MIIT UNIKL FEST 1.0

.Assalamualaikum


Hi korang semua . Amacam ? Sihat ke idok ? hehe . Lyssa harap korang semua sihat le ehh.. Wahh wahh wahh . Lama blog tak berupdate and hari ni baru Lyssa nak update sikit. Pasal apa ye ? Meh meh baca sampai habis eh ..

Entry ni pasal  MIIT FEST 1.0 ler .. hihi .

Apa benda MIIT FEST ni ? ohhooo . MIIT tu stands for Malaysian Institute Information Technology yang merupakaan salah satu kampus UNIKL yang terdapat di Kuala Lumpur . Kat sini lah tempat Lyssa study sekarang  . wahaha . Kampus kitorang ada anjurkan satu festival tau .


Venue : Unikl City Campus, Jalan Sultan Ismail (next to Quill Mall)
Date : 20th - 22nd November 2014

Time : 10 am - 10 pm 
      
Semua orang dijemput hadir tau ? Festival ni OPEN kepada semua orang .. Serius korang ! Memang macam - macam aktiviti yang ada masa ni . Segala info ada tertulis pada gambar - gambar di bawah ini :



 


 UNIKL BERSELAWAT pada 20 NOV 2014 (Khamis) jam 8 malam .
 Terbuka kepada semua orang dan anda dijemput hadir ke lobi utama Unikl.




TEH TARIK SESSION pada 20 NOV 2014 (Khamis) jam 3.00 - 5.00 ptg

 


THE VOICE UNIKL 20 & 21 NOV 2014
Sesiapa yang ada bakat dalam nyanyian ? Apa salahnya kalau korang cuba . Mana la nak tahu kot kot korang pemenangnya ke ? Dalam la siket duit poket , ye tak ? :) Bukan setakat duit , hamper , trophy lagi . haa  , untung uit ..


UNIKL'S GOT TALENT AND EXTREME SHOW 

Kepada sesiapa yang ada bakat terpendam tu , boleh lah join Unikl's got Talent ni  . Tak pandai menyanyi ? Menari pun ok . Join jangan tak join . haha . Extreme Show ni pun menarik jugak ! Hadiah pun mengancam . hihi .


    



Macam - macam lagi sebenarnye aktiviti yang kami anjurkan nanti. Ini Lyssa senaraikan siket je . Kalau semua nanti  , jenuh pulak korang nak baca sampai bawah kan ? 

And ada juga tau artis akan akan hadir untuk memeriahkan fest ni . Antara nya Arja Lee , Didi Alias , Enot , Bienda , EiraSyazira , EzzadJazmin dan banyak lagi artis-artids baru .

DESIGN GAMBAR #RESPECTUNIKL

And sebelum terlupa , ada sesiapa yang berminat untuk join #RespectUniKL ni ? Benda apa ni ? 

BE CREATIVE, INNOVATIVE & IMPRESSIVE! 

Join UniKL Selfie Competition and don't miss your chance to win awesome prizes ! 

How To Join? 
1 - Take a creative selfie photo that includes any unikl's element in it ( logo, building, environment etc) 

2- Upload it in your facebook or instagram and tag @miitfest 

3- Insert your creative caption with #respectunikl #miitfest #raniamarketing hashtags! 

 4- Upload it and goodluck!

Dua gambar terbaik akan memenangi hadiah handphone . So , apa korang tunggu lagi ? Join lah sekarang :p

 

p/s : bagi sesiapa yang nak join The Voice Unikl dgn Unikl's Got Talent , contact number ada disediakan pada gambar di atas . Boleh lah hubungi dorg untuk makluman lanjut :)




KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

18 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Junkyo Hikari
AUTHOR
November 20, 2014 at 5:34 PM delete

fuyooohhh... ada The Voice :D

avatar
siti natrah
AUTHOR
November 25, 2014 at 12:40 PM delete

best...best..tapijauhlah..saya kat terengganu...huhuhu...

avatar
ayue ismail
AUTHOR
November 28, 2014 at 12:10 PM delete

Pergh. Sampai 5K comment. Memang rakyat Malaysia banyak masa untuk baca blog. Saya pula banyak masa diluang untuk mengurut. Sesiapa nak rasa penangan urut tadisional asli melayu khas untuk wanita bolehlah berkunjung ke website http://urutwarisanputrajaya.1blog.my atau facebook https://facebook.com/urutwarisanputrajaya

Terima kasih ;)

avatar
Cik Anggur
AUTHOR
December 5, 2014 at 3:08 PM delete

follow blog cik anggur dan like facebook page cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com terima kasih

avatar
fatin
AUTHOR
December 6, 2014 at 2:52 PM delete

Hi Lyssa, bagus ni:)

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 9, 2014 at 10:01 AM delete

tekan pun jadi la
http://peruserpaid.com/?ref=96156

avatar
TengkuButang
AUTHOR
December 9, 2014 at 2:48 PM delete

Salam..hai lyssa.. Jemput join Giveaway 2 Year Blog Tengkubutang yea.. Hadiah-Hadiah Wang Tunai dan Topup serta Hadiah lain melimpah di ladang gandum.. hehehehehe.. jom join!
http://tengkubutang.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html

avatar
TengkuButang
AUTHOR
December 9, 2014 at 2:48 PM delete

Salam..hai lyssa.. Jemput join Giveaway 2 Year Blog Tengkubutang yea.. Hadiah-Hadiah Wang Tunai dan Topup serta Hadiah lain melimpah di ladang gandum.. hehehehehe.. jom join!
http://tengkubutang.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html

avatar
Najib Ariyan
AUTHOR
December 17, 2014 at 2:53 PM delete

Salam kenal...

Fest bermaksud Festival kan... so Selamat berpesta... tak dapat nak join... tengok je ler

avatar
Moms Avenue
AUTHOR
December 23, 2014 at 12:28 PM delete

Hebat Fest ni.. Macam-macam aktiviti diadakan..

avatar
Tedi
AUTHOR
December 25, 2014 at 7:02 AM delete

fuyoo siap ada talent show! :)

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 31, 2014 at 12:40 PM delete

http://youth2payment.com/?ref=13710

avatar
Hanan
AUTHOR
January 1, 2015 at 2:25 PM delete

Get your income just by online
http://peruserpaid.com/?ref=147059

avatar
Latifah
AUTHOR
January 6, 2015 at 5:10 PM delete

Siapa la pemenang nyer yer..

LatifahFazri

avatar
Siti Qadhijah
AUTHOR
January 8, 2015 at 1:12 PM delete

Hai uollss.. Pls visit my cute blog :) btw, blog kak Lyssa Memang meletoppp habis!!!

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers