Apabila Dibelek Entry Lama ....

.Assalamualaikum





Nahhhhhhh . Hambekkk kau . UPDATE entry lagi nampaknye . Baru semalam Lyssa update 1 entry ni ---->>>> HERE HERE HERE !!!

And now what ? Update lagi ke ? kahkah . Itu maknya sekarang ni Lyssa tengah boring + kebosanan + tak tahu nak buat apa (*sama je lah maksudnye kan ?? lol)

And dalam boring-boring ni . Saje lah Lyssa belek entry-entry lama Lyssa yang 2 3 tahun lepas tu . Hamboi  , kemain panjang plak Lyssa nengok . Sakan menaip gak Cik Lyssa kita ni ye .....

Baca baca dan terus membaca . Bila baca balik , rasa macam ayat-ayat Lyssa dulu tu macam GEDIK pun hadoo ye ? ... Macam budak - budak pun hado ... Tapi BEST !
*cehh , perasan kau ye Lyssa*....

Ye lahhh .  Cara penyampaian tu , kalau ada unsur kelakar siket ke kan ramai yang suka datang baca . haha . Dulu memang banyak jugak selitkan adegan2 yang kelakar ... Kalau nak baca penulisan yang serius korang tengok lah balik tutorial Lyssa tu sampai lebam . hahahahaa . Akan nampak keseriusannya di situ..  Kalau nak baca adegan kelakar banyak cerita pasal personal Lyssa or kat bahagian tips . hek . 

Dulu selalu jugak Lyssa cerita pasal kucing-kucing Lyssa kan ? Dah macam berepisod2 kan pasal kucing Lyssa dulu .  Now dah jarang cerita pasal kucing sebab balik rumah pun dalam 3 bulan sekali ... Ada satu hari dulu , kucing Lyssa ni baby lagi ... Bila balik je dari KL dalam masa 3 bulan dah tengok besaq panjang dah ... 0_0 
Takde la masa nak cerita pasal kucing  . Dulu duduk rumah  . Memang lah selalu main dengan kucing . Kejap kejap update . Sekarang ni pun dah jarang .. T_T

Tapi kucing-kucing yang pernah Lyssa cerita kan dalam blog ni semua nye dah tak ada . Ada yang hilang . Ada yang lari . Ada yang dah mati . Now , ada dua je kucing kat rumah . Itu pun dua - dua kucing ni berpenyakit . Sekor penyakit gatal-gatal badan . Sekor lagi matanya berselaput . Nak dibuang sayang ! So  , bela lah dia sampai elok .... hihi .... I'm a cat lover ok !

Bila dibelek balik entry lama , rasa macam nak bergiat aktif lagi .. Tapi rasa macam tak nak . Mungkin nak jadikan nye sebagai hobi masa lapang je kot sekarang ni . Macam dulu dah kira macam kerja . Now nak jadikan hobi je . hihi . Bila ada masa , teruskan menaip . Bila tak de masa , biarkan je blog ni . haha .  Boleh dok gitu ? :p

p/s : Kalau boleh , korang bagi la idea Lyssa nak update apa eh ? Nanti kalau yang Lyssa minat , Lyssa akan mention kan sekali nama korang tu dalam next entry :p:p thanks ~


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

8 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Hidayah
AUTHOR
August 30, 2014 at 7:27 AM delete

Update la pasal apa pun adik manisssss kak dyh akan tetap baca.. komen je malas nak tinggal... ^_^

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 7, 2014 at 7:54 PM delete

Samalah PC pun suka kucing..tapi kucing di kampung..hehe..bila balik kampung..ha tu dia..gurau bukan main..

avatar
September 7, 2014 at 10:17 PM delete

suka baca entry lelama ni... bagus juga kan banyak2 entry dan panjang2 lebar untuk di ceritakan dan di kongsi bersama...

avatar
Anonymous
AUTHOR
September 8, 2014 at 2:22 AM delete

I think this is among the most significant information for me.
And i'm glad reading your article. But want to remark on few general
things, The web site style is perfect, the articles is really nice :
D. Good job, cheers

My web site: online make

avatar
Anonymous
AUTHOR
September 20, 2014 at 12:32 AM delete

Hmmm.update psl impian dn hrpn.

avatar
October 5, 2014 at 5:35 PM delete

Wani pun suka kucing tapi ayah dengan ibu tak kasi bela.Huhu...

http://wani-siulatbuku.blogspot.com

avatar
Nur Razali
AUTHOR
October 25, 2014 at 9:32 AM delete

baca entri ni pun da rse best..heee

avatar

Google+ Followers