Header Baru Lyssa Daripada MKHAI.COM

.Assalamualaikum

Hi korang . hihi . Lama jugak rasa nya Lyssa tak update ek . Dah seminggu lebih dah ni . Haih , entry pilihan untuk minggu ketiga pun Lyssa tak berupdate . Tapi tak pe . Nanti minggu keempat Lyssa pilih dua blog pilihan ok ?

By the way bukan itu yang nak Lyssa ceritakan . Apa yang korang nampak kat tajuk tu yang Lyssa nak sharekan kat korang . Oh ya !

Pasal header baru kat blog Lyssa ni ler . Siapa yang selalu singgah lately ni , korang akan perasan la header baru Lyssa ni . Ke ada yang tak perasan ? Yang lama and tak pernah singgah blog bersawang Lyssa ni korang dah sah sah la tak perasan . haha .

Tengok header ni :



Ok , Apa pendapat korang ? YAY or NAY ?

hahaha . For me , ok lah dari before ni kan ? Look more matured than before . Alah before ni kan ada gambar Lyssa "GEMOKK"  duduk kat atas tu  . Gemok ennnnnn ? haha . 

Now dah tak de la gambar Lyssa . Just letak nama , and apa yang berkaitan dengan blog ni je . Mana Lyssa dapat header ni ? Yeah  , header ni dibuat dari MKHAI.COM .. Kalau nak tahu siapa tuan punya blog , boleh la klik link kat atas ni .... boleh je panggil dia MK ..

Blog yang baru ditubuhkan tahun ini dan akan menceritakan segala tips, food review , movie review and kisah hidup dia . Rugi tak follow sebab nanti MK akan update tips-tips yang menarik untuk korang . 

Apa yang menarik lagi , MK akan menyediakan perkhidmatan untuk membuat HEADER untuk blog korang atau MENU TAB dengan harga yang murah mengikut citarasa korang sendiri . Apa-apa nanti , kalau korang berminat nanti boleh terus je email MK ni di :

emailnya : mkhairul6760@gmail.com


Nanti try la emel dia and cakap la dapat tahu dari blog Lyssa . Mana tahu boleh dapat diskaun siket ke ? hahahaah . Ok lah . Itu je nak bagitau . Cyaa ~

Eh , kejap ! Comment la dulu header baru Lyssa ni cm neee xD

 

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

5 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Khairil Mazri
AUTHOR
March 21, 2015 at 8:45 PM delete

Assalamualaikum...

apa khabar? diharap sihat saja.

eh jap, macam tulis surat pun ada kan.. hehehe

dah lama tak singgah mengomen kat sini, masih macam dulu. cuma header je bertukar. okeylah tu.

sekarang masih belajar lagi? kalau ye belajar leklok.

mungkin kita pernah bertwit di twitter. mungkin awak ingat atau tidak, entah. saya tak tau

oh ye, rajinlah singgah di blog yang berusia 3 tahun di rumah baru. saya jemput ni... nak komen pun boleh. hehe

www.khairilmazri.com

avatar
Anonymous
AUTHOR
March 22, 2015 at 2:35 PM delete

assalamualaikum .. maaf lah kalau komen kat sini .. haha .
nak tanya macam mana nak buat supaya apa yang kita post tu orang lain tak boleh copy ???

avatar
April 1, 2015 at 4:30 PM delete

cantiiikkk.. matured pnting selari ngn usia kan.. :)

avatar
IbuNoey
AUTHOR
April 2, 2015 at 4:11 PM delete

simple but sweet dan matured..

avatar
elly bella
AUTHOR
April 4, 2015 at 2:14 AM delete

assalamualaikum
lyssa ini cntik dn simple je nice you blog

avatar

Google+ Followers