emi Suffian iaitu YES BOSS!

cerita ni lawak.. pandai emma maembong berlakon.

jom visit website iluvtour.com :)

avatar
Panda Biru
AUTHOR
February 21, 2014 at 11:37 AM delete

YEs Bos. Mesti tengok :D

avatar
boi
AUTHOR
February 23, 2014 at 4:52 PM delete

Wah mcm best jew.. kt tonton ad x.. mklumlh sabtu ahad keje balik dah malam

avatar
izzati rani
AUTHOR
February 24, 2014 at 5:14 PM delete

YES BOSS yes akak.. feel free ntk singgah sini :) http://izzatirani.blogspot.com/

avatar
izzati rani
AUTHOR
February 24, 2014 at 5:18 PM delete

YES BOSS. cerita best tapi sayang 2 kali seminggu je hehe
http://izzatirani.blogspot.com/

avatar
nurul
AUTHOR
February 26, 2014 at 1:03 PM delete

cerita ni dari novel kan..? :)

avatar
February 27, 2014 at 9:56 AM delete

Salam lysa..

maaf komen sy xde kaitan ngan entry lysa. Sy nk minta tolong lysa tentang blog sy. sy dh wujudkan blog tu dari bulan 9 thun lepas tp smpai skrg cuma ada 1,2 pembaca shaja dan bila sy taip keywords blog di google dye x searchable..cmne eh nk wat??
please reply di emel sy :-

zamri.matisa88@google.com

tq.

avatar
Torascool
AUTHOR
February 27, 2014 at 10:52 AM delete

salam kenal dan join
torascool(dot)blogspot(dot)com

avatar
Farid Laham
AUTHOR
February 27, 2014 at 7:27 PM delete

macam best aje drama ni hehe

avatar
February 27, 2014 at 8:27 PM delete

dah tengok.memng best!hehehe

avatar
March 2, 2014 at 10:20 AM delete

Assalam cik lyssa :)

cita ni, emma jadi seorang yang mudah kelam kabut kan kan? hoho .

avatar
dzu amri
AUTHOR
March 6, 2014 at 11:15 AM delete

Takut nak tengok kerana drama perlukan "komitmen" yang tinggi.. Hahahaha

Contest SEO momsavenues.com

avatar
Khairun Nisa
AUTHOR
March 7, 2014 at 4:30 PM delete

salam kak lyssa..
boleh tolong tak tgok-tgokkan blog saya..saya baru buat blog n tak tau mna 1 nak buat dulu..ada jgak nampak tuto kkak tpi kbanyakannya tak menjadi sangat...:)

avatar
Syera Rahim
AUTHOR
March 7, 2014 at 11:14 PM delete

wah..macam best citer nie tak berkessempatan nak tonton...hihih
saya nak ucapkan terima kasih byk2 dgn perkongsian tutorial..kat blog nie... alhamdulilah saya baru ada blog sndiri...jemputlah usha blog saya yer semua..terima kasih ..semoga Allah membalas jasa kalian..amin

avatar
HONEYZ
AUTHOR
March 10, 2014 at 11:29 AM delete

Cite best. ..
www.tudunghoneyz.blogspot.com

avatar
March 12, 2014 at 4:49 PM delete

Comelnya Emma Maembong.Tak dapat tengok sebab masih di asrama.tak ada tv :(

Boleh tengok dalam youtube je :(

avatar
March 15, 2014 at 5:26 PM delete

akak!!! nak tengok cite ƒrozen full movie x???ni dekat blog saye tau!! kalau nak tengok tekan sini---> : ƒrozen full movie

avatar
March 15, 2014 at 5:27 PM delete

saye blogger baru^_^
saya budak baru belajar
huhuhuhu

avatar
aina Nabila
AUTHOR
March 16, 2014 at 9:09 AM delete

kak lyssa macam mana nak buat border kak lyssa ? mana nak dapatkan side bar bentuk lain selain bentuk2 kak lyssa bagi ?? Need help :'(

avatar
Eya Suri
AUTHOR
March 18, 2014 at 11:12 AM delete

Best2 cite ni .. hehe .. comel emma pkai tudung cm tu .. Dengan perangai cute mcm child , super cute

avatar
jamian sarif
AUTHOR
March 20, 2014 at 4:53 AM delete

dulu tak suka emma maembong ni..tapi sejak cerita projek memikat suami ni cute pulak tgk dia...haha

avatar
March 20, 2014 at 10:57 PM delete

macam best jew cite dia.. mesti tengok ni

jom beli perfume secara online http://aromaperfume2u.com/

jom daftar streamyx unifi http://daftar-streamyx.com/

avatar
Anonymous
AUTHOR
March 23, 2014 at 10:42 PM delete

emma comell :)))

http://shafidotdot.blogspot.com

avatar
March 27, 2014 at 5:46 PM delete

Good review writing. Really love on how you explaining things. Keep it up Lyssa. :)

Want to get real money on the Internet?

Click here now & make the miracle happens. ---> http://tasks4job.com/?refer=57018

avatar
Anonymous
AUTHOR
March 30, 2014 at 9:27 PM delete

hi, cube click link di bwh utk ssuatu yg menarik.. ;)
http://tinyurl.com/n9go6dy
http://bit.ly/1gAjGio

avatar
April 1, 2014 at 6:25 PM delete

Mcm sesuai pulak Fahrin dengan Emma. :)

avatar
puan.mila
AUTHOR
April 3, 2014 at 4:30 PM delete

Nmpak bes citer ni, tp xprnh tgkk..


Jemput baca http://bit.ly/1i3Aqjy

avatar
April 7, 2014 at 3:07 PM delete

Tumpang niaga sini ;)

Jom lawati http://watchtechonline.blogspot.com/ untuk cuci mata Jam Replika Gred AAA !!!

avatar
Mommy Suci
AUTHOR
April 9, 2014 at 12:15 PM delete

Jom visit & follow blog saye di http://mommysuci.blogspot.com

avatar
ukash
AUTHOR
April 10, 2014 at 4:50 PM delete

dah tengok.memng best!hehehe

avatar
Anonymous
AUTHOR
April 14, 2014 at 1:31 AM delete

Ini bukan MLM,ini bukan biz kaching,bukab 1whp and so.terpulang sapa nk join yg nk BERJAYA ja blh baca,nk income 900 sehari tanpa MODAL? Dripada kita berfb @ bwechat @ brwasapp dll tak dpt hasil apa kata sambil2 tu buat income sampingan.FREE REGISTRATION tiada apa2 bayaran dikenakan ( klu anda rasa program ni menipu..anda xrugi apa pon ) xperlu beli brg atau jual brg.syarat kelayakkan...anda ada fb @ whatsupp @ wechat @ apa saja laman sosial yg lain.anda hanya open link dibwah dan register sbagai MEMBER.Lepas register anda akan terus dapat USD 25 x 3.4 = RM 85.00...Lepas tu anda akan dpat link sendiri...apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 sy ni dan paste at fb,wechat,whatsupp dll...setiap org yg buka link anda akan menerima ganjaran * USD 10 X 3.4 = RM 34.00 mudahkan?? Duit anda boleh pilih...sama ada duit masuk acc atau cek akan diposkan ke alamat rumah anda click ini http://tasks4job.com/?refer=185551

P/s: sy dh try...de 2 org ni TEREGISTER lpas buka link sy tiba2 da cek smpai umah pe lg terus bank in tunaikn..lpas smggu 2 org bdk gtw de cek smpai umh...alhamdulillah..
Sy dah anda bila lagi ?? Mudah kan...xrugi pape pn law daftar (*_*)

avatar
April 16, 2014 at 4:42 AM delete

cerita dgn novel nih mengingatkan pada satu novel yg lain.. tapi novel apa ye? hurmmm...
XDD

btw smpat tgok 1 episod je.. yg time tuh boss dia datang rumah.. Emma tak pakai tudung time tuh.. itu je lah episod yg tgok pun :D

kalau ibu tgok cerita nih mesti dah kena komen sbb tak ikut syarat Islamik.. :D

ahahaXDD

avatar
anna
AUTHOR
April 16, 2014 at 5:13 PM delete

I just don't know how to persuade people...just click on the link http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=316978

then you will know hehe

avatar
April 16, 2014 at 9:35 PM delete

Want to gain income? Do visit for info http://tasks4job.com/?refer=196203

avatar
April 17, 2014 at 9:33 AM delete

lyssa...cmne nk buat bloglist mcm lyssa buat tu??

avatar
April 21, 2014 at 1:44 AM delete

eh, lyssa da update entri bru rupanya. sbb xkeluar dlm bloglist. pelik ni.

avatar
Mommy Suci
AUTHOR
April 24, 2014 at 2:45 PM delete

salam kenal...

jom visit & follow blog saye di http://mommysuci.blogspot.com

avatar
Zaki Wazir
AUTHOR
April 26, 2014 at 2:09 AM delete

Awak sungguh comel~

Minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
thanks ^_^

avatar
Zaki Wazir
AUTHOR
April 26, 2014 at 2:09 AM delete

Awak sungguh comel~

Minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
thanks ^_^

avatar
Zaki Wazir
AUTHOR
April 26, 2014 at 2:09 AM delete

Awak sungguh comel~

Minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
thanks ^_^

avatar
April 30, 2014 at 10:55 AM delete

mcm best jerr cerita dia..lebih suka tengok emma daripada chacha..

avatar
Nys Anis
AUTHOR
May 2, 2014 at 7:37 PM delete

jenguk si lyssa ni menghilang je . ;)

avatar
Nurul Busyra
AUTHOR
May 6, 2014 at 2:56 PM delete

hi..nice sharing ;P salam perkenalan

www.madamhealthy.blogspot.com

avatar
Nurul Busyra
AUTHOR
May 6, 2014 at 2:56 PM delete

hi..nice sharing ;P salam perkenalan

www.madamhealthy.blogspot.com

avatar
Siti Hasanah
AUTHOR
May 8, 2014 at 3:24 PM delete

Salam ziarah dan salam perkenalan buat lyssa and pembaca lyssa.
sy br buat blog.
br jugk follow lyssa.
blog sy lebih kpd nak niaga kononnye hihi
harap menjadi lah kan :D
niagahana.blogspot.com
p/s: lebih kpd menjual produk kesihatan dan kecantikkan contoh mcm habbatussauda, zaitun, korean collagen, emilay, insyaAllah akan ada byk lg..
:)

avatar
Haa Shop
AUTHOR
May 10, 2014 at 2:04 PM delete

hi , sorry for spam .

PROMO MONOPOD !

Ready Stock

RM40 Free Postage SM
SS +RM3

Color : Black, Blue, Pink

Suitable for all types of Smartphone (Iphone, samsung, s3,s4, Note 3,Nokia, Htc & Etc)

saiz panjang monopod 94cm.

Boleh hold sampai saiz Samsung Mega.

Free Phone Holder.

Sms/wssap : 0135273878

avatar
Koala Bear
AUTHOR
May 15, 2014 at 12:01 PM delete

Jum jana pendapatan dengan biz 1whp....cuma bermodalkan rm55...kepada siapa2 yang nak tahu tentang bisnes 1whp dengan lebih lanjut bleh pm saya. atau add saya di wechat id cahayakesabaran insha Allah mampu jana pendpatan lumayan....rezeki Allah luas...kita yang perlu usaha mencari Insha-Allah anda akan dpt feedback pantas.

wechat id : cahayakesabaran

avatar
Ilifadilah
AUTHOR
May 17, 2014 at 2:18 AM delete

Memang best drama ni..
http://ilifadilah.blogspot.com

avatar
Jom Kongsi
AUTHOR
May 19, 2014 at 12:34 AM delete

manisnya bila emma bertudung

blogwalking.done follow blog sini
http://www.infoanda.net/

avatar
May 20, 2014 at 3:55 PM delete

salam lyssa akak baru blog lyssa.. banyak yang akak belajar tips dan tutorial kat blog lyssa.. thanks tau lyssa.. sudi2lah jengok blog akak ye.. thanks.

avatar
Anonymous
AUTHOR
May 22, 2014 at 12:04 PM delete

http://bit.ly/1no7l6t

avatar
Mommy Nia
AUTHOR
May 22, 2014 at 1:47 PM delete

syokkk

http://mommynia.blogspot.con

avatar
shera
AUTHOR
June 1, 2014 at 3:44 PM delete

bw here and anda ditag ..

avatar
June 2, 2014 at 10:33 AM delete

sedap gak cite die.. saya pun selalu layan.. hikhik...

jemput lawat blog saya
sihatmenawanitupasti.blogspot.com

avatar
Aida Amyrah
AUTHOR
June 3, 2014 at 12:01 AM delete

Assalamualaikum.. kak lyssa.. Done follow.. follow back???

http://kesahbudakmenengah.blogspot.com/

avatar
Muka Buku
AUTHOR
June 3, 2014 at 11:57 AM delete

http://free-guitar-chord.blogspot.com/

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 3, 2014 at 3:56 PM delete

http://www.youtube.com/channel/UCtT9ZinadSNEuAIW8D_fdew..awk comel haha

avatar
Aida Samsuri
AUTHOR
June 4, 2014 at 12:23 PM delete

hai sis :) , saya baru follow sis . haha . thanks for all tutorial . rajin betul sis buad ^^

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 4, 2014 at 3:23 PM delete

boring

avatar
Mohd Billy
AUTHOR
June 14, 2014 at 12:52 PM delete

Assalamualaikum semua.. jemput ke blog sy :)
nak tukar bloglist? sape setuju sila kesini
http://akusijebat.blogspot.com/2014/06/jom-tukar-bloglist.html

avatar
Brohantu
AUTHOR
June 15, 2014 at 6:18 PM delete

macam best jer citer ni.. lama tak tengok kelibat fahrin ahmad...

avatar
aishah nin
AUTHOR
June 18, 2014 at 9:22 PM delete

Memang best cerita ni..klaka..hihi

avatar
akmaliyana
AUTHOR
June 19, 2014 at 9:26 AM delete

hye jemput join ga saye ye :) shinhami-sshi.blogspot.com

avatar
shukrisahari
AUTHOR
June 19, 2014 at 7:38 PM delete

cerita ni mmg best...:)

avatar
shukri sahari
AUTHOR
June 19, 2014 at 7:39 PM delete

cerita ni mmg best....:)

avatar
Noraizan
AUTHOR
June 21, 2014 at 11:58 AM delete

Best blog awk ni, banyak ilmu..TQ ye

avatar
June 21, 2014 at 12:40 PM delete


Best blog awak, banyak ilmu, terima kasih perkongsian: Bertenaga jalankan ibadah di bulan Ramadan

avatar
Mohd Billy
AUTHOR
June 22, 2014 at 1:24 PM delete

assalam...hi tumpang promot blh tak ? hehe.. kpd yang nak bloglist percuma sila ke blog gua
http://akusijebat.blogspot.com/2014/06/anda-komenbloglist-untuk-anda-amacam.html

avatar
Linda
AUTHOR
June 24, 2014 at 5:57 PM delete

Macam best je yes boss nie, belum penah totnton lagi

avatar
June 27, 2014 at 1:03 AM delete

sy singgah..nk mintak mna2 bloggers y sudi join grup FB ni sila lah join...nti dah ramai kita undi untuk admin pulak. Saya perasan takdek grup fb y kumpul bloggers btul2..

https://www.facebook.com/groups/bloggermarhaen/

avatar
Linda Ishak
AUTHOR
July 1, 2014 at 10:47 AM delete

tak sempat nak tengok lagi pon crita ni...

avatar
July 14, 2014 at 6:55 AM delete

Best juga blog awak ni..seronok membacanya
http://tunetalk.ws/424073.php

avatar
September 9, 2014 at 11:39 PM delete

Best....http://jobandcash.com/?share=130895

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers