Sunsilk Lively Clean & Fresh Bagi Wanita Berhijab

.Assalamualaikum

Hi korang  . Entry kali ni , seperti yang korang lihat tajuk kat atas tu , Lyssa nak update sikit pasal syampoo Sunsilk ni . hee ! Sekarang korang pakai syampoo apa ye ? Lyssa yakin mesti majority antara korang semua ni mesti yang suka akan syampoo Sunsilk and dah terbiasa sejak azali lagi :)

Bagaimana pula dengan makcik makcik kakak kakak adik adik semua yang berhijab ye ? Biasalah , kita yang berhijab ni memang akan ada masalah sikit dengan rambut . Tak kira lah , berkelumumur ke or gatal - gatal mahupun rambut yang kering dan berminyak .

Ok , sekarang ni Lyssa nak perkenalkan dekat korang Syampu yang bersesuaian dengan wanita berhijab ni . Syampu Sunsilk Lively Clean & Fresh . Sunsilk mencipta Lively Clean & Fresh bersama dengan Dr Francesca Fusco, pakar penjagaan kulit kepala dunia yang terkemuka , untuk menangani keperluan penjagaan rambut yang unik bagi wanita yang berhijab. Ianya diperkayakan dengan Vitamin Citrus ComplexTM dan variasi ini dicipta untuk menyingkirkan pembentukan sebum kulit kepala yang berlebihan, menyegarkan kulit kepala dengan hanya satu cucian sahaja . Hasilnya adalah kulit kepala yang tidak gatal dan berbau wangi, memberi wanita yang berhijab rasa yang menyegarkan sepanjang hari dan juga meningkatkan keyakinan diri mereka. 


 


Ini lah dia syampoo yang Lyssa dok sebut-sebutkan tadi .  Syampu Sunsilk Lively Clean & Fresh . Memang sangat sesuai untuk wanita yang bertudung . Ok  , seperti ramai juga yang tahu Heliza Helmi kini merupakan duta bagi jenama Sunsilk Lively Clean & Fresh ni . Dan Heliza juga berharap untuk memberi inspirasi kepada wanita berhijab yang lain dalam mengecapi impian dengan penuh keyakinan dan berkongsi pengalaman mereka bersama Sunsilk.


berharap untuk memberi inspirasi kepada wanita berhijab yang lain dalam mengecapi impian dengan penuh keyakinan dan berkongsi pengalaman mereka bersama Sunsilk. - See more at: http://www.yanayassin.com/2014/07/sunsilk-lively-clean-fresh-untuk-yang.html#sthash.qxLkkj8W.dpuf
Kalau korang nak tahu , jujur ni . Dulu masa mula-mula Lyssa pakai tudung , Lyssa memang ada masalah dengan rambut . Macam-macam oo . Sekejap2 rasa gatal-gatal la sebab berkelumumur then bila dah gatal-gatal tu mesti la akan tergaru- garu kan ? And bila dah tergaru2 tu timbul pula masalah keguguran rambut . Bila pakai tudung ni rambut mesti akan berminyak . Macam-macam produk syampu dah Lyssa guna dan akhir sekali Lyssa ambil keputusan untuk cuba Syampoo Sunsilk Lively Clean & Fresh ni .


Bila Lyssa mula pakai je syampoo jenis ni , gatal-gatal di kepala Lyssa semakin hari semakin hilang . Kelumumur pun dah semakin berkurang . Dan lepas tu Lyssa yakin sangat yang syampoo ini memang sangat sesuai dengan Lyssa . Sejak daripada hari itu , Lyssa jadi lebih confident untuk berdepan dengan semua orang . Tiada lagi masalah rambut berbau atau gatal2 di kepala . Apa yang paling best , rambut kita sentiasa berbau wangi bila pakai syampoo Sunsilk Lively Clean & Fresh ni . Ada sekali tu , kawan Lyssa datang dekat dengan Lyssa and cakap macam ni :

" Wahh , wangi nya . Bau syampuu lahhhh !! Lyssa pakai syampuu ape? "

hee . Lyssa pun senyum and beritahu dia yang Lyssa pakai syampu Sunsilk warna hijau ! hik3 . Diorang pun terus nak cuba juga syampu ni . Sejak haritu , ramai pulak yang nak rapat- rapat dengan Lyssa sebab bau syampu yang wangi tu . haha .


Itu lah pengalaman yang paling best bila guna Syampoo Sunsilk Lively Clean & Fresh ni.

OK !! Dan sekarang ni , Lyssa nak ajak korang join contest daripada Sunsilk ni . 

Adakah korang mempunyai perjalanan berhijab dan aspirasi dalam kehidupan yang korang nak kongsikan juga ??




Kongsikan cerita korang bersama Sunsilk dan korang akan berpeluang untuk memenangi wang tunai untuk mengecapi aspirasi korang semua .


1. Membeli produk Sunsilk daripada rangkaian Lively Clean & Fresh sebanyak RM15

2. Berkongsi kisah perjalanan hijab peribadi korang dengan Sunsilk pada aplikasi Sunsilk Menemanimu Sejak Tahun 2000 (didapati pada halaman Facebook Sunsilk Malaysia)


Sunsilk Menemanimu Sejak Tahun 2000 akan berlangsung dari penghujung July tahun ini. Sunsilk akan memberikan hadiah berjumlah RM50.000 kesemuanya bagi menghargai wanita –wanita ini yang telah menyokong Sunsilk selama ini. 
- See more at: http://www.yanayassin.com/2014/07/sunsilk-lively-clean-fresh-untuk-yang.html#sthash.qxLkkj8W.dpuf

1. Membeli produk Sunsilk daripada rangkaian Lively Clean & Fresh sebanyak RM15
2. Berkongsi kisah perjalanan hijab peribadi korang dengan Sunsilk pada aplikasi Sunsilk Menemanimu Sejak Tahun 2000 (didapati pada halaman Facebook Sunsilk Malaysia)

Sunsilk Menemanimu Sejak Tahun 2000 akan berlangsung dari penghujung July tahun ini. Sunsilk akan memberikan hadiah berjumlah RM50,000 kesemuanya bagi menghargai wanita –wanita ini yang telah menyokong Sunsilk selama ini.


Jadi , apa yang nak ditunggu-tunggukan lagi ? Jom join contest tersebut . Hadiah menarik weh ! >_<




Syampu Sunsilk Lively Clean & Fresh . Sunsilk mencipta Lively Clean & Fresh bersama dengan Dr Francesca Fusco, pakar penjagaan kulit kepala dunia yang terkemuka, untuk menangani keperluan penjagaan rambut yang unik bagi wanita yang berhijab. Diperkayakan dengan Vitamin Citrus ComplexTM, variasi ini dicipta untuk menyingkirkan pembentukan sebum kulit kepala yang berlebihan, menyegarkan kulit kepala dengan cuma satu cucian sahaja. Hasilnya adalah kulit kepala yang tidak gatal dan berbau wangi, memberi wanita yang berhijab rasa yang menyegarkan sepanjang hari, meningkatkan keyakinan diri mereka. - See more at: http://www.yanayassin.com/2014/07/sunsilk-lively-clean-fresh-untuk-yang.html#sthash.qxLkkj8W.dpuf
Syampu Sunsilk Lively Clean & Fresh . Sunsilk mencipta Lively Clean & Fresh bersama dengan Dr Francesca Fusco, pakar penjagaan kulit kepala dunia yang terkemuka, untuk menangani keperluan penjagaan rambut yang unik bagi wanita yang berhijab. Diperkayakan dengan Vitamin Citrus ComplexTM, variasi ini dicipta untuk menyingkirkan pembentukan sebum kulit kepala yang berlebihan, menyegarkan kulit kepala dengan cuma satu cucian sahaja. Hasilnya adalah kulit kepala yang tidak gatal dan berbau wangi, memberi wanita yang berhijab rasa yang menyegarkan sepanjang hari, meningkatkan keyakinan diri mereka. - See more at: http://www.yanayassin.com/2014/07/sunsilk-lively-clean-fresh-untuk-yang.html#sthash.qxLkkj8W.dpuf
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

17 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
mrsnadzmns
AUTHOR
September 14, 2014 at 9:00 PM delete

Sunsilk mmg best kn?? Harga pun ok

avatar
Nur
AUTHOR
September 14, 2014 at 11:07 PM delete

memang best shampoo sunsilk warna hijau ni. bau fresh. one of my fave shampoo too.

avatar
Nur
AUTHOR
September 14, 2014 at 11:25 PM delete

memang best shampoo sunsilk warna hijau ni. bau fresh. one of my fave shampoo too.

avatar
Dkna Abza
AUTHOR
September 17, 2014 at 11:23 AM delete

ingat lisa yang jadi model hehee

avatar
Tiha
AUTHOR
September 19, 2014 at 8:34 AM delete

Assalamualaikum kak lyssa . Thank you for all amazing tutorial . Kalau boleh singgah lha blog tiha . Thanks again ! ^_^

avatar
mahira aqilah
AUTHOR
September 29, 2014 at 8:31 AM delete

cantik blog kak lysa ! jemput datang ke blog saya http://tomatosouporen.blogspot.com/ :) tapi tak cute mcm blog kak lysa ye . hihi

avatar
October 5, 2014 at 5:38 PM delete

Wah ! Menariknya ! Nanti ada masa Wani nak join.Thanks too kak Lyssa.Love your tutorial! ^^

avatar
October 7, 2014 at 8:41 AM delete

Done follow akak ^^

http://wani-siulatbuku.blogspot.com

avatar
Nur Razali
AUTHOR
October 12, 2014 at 10:11 AM delete

Sama dgn Nur ada masalah rambut gatal bila pakai tudung..Alhamdulillah skng da ok ;) thanks share info ni lisa ;) jemput singgah blog nur ye http://www.cahayavitamin.com

avatar
Azura MZaki
AUTHOR
October 12, 2014 at 7:54 PM delete

Sama la dengan saya. Selalu mengalami masalah kegatalan kulit kepala. bolehla cuba sunsilk botol hijau ni lepas ni

avatar
November 7, 2014 at 8:09 AM delete

Boleh cuba syampoo sunsilk ni, sulu pun guna yg ni juga

avatar
February 4, 2015 at 8:18 AM delete

serius kak..yg warna hijau ni memang wangi..suka harumannyer.. kelass ko kak..hehe

avatar
grosirbros
AUTHOR
August 4, 2016 at 11:39 AM delete

Nice post.. thanks for sharing.. salam kenal
http://www.grosir-bros.com

avatar

Google+ Followers