OH ! Lelaki Lebih Banyak Singgah Datang Ke Blog Lyssa Faizureen

.Assalamualaikum

Hi , lama tak menaip ye . Rindu korang . Ada yang rindu Lyssa tak ?
HAHA ! Perasan , mesti tak de pun yang rinduuu . Mana tak nye , Lyssa ni kejap-kejap ada , kejap-kejap tak de . Ye tak ? :D

By the way , masa Lyssa belek belek Google Analytics tadi , haha .. Lyssa tengok blog Lyssa ni lebih ramai lelaki berbanding dengan perempuan yang singgah ... Bukti ? Tengok ni !

 

Amboi , lelaki dia luar sana . Korang stalk ape hah ? HAHA ! 

Jap biar Lyssa teka , mesti ramai antara lelaki yang kat luar sana datang singgah baca TIP - TIP CINTA dari Lyssa ek ? huhu . Ye k ? 

Sebab nye , blog Lyssa ni bukan la ada apa sangat pun . Banyak tutorial blog , tentang LIFE Lyssa , errr . Apa lagi kalau bukan pasal tips :p

huhu , agak terkejut jugak lah sebab tengok lelaki yang banyak masuk blog Lyssa berbanding perempuan . Tak kusangkaa ramai jugak lelaki kat negara kita ni rajin dan suka membaca . Ingat ke korang tahu main game je . haha .

Apa-apa pun thanks lah selama ni ade jugak yang keluar masuk datang bergolek ke rumah naif , usang , lapuk Lyssa ni ye . xD

****terharuuuu**** walaupun lama tak berupdate ~~~~~

Terima kasih banyak2 ! :O

 
 
  
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

14 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
January 8, 2015 at 5:40 PM delete

Haha. Ramai peminat Kak Lyssa ni. By the way, I really adore your blog. Serious! 0.001 percent of the female reader is me actually. Hihihi

avatar
January 8, 2015 at 5:41 PM delete

Amazing. Cute je Kak Lyssa ni. hihi

avatar
Izyan
AUTHOR
January 8, 2015 at 9:15 PM delete

hamboi kak lyssa ramai peminat ni. btw i adore you dah lama sangat sejak izyan darjah 5 now izyan dah tingkatan 3. doakan izyan untuk pt3 kak lyssa

avatar
Cik Ash
AUTHOR
January 10, 2015 at 6:21 PM delete

hihihi... peminat setia blog lyssa tu

avatar
January 10, 2015 at 11:50 PM delete

ok..saya tolg tmbahkn bilangan wanita yg bacaa blog ni...hehe

avatar
Anonymous
AUTHOR
January 12, 2015 at 2:22 PM delete

Hihihi...ok, saya pun To long tambah bil. Wanita y baca blog ni..::

avatar
January 23, 2015 at 2:55 PM delete

lamanya akak lyssa x update blog . ni azam tahun baru ke ? hehehehe . update a blog selalu yeee

avatar
January 26, 2015 at 10:23 PM delete

Tips cinta , haha! mana adalah kak lyssa oi. Saya belajar tutorial jee. hehe :D

avatar
January 26, 2015 at 10:23 PM delete

Tips cinta , haha! mana adalah kak lyssa oi. Saya belajar tutorial jee. hehe :D

avatar
January 26, 2015 at 10:23 PM delete

Tips cinta , haha! mana adalah kak lyssa oi. Saya belajar tutorial jee. hehe :D

avatar
khusainikusi
AUTHOR
January 29, 2015 at 8:04 AM delete

Lelaki mmg mcm tue...suke baca dari komen...hihihihi..

avatar
February 4, 2015 at 8:12 AM delete

kak..saya datang sini memang secara jujur dan berterus terang berminat tengok layout blog akak.. :)
terlanjur tu, nak jemput kenduri kawen kat site saya...hehe.ada kelapangan jemput la datang.. peace

avatar
abuya
AUTHOR
February 4, 2015 at 2:57 PM delete

tumpang singgah blog paling femes ni...

avatar

Google+ Followers